Win 2 vrijkaartjes voor City & Food Walk Harderwijk

Kookstudio Delicio biedt de zogenoemde City & Food Walk aan. Dit is een interactieve wandeling, waarbij je door middel van een app historische feitjes leert over diverse Nederlandse steden waaronder Harderwijk.

Tijdens de bijzondere wandeling ontdek je het Harderwijks mysterie. De rivaliteit tussen het Bisdom Utrecht en de Graven van Gelre heeft een opmerkelijk effect gehad op het middeleeuwse stadsontwerp, dat nog steeds zichtbaar is. Verken deze unieke historische ontdekking met behulp van de City & Food Walk app, en geniet ook in Harderwijk van lokale specialiteiten bij vijf deelnemende bedrijven. Hier krijg je op vertoon van je app en gekochte code (één code per persoon) een heerlijke lokale specialiteit te proeven.

Doe mee en win twee vrijkaartjes voor City & Food Walk Harderwijk!

City & Food Walk Harderwijk

Hoe maakt u kans op dit mooie dagje uit?

Klik op de foto...

Beantwoord de vraag...

.. en maak kans op deze prijs!
Deze prijsvraag loopt tot en met 6 juli 2024.
Nog meer prijsvragen!
Voorwaarden Deze prijsvraag eindigt 6 juli 2024. De prijswinnaars krijgen na afloop per e-mail bericht van het uitje of van de redactie van DagjeWeg.NL. Over de uitslag is geen correspondentie mogelijk. Reageert een winnaar niet binnen 7 dagen, of is het e-mailadres niet juist, dan vervalt de prijs en loot DagjeWeg.NL een andere winnaar.