Beoordelingen Museum Proeverij De Koffietuin

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Datum beoordeling: 21 december 2007

Ik vind het leuk dat ik als bijna overbuurjongen van de koffie tuin op internet een reactie achter kan laten Wat al veel mensen zeggen is dat de omgeving er zo mooi is en dat klopt daarom ben ik ook zo blij dat ik er woon. want alleen wel een nadeel is is dat het branden van de koffie een hele zware lucht verspreid in de omgeving en daar is erg lastig aan te wennen maar gelukkig heb ik er de laatste tijd veel minder last van. MAAARRRR de koffie die ze daar verkopen is echt HEERLIJK!!!!! zeker als je houd van een lekkere sterke bak koffie met volle pittige smaak ben je zeker aan het goede adres bij DE KOFFIETUIN. Maar vergeet niet om van de rest van de omgeving te genieten zoals de Weijpoortsche Plas (in de volksmond Put van Broekhoven) de Wiericke schans en schitterende polders. en als je van viissen houd dan is er genoeg water in de omgeving zoals de oude Rijn en de Enkele wiericke. Hartelijke groet Maarten de Wit Weijpoort 20

Beoordeling gegeven door Maarten de Wit.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Datum beoordeling: 13 september 2007

Wat een heerlijke koffie en we hebben genoten van het zelfgemaakte gebak. Lekker in het zonnetje konden we het niet laten nog een rondje te bestellen. We komen zeker terug!

Beoordeling gegeven door Laura en Hans-Peter.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Datum beoordeling: 10 september 2007

De koffietuin ligt op een toplocatie en geeft je een goed rustpunt voor tijdens een wandeling dan wel een fietstocht. Tevens bezit de koffie een pure smaak en weet de bediening je veel over leuke feitjes te vertellen met over de koffie die zij schenken. Een echte aanrader dus!

Beoordeling gegeven door Wendeline Kranenburg.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Datum beoordeling: 10 september 2007

Een prachtige, sfeervolle omgeving. Zeer de moeite waard. En vooral heerlijke koffie, natuurlijk!

Beoordeling gegeven door Jeanine Langenberg.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Datum beoordeling: 9 september 2007

Een absolute aanrader op een mooie dag. Ik heb samen met vier vriendinnen heerlijk genoten van een uitgebreide high-tea, tegelijkertijd genietend van de groene omgeving die het museum omringt. Zeker iets om naar terug te keren!

Beoordeling gegeven door Brechtje Haan.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Datum beoordeling: 8 september 2007

Hier een tegenreaktie van De Koffietuin. Bij de telefonische boeking van deze groep is er blijkbaar iets misgegaan. Waarschijnlijk is het ons niet duidelijk geweest dat het een boeking betrof en niet alleen een informatie-aanvraag. Het stond niet in onze agenda genoteerd. Na enige verwarring over en weer is aangeboden met enig wachttijd alsnog iets klaar te maken wat zoveel mogelijk in de richting kwam bij de door haar verwachte high tea. Mevrouw was boos en zei dat dat niet de echte high tea zou zijn. Voor een aantal gerechten waren simpelweg de ingredienten niet in huis. Het was allemaal niet meer nodig en ze zijn vetrokken. We betreuren het verloop ten zeerste, maar werden niet in de gelegenheid gesteld mevrouw tegemoet te komen op welke manier dan ook. Er zijn twee kanten van het verhaal. Gelukkig gaat iedereen bij ons tevreden de deur uit, zeker na onze versbereide en versgebakken high tea. Komt u zelf proeven?

Beoordeling gegeven door Liesbeth Pronk.

Datum beoordeling: 27 augustus 2006

voor Zaterdag 26/8 een high tea besproken. per telefoon.Met mijn dochters iets te vieren. Vol verwachting komen wij aan, wat blijkt,de afspraak was niet overgenomen in de agenda van de mevrouw die de high tea op die dag moest verzorgen.Ook de agenda lag open op de verkeerde dag. Die werd alsnog open geslagen waar wij bij stonden.Ja inderdaad hier staat het,helaas voor u mevrouw heb ik alleen maar appaltaart en brouwnie s. Maar dan is het geen high tea meer zei ik ,dat werd bevestigd. Wat mij op viel was dat er geen enkele moeite werd gedaan om ons tegemoet te komen in de fout die was gemaakt,in de vorm van een lagere prijs aanbieden of een gratis stukje gebak.Het kwam alles wat onverschillig over. Na overleg met elkaar zijn we vertrokken uit Hiewerbrug met de wetenschap dat we er niet zo snel meer terugkeren.Ook de reclame aan vrienden en kennissen zal niet positief zijn.

Beoordeling gegeven door mevr Verhaar..