Beoordelingen ZooParc Overloon

geweldig
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 18-8-2018

Datum beoordeling: 20 augustus 2018

Reisgezelschap: met vrienden

Dit is een dierenpark waar je tussen de dieren loopt, behalve natuurlijk de roofdieren. Maar als is van zo dicht te benaderen dat je kunt genieten van alles. Het park is super schoon en vergeleken met andere dierenparken bijna geen wespen, ideaal voor kinderen. Echt waar een park voor jong en oud. DOEN

Beoordeling gegeven door Wim Hoogstraaten.

geweldig
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: meerdere malen

Datum beoordeling: 14 juli 2012

Reisgezelschap: alleenreizend

ik heb nu voor het tweede jaar een abonnement op zoo parc overloon, kom er dus regelmatig. en het is iedere keer weer genieten. zowel van de dieren als van de prachtige wandelroute. ook het restaurant is dik in orde. chapeau!!

Beoordeling gegeven door m.v.lieverloo.

8
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 16 juni

Datum beoordeling: 18 juni 2012

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Mooi park, heerlijk om te wandelen en bijzondere dieren afgewisseld met bekende dieren. De kinderen vonden de speeltuin ook erg leuk. Vriendelijk personeel.

Beoordeling gegeven door S. V..

5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 29 april 2012

Datum beoordeling: 29 april 2012

Reisgezelschap: met jonge kinderen

De verplichte looproute is behoorlijk lang, zeker als je geen, toiletten of een speelgelegenheid aan treft. Door de met pijlen aangegeven looprichting loop je in een optocht achter elkaar aan. Bij drukke dagen zal dat niet aangenaam zijn. We moeten het park ook niet vergelijken met Burgers in Arnhem al komt de prijs wel erg dicht bij. Tuin is mooi aangelegd.

Beoordeling gegeven door Korten.

Tegenvaller
5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 28-03-2012

Datum beoordeling: 28 maart 2012

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Veel dieren waren niet te zien. De entreeprijs is 1 euro goedkoper dan Burgers' Zoo, maar omdat Zoo Parc dichterbij was hiervoor gekozen. Achteraf had ik daar spijt van. Het is ook niet echt een dierentuin te noemen, want er zijn ontzettend veel vogelachtige te vinden... Ze doen hun best, maar veel te duur en weinig diversiteit in diersoorten. Ik rijd de volgende keer toch gewoon lekker naar Arnhem!

Beoordeling gegeven door N.N..

7
7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: eind juli

Datum beoordeling: 28 augustus 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Een goed dierenpark voor de omgeving, ruim en groen opgezet, mooie speeltuin, maar wel beetje beperkt aanbod dieren

Beoordeling gegeven door David Nieuwenhuize.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 01-08-2010

Datum beoordeling: 5 mei 2011

Reisgezelschap: met oudere kinderen

leuke dierentuin met heel veel apen en twee of drie wandelroutes zodat alle dieren bezichtig kinnen worden

Beoordeling gegeven door pma cremers.

geweldig
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 25 april

Datum beoordeling: 26 april 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Na een zeer mooie dag in het prachtige dierentuin doorgebracht te hebben wilden wij met de kinderen friet op het terras gaan eten. Wij zagen dat er een pannekoekrestaurant bij was gekomen en nieuwsgierig liepen wij er binnen. Wij werden zo ontzettend vriendelijk verwelkomt en het werd ons op zo'n leuke ontspannende en aardige manier uitgelegd hoe het buffet werkte dat wij besloten om een pannenkoek te gaan eten. ( na wat gemok van de kinderen, wilden friet) Zelfs dat probleem loste de charmante en zeer vriendelijke dame op. zeker de moeite waard. want waar vindt je tegenwoordig nog die vriendelijke service.

Beoordeling gegeven door fam. joosten.

Leuk dagje uit!
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 5 augustus 2010

Datum beoordeling: 2 november 2010

Een geweldig dagje uit gehad met de kinderen. Werkelijk genoten van de vele (actieve) dieren en de prachtige verblijven. Het personeel is erg behulpzaam en doen enorm hun best om het bezoek zo aangenaam mogelijk te maken. De kinderen hebben lekker in de speeltuin gespeeld en zo was er ook nog een poppenkast en een theatershow waar ze van genoten hebben. Kort gezegd, een leuk dagje uit!

Beoordeling gegeven door Gertie.

Topdag!
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 5 september 2010

Datum beoordeling: 2 november 2010

Wij zijn op een heel drukke dag in het park geweest, maar doordat het (grote) park heel ruimtelijk is opgezet heb je helemaal niet het idee dat je "over de hoofden moet lopen". Het was zelfs vrij rustig bij alle dierenverblijven zodat je alles goed kon zien. De speeltuin is ook een aanrader, lekker even bijkomen terwijl de kinderen zich uitleven.

Beoordeling gegeven door Nelleke.

zoo parc
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 15 oktober 2010

Datum beoordeling: 2 november 2010

voldoende, een mooi park dat goed aangekleed is. zou wel graag meer wc`s willen zien. dat is namelijk een groot probleem.

Beoordeling gegeven door koos.

Aanrader!
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 24 oktober 2010

Datum beoordeling: 27 oktober 2010

Dit park is zeker de moeite waard. Een natuurlijk park met prachtige dieren die je van heel dichtbij kunt zien, en soms loop je zelfs door de verblijven heen. Leuke activiteiten voor de kinderen en een mooie horecagelegenheid met vriendelijk personeel. Wij gaan absoluut vaker!

Beoordeling gegeven door Tamara.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 24 april 2010

Datum beoordeling: 26 april 2010

Ontzettend mooie dierentuin met veel bijzondere dieren. Enthousiast en vriendelijk personeel zowel in de horecagelegenheden alsmede de dierverzorgsters tijdens de voedertijden. Kortom een herhaalbezoek waardig.

Beoordeling gegeven door Bjorn Verberkt.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 25-04-2010

Datum beoordeling: 26 april 2010

Samen met mijn man en 2 kinderen hebben we afgelopen zondag Zoo Parc Overloon bezocht. Een prachtig opgezette dierentuin met schitterende groene verblijven. Voor de kinderen waren en bijzonder veel activiteiten zoals schminken, theater, poppenkast en konden ze bovendien terrecht in de grote speeltuin. Snelle en goede horeca met vriendelijk personeel. Een echte aanrader.

Beoordeling gegeven door Wilma de Vries.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: April 2009

Datum beoordeling: 13 juli 2009

Heel mooi groen opgezet park! Dieren hebben de ruimte, en veel verschillende dieren die je niet al in ieder ander park ook ziet. Erg mooi was de vijver met pelikanen, en hoe dicht je bij de dieren kon komen! Veel informatie over de dieren te vinden op de bordjes bij ieder verblijf. Ook was er een vrouw met een kraampje met allerlei dieren geweien/ schedels/ en vachtten die je ook mocht aanraken en waarover ze veel wist te vertellen. De prijzen in de horecagelegenheden waren erg aangenaam! Zeker niet duur. Wij waren met 2volwassen en met zo'n ruime 2 en een half uur er wel uitgekeken. Ga je met kinderen ben je zeker wel heel de middag of zelfs dag zoet, en waren ook speelgelegenheden en zels een open theathershow voor ze.

Beoordeling gegeven door Ruinard.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 5-6-7-juni2009

Datum beoordeling: 13 juni 2009

huisjes zijn wat ouder maar zijn wel schoon

Beoordeling gegeven door m. van Son.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 13-10-2008

Datum beoordeling: 15 november 2008

een heel mooi park met enthousiaste mensen. Het is er prachtig wandelen en men probeert je te verrassen met aparte dieren, zo loopt er nu een kudde rendieren waar je heel dichtbij kunt komen.

Beoordeling gegeven door N.N..

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: september

Datum beoordeling: 25 oktober 2008

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door N.N..

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 24 september 2008

Datum beoordeling: 12 oktober 2008

Een ruim opgezette dierentuin! Veel kleine dieren die helaas niet te zien zijn bij slecht weer of juist bij erg warm weer. De speeltuin is sinds kort verplaatst, naar mijn idee niet de beste keuze. De zitgelegenheden en het restaurant liggen er nu verder vanaf wat ik niet echt praktisch vindt. Zeker wat betreft het toezicht. Verder wel erg netjes bijgehouden, veel prullenbakken. Minpunt is de entreeprijs: voor een kind van 2 jaar betaal je ruim 11 euro. Dit staat scheef t.o.v. het aanbod voor de allerkleinsten.

Beoordeling gegeven door Kim Vermeulen.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: september2008

Datum beoordeling: 5 oktober 2008

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door Zoo park.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: mei 2008

Datum beoordeling: 20 september 2008

zeer lkeue kleine dierentuin. Toch kan je je er de gehele dag goed vermaken.

Beoordeling gegeven door y.nobel.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 27 juli 2008

Datum beoordeling: 2 augustus 2008

Een warm dagje en weinig te doen op een dag, dan ga je een dagje naar de dierentuin. De dierentuin ziet er erg leuk uit en parkeren is zeer goed geregeld(geheel gratis en goed georganiseerd), ook binnen is een route uitgestippeld waar je dierenverblijven van alle kanten en meerdere keren ziet je krijgt dus een goed beeld van de dieren en ziet ze ook als ze aan de andere kant liggen, ook is zon route lekker makkelijk en afwisselend. Bij warmte is de beschutting in de dierentuin ook heerlijk. Het enige minpuntje is dat er weinig dierenaanwezig zijn bv maar 1 dier in een omheining. De consumpties zijn ook erg goedkoop in het park!

Beoordeling gegeven door N.N..

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 24-07-2008

Datum beoordeling: 29 juli 2008

Wij hebben veel dierenparken in nederland bezocht in de loop der jaren. Zoo Parc Overloon was voor ons een onbekend dierenpark en hebben deze een paar jaar geleden voor het eerst bezocht. Telkens als wij in de buurt zijn dan breneg wij weer een bezoek aan dit dierenpark. Voor een wandeling door het park moet je al gauw 3 tot 4 uur uittrekken, als je tenminste alle dieren wilt bewonderen. De dieren hebben in tegensteling tot menig ander dierenpark veel ruimte. Er is enorm veel mooie beplanting te bewonderen tijdens de route langs alle dieren. Elke keer verbazen wij ons weer over hoe mooi en rustgevend het is om door dit park te lopen. Voor de amatuur fotograaf is dit park zeker een bezoek waard omdat verreweg de meeste dieren zonder belemmeringen te fotograveren zijn. Wat ons betreft kan dit dierenpark zich meten met de meer bekende dierenparken.

Beoordeling gegeven door N.N..

6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 26-05-2008

Datum beoordeling: 28 juli 2008

er weinig dieren, wel netje verzorgd

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 22-07-08

Datum beoordeling: 26 juli 2008

Leuk dierenpark groots opgezet veel dieren en een speeltuin catering ook goed lekker eten voor een redelijke prijs Een leuk dagje uit

Beoordeling gegeven door J.C. van Mourik.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 21-07-2008

Datum beoordeling: 26 juli 2008

een erg leuk en mooi park om met kleine kinderen naar toe te gaan. Is een veilig park en uitstekend om lekker rond te rennen en dan ook nog mooi beesten te zien. Het animatie-team is ook erg leuk!!!!

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 21-07-2008

Datum beoordeling: 26 juli 2008

een erg leuk en mooi park om met kleine kinderen naar toe te gaan. Is een veilig park en uitstekend om lekker rond te rennen en dan ook nog mooi beesten te zien. Het animatie-team is ook erg leuk!!!!

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 2-7-2008

Datum beoordeling: 13 juli 2008

kleinschalig park tov de grotere dierentuinen, maar wel een leuke selectie aan dieren goed verzord (dieren, aanplant speeltuin) vriendelijk personeel redelijke prijs vooral erg leuk met de wat kleine kinderen omdat alles goed te belopen is, tevens leuke speeltuin en recreatieprogramma voor de kleintjes

Beoordeling gegeven door toon van gerven.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 9 juli 2008

Datum beoordeling: 13 juli 2008

Leuk aangelegd, ruim opgezet park. Goede prijs/prestatie. Wij zijn hier een uurtje of 4 geweest. Leuke dag gehad, lekkere broodjes en veel gezien en gefotografeerd.

Beoordeling gegeven door J. van den Eijnden.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 25 juli 2008

Datum beoordeling: 13 juli 2008

Een heel leuk park voor jong en oud met een goede verzorging voor de dieren die er verblijven. Niet te duur aan entree. Dus een heel leuke dag voor iedereen.

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: mei 2008

Datum beoordeling: 12 juli 2008

De dierentuin is een mooi overzichtelijke dierentuin waar je je met jong en oud kunt vermaken.

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: mei 2008

Datum beoordeling: 12 juli 2008

De dierentuin is een mooi overzichtelijke dierentuin waar je je met jong en oud kunt vermaken.

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 05-07-2008

Datum beoordeling: 9 juli 2008

Leuke dierentuin, we waren hier nog nooit geweest, maar ik had via het werk kaartjes met korting gekregen, anders waren we hier waarschijnlijk niet zo snel naar toe gegaan. De speeltuin die erbij zat vonden de kinderen ook erg leuk. Ook de kinderboerderij en de uitleg bij de roofvogels vonden ze erg leuk. Zeker voor herhaling vatbaar!

Beoordeling gegeven door Monique van Zoest.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: juni 2008

Datum beoordeling: 5 juli 2008

Een leuk park, kindvriendelijk. Maar met nog vele lege hokken. We hebben een heel stuk gelopen door hokken en weiden die nog niet af waren. Op de folder stonden de dieren wel al vermeld. Dat schept verwachtingen bij de kinderen en dus ook een teleurstelling wanneer deze dieren nog aanwezig blijken te zijn. Ook hele vieze toiletten en een eetgedeelte waarbij de etenswaren zo goed als op waren. Beperkte keuze dus. Een leuk park maar nog erg in de kinderschoenen.

Beoordeling gegeven door S. van den Elzen.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 29 juni 2008

Datum beoordeling: 29 juni 2008

Leuk park, mooi aangelegd. De dieren zijn vooral leuk voor kleinere kinderen. De roofvogelshow is wel leuk, worden de dieren eens niet in een kooi geshowt maar mogen ze dus "vrij" vliegen. Vandaag was er ook poppenkast, schminken en magic show. Goed vermaak voor een korte dag!

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: zomer 2006

Datum beoordeling: 28 juni 2008

Wij zijn met gezin, 2 volwassenen en 2 kinderen in de leeftijd van 5 en 8 een dagje op bezoek geweest in zoo parc overloon. Wij hebben het hier reuze naar onze zin gehad. Allerlei dieren die je in een gewone dierentuin niet zo snel tegen zal komen. Bivoorbeeld de reuze cavia(capibara), allerlei aapjes, geen olifanten en tijgers nee...maar dat hoeft niet om toch een hele leuke dag te hebben. Ook een kindertheater aanwezig, erg leuk voor de kleintjes. Wij gaan zeker nog een keer terug als we er in de buurt zijn. Prijs kwaliteitsverhouding is erg goed.

Beoordeling gegeven door N.N..

5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 24-6-2008

Datum beoordeling: 27 juni 2008

Voordeel: in het park kan je tussen (bepaalde) dieren rond lopen, zoals pelicanen, herten ed. Halverwege de route kom je lang het beginpunt (en dus ook de WC's). Nadeel: Weinig dieren en veel van de dierenverblijven zijn leeg. Door de kronkelige paatje lijkt het groter dan het is. Een ochtendtje kan je er nog volmaken, maar toch zeker niet een gehele dag. Behalve voor de kamelen heb je het wel gehad voor de grotere dieren. De prijs is wel 2 a'3 euro pp minder dan de grotere parken, maar voor die paar euro zou ik dan toch naar een groter dierenpark rijden. Voor ons niet voor herhaling waard.

Beoordeling gegeven door Molenaar.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: juni 2008

Datum beoordeling: 27 juni 2008

Fantastisch mooie dierentuin. Je loopt hier echt tussen de loslopende dieren door, geen lelijke hekken voor je neus. Dit park heeft bij ons het Noorder Dierenpark van de 1e plaats verstoten

Beoordeling gegeven door N.N..

6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 2e pinkersterdag

Datum beoordeling: 24 juni 2008

Ben met mijn kleine neefje naar dierpark overloon geweest.Helaas miste we een hoop dieren, zoals leeuwen olifanten en giraffen. Graag wil ik mijn neefje meenemen naar Ouwehands dierenpark om hem deze keer te laten zien wat ik beloofd heb. Hij was na het dagje overloon wat afgesloten werd met pannenkoeken eten een pannekoekenrestaurant in overloon wel helemaal in de ban van aapjes, want die hebben ze in Overloon in alle soorten en maten.

Beoordeling gegeven door Astrid.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 19-06-2008

Datum beoordeling: 22 juni 2008

Mooi vriendelijk aangelegd park met ruimte genoeg om de dieren in natuurlijk gedrag te kunnen bekijken.

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 19-04-2008

Datum beoordeling: 29 mei 2008

Heel overzichtelijk, leuk, zeker met kleine kinderen. Alles is mooi groen. Mooie grote ruimtes voor de dieren (niet in kooien!!!)

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: juni 2007

Datum beoordeling: 24 mei 2008

Leuke "kleine" dierentuin waar steeds nieuwe dieren bijkomen. Dus als je er even niet meer geweest bent, zie je steeds weer iets nieuws! Leuk kindertheater. Wel prijzig als je de volle mep moet betalen!

Beoordeling gegeven door Gerry Kersten.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 11-05-2008

Datum beoordeling: 23 mei 2008

Er zijn bij Zoo Parc Overloon geen grote dieren te vinden, als in de grotere dierentuinen. Het grootste dier was een kameel, maar dan kreeg je wel een hele familie te zien, met twee kleintjes!Het park leek veel groter, door de opzet van de bochtige paadjes en de mooie begroeing, zodat je niet veel verder kon kijken, dan waar je was! De dierenverblijven zijn ruim van opzet en je kon toch, zonder ze veel te storen, alles zien door alle doorkijkjes. De catering was in het midden van de tocht erdoor en dat was iets minder, met dorst en zoekend naar een toilet, want die was er alleen op die plek! Voor de rest alleen maar lof, ook de kinderen hadden een fijne speelplaats bij de catering en er waren ook nog poppenkastvoorstellingen. Ook voor de allerkleinsten was er een magnetron etc. Een prachtig park en niet in de laatste plaats voor de dieren, die daar wonen! Groetjes, Esther Mugie.

Beoordeling gegeven door Esther Mugie.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 18 mei 2008

Datum beoordeling: 20 mei 2008

Prachttig park voor een redelijke prijs. Je kunt er makkelijk een hele dag doorbrengen. Veel activiteiten voor de kinderen. Gratis parkeren. Het park is prachtig beplant. Volop ruimte voor de dieren.

Beoordeling gegeven door G van der Putten.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 07-10-2007

Datum beoordeling: 26 februari 2008

Gezellig met mijn vriend en twee vrienden van ons naar Zoo Parc Overloon geweest. Het zonnetje scheen lekker dus we genoten heerlijk in de buitenlucht. Leuke dieren gezien en tussendoor een heerlijk broodje gegeten in het restaurant. Prima dagje uit! Sanne Schuiling

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: herfstvakantie 2007 okt

Datum beoordeling: 7 februari 2008

mooi aangelegd park en leuk dat je tussen een groot antal beesten kunt rondlopen. Het zag er super netjes/schoon uit en in het restaurant waren ze erg aardig

Beoordeling gegeven door Mariette van Loon.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Datum beoordeling: 7 februari 2008

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Datum beoordeling: 7 februari 2008

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door N.N..

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Datum beoordeling: 16 januari 2008

helemaal gewelig park! super dat je ook zo dicht bij de dieren staat en er soms zelfs door de verblijven heen wandelt! ik ga er zeker nog vaak terug!

Beoordeling gegeven door Tineke.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Datum beoordeling: 30 augustus 2007

we waren hier op 29 augustus 2008 en vonden het een prachtige omgeving. Alles zag er mooi onderhouden uit. Gezellig terras. er waren niet zoveel dieren en je kon ergens lopen en daar liepen de dieren los (pelikanen,herten,eenden). het was een leuk park. :)

Beoordeling gegeven door louis.

Datum beoordeling: 22 februari 2006

Zoo Parc Overloon is een heel mooi park vooral voor kleine kinderen. Je loopt daar nog op verschillende plekken tussen de dieren door. Alle dieren leven op hun eigen eiland en zitten niet in kooien. Het park lijkt heel klein maar je bent toch al gauw een paar uur aan het rond lopen. Het is een heel mooi park voor weinig geld.

Beoordeling gegeven door Marieke Peters.