Beoordelingen Drielandenpunt Vaals

Erg commercieeel
3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: 12-09-2011

Datum beoordeling: 21 september 2011

Reisgezelschap: met partner

Wat is het daar veranderd,na meer dan 40 jaar weer eens geweest,maar wat is het nu commercieeel geworden,en bovendien was er nog niets open,de slagbomen voor de parkeerplaats stond open,maar na een uur was deze dicht en kon je 2 euro betalen om eraf te kunnen.

Beoordeling gegeven door J van de Berg.

Bourgondisch gegeten
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 21 juni 2011

Datum beoordeling: 25 augustus 2011

Reisgezelschap: met vrienden

Het drielandenpunt is toch iets wat je niet mag missen. Toeristisch dat wel ja. Ik wil u allen een onverwachts goed restaurant aanraden: Taverne de Grenssteen. Lekker, betaalbaar en veel!

Beoordeling gegeven door Dhr. Bing.

Druk en toeristisch
6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 24 april 2011

Datum beoordeling: 26 april 2011

Reisgezelschap: met partner

Parkeren 2 euro duur? Rij dan door over het drielandenpunt (ja, het smalle weggetje dwars over het drielandenpunt, door alle toeristen heen) naar de Belgische kant. Dat mag gewoon. Daar staan de auto's gewoon langs de weg (de weg die afdaalt naar Gemmenich), want hier slechts aan 1 kant van de weg een parkeerverbod. Gratis parkeren. Aan de Nederlandse kant geldt een parkeerverbod aan 2 zijden van de weg. Terug naar Maastricht of Valkenburg of Gulpen vanuit het Drielandenpunt? Rij via België. Net zo mooi en 10x minder druk. Drink de koffie bij het fantastische panoramaterras van Hoeve de Eik 't Veld 2 6285 NM Epen. Dit ligt precies op de grens met België.

Beoordeling gegeven door S.E. de Vries.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 5-3-2010

Datum beoordeling: 18 juni 2010

Drielandenpunt is erg leuk om te zien en moet je een keer geweest zijn, maar is eigenlijk een vierlandenpunt! De mensen in Vaals zijn ook niet te verstaan! Haha! We hadden gewoon een taalbarriere met iemand uit ons eigen land :O!

Beoordeling gegeven door Femke Xhofleer.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 27 - 10 - 2009

Datum beoordeling: 22 oktober 2009

het was een prachtige ervaring om dit een keer mee te mogen maken.

Beoordeling gegeven door Fam.Schilders.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 27 - 10 - 2009

Datum beoordeling: 22 oktober 2009

het was een prachtige ervaring om dit een keer mee te mogen maken.

Beoordeling gegeven door Fam.Schilders.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 12.09.2009

Datum beoordeling: 15 september 2009

buitengewoon aantrekkelijk en mooi lakenhuis...... nog mooier is het achterterras met daarop het onvergetelijke beeldhouwwerk van de 4 cocktaildrinkende "dikbillen". Waren passanten. Wat mij niet beviel was de allerminst vettige etenslucht. Het geheel zag er uiterst verzorgd uit. Even de hinderlijke keukengeur bannen en wij laten ons verwennen. Bezochten Bloemendal zaterdag 12 september 2009. Mijn highlight: de 4 cocktaildames op Uw achterterras ( meer dan een omweg waard )

Beoordeling gegeven door hr. w.legein.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 25-06-2007

Datum beoordeling: 10 juli 2009

over de drie landen kijken:nederland,duitsland en belgie.mooie foto's. En iedere land heeft zijn eigen kenmerk dat is mooi om te zien.

Beoordeling gegeven door s.ververgaert.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 2008

Datum beoordeling: 22 juni 2009

Ik ben er een keer naar toe geweest

Beoordeling gegeven door Nosa.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 24 mei -2009

Datum beoordeling: 19 juni 2009

Drie landen punt heb ik als Limburger al heel vaak bezocht. Leuk om er met de motor te stoppen , leuk om er te wandelen, ook leuk voor de kinderen. Wil je gezellig en goed eten of een kop koffie drinken met een goede service en kundig personeel die je bediend DAN MOET JE HIER ECHT NIET ZIJN! Vooral de leidinggevende die hun personeel slecht behandelen en hun klanten nog minder! Eerst betalen , je krijgt geen bon, en dan maar afwachten wat je krijgt!! Hier geen Limburgse gastvrijheid in de horeca!!!

Beoordeling gegeven door John.

2 Cijfer 2 van 10 punten.2222

Bezoekdatum: 07-06-2009

Datum beoordeling: 8 juni 2009

dit voornamelijk voor de horeca. Als je besteld moet je gelijk afrekenen, en krijgt geen bonnetje. Als je er om vraagt krijg je het niet. Hoe kan ik nou zeker weten dat ik krijg wat ik bestel? Dit is bij ons fout gegaan. Er wordt op een bord geschreven koffie met vlaai 4.45 we bestellen drie koffie twee thee en een stuk vlaai in deze zelfde bestelling worden er toch nog vier stukken vlaai bij besteld.Omdat de stukken vlaai een halve minuut later besteld worden moeten wij hier arpart voor betalen en geldt koffie met vlaai voor 4.45 niet meer ra ra.Het halve terras verbaasd zich hier over er zijn meerdere mensen die klagen over de service.Als ik verhaal ga halen bij de baas moet ik niet zeuren want "het kind"deed haar werk goed.De baas praat over zijn personeel zonder respect. Moet dit allemaal goed gevonden worden? Wij hebben 10 euro te veel betaald.Omdat ik hier niet mee accoord ben gegaan ben ik net zolang blijven zeuren om mijn geld, dit heb ik uiteindelijk toch terug gekregen om van mijn gezeur af te zijn,was zij reactie. Dit hele gesprek heeft Meneer me niet een keer in de ogen durven te kijken,als je in je recht staat dan durf je ook iemand in de ogen te kijken.Over klantvriendelijk zullen we het maar niet hebben want daar hebben ze nog nooit van gehoord.Ik was blij dat ik niet de enige ben geweest die dat zo zag.Laat je iemand van te voren betalen laat dan een bonnetje achter dat is wel zo verstandig, een klant kan niet bewijzen dat hij/zij betaald heeft.

Beoordeling gegeven door w.van Rhee.

4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: Juni 2008

Datum beoordeling: 12 juli 2008

De dag dat wij er waren was alles gesloten. Vond niets meer terug van de tijd dat we vroeger eens daar waren. Jammer,maar de stoomtrein rit van Simpelveld,naar Schin op Geul, was heel leuk en dat alles wordt ook nog eens gedaan door vrijwilligers top!!

Beoordeling gegeven door Paula Borrenbergs.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 21 september 1968

Datum beoordeling: 21 juni 2008

Ik denk dat dit het hotel is waar wij,in september,40 jaar geleden waren.Wij waren daar 40 jaar geleden op huwlijksreis.Het was 20 september 1968.We zijn er de 21ste heengegaan.Het was er gezellig en je was er welkom.Alleen het weer was vreselijk.Het regende hele dagen zodat we na 5 dagen naar huis zijn gegaan. J.Lutz

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: afgelopen 2 maanden

Datum beoordeling: 23 mei 2008

Prima ervaring, heerlijk genoten. Lees graag de mieuwsbrief met tips, aanbiedingen en veel nieuws.

Beoordeling gegeven door N.N..

4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: 12-11-2007

Datum beoordeling: 20 maart 2008

Heel weinig aan. Veel soort van spelletjeshallen en horecagelegenheden. Duur, heel druk in het weekend. Betalen voor je pakeerplek. Een grote geldklopperij.

Beoordeling gegeven door Drielandenpunt Vaals.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 27/02/08

Datum beoordeling: 10 maart 2008

Zo dicht bij huis, en zo het gevoel krijgen ergens ver weg te zijn. Heerlijk gewoon, de natuur, de rust het eten.

Beoordeling gegeven door P.G.Hamers.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: oktober 2006

Datum beoordeling: 7 maart 2008

super ben naar landal hoog vaals geweest .mijn hobby is paardrijden en wat kon je nou 100m van het park af paardrijden.\'s avonds lekker bowlen super geregeld.Een dagje na de grotten geweest en het drielandenpunt bezocht.

Beoordeling gegeven door N Buitenhuis.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: oktober 2006

Datum beoordeling: 7 maart 2008

super ben naar landal hoog vaals geweest .mijn hobby is paardrijden en wat kon je nou 100m van het park af paardrijden.'s avonds lekker bowlen super geregeld.Een dagje na de grotten geweest en het drielandenpunt bezocht.

Beoordeling gegeven door N Buitenhuis.

3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: oktober 2007

Datum beoordeling: 26 februari 2008

niet echt bijzonder. Leuk om met 1 lichaam op verschillende landen te staan, maar geen dagbesteding. De omgeving is wel heel mooi om er te wandelen. Vooral landal park hoog-vaals is een prachtig park om je vakantie door te brengen.

Beoordeling gegeven door marieke van der pas.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Datum beoordeling: 29 juli 2007

Heel erg leuk! Gezellige terrassen en veel en mooie horeca. Boudewijntoren top! Eten is bijzonder lekker aan de Belgische kant. De frietjes zijn de beste die ik ooit heb gegeten! Je moet overigens doorrijden tot voorbij parkeerplaats 2; bij parkeerplaats P3 ben je het dichtst bij het Drielandenpunt. Veel plezier!

Beoordeling gegeven door Jozias Berendrecht met familie.

Datum beoordeling: 6 november 2005

ben er vaak geweest, en voor kinderen is het een leuk dagje uit. Maar 1 ding is er niet aanwezig: en dat is lekker eten. Het smaakt er echt niet in geen ene kiosk of restaurant. Echt niet aan te bevelen. Ga liever pickniken gr. C.

Beoordeling gegeven door Steevens.