Win 2 kaartjes voor Museum van de 20e Eeuw en een Telekids fotoboek!

Het Museum van de 20e Eeuw staat vol spulletjes uit de vorige eeuw en is dan ook een feest van herkenning. Net als de leuke expositie over het legendarische jaren negentig kinderprogramma Telekids, dat op dit moment in het museum te zien is.

Werkelijk iedereen heeft wel herinneringen aan het Telekids van toen. Je keek er als kind zelf naar óf jouw kinderen waren liefhebbers en dus keek je mee. Carlo en Irene waren voor velen het pittigste setje van Nederland en het programma was mateloos populair. Over de serie is een prachtig fotoboek verschenen: 'De Pittige Telekids Collectie'. De expositie en het boek vieren dat Telekids precies dertig jaar geleden van start ging bij RTL 4. Tien jaar later kwam er een einde aan het veelbekeken programma met Carlo en Irene.

Doe mee met de prijsvraag en je wint niet alleen twee vrijkaartjes voor het museum, maar ook het fraaie boek over Telekids. Het boek kan ook besteld worden via de webshop van het museum.

Net als vroeger! Beleef een feest van herkenning in Museum van de 20e Eeuw en bezoek de expositie over het legendarische tv-programma Telekids

Hoe maakt u kans op dit mooie dagje uit?

Klik op de foto...

Beantwoord de vraag...

.. en maak kans op deze prijs!
Deze prijsvraag loopt tot en met 18 februari 2020.
Nog meer prijsvragen!
Voorwaarden Deze prijsvraag eindigt 18 februari 2020. De prijswinnaars krijgen na afloop per e-mail bericht van het uitje of van de redactie van DagjeWeg.NL. Over de uitslag is geen correspondentie mogelijk. Reageert een winnaar niet binnen 7 dagen, of is het e-mailadres niet juist, dan vervalt de prijs en loot DagjeWeg.NL een andere winnaar.