Win 2 vrijkaartjes voor Museum Speelklok!

Stap een muzikale wereld vol zelfspelende muziekinstrumenten binnen! Van klein speeldoosje tot groot draaiorgel: in Museum Speelklok luister je naar en leer je van alles over allerlei instrumenten.

Vanaf 21 september 2018 is de nieuwe tentoonstelling Robots love Music in Museum Speelklok te zien. Wist je dat muziekrobots naast hersens ook een hart hebben? Bewonder de oudste en nieuwste muzikale robots in de tentoonstelling. Robots uit alle oorden op aarde komen naar Museum Speelklok om muziek te maken voor bezoekers van alle leeftijden.

Doe mee met de winactie en maak kans op twee toegangskaartjes voor Museum Speelklok en bewonder de tentoonstelling Robots love Music! De tentoonstelling is tot en met 3 maart 2019 te zien.

Robots love Music in Museum Speelklok

Hoe maakt u kans op dit mooie dagje uit?

Klik op de foto...

Beantwoord de vraag...

.. en maak kans op deze prijs!
Deze prijsvraag loopt tot en met 31 oktober 2018.
Nog meer prijsvragen!
Voorwaarden Deze prijsvraag eindigt 31 oktober 2018. De prijswinnaars krijgen na afloop per e-mail bericht van de redactie van DagjeWeg.NL. Over de uitslag is geen correspondentie mogelijk. Reageert een winnaar niet binnen 7 dagen, of is het e-mailadres niet juist, dan vervalt de prijs en loot DagjeWeg.NL een andere winnaar.