1

Win twee vrijkaartjes voor Adventure City Rotterdam

Op naar de top! In klimpark Adventure City in Rotterdam houdt niets je tegen om hoog de lucht in te gaan. En dat met de hele familie, want de verschillende klimparcoursen en vele adventures van Adventure City zijn geschikt voor verschillende leeftijden. Van 1 meter hoogte tot wel 20 meter: voor iedereen wacht hier een klimavontuur. De kleintjes vermaken zich op het puppyparcours en in Speleo - een spannend buizensysteem om in te spelen. Vanaf acht jaar zijn ook de wat spannendere en hogere klimparcoursen beschikbaar. Durf je de spectaculaire Via Ferrata te bedwingen? En wie waagt zich aan de free fall quick jump op 10 meter hoogte?

Doe mee met de winactie en maak kans op twee vrijkaarten voor kinderen van 8 tot en met 12 jaar voor een klimavontuur in Adventure City Rotterdam.

Klimavontuur voor de hele familie

Hoe maakt u kans op dit mooie dagje uit?

Klik op de foto...

Beantwoord de vraag...

.. en maak kans op deze prijs!
Deze prijsvraag loopt tot en met 6 mei 2023.
Nog meer prijsvragen!
Voorwaarden Deze prijsvraag eindigt 6 mei 2023. De prijswinnaars krijgen na afloop per e-mail bericht van het uitje of van de redactie van DagjeWeg.NL. Over de uitslag is geen correspondentie mogelijk. Reageert een winnaar niet binnen 7 dagen, of is het e-mailadres niet juist, dan vervalt de prijs en loot DagjeWeg.NL een andere winnaar.