Win 2 kaartjes voor het Vrijheidsmuseum in Groesbeek

Kom deze zomer naar het Vrijheidsmuseum in Groesbeek en beleef de vrijheid! Het museum ligt dicht bij Duitsland en midden in het gebied van twee van de belangrijkste operaties aan het Westfront tijdens WO2: Market Garden en Veritable. Beleef het boeiende Verhaal van Oorlog en Vrijheid zonder Grenzen in zowel Nederland als Duitsland, Europa en daarbuiten. Er is nooit één verhaal. Neem plaats bij de dynamische maquette over Operatie Market Garden, luister naar de verhalen in de dilemmakamers, laat een boodschap achter op de krijtwand van het Vrijheidsplein en breng een bezoek aan onze tijdelijke tentoonstelling over 'De Zwarte Driehoek'.

Doe mee met de prijsvraag en win twee vrijkaartjes voor het Vrijheidsmuseum: ze zijn geldig tot en met 31 december 2022.

Vrijheidsmuseum: welke keuzes maak jij in oorlogstijd?

Hoe maakt u kans op dit mooie dagje uit?

Klik op de foto...

Beantwoord de vraag...

.. en maak kans op deze prijs!
Deze prijsvraag loopt tot en met 31 juli 2022.
Nog meer prijsvragen!
Voorwaarden Deze prijsvraag eindigt 31 juli 2022. De prijswinnaars krijgen na afloop per e-mail bericht van het uitje of van de redactie van DagjeWeg.NL. Over de uitslag is geen correspondentie mogelijk. Reageert een winnaar niet binnen 7 dagen, of is het e-mailadres niet juist, dan vervalt de prijs en loot DagjeWeg.NL een andere winnaar.