Doe mee en beleef de geschiedenis in Museumpark Archeon

Zwerf door de prehistorie, kom héél dicht bij de Romeinen, ontdek het Romeins Museum en duik in de middeleeuwen. Stap midden in de geschiedenis en ontdek hoe het vroeger was. De gebouwen, hutten en huizen hebben echt in ons land gestaan of staan er nog steeds. Breng een bezoek aan het Romeins Museum en ontdek de échte vondsten uit Zuid-Holland.

 Van 31 juli tot en met 15 augustus is het jaarlijkse Romeins Festival voor de 22ste keer! Dan slaan Romeinse legionairs hun kamp op in het park. Zij worden vergezeld door ambachtslieden, dames, slaven en kinderen. Breng een bezoek aan het Romeinse kampement, bekijk de demonstraties en bezoek 's middags het spectaculaire gladiatorengevecht in de arena. 

Doe mee met de winactie en reis naar het verleden in Museumpark Archeon!

Even een ridder of jonkvrouw in middeleeuws Kasteel Ammersoyen

Hoe maakt u kans op dit mooie dagje uit?

Klik op de foto...

Beantwoord de vraag...

.. en maak kans op deze prijs!
Deze prijsvraag loopt tot en met 5 september 2021.
Nog meer prijsvragen!
Voorwaarden Deze prijsvraag eindigt 5 september 2021. De prijswinnaars krijgen na afloop per e-mail bericht van het uitje of van de redactie van DagjeWeg.NL. Over de uitslag is geen correspondentie mogelijk. Reageert een winnaar niet binnen 7 dagen, of is het e-mailadres niet juist, dan vervalt de prijs en loot DagjeWeg.NL een andere winnaar.