Win 2 kaartjes voor Bouwblokjes in Hardenberg

Het kinderfestijn Bouwblokjes tovert Evenementenhal Hardenberg om tot één groot speelparadijs! Ga zelf aan de slag in de LEGO bouwhoeken, bewonder legocreaties en geniet van allerlei attracties. Voor kinderen zijn er springkussens, games als Fortnite en levensechte dino's. Er is een racebaan en je kunt zelf je eigen pizza bakken. Voor de allerkleinsten is er een speelhoek met Duplo. Alles is in winterse sferen ingericht, inclusief een indoor ijsbaan waar je gratis schaatsen kunt lenen. In de bioscoop draaien LEGO films voor alle leeftijden en wie weet tik je op de LEGO markt net dat ene ontbrekende LEGO blokje, deurtje of poppetje op de kop om je set compleet te maken!

Bij Bouwblokjes hebben kinderen urenlang speelplezier. Een leuk uitje voor in de kerstvakantie! Doe mee en maak kans op 2 vrijkaartjes.

Bouwblokjes in Evenementenhal Hardenberg op 29 en 30 december

Hoe maakt u kans op dit mooie dagje uit?

Klik op de foto...

Beantwoord de vraag...

.. en maak kans op deze prijs!
Deze prijsvraag loopt tot en met 24 december 2018.
Nog meer prijsvragen!
Voorwaarden Deze prijsvraag eindigt 24 december 2018. De prijswinnaars krijgen na afloop per e-mail bericht van het uitje of van de redactie van DagjeWeg.NL. Over de uitslag is geen correspondentie mogelijk. Reageert een winnaar niet binnen 7 dagen, of is het e-mailadres niet juist, dan vervalt de prijs en loot DagjeWeg.NL een andere winnaar.