Beoordelingen Rederij Dijkhuizen

Waardeloos
1 11111

Bezoekdatum: 7 augustus 2021

Datum beoordeling: 3 september 2021

Reisgezelschap: gezin

Waardeloos bedrijf. Telefonisch gesproken over zeenhondentocht. Moesten maar mailen (lekker klantonvriendelijk). Uiteindelijk gedaan. Bevestiging per mail gekregen. Blijkt het een gewone (oersaaie) rondvaart op zeer gedateerde boot te zijn zonder zeehonden. Probleem besproken op de boot. Moesten maar ff bellen de dag erna en dan zou t opgelost worden. Gedaan. Moesten maar een mailtje sturen. Gedaan. Reactie: pech gehad. Weer gebeld. Ze doen niks. Nooit meer naar dit bedrijf.

Beoordeling gegeven door Tom Berben.

Gezellige en leuke Rondvaart vanuit Middelburg
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 28-07-2021

Datum beoordeling: 29 juli 2021

Reisgezelschap: met partner

Vandaag een rondvaart gemaakt met de rondvaartboot uit Middelburg. Hartelijk ontvangen door het aanwezige personeel. Er werd ook duidelijk conform hetgeen ook op de folder staat, gehandeld volgens de corona regels. Helaas wordt bij vele locaties daar weinig aandacht meer aan besteed. Ook met dit mindere weer vandaag was het de moeite waard een middagje te genieten van een leuke rondvaart, met een drankje en een hapje.

Beoordeling gegeven door John Bakker.

NIET DOEN, SLECHT!
1 11111

Bezoekdatum: 28-7

Datum beoordeling: 7 augustus 2018

Reisgezelschap: gezin

Wat een drama, onbeschoft en a-sociaal personeel. De rondvaart is op zich leuk maar wordt volledig verpest door het personeel. Laat deze mensen geen rondvaarten doen maar alleen vracht vervoeren. Je kunt opstappen in Middelburg tegenover het station voor een rondvaart van 3 uur, je gaat via het kanaal naar het Veerse meer (door de sluizen). Het lijkt wel of deze mensen niet aan klantenbinding willen doen en alles en iedereen onbeschoft afschuiven. Ze vergeten daarbij dat de klanten hun ervaringen ook steeds makkelijker kunnen delen en andere toekomstige klanten kunnen vertellen over hun ervaringen. Bij deze dus...NIET DOEN!!!

Beoordeling gegeven door Willy .

ongastvrij en teleurstellend
4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: 29-6-2012

Datum beoordeling: 30 juni 2012

Reisgezelschap: zakelijk

Van een bedrijf waarvoor mijn man werkt, kregen wij een uitnodiging om een dagje te gaan varen naar Antwerpen. Het was een verzorgde reis, hapje en drankje inbegrepen. Om 13.00 uur aanwezig en om 13.30 zouden we vertrekken. Door mijn werk schoot de lunch erbij in. Om 14.30 , ondertussen reuze trek, kregen wij een kopje koffie aangeboden met een heerlijke Zeeuwse bolus. Toen ik zag dat niet iedereen er eentje wilde, en een volle schaal naar de keuken werd gebracht trok ik de stoute schoenen aan en vroeg aan een van de medewerkers of ik, áls er over waren, een extra bolus mocht. De enige dame van het personeel dat een andere kleur t-shirt droeg bleek de eigenaresse. Na overleg met haar vernam ik dat het niet mocht. Ik heb de eigenaresse erop aangesproken. Haar antwoord was dat ze het 'raar' vond (!!). Ik heb benadrukt dat de bolussen toch echt al afgerekend waren, en desnoods ik ervoor wilde betalen. Helaas, ze vond het niet nodig. Na nog een uur kwamen de zoutjes op tafel. Een van de andere medewerkers geneerde zich nogal voor het voorstel en bracht me een extra schaaltje. En excuseerde zich voor het gedrag van de eigenaresse. Later in de middag was er binnen in het schip een voorstelling (monoloog). Dit werd helaas verstoord door het geklets van het personeel, eigenaresse deed overigens gewoon mee. Het buffet dat later werd geserveerd was heerlijk. De reis duurde al met al een stuk langer dan gepland, een aantal gasten hadden kaarten voor een voorstelling in Antwerpen, en hebben de eerste helft gemist. Blijkbaar had de schipper geen rekening gehouden met het tij.

Beoordeling gegeven door anja.

Leuk
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 18 september 2011

Datum beoordeling: 11 april 2012

Reisgezelschap: met partner

Afgelopen september een vaartocht gemaakt vanuit Middelburg. Was een relaxe vaartocht, waarbij ook een duidelijke weergave was over de omgeving. Daarnaast gaf de kapitein nog extra informatie via de microfoon. Daarnaast werd mijn biertje en borreltje snel geserveerd. Wat mij betreft een vaartocht die ik zeker nog een keer ga maken!

Beoordeling gegeven door Frits Janse.

Gezellige & leuke Rondvaart
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 1 juni 2011

Datum beoordeling: 1 juni 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Vandaag met mijn familie, w.o. 3 kleine kinderen een leuke rondvaart gemaakt vanuit Veere. Naast dat het mooi weer was, was de bemanning erg behulpzaam. De kinderen mochten zelfs in de stuurhut bij de kapitein zitten. Fotootjes van onze jonge kapiteins was super! Ook een goede en leuke uitleg over het Veerse Meer. Zeker de moeite waard om na een bezoek aan Veere deze vaartocht te maken! Volgend jaar maken wij zeker een nieuwe vaartocht!

Beoordeling gegeven door Jongerius.

Heel teleurstellend
1 11111

Bezoekdatum: 18 mei 2011

Datum beoordeling: 23 mei 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Vertrektijd elk heel uur is niet waar, hier kan men rustig van afwijken! Met vier volwassenen en twee kleine kinderen wilden wij een leuke vaartocht maken, maar kwamen van een koude kermis thuis. Na het opstappen bleek dat de boot al bomvol zat met oudere en gehandicapte mensen. Na enig rondkijken bleek al snel dat alle tafels bezet waren en wilden wij de boot verlaten. Dat was inmiddels onmogelijk omdat de deuren al gesloten waren en de boot zich al in beweging zette. Commentaar van het personeel (een dame van middelbare leeftijd die er genot in schept bits en onvriendelijk te zijn en van klantvriendelijkheid nog nooit heeft gehoord): u moet betalen en er zijn genoeg plaatsen over!!!! Dit betekende dat wij met de kleine kinderen ons moesten verdelen over diverse tafels. Gewoon aanschuiven waar nog plaats was! Echt Gezellig!!! Uiteindelijk wilde men dan nog wel een tafel extra plaatsen. Maar wel in het looppad, op de route naar het invalidentoilet. Je kon er niet naar buiten kijken en we moesten voortdurend opstaan om de rolstoelen doorgang te verlenen. We waren blij dat de tocht maar één uur duurde en weten één ding zeker: nooit meer varen met Rederij Dijkhuizen!

Beoordeling gegeven door Paul.

1 11111

Bezoekdatum: 16-05-2010

Datum beoordeling: 17 mei 2010

Let op! de rederij hanteert een minimum van 20 personen voordat er gevaren wordt. Dit is echter nergens terug te vinden. staat niet vermeld in de folder, de website van de rederij, het aankondigingsbord op de kade. ook wordt dit niet verteld bij de touristshop/VVV Wij kwamen dus voor niets bij de boot. Ook was er een stel dat al eerder die dag de trip had willen maken en nu wederom teleurgesteld weg moest. Overal wordt geschreven: vanaf 1 mei, 2x daags een rondvaart... maar dus alleen als er voldoende mensen zijn!

Beoordeling gegeven door L - M.

Datum beoordeling: 12 mei 2007

Ben vertrokken met rondvaartboot vanuit Middelburg. Drie uurtjes gevaren. Tocht is zeker de moeite waard als je van varen houdt. Onder tocht toelichting op omgeving en vriendelijke dames die me af en toe een biertje kwamen brengen.

Beoordeling gegeven door Rinus.

Datum beoordeling: 28 februari 2007

Ze hebben 1 mooie boot, de lady madelyne... maar die lui zelf zijn erg onvriendelijk, het spijt me om dit te zeggen maar hoe wij behandeld zijn is niet normaal.

Beoordeling gegeven door Anieke.