Last minute! Win 2 kaartjes voor Fest-Event in Hardenberg

Heb je zin in een heerlijk dagje sfeervol, gezellig en ongedwongen shoppen in de buitenlucht? Kom dan naar Fest-Event in Hardenberg, een zomerse event voor fijnproevers, vrijbuiters en echte levensgenieters. Struin op het buitenterrein van Evenementenhal Hardenberg langs prachtig ingerichte pagodetenten met trendy producten en accessoires voor binnen en buiten, sieraden, beauty, fashion en nog veel meer. Geniet van vrolijke zomerse kleuren, meterslange slingers met lampionnen en loungeplekken, waarbij de pagodetenten, vele foodtrucks en sfeervolle aankleding elkaar afwisselen. Ook is er elke dag een afwisselend programma van livemuziek en er is van alles te doen voor de kinderen. Voor hen is er een draaimolen, een springkussen, een karikatuurtekenaar en een leuke voorstelling met professor Bombasticus.

Fest-Event is drie dagen zomers genieten op 24, 25 en 26 mei, voor het hele gezin! Doe mee en maak kans op 2 vrijkaartjes.

Beleef alvast de zomer op Fest-Event!

Hoe maakt u kans op dit mooie dagje uit?

Klik op de foto...

Beantwoord de vraag...

.. en maak kans op deze prijs!
Deze prijsvraag loopt tot en met 19 mei 2019.
Nog meer prijsvragen!
Voorwaarden Deze prijsvraag eindigt 19 mei 2019. De prijswinnaars krijgen na afloop per e-mail bericht van het uitje of van de redactie van DagjeWeg.NL. Over de uitslag is geen correspondentie mogelijk. Reageert een winnaar niet binnen 7 dagen, of is het e-mailadres niet juist, dan vervalt de prijs en loot DagjeWeg.NL een andere winnaar.