Win 2 vrijkaartjes voor festival Into the Wild

Win kaartjes voor de tweede editie van festival Into the Wild op zaterdag 14 september! Dit festival vindt plaats op een unieke locatie midden in het bos. Kom gezellig met je vrienden hangen, dansen, springen en genieten van muziek van de hoogste kwaliteit op een beregezellig festival! Naast muziek zijn er ook enkele foodtrucks aanwezig zodat je lekker kan eten.

Het festival vindt plaats in Bostheater Ommen. Hier is plek voor zo'n 2.500 personen en het theater beschikt over een gave akoestiek. Daarmee behoort het tot een van de meest bijzondere openluchttheaters van Nederland. Precies de plek voor een bijzonder festival met onder andere optredens van RONDÉ, EUT en Garret T. Capps.

Doe mee met de prijsvraag en maak kans op twee vrijkaartjes!

Genieten van muziek op festival Into the Wild!

Hoe maakt u kans op dit mooie dagje uit?

Klik op de foto...

Beantwoord de vraag...

.. en maak kans op deze prijs!
Deze prijsvraag loopt tot en met 31 augustus 2019.
Nog meer prijsvragen!
Voorwaarden Deze prijsvraag eindigt 31 augustus 2019. De prijswinnaars krijgen na afloop per e-mail bericht van het uitje of van de redactie van DagjeWeg.NL. Over de uitslag is geen correspondentie mogelijk. Reageert een winnaar niet binnen 7 dagen, of is het e-mailadres niet juist, dan vervalt de prijs en loot DagjeWeg.NL een andere winnaar.