1

Win 2 vrijkaartjes voor de voorstelling 'Alleen op de wereld'

Alleen op de wereld is een klassiek kinderboek dat al generaties lang meegaat. Het vertelt over de avonturen van de vondeling Rémi, die na vele omzwervingen zijn bestemming vindt. Voor deze jeugdvoorstelling heeft Theater Van Santen het verhaal, in 1878 opgetekend door Hector Malot, in een sprankelend nieuw jasje gestoken. Geniet van een tijdloos verhaal over veerkracht, moed en het verlangen ergens bij te horen. Over de verbinding die muziek kan brengen en over vrienden die voelen als familie. Droom weg tijdens deze meeslepende voorstelling vol mooie liedjes en livemuziek!

De voorstelling is op 26 augustus 2018 om 10:30 uur in Openluchttheater033 in Amersfoort. Leeftijd: 6+ / Speelduur: 60 minuten

Voorstelling 'Alleen op de wereld'

Hoe maakt u kans op dit mooie dagje uit?

Klik op de foto...

Beantwoord de vraag...

.. en maak kans op deze prijs!




Deze prijsvraag loopt tot en met 10 augustus 2018.
Nog meer prijsvragen!
Voorwaarden Deze prijsvraag eindigt 10 augustus 2018. De prijswinnaars krijgen na afloop per e-mail bericht van het uitje of van de redactie van DagjeWeg.NL. Over de uitslag is geen correspondentie mogelijk. Reageert een winnaar niet binnen 7 dagen, of is het e-mailadres niet juist, dan vervalt de prijs en loot DagjeWeg.NL een andere winnaar.