Win 2 vrijkaartjes voor 't Veluws Zandsculpturenfestijn

Op zoek naar een onvergetelijk dagje uit? Ga dan naar 't Veluws Zandsculpturenfestijn! Hier maak je een reis door een schitterende wereld van zand. Bekijk een skyline van 18 meter lang met 's werelds beroemdste gebouwen en duik in een onderwaterwereld waar geluids- en lichteffecten je het gevoel geven echt onder water te zijn. Reis naar wonderschone eilanden, naar bekende markten en ontdek grappige vakantietaferelen. Je hebt zelfs de kans om oog in oog te staan met bekende wereldleiders. In Garderen staan Angela Merkel, Kim Jong-un en Vladimir Poetin gezellig naast elkaar. Een reis om niet snel te vergeten!

Het maken van een zandsculptuur kost veel tijd en inspanning, de kunstenaars zijn al maanden voor 't Veluws Zandsculpturenfestijn bezig. Maak een wandeling langs alle kunstwerken en bekijk het vakmanschap van dichtbij. Het mooiste zicht heb je misschien wel vanaf de monorail, waar je in karretjes overheen rijdt. Voor kinderen een hele belevenis! Ook leuk: met z'n allen de puzzel 'Weet u nog...' oplossen. Wil je weten hoe zo'n zandkunstwerk tot stand komt? Daar kom je achter in de film 'The making of...'

Maak een reis door een schitterende wereld van zand

Hoe maakt u kans op dit mooie dagje uit?

Klik op de foto...

Beantwoord de vraag...

.. en maak kans op deze prijs!
Deze prijsvraag loopt tot en met 31 juli 2019.
Nog meer prijsvragen!
Voorwaarden Deze prijsvraag eindigt 31 juli 2019. De prijswinnaars krijgen na afloop per e-mail bericht van het uitje of van de redactie van DagjeWeg.NL. Over de uitslag is geen correspondentie mogelijk. Reageert een winnaar niet binnen 7 dagen, of is het e-mailadres niet juist, dan vervalt de prijs en loot DagjeWeg.NL een andere winnaar.