Beoordelingen Kabouterland

geweldig
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 18 mei 201u

Datum beoordeling: 18 mei 2017

Reisgezelschap: gezin

Dank jullie wel kabouters voor een leuke dag onze luca en papa en mama hebben zich gord vermaakt alles was netjes verzorgd en ook leuk met alle diertjes

Beoordeling gegeven door s. van ter Meij.

Fantastisch
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 27 oktober 2016

Datum beoordeling: 27 oktober 2016

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Fantastische fantasie wereld. Zo mooi gedetailleerd gemaakt en betaalbaar.

Beoordeling gegeven door Pieter-John Wessels .

Erg leuk voor onze kleindochter, maar ook voor ons
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 20 augustus 2016

Datum beoordeling: 23 augustus 2016

Reisgezelschap: met opa en oma

Met name de combinatie van de diorama's met de (vele) dieren en leuke speeltoestellen maakten dit uitje voor onze kleindochter van 4 tot een groot succes!

Beoordeling gegeven door Fa. Drupsteen.

Erg leuk !
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 28 juni

Datum beoordeling: 29 juni 2016

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Leuk kleinschalig kinderpark Het is uiteraard geen Disney land Prijs kwaliteit verhouding prima !

Beoordeling gegeven door Dean.

Niet best !
1 11111

Bezoekdatum: 8 mei

Datum beoordeling: 10 mei 2016

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Het park is slecht onderhouden en er is weinig te zien of te spelen. Dieren zijn er weinig en wat er zit is slecht te zien en zien er niet best uit! Horeca is vies en er is niks op aanwezig, belabberd! Dit was eenmalig ..... we waren er ook zo klaar en hebben het binnengedeelte doorgelopen op advies van het "personeel" maar dit hadden we beter kunnen overslaan want dat was echt hopeloos.

Beoordeling gegeven door Diana.

perfect voor kinderen en ouders
6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 26 maart 2016

Datum beoordeling: 1 april 2016

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Wat is dit park opgeknapt! we zijn er km het verleden eerder geweest, tien was het leuk, maar slechte koffie en horeca en heel veel achterstallig onderhoud. De nieuwe eigenaren hebben het roer echt omgegooid. Alles is tip top onderhouden. De horeca is super gezellig met lekkere dingen om te eten en te drinken. De kinderen kunnen spelen met veel nieuw en mooi speelgoed terwijl pa en ma genieten van een goede kop koffie. Het park zelf is echt leuk voor de Kids en ook hier ziet alles er leuk en perfect uit. Aanrader!!

Beoordeling gegeven door ron.

Weinig kabouters, slechte paden
5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 2 juli 2014

Datum beoordeling: 3 juli 2014

Reisgezelschap: met jonge kinderen

De entree is leuk. Een schattig winkeltje met leuke spullen en uitgang richting speeltuin en terras. Deze speeltuin was ook erg leuk... Daarna viel t tegen. Smalle paden met houtsnippers of grote keien, waardoor de buggy moeilijk vooruit kwam. Meer dieren gezien dan kabouters. Verder zag t er allemaal verouderd uit. De binnenspeeltuin is leuk, maar met veel touwbruggen etc waardoor t voor onze dochter (net 3) naar onze mening niet "speelbaar" was. Na 1.5 uur waren wij er wel klaar mee... Dat maakt t naar mijn mening een prijzig uitje.

Beoordeling gegeven door Ezra.

leuk
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 25-06-2012

Datum beoordeling: 30 juni 2012

Reisgezelschap: met jonge kinderen

heel leuk gedaan, Ook om te zien hoe de kabouters wonen. mijn dochter van 2 vond het leuk en voor al de dieren. De wandelpaden zijn smal precies goed voor een wandel wagen, voor dochter van 7mnd. het verwoekeren de van de planten... het hoort er wel bij vind ik dat is niet stoorent. Het speel gelegenheid, dochter is vaak van de glijbaan geweest, zelfs een binnen speeltuin. heel vriendelijk personeel. Je kan er langer verblijven als je geen slaapen de kinderen heb

Beoordeling gegeven door Laafke.

Genoten!
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 13-6-2012

Datum beoordeling: 12 juni 2012

Reisgezelschap: gezin

Prachtige middag gehad met onze dochter van 2 jaar. Er is vel te zien en te beleven. Je kunt er lekker rond wandelen en onder tussen alles bekijken en lekker spelen. Speeltuinen op het park en een overdekte speelschuur. Ook was de voilliere met vogels en cavia's erg leuk. Hier kon je naar binnen en lek wel een kabouterdorpje. Erg leuk! Wat mij betreft kan er wel wat meer gesnoeid worden omdat we bijna het muziekdoolhof niet doorkwamen omdat het bijna was dichtgegroeid. En ook veel kabouters onderweg niet te zien waren doordat alles was dicht gegroeid. Kabouter thema wel leuk doorgevoerd in het gehele park. Zelfs op het toilet tegeltjes met kabouters. Leuk overnagedacht! Wij komen zeker nog een keer weer!

Beoordeling gegeven door Fam. peters.

geweldig mooi!
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 10 juli 2011

Datum beoordeling: 28 juli 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Onzettend leuk voor kleine kinderen en wat grotere. Veel te doen,ook onderdak. Fijn terras waar je ook de kinderen in de gaten kan houden

Beoordeling gegeven door scm habraken.

super
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 8-05-2011

Datum beoordeling: 18 mei 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

onze zoon (2) heeft zich enorm vermaakt in het speelkasteel en ook bij de kabouters. We hadden geluk want er waren ook nog jonge vosjes geboren dit vond onze zoon helemaal het einde.

Beoordeling gegeven door nijmeijer.

5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 7 mei

Datum beoordeling: 7 mei 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Wij zijn vanmiddag geweest het park op zich valt tegen en is niet erg goed onderhouden veel oude hokken weinig beesten te zien, veelal lege hokken. Als je voor kabouters komt is het park een enorme tegenvaller buiten vind je er vrijwel geen terwijl het zo makkelijk zou zijn om het aantrekkelijk te maken zodat de kruip en sluip plekken veel aantrekkelijker worden. Tip maak een kabouterpad voor de kinderen met uitdagingen op kaboutergebied of kabouter ervaringen Onze meiden 6 en 7 jaar hebben zich vermaakt omdat het weer geweldig was maar daar is dan verder wel alles mee gezegd

Beoordeling gegeven door Martijn van den brakel.

Kabouterland is niet meer wat het is geweest!
1 11111

Bezoekdatum: 5 januari 2011

Datum beoordeling: 6 januari 2011

Zelf was ik een trouw bezoekster van Kabouterland, het was er mooi en de eigenaren hadden het park met liefde gebouwd, ook de dieren waren in een uitstekende conditie en het park was voor jong en oud bijzonder leuk om te bezoeken, helaas zijn er nu andere eigenaren die Kabouterland runnen en het is er absoluut slechter en ik mag wel zeggen echt slecht op geworden, in de folder staat dat het park in de wintermaanden op woensdag, zaterdag en zondag open is maar dat is nu echt niet meer zo, kleine kinderen en echtparen die het park willen bezoeken staan voor een dichte deur zoals mij met mijn kleinkind overkwam, er hangt een simpel briefje met de mededeling Januari en Februari gesloten. Als de nieuwe eigenaren graag om de een of andere duistere reden failliet willen gaan dan moeten ze hier vooral mee doorgaan dan lukt het ze vast wel. Het is voor mij een enorme teleurstelling dat het eens zo mooie Kabouterland op deze manier kapot gemaakt wordt.

Beoordeling gegeven door Johanna.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 2009 en 2008

Datum beoordeling: 24 juni 2010

een geweldig park voor kleintjes. wij zijn er nu al twee keer geweest en in de zomervakantie gaan we voor 3e keer. de kinderen nu 3 en bijna 5 vermaken hun er opperbest, het voor deel is dat je ze niet snel kwijt raakt omdat het er overzichtelijk is. qua eten en drinken is het het voordeel dat je dat zelf mee mag nemen.

Beoordeling gegeven door trijntje.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 23 mei 2010

Datum beoordeling: 26 mei 2010

Leuk kleinschalig park. Onze zoontje (3 en 4 jaar) hebben zich uitstekend vermaakt in grotten, kasteel en speeltuin. Veel van de dierenverblijven zijn leeg, of de dieren laten zich niet zien, dus als je vooral voor de dieren komt wellicht teleurstellend.

Beoordeling gegeven door Arjen Gerstel.

1 11111

Bezoekdatum: 10 mei

Datum beoordeling: 13 mei 2010

wij stonden in de vakantie met een heleboel mensen voor een gesloten deur, terwijl het bord vóór de deur en de website aangaven dat ze open zouden zijn, voor onze neus plakte iemand een briefje gesloten tegen het glas, wij konden met zes huilende kinderen weer drie kwartier terug rijden. Zonder pardon. Een excuus en even wat vriendelijke uitleg had een wereld van verschil gemaakt! Ook aan al die andere mensen die voor niets kwamen... (een stuk of tien ouderparen in de tijd dat wij er waren aleen al!) Ik voel me ontzettend onaardig behandeld, en zo ga je niet met kinderen om.

Beoordeling gegeven door Iris.

4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: 28 december 2009

Datum beoordeling: 31 december 2009

We zijn er geweest met onze autistische dochter. Het park viel ons erg tegen. Volgens ons is het slecht onderhouden.De hokken van de dieren zien er ook niet uit. Erg klein en de entreeprijs veel te duur, al kregen we wel een leuk theelepeltje cadeau. Wat drinken was ook erg duur. Dus niet voor herhaling vatbaar.

Beoordeling gegeven door Evelien.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 26 en 31 juli

Datum beoordeling: 17 augustus 2009

Wij zijn hier geweest met 3 kids, van 3,5 jaar, 2 jaar en 8 maanden oud, Een erg leuk "alles in 1 park", leuke speeltuintjes binnen en buiten met daarbij terrasjes waar je kan genieten van je spelende kinderen. Konijnenhol en trollengrot "spannend", de dieren die overal te zien zijn tussen het groen is "verrassend". Een mooie tuin om in te wandelen en vanalles te ontdekken voor de kinderen. Al met al een relaxed dagje uit met onze 3 kleine kindjes!! wat ons betreft zeker aan te bevelen!!

Beoordeling gegeven door fam. Janssen uit wanroij.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: augustus

Datum beoordeling: 9 augustus 2009

wij hebben genoten!de dieren,het kasteel,slangenexpositie,liedjesdoolhof,overdekte speelschuur,allemaal even leuk!erg vriendelijk personeel en een kop koffie kost maar 1,40!! en de winkel is ook erg leuk.we waren via de draaideur er uit gegaan,maar kwamen er later achter dat je ook via de winkel weer naar buiten kon. wij komen zeker nog eens terug!!

Beoordeling gegeven door m.lubbers.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 27-07-2009

Datum beoordeling: 1 augustus 2009

hele leuke dag weg met kleinzoon van 2jaar. eerstmet de trein . dat op zich is voor hem al een hele belevenis. daarna lekker rond struinen in kabouterland. onze kleinzoon heeft zich helemaal kunnen uitleven in de speeltuin en tuintjes. moe van al dat spelen klom hij in de wandelwagen en liet zich lekker rond rijden langs de dierenkooien. hij was weer helemaal uitgerust om op avontuur te gaan in de onderaardse konijnenholen. daar zag hij allerlei kabouters. moe maar voldaan terug naar huis met de trein. hij heeft die avond heerlijk geslapen en vast gedroomd van kabouters,treinen enz.

Beoordeling gegeven door N.N..

3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: 8-5-2009

Datum beoordeling: 15 mei 2009

Het is een verwaarloosd parkje, meer grote achtertuin geen onderhoud aan gedaan. dieren zitten in oude slechte hokken.het was duur heel gezin moet betalen. soep was 5.50euro. we zijn na een uur maar snel weggegaan.

Beoordeling gegeven door P Gommers.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 7 juli 2008

Datum beoordeling: 14 juli 2008

Heel leuk en spannend voor de kinderen, ook lang genoeg voor de kleintjes. Voldoende toiletten en eetgelegenheden. Maaike en Hessel hebben genoten in de kaboutergrot en het kasteel.Dat vonden ze het mooist

Beoordeling gegeven door N.N..

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 29-06-2008

Datum beoordeling: 7 juli 2008

Het is een leuk uitstapje voor jong en oud! Er is veel te zien en het is allemaal KEURIG bijgehouden! Er is gezorgd voor vertier bij zonneschijn en regen! Je kunt er altijd terecht! En zelfs is het erg babyvriendelijk. Er moesten meer mensen een kijkje gaan nemen, want de eigenaar heeft echt HART VOOR ZIJN ZAAK! COMPLIMENT! Speeltuin, doe-opdrachten/ spelletjes, dieren, doolhof, kasteel, luisterverhalen, wandelroute door prachtige tuin en veel meer. Dit park is diervriendelijk, natuurvriendelijk, mensvriendelijk en portemonneevriendelijk! Zo zouden er meer moeten zijn! Het park is zo aangelegd dat het je nieuwsgierigheid prikkelt!

Beoordeling gegeven door Maaike Heesakkers.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: augustus 2006

Datum beoordeling: 5 juli 2008

Leuk, maar dan wel voor kleine kinderen.

Beoordeling gegeven door N.N..

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 17-05-2008

Datum beoordeling: 29 juni 2008

Erg leuk om heen te gaan. Voor hele jonge kinderen als de oudere. Het leukst is het om hierheen te gaan als het lekker weer is, veel is buiten.

Beoordeling gegeven door M Breene.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: afgelopen maandag

Datum beoordeling: 28 juni 2008

Erg leuk voor jongere kinderen. Spannend, veel afwisseling. Veel oog voor details voor ouders daarom ook om van te genieten. Afwisseling in landschappen: vijver, tuin, kasteel, speeltoestellen en overal kom je leuke dieren tegen.Veel ruimte om meegebrachte lunch etc te nuttigen. Qua grootte net goed, na een uur 0f 3 heb je alles gehad en willen kinderen ook wel weer mee. Speeltoestellen niet allemaal kindvriendelijk. De nieuwere toestellen wel. Ook het feit dat je door een winkel moet om eruit te gaan is een min puntje. Verder een echte aanrader!!!

Beoordeling gegeven door Anja Hoolwerf.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: juli 2007

Datum beoordeling: 16 juni 2008

toen ik de voorkant van het (huis)uitstapje zag, dacht ik, wat is dit klein toen ik echter naar binnen en naar de achtertuin liep keek ik echt mijn ogen uit echt fantastisch aangelegd

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: juni 2006

Datum beoordeling: 26 maart 2008

een echte aanrader voor jongere kinderen ! We vonden het heel schattig aangelegd , niet te spannend , maar wel avontuurlijk voor kinderen tot ongeveer 7 jaar. Ik heb het park bij veel vrienden aanbevolen.

Beoordeling gegeven door Lydia Erinkveld.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: eind januari

Datum beoordeling: 26 februari 2008

Zeer leuk. Genoeg te zien en te doen voor onze dochter.

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: juni

Datum beoordeling: 23 februari 2008

heel leuk vooral voor kleine kinderen, als je er in de buurt bent zeker langs gaan, je gaat weer in kabouters geloven

Beoordeling gegeven door Oude Vrielink.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 25-07-2007

Datum beoordeling: 19 februari 2008

super leuk voor kinderen van 2-8 jaar.Veel te zien op ooghoogte voor de kinderen. Eindelijk weer eens andersom de volwassenen moeten bukken echt bukken om iets te zien in de kabouterhuisjes. Leuke speeltuin.

Beoordeling gegeven door Lilian Hafkamp.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 22 augustus 2007

Datum beoordeling: 7 februari 2008

Vooral onze kinderen van 6, 4 en 1 jaar vonden het een heel leuk uitje. Leuk ook met al die levende dieren. Ook de kaboutergrot, was een succes. Alles was ook heel mooi aangelegd en goed onderhouden. Voor herhaling waard!

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Datum beoordeling: 11 januari 2008

het is daar zo leuk opgezet. het is daar leuk voor zowel jong als oud.

Beoordeling gegeven door N.N..

4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Datum beoordeling: 19 oktober 2007

je kan er niet met je kinderwagen in. Dus je moet je kind sjouwen. Vind ik wel een nadeel...

Beoordeling gegeven door N.N..

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Datum beoordeling: 12 oktober 2007

Heel erg leuk! Veel speeltoestellen voor grote kinderen en kleine kinderen. Nette toiletten.

Beoordeling gegeven door karin Wiltjer.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Datum beoordeling: 8 oktober 2007

We hebben genoten in kabouterland!Het prikkeld de fantasie en er is genoeg te doen voor alle leeftijden.DE kids 6,8 en 9 willen graag terug.Ook goed begaanbaar voor rolstoelers.

Beoordeling gegeven door van Manen..

4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Datum beoordeling: 7 augustus 2007

Kabouterland is echt niet leuk voor kinderen vanaf 5 jaar. De speeltoestellen zijn dan te gemakkelijk en zijn te vergelijken met speeltoestellen die je tegenkomt op een gemiddelde openbare wijkspeeltuin. De dieren hebben weinig ruimte en er zijn ook aardig wat opgezette dieren. De sprookjes worden verteld uit hele oude luidsprekers. Mijn dochter vond het konijnenhol wel leuk, een aantal donkere gangen met kijkruimtes. Voor ouders is het vermoeiend als je niet houdt van heel veel mensen op een klein oppervlakte: Kabouterland is namelijk ook heel klein. De doodshoofdaapjes waren zeer beweegljk en vond ik persoonlijk wel erg leuk om te zien. Na anderhalf uur hadden we het allemaal gehad. De entreeprijs van 6.50 euro ligt natuurlijk ook vrij laag, maar dan betalen we liever iets meer voor een leuke middag op een leuke plek.

Beoordeling gegeven door R. Breedveld.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Datum beoordeling: 27 juli 2007

Het park is zeker de moeite waard als je in de buurt bent. Er is veel te zien en te doen. Kleintjes vermaken zich hier goed, het is een leuk dagje uit, en de prijzen zijn ook goed in verhouding. Het enige min puntje vond ik, dat de speeltuin voor de hele kleintjes niet zo interresant is, omdat er veel hoog klim en klauterwerk aan te pas komt...

Beoordeling gegeven door Jeanine .

Datum beoordeling: 28 mei 2007

Prima gelegenheid voor kleine kinderen. Er is zowel binnen als buiten wat te doen. Het is niet al te groot en veel klimplezier. Wat de kabouters betreft; er is een grot waar je ze kunt bekijken, alleen buiten is er wat minder van te merken. Je kunt ook je eigen eten meenemen! (kopen kan ook)

Beoordeling gegeven door nijman.

Datum beoordeling: 17 september 2006

Kabouterland staat garant voor veel kijk en speelplezier. Ook voor de allerkleinsten. Ik ben er met mijn tweeling van 15 maanden geweest. Ze vonden het erg leuk! Ook de speelgelegenheden zijn er voor kleine en grotere kinderen. Met de tweeling wandelwagen kun je praktisch overal langs!

Beoordeling gegeven door Angelique van Staveren.

Datum beoordeling: 30 mei 2006

Kabouterland is geweldig. Ook als het iets minder weer is, maar het leukst als de zon schijnt. Weer eens iets anders en niet zo heel duur. TIP:Je kunt je eigen eten+drinken meenemen.

Beoordeling gegeven door Debby.