Beoordelingen Goos Wellness

Heerlijk toeven alleen slechte afwerking en veel k
3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: 15-02-2020

Datum beoordeling: 15 februari 2020

Reisgezelschap: met partner

Binnen komst in restaurant waar iedereen in badjas zit.Komt steeds koude lucht binnen, niet prettig! Nieuwe hammam is mooi en genieten alleen zeer slechte afwerking, plafonds al aan het roesten, losse tegels langs kruiden bad randen liggen los. Je moet de “bubbels” aanzetten met een autosleutel!! De rustruimte is slecht afgewerkt. Een douche scherm om het een en ander weg te werken. Bij de douches al verschillende keren geen shampoo en douche gel. Geen thermostaat kranen in de douche. In oude gedeelte schimmel het en der op de muren en plafonds. Ook in binnen bad schimmel op plafonds. Fohns die het niet doen.Slechte verlichting buiten bij bubbelbad. En wat op valt is dat er maar 2 jonge meisjes staan die iedereen moeten voorzien van eten en drinken. En daardoor moet je erg lang wachten! Best jammer want de baden en sauna’s zijn prima. De slechte afwerking zorgt ervoor dat het onvoldoende is Erg jammer. Een beetje meer aandacht voor details zal er voor zorgen dat er meer mensen zullen komen!

Beoordeling gegeven door E.

glutenvrij taboe bij Goos Wellness
1 11111

Bezoekdatum: 29-07-2018

Datum beoordeling: 30 juli 2018

Reisgezelschap: met partner

Wellness Goos en gluten. De directie van deze Wellness staat onder geen voorwaarde toe dat glutenvrije etenswaren worden genuttigd. Ook is ze niet bereid zelf te voorzien in een glutenvrije maaltijd. Wellness Goos und Gluten. Die Direktion erlaubt das Mitbringen glutenfreie Produkten ohne Bedingung nicht. Sie sind auch nicht bereits glutenfreie Produkte selber ein zu kaufen.

Beoordeling gegeven door Michel van Gelder.

Slecht
3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: 21-01-2017

Datum beoordeling: 22 januari 2017

Reisgezelschap: met vrienden

Entree is in restaurant waar Sauna ganger in hun badjas zitten. In het restaurant stinkt het naar de gefritureerde hapjes. Vervolgens Door rokersruimte lopen naar buiten. Langs sauna's en zwembad loop je naar de binnensauna's op je schoenen terwijl daar ook sauna's zijn waar mensen dus op slippers lopen en in badjas staan om de sauna in te gaan. Vreemde indeling. Oude onverzorgde welness. De muziek tijdens de opgietingen konden echt niet....De eerste hit van Gérard Joling en Bonny M????? Echt niet voor herhaling vatbaar. Mensen die deze sauna geweldig vinden zijn niets gewend

Beoordeling gegeven door Theunissen.