Beoordelingen Safaripark Beekse Bergen

Geweldig leuk
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 10-2-2019

Datum beoordeling: 13 februari 2019

Reisgezelschap: met partner

Safaripark Beekse bergen is een must voor dieren liefhebbers. Dieren hebben veel ruimte en verzorgde verblijven. Je moet echt de tijd nemen om dieren te zien. Gelukkig geen hokjes op een rij ook veel speel mogelijkheden voor kinderen. Bus en boot safaripark bij de ingreep tijd inbegrepen. Doen aanradee

Beoordeling gegeven door Diny.

Beste park van Nederland
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 4 april 2018

Datum beoordeling: 7 april 2018

Reisgezelschap: met partner

Safaripark is ons favoriete park. Heerlijk wandelen door de natuur. Veel dieren die of dichtbij zijn, of je moet ze zoeken maar dat is in Afrika ook. Altijd interessante bussafaris en nee ze rijden niet op stinkende diesel maar op bio olie. Zeer vriendelijk personeel. 14 jaar abonnement en we plakken er nog vele jaren aanvast. Hetpark wordt steeds mooier. Ze zij druk bezig met veel verbouwingen. Een MUST voor iedereen.

Beoordeling gegeven door Diny.

Erg leuk
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: Nov 2016

Datum beoordeling: 16 maart 2017

Reisgezelschap: gezin

Was erg leuk dat de chiraffen zo dichtbij de auto kwamen

Beoordeling gegeven door Yvon oudshoorn.

voor oudere mensen slechte info en faciliteiten.
6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 23 augustus 2016

Datum beoordeling: 24 augustus 2016

Reisgezelschap: met jonge kinderen

dagje beekse bergen wij 2 kleinkinderen opa oma resp 75 en 80 jaar Met internet ticket hebben we in onze auto het park bezocht daarna de bootsafari, echter bij het eindpunt moesten we het hele park te voet door om bij de uitgang te komen, zonder dat daar juist voor ouderen een faciliteit is. Vervolgens waarom moeten de safaribussen zulke slechte stinkende walmende bussen zijn en dat geld ook voor de boten. Ik verwacht in zo'n natuurpark op zijn minst electrische bussen en fluisterboten. Dat zou eigenlijk ook voor de automobilisten moeten gelden want in je eigen auto met al die uit laatgassen, dat lijkt me niet best voor dier en natuur. Verhuur electrische mobielen ingericht voor het park of dan maar in de fluister Safaribus! Trouwens de loopsafari geeft sowieso het beste beeld.

Beoordeling gegeven door Egidius van Liempd.

veelzijdig avontuurlijk
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: september 2015

Datum beoordeling: 14 mei 2016

Reisgezelschap: met partner

een fijn park leerzaam voor de kinderen avontuurlijk met de vogelshow heerlijk om te wandelen met een grote variatie van dieren

Beoordeling gegeven door els vinju.

ook leuk om te doen met collega's
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 06-06-2014

Datum beoordeling: 17 juni 2014

Reisgezelschap: met een groep

We zijn met onze afdeling een middagje op safari geweest met aansluitend een bbq. Rondgeleid door een ranger met als eindbestemming de roofvogelshow. Daarna hadden we gelegenheid om zelfstandig wat te ondernemen of lekker een terrasje te pikken. De BBQ werd voor ons bereid en er was voldoende stokbrood salade en sausjes bij. We hadden mooi weer, al met al een verzorgde en gezellig uitstapje... ook voor volwassenen!

Beoordeling gegeven door J. den Burger.

veel ruimte voor de dieren, behalve de tijgers
7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: mei 2014

Datum beoordeling: 3 mei 2014

Reisgezelschap: met partner

Op zich zijn we zeer positief over het safaripark. Het is ruim opgezet en het sanitair is voor een attractiepark redelijk schoon. Ik ben het er niet mee eens dat in de autosafari alles achter hekken zat. Behalve de cheeta's waren er echt veel meer dieren van dichtbij te bekijken; verschillende soorten herten en andere grazers, grote vogelsoorten, zebra's en giraffen; maargoed, je moet niet verwachten dat er opeens een grote leeuw op je auto springt. Deze zitten inderdaad achter hekken; verstandig voor de veiligheid. Geen wonder, want we zagen toch steeds mensen die dieren probeerden te aaien en te voeren, terwijl uitdrukkelijk gevraagd werd dit niet te doen. Het is aan te raden om op verschillende manieren door het park te gaan als je alles van dicht bij wilt zien. Het ene dier is beter per auto te zien; zoals de cheeta's, anderen kun je beter wandelend bekijken. Een echte aanrader is de roofvogelshow. Zwaar minpunt was echter de tijger. Deze zat in een heel klein hok en was duidelijk gefrustreerd. Ik hoop echt dat ze hier wat aan gaan doen, het was gewoon zielig!

Beoordeling gegeven door Sofie.

Tegenvaller...
6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 12 augustus 2014

Datum beoordeling: 13 augustus 2013

Reisgezelschap: met opa en oma

Safari, dan denk je aan tussen de leeuwen, buffels, tijgers, olifanten, apen rijden.... Het enige dat we gezien hebben zijn 2 jachtluipaarden, de rest zat allemaal achter hekken en gaas. De Safari was meer een veredeld hertenkamp. Zelfs geen aap liep vrij rond. Vroeger liepen er wel leeuwen en apen vrij rond. Je kunt nu net zo goed naar een dierentuin. Erg saai de Safaririt met de auto.

Beoordeling gegeven door Gerdi.

Leuke dierentuin
7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: februari 2013

Datum beoordeling: 14 mei 2013

Reisgezelschap: gezin

Gaat alleen over het safaripark. De dierentuin is heel leuk voor kleine kinderen, maar zeker geen aanrader in februari Dus wij hebben een iets mindere dag gehad. Om de dieren te kunnen zien moet je verplicht de wandelroute nemen van 2km waardoor je tussen door niet kon opwarmen. Maar er waren daar wel veel verschillende dieren en het park was goed verzorgd. Je kan er ook lekker eten. Waarschijnlijk als het warmer was geweest was het eindcijfer hoger geweest

Beoordeling gegeven door wg van endschot.

Super!
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: al vaak geweest!

Datum beoordeling: 16 april 2013

Reisgezelschap: gezin

Het safaripark is echt de moeite waard, je raakt er niet uitgekeken! 1 dag is eigenlijk te kort om alles goed te zien.

Beoordeling gegeven door Ineke.

Schoolreis
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: september 2012

Datum beoordeling: 4 oktober 2012

Reisgezelschap: met een groep

Een fantastische dag, voor iedereen, jong én oud. De kinderen hebben alles kunnen doen; bus, boot én te voet en hebben de dieren dus op alle mogelijke manieren gezien. ook hebben ze voedertjden en de roofvolgelshow meegemaakt. Niet druk doordeweeks, dus ale ingrediënten aanwezig voor een schoolreis.

Beoordeling gegeven door c sebregts.

Machtig !! Prachtig!!!
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: juni 2011

Datum beoordeling: 29 mei 2012

Reisgezelschap: met partner

Van alles te zien en te beleven voor jong en oud, met of zonder kinderen, een dag vullend programma. kortom een aanrader.

Beoordeling gegeven door Ans Kamies.

super, super leuk!!
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: juni 2011

Datum beoordeling: 19 augustus 2011

Reisgezelschap: gezin

Je kan kiezen, met de auto, boot, bus of de benenwagen. De kinderen kunnen allles goed zien. Geweldige roofvogelshow, informatief en met humor. Leuke speeltuin.

Beoordeling gegeven door Rianne Kreeft-Steenwoerd.

groots, geweldig!
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: minstens 10 keer dit jaar

Datum beoordeling: 27 mei 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

ik ben er al vaak geweest en toch is het elke weer een verrassing !

Beoordeling gegeven door ans heisen.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: juli 2010

Datum beoordeling: 6 augustus 2010

Ik heb al veel dierentuinen bezocht, Beekse Bergen is absoluut mijn favoriet. Het is mooi en verzorgd en wat het belangrijkste is, de dieren hebben de ruimte. Het gevoel wat ik bij andere dierentuinen vaak krijg is dat het daar vaak gaat om zoveel mogelijk verschillende dieren te tonen als object, zonder dat het dierenwelzijn echt voorop staat.(denk aan kleine verblijven) Bij de Beekse Bergen gaat het er vooral om, voor zover mogelijk, dat het de dieren naar de zin wordt gemaakt. Een zo mensvrij mogelijk verblijf, waarin de dieren in hun behoeftes worden voorzien.

Beoordeling gegeven door Sandra de Freytas.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 29-08-2010

Datum beoordeling: 4 augustus 2010

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door M. A. van Someren.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 13 augustus

Datum beoordeling: 3 augustus 2010

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door jan van uhm.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 3-8-2010

Datum beoordeling: 3 augustus 2010

Leuk park ook voor kleine kinderen. Abonnement is aan te raden, ook bij slecht weer kun je je vermaken (autosafari)

Beoordeling gegeven door Adrienne Gitmans.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 26 april

Datum beoordeling: 29 april 2010

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door dhr michielsen.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 20-02-2010

Datum beoordeling: 1 maart 2010

dagje huishoudbeurs een dagje uit zonder verplichtingen,

Beoordeling gegeven door N.N..

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: zomer 2008

Datum beoordeling: 28 februari 2010

Supergeweldig park. Je hebt eigenlijk aan 1 dag niet voldoende. Keurig onderhouden, vriendelijke medewerkers, prachtige dieren en overige faciliteiten. Een aanrader voor iedereen, voor groot & klein!!

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 20-08-2009

Datum beoordeling: 28 februari 2010

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 25-2-2010

Datum beoordeling: 27 februari 2010

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door N.N..

5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 27-12-2009

Datum beoordeling: 28 december 2009

Ik vind dat de sfeer die er vroeger hing, niet langer aanwezig is. De laatste keer dat ik er heen was geweest was ik nog maar een kind en zal zo'n 10 jaar geleden zijn geweest. Toen voldeed het park nog aan zijn omschrijving zoals genoemd staat op zijn website, het leek inderdaad een safari doordat je door het landschap kon rijden waar alle dieren losliepen. Nu is dat niet meer het geval, de leeuwen zitten in hokken net zoals de luipaarden. Dit maakt het gelijk een stuk minder interessant, maar zal ook ongetwijfeld komen door mensen met een laag IQ die zich niet aan de regels hebben gehouden. Verder waren er weinig dieren te zien en vooral veel herten en schotse hooglanders. Naar mijn mening heeft het park veel van zijn oude glorie verloren.

Beoordeling gegeven door Yvanka.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 20-10-09

Datum beoordeling: 1 november 2009

Heel erg mooi park!! De dieren hebben er erg veel ruimte, en je kan er op safari. Je kan er met de safaribus doorheenrijden, er gaat een gids mee die veel verteld en vragen beantwoord en voorwerpen als een stuk bot of vacht laat rondgaan. Ook kan je er met de safariboot doorheen varen. En zelfs met je eigen auto doorheen rijden, dat was fantastisch! De Giraffen kwamen zelfs aan de auto likken, heel mooie foto's gemaakt! Ook een mooie roofvogelshow. Park was erg verzorgd, nette schone toiletten, en genoeg eetgelegenheden. parkeerkostten vielen ook mee, 4 euro per auto.

Beoordeling gegeven door Fatels.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 21-10-2009

Datum beoordeling: 25 oktober 2009

Erg veel variatie.. Erg leerzaam

Beoordeling gegeven door Ingeborg Eykhoff.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 03-09-2009

Datum beoordeling: 15 oktober 2009

Een geweldige auto safari gedaan en daarna heerlijk in het park rondlopen. Een top dagje. Het is in Beekse bergen super dat je met je eigen auto een safari kan doen. Het is een geweldige manier om het gevoel te geven verder weg te zijn, dan gewoon in Nederland. Prachtig dat je het gevoel kunt hebben in het buitenland te zijn, terwijl je gewoon in Nederland bent.

Beoordeling gegeven door Susan Nijholt.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 30 september

Datum beoordeling: 13 oktober 2009

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door zuidland.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: het hele jaar door

Datum beoordeling: 12 augustus 2009

We gaan er geregeld heen. Hebben daarom ook een abonnement. Geweldig park, veel te doen, je merkt het vaak niet als het heel druk is, omdat je kan wandelen met de auto of met de boot de safari kunt doen. Helemaal SUPER. En gelukkig hebben ze bij de geitenweide voortaan ook mogelijkheden om de allerkleinste te verschonen, wat voor ons van belang is

Beoordeling gegeven door Linda.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 31 juli 2009

Datum beoordeling: 2 augustus 2009

Prachtig park. Ruim opgezet en kindvriendelijk Personeel staat je vriendelijk te woord.

Beoordeling gegeven door Aaron en Margriet Eskes.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 31-08-2009

Datum beoordeling: 1 augustus 2009

Het was geweldig, zelf aan rolstoelers en huisdieren was gedacht. Complimenten aan de Beekse Bergen

Beoordeling gegeven door JohnHellings.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: juni 2009

Datum beoordeling: 12 juli 2009

Educatief en ontspannen dagje uit

Beoordeling gegeven door Mariska Kox.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 19-05-2009

Datum beoordeling: 21 mei 2009

Hartstikke leuke dag gehad. We waren op schoolreisje en de groepen 6.7.8 hebben enorm genoten van deze dag. Ook de service die gegeven werd namens het park geweldig. Wij kwamen 1 ranger voor een bus tekort dus hebben halverewege onze reis ernaar toe opgebeld en het uitgelegd wat er aan de hand was. en toen we aankwamen hadden ze het probleem opgelost en stond er voor onze school een tweede ranger klaar. Geweldig. Bedankt voor de geweldige dag.

Beoordeling gegeven door N.N..

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: Donderdag 7 mei 2009

Datum beoordeling: 9 mei 2009

Park was best leuk , genoeg speel gelegenheden voor de kinderen maar de safari met de auto viel tegen . Van oudsher is de Beekse bergen het Leeuwen park waar je dus vrij met de auto tussen de los lopende Leeuwen kan rijden , met die verwachting waren we ook gegaan en dat viel best tegen nu het niet meer mag . Al met al was het toch een geslaagde dag !

Beoordeling gegeven door Jan Jans en de Kinderen.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 26-2-2009

Datum beoordeling: 28 februari 2009

Eerst met de trein,moesten staan was heel druk,toen met de bus,waren we heel dicht bij de Beekse Bergen.Daar waren heel veel wilden dieren en speeltuinen,en met de safari bus 3x geweest.,derde keer was de bus voor gestranden mensen.Was heel spannend allemaal.Met bus en trein,[weer staan ]weer naar huis ,

Beoordeling gegeven door N.N..

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 8 februari

Datum beoordeling: 15 februari 2009

Erg leuk, maar het was koud. Met mooi weer een leuk uitstapje. Ik had wel verwacht dat er meer wilde dieren los zouden lopen.

Beoordeling gegeven door Mariska.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: Zondag 8 februari 2009

Datum beoordeling: 15 februari 2009

Ik ben vorige week zondag op 8 februari 2009 een dagje uit geweest naar De Beeksbergen. 's morgens om 10:00 uur aanwezig in het park en mee gegaan met de bus door het wildpark onder begeleiding van een chauffeur, die alles vertelde over de dieren die leefde in het park, was erg leuk om mee te maken. Dan een rondje gelopen door het park naar de dieren die je niet met de bus kan zien, zoals de apen en neushoorns. Was ook erg mooi opgezet. Dan terug met de bus langs de andere kant van het park, langs de giraffe en leeuwen. Was een hele mooie dag om mee te maken en heel veel gezien. Voor kinderen is het ook erg leuk, met veel speeltuinen en dingen om te doen.

Beoordeling gegeven door Anneliese de Waal.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 14-02-2009

Datum beoordeling: 14 februari 2009

ik heb 4 kinderen waarvan er 3 adhd hebben ik kan nergen naar toe gaan met hun of ze zetten de boel op stellte of ze zetten je gewoon te kijk of je loopt echt op je tenen met hun dan maar bij de beekse bergen safaripark zit heel mijn gezin lekker in het vel en kunnen we echt allemaal genieten

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 22 oktober

Datum beoordeling: 28 december 2008

In de herfstvakantie hebben wij in het vakantiepark Beekse Bergen gekampeerd. We hadden hierdoor onbeperkt en gratis toegang tot het speelland en het safaripark. Super! Onze twee dochters hebben een geweldige week beleefd en wij met hen.

Beoordeling gegeven door Monique Bos.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: september 2008

Datum beoordeling: 25 december 2008

Zeer prettig en leerzaam park voor jong en oud.

Beoordeling gegeven door Beekse bergen.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: augustus 2008

Datum beoordeling: 7 december 2008

Het is erg leuk om de dieren zo te zien in een groot park. Ze hebben de ruimte en het park heeft toch iets weg van het wild waar de beesten normaal in leven. Ook krijg je tijdens de bussafari goede uitleg over de dieren die je tegenkomt. Erg leuk uitstapje!

Beoordeling gegeven door Fieke Smeekens.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 22 oktober 2008

Datum beoordeling: 17 november 2008

Mijn man en ik hadden vrijkaarten van Libéma vakantieparken.Dat was heel fijn. Het was rustig,zonnig herfstweer.In het park waren rustige medebezoekers.We hebben heerlijk gewandeld over goed aangelegde paden. De shows waren duidelijk aangegeven en interessant. Met de auto door het park was ook een leuke afsluiting.Goedverzorgde dieren gezien. Echt een dikke 10!!!

Beoordeling gegeven door Janny Alssema-Eisenga.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: juni

Datum beoordeling: 15 november 2008

Elke keer als ik in dit park kom, en dat is al zo lang het bestaat, is het weer mooier dan de keer daarvoor.

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 25-10-2008

Datum beoordeling: 15 november 2008

Het is een erg leuk gebied waar veel te doen is. Interessante dieren, leuke shows,keurig behulpzaam personeel. Het weer zat enorm mee dus al met al met 7 volwassenen hebben wij een uitstekende dag gehad. Daarnaast was het een schoon park. Al met al een park wat wij aanbevelen. We hadden iemand bij ons met een rollator en voor haar was het hier prima te doen.

Beoordeling gegeven door edith van der laan.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: oktober 2008

Datum beoordeling: 15 november 2008

Het was een hele lange tijd geleden dat ik was geweest, ik wist niet dat het zo groot en mooi is geworden. We hebben echt de hele dag er rondgelopen, gereden en gevaren. Super

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 21-10-2008

Datum beoordeling: 26 oktober 2008

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door Robert van Zoest.

6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 12-10-2008

Datum beoordeling: 13 oktober 2008

Leuk park, veel te zien. De grote minpunten waren de WEINIGE toiletten,en wat waren die smerig!! Ook was het lastig om aan een warm hapje te komen, dikke rijen voor de kraampjes en het schoot allemaal niet op.

Beoordeling gegeven door Bubu.

5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: September 2008

Datum beoordeling: 6 oktober 2008

De prijs-kwaliteit verhouding vind ik niet kloppen. Ik vind de prijs veel te hoog voor als je gezin bijvoorbeeld alleen gebruik wenst te maken van een auto-safari met een boottripje er evt bij. De faciliteiten lieten te wensen over (smerige toiletten, overvolle vuilnisbakken etc) Wel een goed onderhouden park voor de dieren.

Beoordeling gegeven door Gabrielle.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: juli 2008

Datum beoordeling: 4 oktober 2008

Super leuk voor ouders met kinderen voor elk wat wils. strand dierentuin en speeltuin om de hoek. Super

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: juni 2008

Datum beoordeling: 1 oktober 2008

wij waren met kind van 8 jaar en hebben een geweldige dag gehad, leuk het voeren van de dieren en ook de roofvogelshow was heel leuk ook met kinderen een heel leuke opzet zowel te voet als met de bus

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 6,7 en 8 september 2008

Datum beoordeling: 20 september 2008

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door N.N..

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: augustus

Datum beoordeling: 17 september 2008

Was een zonnige dag, heerlijk onder de bomen kunnen zitten en ons zoontje heeft van het water kunnen genieten, en het treintje, en pony rijden, springkussen, je verveelt je er niet. Overal speeltoestellen op het zand met glijbanen enzovoort. We zijn alleen naar speelland geweest

Beoordeling gegeven door Heleen Oevermans.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 5,6en7 september 2008

Datum beoordeling: 13 september 2008

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door a snijders.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: eind juni

Datum beoordeling: 31 juli 2008

Goede georganiseerd en alles goed geregeld. Ook voor rolstoelen. Zeker voor herhaling vatbaar en een echte aanrader. De dieren zijn veel beter te zien en actiever dan overdag.

Beoordeling gegeven door Bea Tax.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 25 juli 2008

Datum beoordeling: 28 juli 2008

Dagje Safaripark, Geweldig... Boottochtje, wandelen en met de auto en een roofvogelshow, speeltuin...veel afwisseling, je hoeft niet alleen in een dierentuin te wandelen.. voor de kinderen is dit een goede afleiding en tevens met slecht weer kan je ook dieren bekijken om de boot en de autosafari te gaan doen...voor ieder wat wils, tevens is alles goed bereikbaar met de kinderwagen.. Het was een leuk park en dit vonden zowel de ouders als de kinderen

Beoordeling gegeven door Ilse van Ham.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 19 juli 2008

Datum beoordeling: 27 juli 2008

een prima familie-uitje beekse bergen. de bussafari is super en de gids brengt het zo leuk over. Lunchpakket was inclusief entreeprijs voor €15.

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 9 juli

Datum beoordeling: 27 juli 2008

Het is een heerlijk dagje naar de Beekse Bergen uit met wandel , bus en boot safarie, er is voor de kinderen ondertussen volop gelegenheid om nog waf te spelen in de diverse speeltuinen,en alle dieren van dichtbij kunnen zien.Het was geweldig.

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: mei 2008

Datum beoordeling: 27 juli 2008

Leuk verblijf en veel te doen voor de kinderen. Het safari park is op 3 manieren te bezichtichen en alle 3 de manieren zijn spectaculair anders. Bus, auto en lopend. Owh, varend vanaf de camping een stuk, is ook mogelijk! Ook een leuke ervaring, staat niet zo erg goed aangegeven, maar zoeken loont de moeite.

Beoordeling gegeven door N.N..

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 26-07-2008

Datum beoordeling: 26 juli 2008

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door N.N..

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 5 Juli

Datum beoordeling: 26 juli 2008

Wij zijn nu voor de 5-de keer wezen kamperen op safari-camping Beekse Bergen en het was weer geweldig!!Onbeperkt toegang tot het safaripark en speelland, wat niet alleen voor de kinderen maar ook voor de ouders ontzettend leuk is!Zelfs als het regent!

Beoordeling gegeven door cokkie.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 14-06-2008

Datum beoordeling: 26 juli 2008

Alles was goed geregeld op het park, er zijn verschillende mogelijkheden om de dieren van verschillende uithoeken te bekijken alleen was het jammer dat de bus en boot vol zaten omdat het regende dus er moeten eigenlijk wat meer boten varen en bussen rijden (tijdens de regen).

Beoordeling gegeven door Gerda Snijder.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: mei 2008

Datum beoordeling: 26 juli 2008

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 15 juni 2008

Datum beoordeling: 21 juli 2008

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door Familie Kurt.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 14 juni 2008

Datum beoordeling: 20 juli 2008

ondanks de vele regen, hebben wij een mega dag gehad in de beekse bergen. een dag is eigenlijk te kort. in de bus safari kreeg je uitleg over de dieren, werd met veel enthousiasme gedaan. de roofvogelshow was heel mooi. helaas hadden we geen tijd meer voor de bootsafari. dus dat wordt zeker nog een keer een dagje naar de beekse bergen

Beoordeling gegeven door Beekse Bergen.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: mei

Datum beoordeling: 19 juli 2008

Alles is wel ver weg om te zien maar de sfeer is zeker goed!

Beoordeling gegeven door A. Sligman.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 12-07-2008

Datum beoordeling: 19 juli 2008

Uitgenodigd voor een feest op de camping van het park. Leuke locatie, ruime camping. Eten (barbecue) was goed verzorgd. Mooie overdekte plek met 4 grote barbecue plaatsen. Mooi park, om te lopen, net iets te groot. De boottocht is erg leuk. Aardig personeel. Al met al een andere manier om het park te leren kennen.

Beoordeling gegeven door Irma.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 20 juni 2008

Datum beoordeling: 19 juli 2008

we zijn er op schoolreisje geweest. Het is een mooie dierentuin, je kan alle dieren goed zien. Ook de toer met de bus is leuk. De chauffeurs en of bijrijder leggen alles onderweg leuk uit. Speelland was voor onze groep ( kinderen van groep 8) wat minder, er waren niet zo veel dingen voor die leeftijd. Daardoor was het bij de spelen die er wel waren best wel druk. De frietjes waren lekker. We kregen aan het begin van de dag allemaal een bon, waar we frietjes en drinken op konden halen, en de bediening was vrij snel. We stonden daar toch met bestellingen van 10 tot 15 frietjes pp. Kortom, een leuk en goed verzorgd park, waar we zeker nog eens prive terug zullen komen.

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 11-07-2008

Datum beoordeling: 13 juli 2008

Het is een ontzettend leuk en goed verzorgt park. Voor kinderen zeer leuk omdat er tijdens de route allerlei dingen te doen zijn.Ze kunnen klimmen en klauteren, van enkele shows genieten en spelen in de diverse speeltuintjes kortom een zeer leuke dag uit.

Beoordeling gegeven door Judith van Heusden.

4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: mei

Datum beoordeling: 13 juli 2008

safari park beekse bergen met heel erg slecht weer. we waren daar en me moeder zit in een rolstoel en we konden geen kant op waren de weg kwijt toen zagen we een safari bus maar mijn moeder kon daar niet in komen dus moesten we maar uit zoeken hoe we er weer uit het park kwamen en de medewerkers van die bus hebben ons niks verteld hoe we het beste konden lopen it was een slechte dag

Beoordeling gegeven door wendy baars.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: Augustus 2007

Datum beoordeling: 12 juli 2008

Dit is echt een prachtig park super leuke dag gehad.

Beoordeling gegeven door N.N..

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 4 aug 2007

Datum beoordeling: 11 juli 2008

giganties mooi park ik vindt dat dit park veel overzichtelijk is groetjes belinda

Beoordeling gegeven door stoppelenburg.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 6-7-08

Datum beoordeling: 9 juli 2008

mooi wandelpark met veel verschillende dieren

Beoordeling gegeven door Marloes .

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: ELKE WEEK

Datum beoordeling: 9 juli 2008

SUPER LEUK ERG LEERZAAM VOORAL ALS JE OOK MET DE SAFARIBUS OF BOOT GAAT DAN KRIJG JE VEEL UITLEG OVER DE DIEREN EN HET PARK.ER ZIJN SINDS KORT OOK MEERDERE ROUTES OM TE WANDELEN EN NIEWE SPEELTUINEN.

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 13 juni

Datum beoordeling: 7 juli 2008

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door Brigitte Blom.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: mei 2008

Datum beoordeling: 6 juli 2008

Met kleinkinderen 13 en 4 jaar naar de Beekse Bergen. Leuk atractie-park,lang niet geweest maar weer de moeite waard.

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: zaterdag 26 april 2008

Datum beoordeling: 30 juni 2008

tijdens de animal event geweest. Super. gezellig en heel goed georganiseerd. Mijn complinten voor de geweldige dag.

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 14-6-2008

Datum beoordeling: 29 juni 2008

Het was, op een buitje na een heerlijke dag om tussen en langs de dieren te lopen. Erg leuk en mooi park,goed verzorgd en netjes onderhouden. Alles staat goed aangegeven. We houden erg van dieren dus was het een geslaagde dag.

Beoordeling gegeven door Mariette van Loon.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 2007

Datum beoordeling: 28 juni 2008

mooi park waarbij je op verschillende manieren het park kunt bekijken. Voor mijn kinderen waren de leuuwen toch wel het mooiste wat ze daar gezien hadden ze ze hebben nu nog steeds over waarneer we daar weer na toe gaan ze vonden het erg leuk (en ik ook)

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: mei 2008

Datum beoordeling: 28 juni 2008

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door N.N..

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: juli 2007/juli 2008

Datum beoordeling: 28 juni 2008

beekse bergen en speelland zijn echt heel erg leuk, voor kleine kinderen, wat oudere kinderen en volwassenen. Prima vermaak op het strandje aan het meertje in speelland en veel activiteiten tegen een lage prijs... het is nog betaalbaar voor iedereen in vergelijk met andere attractieparken. Ook de safaricamping is erg leuk, de hele dag speelland en safaripark in- en uitlopen en sochtends de olifanten horen trompetteren! volgende week gaan we weer, echt een succes!!

Beoordeling gegeven door Jannie Herder.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 21 juni 2008

Datum beoordeling: 28 juni 2008

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door Debby Smits.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: maart 2008

Datum beoordeling: 23 juni 2008

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 11 juni

Datum beoordeling: 23 juni 2008

Op een woensdag middag rustig door het park lopen Het park is zeer verzorgd en er zitten veel speeltuintjes, perfecte mix tussen dieren en dan weer spelen. En safaribus. boot of eigen auto Dieren zijn flink uitgebreid en elke keer zie je weer wta anders: jiraf drinkedn uit meertje, olifanten roepend voor eten etc

Beoordeling gegeven door Astrid vd Put.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: mei 2008

Datum beoordeling: 21 juni 2008

kamperen op beekse bergen en bezoek aan het park was geweldig, goede service, schone toilet-gebouwen, voldoende animo voor de kids, rustige plaatsen, veel lol en gezellige mensen, topppie gewoon

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: augustus

Datum beoordeling: 21 juni 2008

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: augustus

Datum beoordeling: 21 juni 2008

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 14 juni 2008

Datum beoordeling: 21 juni 2008

Een fijn dierenpark met veel mogelijkheden; wandelen, bussafari en bootsafari. Horeca is verzorgd en qua prijs geen uitschieter. Schoon park met veel afwisseling.

Beoordeling gegeven door Theo van Eijl.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 10 juni 2008

Datum beoordeling: 19 juni 2008

Zeer leuk geweest voor de kids. Zeker de safaribus met uitleg was leuk en intressant.

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 10 februar

Datum beoordeling: 17 juni 2008

Wij zijn naar safaripark de beekse bergen geweest. Het was geweldig om alle dieren te zien. Het is zo mooi opgezet. En je maakt gelijk een prachtige wandeling. Ook de toch met de bus is een aanrader, je ziet dan net weer andere dieren en krijgt er gelijk een leuke en interessante uitleg bij. De mensen die daar werken zijn enthousiast over hun werk, en dat merk je, waardoor het allemaal nog leuker wordt. Een echte aanrader voor zowel mensen met kleine kinderen als volwassenen.

Beoordeling gegeven door Marijke Mos.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: juli 07

Datum beoordeling: 9 juni 2008

Safarie park de Beekse Bergen daar zijn wij met vriende geweest. Dit was echt de moeite waard. Dat zomaar de dieren los kunnen lopen zo om je heen echt geweldig. Zowel voor groot als klein. vriendelijke groet maaike Rutgers.

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 28 mei 2008

Datum beoordeling: 7 juni 2008

De bereikbaarheid van het park is goed, ook met het openbaar vervoer. Samen met mijn 2 kinderen (4 en 9 jaar) en mijn ouders zijn we er echt een dagje tussenuit geweest. De kinderen vonden het fantatisch om de dieren van dichtbij te kunnen zien. Mijn oudste vond de roofvogelshow schitterend. Zeker als de grote vogels van langs je en over je heen vliegen. De jongste vond het leuk en eng toen de apen te keer gingen toen ze naar het binnen verblijf moesten. En toch bleef hij staan kijken. En een lol dat ie had toen 1 aap niet naar binnen wilde. De wandelroute is goed te doen, genoeg rustplekken en speelplekken voor de kinderen. Dus echt een dagje om nog een keer te herhalen. Behalve leuk ook heel leerzaam geweest.

Beoordeling gegeven door M. Teurlings.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 6 juni

Datum beoordeling: 7 juni 2008

Zeer leuk en informatief voor de kids en zeker leuk als je het afsluit met Speelland.

Beoordeling gegeven door Monique van Amelsfoort.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: mei 2008

Datum beoordeling: 3 juni 2008

Zeer leuke en geslaagde dag gehad, het park verleend zich daar ook goed voor.

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: zomer 2007

Datum beoordeling: 31 mei 2008

heel leuk omdat er diverse mogelijkheden zijn de dieren te bekijken, wij hebben de wandelsafari gedaan, de bootsafari en met onze eigen auto door het safaripark gereden, De kinderen vonden het prachtig dat er giraffen tussen de auto's door liepen! Er is verder ook een bussafari mogelijk en er hoeft niets extra naast het entreeticket betaald te worden voor de bus of de boot. mooie omgeving en alles ziet er goed uit.

Beoordeling gegeven door janet.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: maand geleden

Datum beoordeling: 25 mei 2008

een erg leuk en overzichtelijk park met vele soorten dieren en speel gelegenheden

Beoordeling gegeven door N.N..

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 20 mei

Datum beoordeling: 23 mei 2008

super gezellige en leuke dag gehad met de kids mooi opgezet

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 12 mei 2008

Datum beoordeling: 22 mei 2008

Wat ons betreft een van de leukste parken van Nederland! In speelland leuke attracties voor jong en oud en een heerlijk strandbad met leuke glijbanen. Het safaripark is prachtig verzorgd en je ziet vele soorten dieren. Er staan overal bordjes met uitleg over de dieren. Ook in dit park zijn er diverse leuke speelgelegenheden voor de kinderen, oa een safaritrail. Van april tot oktober kun je er ook een rondvaart met de boot maken, waarbij je van de gids uitleg over de diverse dieren krijgt. De bus- en autosafari kun je het hele jaar doen. En wat is er leuker dan de wilde dieren eens goed van dichtbij te bekijken.

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 4 mei

Datum beoordeling: 20 mei 2008

geweldig,ik vond het een hele belevenis.de boot en de bus,het was allemaal even leuk.

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 10-05-2008

Datum beoordeling: 18 mei 2008

Mooi park, voor jong en oud. Leuk dat je met de eigen auto, boot en te voet het park kunt verkennen. Zo voor ieder wat wils.

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: Mei 2007

Datum beoordeling: 12 mei 2008

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door Mw. M.Blomvliet.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: augustus 2007

Datum beoordeling: 11 mei 2008

superrrrrrrrrrrrrrr gezellie

Beoordeling gegeven door N.N..

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 7 mei 2008

Datum beoordeling: 10 mei 2008

leuk dagje uit met de kleinkinderen. er is van alles te doen, dieren kijken, speelmogelijkheden etc. etc. Het was eigenlijk al iets te warm want de dieren waren erg lui, maar we hebben toch genoten.

Beoordeling gegeven door philip Simons.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: Zomer 2007

Datum beoordeling: 10 mei 2008

Een heerlijk park voor jon en oud, goed of slecht ter been. Je kunt kiezen uit de wandelsafari (goed ter been) of anders voor de bussafarie of de autosafari od de bootsafari. Op elke manier kun je je tussen de dieren gaan bevinden.

Beoordeling gegeven door Wilma Rendering.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 17-04-08

Datum beoordeling: 5 mei 2008

een super park netjes en duidelijk aangekleed. goed verzorgd. de beesten zijn goed te bezichtigen.

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 5-4-2008

Datum beoordeling: 3 mei 2008

het was heel leuk en leerzaam voor de kinderen en ook voor ons en gezellig in de bus

Beoordeling gegeven door N.N..

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: april

Datum beoordeling: 20 april 2008

het was zonde dat we slecht weer hadden. de paden waren modderachtig maar toch een gezellige dag geweest en weer iets van de dieren in de vrije natuur geleerd.zo kom je nog iets te weten.onlangs het slechte weer geef ik de beeksebergen toch een 7

Beoordeling gegeven door a krijnen.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: zomer 2008

Datum beoordeling: 18 april 2008

Geweldig, zoals het park is opgezet! Je kunt kiezen voor verschillende routes die je dichtbij of iets verder van de dieren brengen. Wel zo fijn voor de beesten, dat ze zelf kunnen kiezen of ze bekeken willen worden in hun leefgebied. Over het algemeen zijn ze goed te zien. Een hele gewaarwording als een giraf je autoraampje een wasbeurt begint te geven!

Beoordeling gegeven door Trouwborst.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: herfst 2007

Datum beoordeling: 18 april 2008

beekse bergen

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: weeknd van 4 april

Datum beoordeling: 11 april 2008

Geweldig. mooi park netjes Leuke animatie voor de kinderen Overzichtelijk zwembad

Beoordeling gegeven door C Wagenaar.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 6 april 2008

Datum beoordeling: 8 april 2008

Zeer geweldige ervaring met een mooi en overzichtelijk park. Goed toegankelijk met de kinderwagen en leuk opgezet geheel met een leuk zitje midden in het park.

Beoordeling gegeven door kees van Ham.

6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 23-03-2008

Datum beoordeling: 21 maart 2008

Zijn meer dierentuin,wildroute met auto valt tegen. Geen apen of leeuwen meer op de motorkap.

Beoordeling gegeven door A de Korte.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: jui 2007

Datum beoordeling: 15 maart 2008

We hebben er een zeer geslaagde midweek gehad! Het sanitair is erg schoon, het personeel zeer vriendelijk, het zwembad is met kleine kinderen erg overzichtelijk maar wel groot genoeg. Speelland kunnen ze zich uren in vermaken en al het mooi weer is kun je zelf ook op het strandje gaan liggen. Met een midweek heb je eigenlijk tijd te kort, ook om dat het safariepark onbeperkt toegankelijk is en je daar rustig hele dagen kan verblijven zonder je te vervelen.

Beoordeling gegeven door Carolien Lagerweij.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: regelmatig

Datum beoordeling: 14 maart 2008

In het safaripark De Beekse Bergen hebben de dieren de ruimte en zie je ze op een meer natuurlijke manier dan bij veel andere dierentuinen. Vooral de giraffen zijn leuk om te zien. De laatste keer stak er een zijn kop door het luik van de bus. Ik zal hier zeker nog regelmatig naar toe gaan.

Beoordeling gegeven door Marcel Backx.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: juli 2007

Datum beoordeling: 13 maart 2008

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: ong. ¾ jaar geleden

Datum beoordeling: 13 maart 2008

Dagje Beekse Bergen in Hilvarenbeek. Heerlijk op vele manieren de dieren bekijken, lopend, vanuit de boot, met de bus én natuurlijk met de eigen auto, zeker een aanrader.

Beoordeling gegeven door J. Rendering.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: april 2006

Datum beoordeling: 13 maart 2008

Naar het Safaripark Beekse Bergen gaan we bijna ieder jaar. Het is afwisselend doordat de dieren een grote leefruimte hebben en er dus altijd nieuwe situaties zijn. Ook de manier om de dieren te bekijken is afwisselend. Met de auto, lopend, bus of boot. Op deze manieren zie je de leefgebieden en dieren op verschillende manieren en er wordt ook informatie gegeven.

Beoordeling gegeven door Mevr. A.C. van Oord.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 28-2-2008

Datum beoordeling: 13 maart 2008

Het was helaas buiten het seizoen en dus waren veel gelegenheden nog niet open.Net als de rondvaart met een boot bijvoorbeeld,maar gelukkig maakte de bus safari het goed en hebben we toch een leuke en leerzame dag gehad.Je ziet de beesten ook erg van dichtbij op deze manier

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 22-2-2008

Datum beoordeling: 13 maart 2008

Safaripark was heel mooi Beekse bergen ook alleen was er in die periode niet erg veel los.(wisten wij ) nette jungalows

Beoordeling gegeven door Fam Jongedijk.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: mei 2006

Datum beoordeling: 13 maart 2008

Ik vind het een leuk idee om zo iedeen op te doen via deze site en nieuwsbrieven. Zo kun je juist leuke dingen gaan ondernemen.

Beoordeling gegeven door V. van Wingerden.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: oktober 2007 (herfstvakantie)

Datum beoordeling: 13 maart 2008

De kinderen hebben ontzettend genoten, van de bus, de wandel, en de bootsafari. De combinatie van deze 3 was geweldig voor ze. Niet de hele tijd hoeven te lopen en toch heel veel dieren kunnen zien en ook heel dichtbij de dieren kunnen komen op deze manier. Het was een geslaagd daagje uit.

Beoordeling gegeven door N.N..

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: mei 2007

Datum beoordeling: 26 februari 2008

We gaan elk jaar een dagje naar de Beekse Bergen met de hele familie, dat is gewoon altijd leuk, maar in het voorjaar is het extra leuk omdat er dan overal jonge beesten geboren worden en alles weer groen wordt. Zolang als het kan proberen we om deze traditie voort te zetten, ik kijk er nu al weer naar uit!

Beoordeling gegeven door Fransien Gosens.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Datum beoordeling: 7 februari 2008

Hartstikke leuk, zeker voor de kinderen

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Datum beoordeling: 7 februari 2008

heel erg leuk en vooral leerzaam. met name de wandelsafari is super leuk met kinderen.

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Datum beoordeling: 22 januari 2008

Parken zien er verzorgd uit werkelijk niets op aan te merken dieren goed zichtbaar ook voor de kinderen vriendelijke mensen. Speelland moet je echt zien als een grote speeltuin wat zeker met goed weer ontzettend leuk is.Voor kinderen tot 12 jaar

Beoordeling gegeven door H Sangers.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Datum beoordeling: 10 januari 2008

veel verschillende dieren en ze hebben de ruimte en laten de dieren dier zijn goed opgeknapt park met de kinderspeeltuintjes is het helemaal af!!

Beoordeling gegeven door mariska.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Datum beoordeling: 10 januari 2008

Een heerlijk park voor ons en de kinderen.Als het lekker weer is gaan we vaak maar een paar uurtjes naar het strandpark. Even spelen, lekker zwemmen, rondje met de boot en dan weer naar huis. Of een lekkere wandeling in het safaripark. Beestjes kijken en lekker in de buitenlucht. Soms rijden we bij slecht weer een rondje door de autosafari. Elke keer anders, elke keer weer leuk. Super daar!!!!!!

Beoordeling gegeven door N.N..

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Datum beoordeling: 10 januari 2008

dagje met de kinderen heel leuk, mooi park. het speelpark is voor kleinere kinderen heel leuk en veilig.

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Datum beoordeling: 2 november 2007

het is een zeer mooi park, tuim opgezet. Er zijn een aantal verschillende dingen te doen, zodat er voor iedereen wat te doen is. Kinderen zie ik overig voor al van glijbaan naar glijbaan rennen en ach..........een olifant, wat is daar zo bijzonder aan ? Maar een dier en mensvriendelijk park

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Datum beoordeling: 24 oktober 2007

Een leuke activiteit voor mensen van alle leeftijden. Keuze uit diverse mogelijkheden om de dieren te bekijken: per bus, te voet, met eigen auto of per boot. Het is prettig als het droog blijft, zon is niet noodzakelijk.

Beoordeling gegeven door Paulien Geerlings-Teunissen.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Datum beoordeling: 22 september 2007

Heel erg leuk park. Er is genoeg vertier in het speelpark. Ook erg leuk als er andere activiteiten zijn. Het dierenpark is erg interessant.

Beoordeling gegeven door Kersten.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Datum beoordeling: 20 augustus 2007

maandag 20 augustus. Het was een fantastische dag (onze eeste huwelijksverjaardag). Het park mooi verzorgd, veel ruimte voor de dieren. Prachtig ingedeeld, gewoonweg om over te doen. Gelukkig viel het weer ook super goe mee!!!! Een echte aanrader!!!

Beoordeling gegeven door fam. Van den Bergh.