Win 2 kaartjes voor Miniworld plus een gratis speurtocht!

Doe mee en maak kans op twee vrijkaarten voor kinderen voor Miniworld Rotterdam, de grootste overdekte miniatuurwereld van de Benelux. Ga op avontuur in miniatuur en ontdek waar een kleine wereld groots in is. Leuk: je krijgt er een gratis speurtocht bij!

In Miniworld Rotterdam maken de mini-bewoners van alles mee. Ze werken, wonen en reizen en beleven onderweg allerlei avonturen. Een dag duurt hier maar vierentwintig minuten dus voor je het weet verandert de miniwereld in een nacht vol fonkelende lichtjes. Totdat het weer dag wordt en de duizenden bewoners ontwaken. Overal snellen treinen naar hun bestemming, vrachtwagens brengen hun lading naar de grootste miniatuurhaven van Europa en mensen gaan op pad in de miniatuurstad.

Nog meer prijsvragen!
Voorwaarden Deze prijsvraag eindigt 28 februari 2019. De prijswinnaars krijgen na afloop per e-mail bericht van het uitje of van de redactie van DagjeWeg.NL. Over de uitslag is geen correspondentie mogelijk. Reageert een winnaar niet binnen 7 dagen, of is het e-mailadres niet juist, dan vervalt de prijs en loot DagjeWeg.NL een andere winnaar.