Beoordelingen Binnentuin over God

Prachtige uitbeelding van enkele gedeelten uit de
7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: April 2024

Datum beoordeling: 15 april 2024

Reisgezelschap: met een groep

Mooi uitgebeeld, mooie bijbelse uitleg erbij. De gids vertelde daarnaast ook veel over eigen ervaring en projecten, dat vond ik jammer want dit bracht de bijbelse boodschap weer op de achtergrond, helaas. Alleen de binnentuin ervaren met een korte bijbelse uitleg ervan, zou voor mij zeer verrijkend en genoeg zijn geweest.

Beoordeling gegeven door A van de Langemeen .

Indrukwekkend
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 03-7-2023

Datum beoordeling: 4 juli 2023

Reisgezelschap: met een groep

De kernbegrippen van het christelijke geloof worden hier heel beeldend uitgelegd. Mede door de uitleg van de gids zie je wat de kunstenaars allemaal verwerkt hebben in de diverse ruimtes. Ook voor kinderen/jongeren heel leerzaam en toegankelijk.

Beoordeling gegeven door Wilma de Koning.

Voldeed niet
3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: Mei 2023

Datum beoordeling: 27 mei 2023

Reisgezelschap: met partner

De rotsen en planten waren nep! Het was leuk uitgebeeld voor het doel wat men er mee voor heeft: evangeliseren. Maar ik ben niet de doelgroep. Had graag meer achtergrond verhaal gehad dan alles staven met Bijbelteksten.

Beoordeling gegeven door Dhr en Mevr..

HEMELS!!
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 11 mei 14.00 uur

Datum beoordeling: 5 september 2018

Reisgezelschap: met vrienden

Toelichting: Samen met vriendin voelden we ons onvoorstelbaar dichtbij God in Zijn binnentuin... zagen veel "herkenbare" uitwerkingen van Bijbelse gedachtes. Wat daarbij ook zeker meewerkte was de uitleg van de gids. Hij zorgde door zingen van lied bij begin ontdekkingstocht gelijk al voor herkenning van onze broeders en zusters in God. SAMEN OP WEG ZIJN .....NAAR GODS BINNENTUIN.... Voor ons beiden is het gouden-herinnering en hoort het bij de zeldzame uitstapjes die we voor 2de keer samen ondernemen......zeer binnenkort. Zeker weten! N.B. ook fantastisch dat bezichtiging met gift naar draagkracht mag. Opmerking : mag "prijs-winnen ook Bijbelse zandsculpturen vrijkaartje - elburg zijn???

Beoordeling gegeven door Alie.