Win 2 tickets voor de expositie 'Asjemenou!' in Het Noordbrabants Museum

Wat hebben Loeki de Leeuw, de flippo en patatje kapsalon gemeen? De familietentoonstelling Asjemenou! in Het Noordbrabants Museum vertelt aan de hand van maar liefst 100 voorwerpen - geselecteerd door Volkskrant - het verhaal van de naoorlogse Nederlandse populaire cultuur. Kom ook herinneringen ophalen!

Het Noordbrabants Museum is een eigentijds museum voor kunst, geschiedenis en cultuur, gevestigd in het eeuwenoude centrum van ’s-Hertogenbosch op een steenworp afstand van gezellige restaurantjes, mooie boetieks en de fraaie Sint-Janskathedraal. De tentoonstelling Asjemenou! De Nederlandse populaire cultuur in 100 voorwerpen is te zien van 10 oktober tot en met 24 januari 2021.

Doe mee met de winactie, maak kans op twee vrijkaarten voor Het Noordbrabants Museum en bezoek de expositie Asjemenou!

Het Noordbrabants Museum

Hoe maakt u kans op dit mooie dagje uit?

Klik op de foto...

Beantwoord de vraag...

.. en maak kans op deze prijs!
Deze prijsvraag loopt tot en met 22 november 2020.
Nog meer prijsvragen!
Voorwaarden Deze prijsvraag eindigt 22 november 2020. De prijswinnaars krijgen na afloop per e-mail bericht van het uitje of van de redactie van DagjeWeg.NL. Over de uitslag is geen correspondentie mogelijk. Reageert een winnaar niet binnen 7 dagen, of is het e-mailadres niet juist, dan vervalt de prijs en loot DagjeWeg.NL een andere winnaar.