Win twee vrijkaarten en ga op bezoek in het Bakkerijmuseum Hattem

Op het noordelijkste puntje van de Veluwe aan de oever van de IJssel, in het pittoreske stadje Hattem staat het leukste Bakkerijmuseum van Nederland. Een museum dat bol staat van de lekkernijen en activiteiten voor jong en oud. Wil je eens binnenkijken in dit gezellige museum? Doe dan mee met deze winactie en maak kans op twee vrijkaarten!

Iedere zaterdag en tijdens de schoolvakanties is het museum extra aantrekkelijk voor kinderen. Zij kunnen samen met ervaren bakkers zelf koeken bakken en het museum ontdekken met een spannende speurtocht. In de schoolvakanties zijn de familievoorstellingen van Bakker Fred een ‘must’, deze voorstellingen staan garant voor een onvergetelijke dag.

Ook de inwendige mens wordt natuurlijk niet vergeten. Neem plaats in de sfeervolle Gelagkamer voor een vers kopje koffie of thee met iets lekkers uit eigen bakkerij.

Aan het werk met de bakkerij in het Nederlands Bakkerijmuseum

Hoe maakt u kans op dit mooie dagje uit?

Klik op de foto...

Beantwoord de vraag...

.. en maak kans op deze prijs!
Deze prijsvraag loopt tot en met 30 november 2018.
Nog meer prijsvragen!
Voorwaarden Deze prijsvraag eindigt 30 november 2018. De prijswinnaars krijgen na afloop per e-mail bericht van de redactie van DagjeWeg.NL. Over de uitslag is geen correspondentie mogelijk. Reageert een winnaar niet binnen 7 dagen, of is het e-mailadres niet juist, dan vervalt de prijs en loot DagjeWeg.NL een andere winnaar.