Beoordelingen Speelland Beekse Bergen

Aanrader!
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 2-9-2012

Datum beoordeling: 18 oktober 2012

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Het was al weer 2 jaar geleden dat we hier geweest waren, zichtbaar vooruitgang gemaakt! Leuke attractie bijgekomen, bootje die vanuit hoogte een sprong op het water maakt. Hier en daar is het opgeknapt. Ook stonden er 2 springkussens, weet niet of dat toeval was voor die dag of het hele seizoen. Geen last van technische storing zoals hieronder vermeldt, zou het een pechdag zijn geweest? Pony's zijn er inderdaad niet meer, maar is toch ook niet meer van deze tijd? Vond het er wel zielig uitzien, telkens weer hetzelfde rondje lopen. Het was prachtig strandweer, dus wel druk. Maar niet overvol, we hadden gewoon een plekje op het zandstrand. Wij raden het park zeker aan, niet grootschalig, maar overzichtelijk, veilig en super voor de kids! (onze 6 en 9 jaar)

Beoordeling gegeven door Johan.

buiten gebruik......
5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: juni 2012

Datum beoordeling: 28 juni 2012

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Wij komen hier ieder jaar wel een keer, maar in 2012 is het er niet beter op geworden. De ponies zijn verdwenen, het rondvaartschip is "buiten gebruik" en de botsbootjes waren ook weg "vanwege een technische storing". Je kunt dus beter richting Best bij Eindhoven rijden. Wij waren er op een woensdagmiddag en het viel op dat er veel kinderfeestjes waren. Minstens drie kinderfeestjes kregen pas om 16.40 uur snackmenu's geserveerd, terwijl het park al om 5 uur dichtging. Hebben die mensen zich vergis t in de sluitingstijd of duurde het bestellen en bakken zo lang?

Beoordeling gegeven door Anoniem.

veul speuluh!
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 15 augustus

Datum beoordeling: 19 augustus 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Mooi strandje, lekkere buitenplas, volop attracties

Beoordeling gegeven door Molly.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: Pinksteren 31-05-2009

Datum beoordeling: 3 juni 2009

Zowel het safaripark als het speelland zijn erg leuk. Op het safaripark kun je kiezen voor de boot, de bus, eigen auto of wandelen. De bus vonden wij erg leuk omdat er veel wordt verteld over de dieren. Ook eigen auto en wandelen is goed bevallen. Wanneer je gaat wandelen kom je regelmatig een speeltuintje tegen. Het speelland is erg leuk voor kinderen van diverse leeftijden. Zeker bij mooi weer is het een aanrader. Lekker spelen in het water, met de waterfiets, op de trampo's etc.

Beoordeling gegeven door Sonja.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 11-10-2008

Datum beoordeling: 11 oktober 2008

Safaripark was een leuke ervaring, we zijn met drie kinderen geweest en met de auto door het safaripark gereden was erg leuk alleen jammer dat je de apen en ook nog wat andere beesten niet met de auto kon zien daar moest je voor gaan lopen,daarna zijn we naar speelland beekse bergen geweest, er was nog wel wat te doen voor de kinderen, we vonden het een geslaagde dag, vooral voor de kinderen die hebben genoten, en als de kinderen het naar hun zin hebben, dan hebben opa en oma het ook naar hun zin. Als afsluiting van de dag natuurlijk naar mcdonald geweest, daar kan je niet onderuit, met al die borden langs de weg, maar het was echt een leuke dag.

Beoordeling gegeven door safaripark.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: juni 2007

Datum beoordeling: 2 augustus 2008

met 2 volwassenen en 2 kleinkinderen in een jungalow gelogeerd. Prachtige huizen, mooie omgeving, rustig. Ik kan er alleen goeds over zeggen, zelfs mijn kleinkinderen van 13 en 8 jaar vonden alles leuk en hebben zich geen moment verveeld.

Beoordeling gegeven door m.de kievit.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 21juni 2008

Datum beoordeling: 29 juni 2008

Het is er erg leuk voor kinderen zat te doen, schoon zeker voor herhaling vatbaar.

Beoordeling gegeven door Herbert Baars.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 20-04-2008

Datum beoordeling: 22 april 2008

Er leuk voor kleine kinderen. Alleen jammer dat je toch voor enkele attracties nog geld moet betalen (ondanks dat je al entree hebt betaald). Verder is het ruim opgezet. Alleen als je kind in de grote speeltuin op het "strand" speelt moet je hem/haar goed in de gaten houden want als het druk is ben je je kind zo kwijt en dat is erg gevaarlijk want de speeltuin ligt aan het water. Dus ouders goed opletten. Verder is het jammer dat ze niet in de restaurantjes gewoon (bordjes) patat verkopen. Dit kun je alleen maar halen bij de afhaaltentjes. Dus je ben verplicht om dit dan buiten op een picknickbankje te nuttigen. Dit zou mijns inziens anders kunnen. Een aanrader: de waterfietsen/zwanen. Al met al wel een leuk park.

Beoordeling gegeven door Monique van de Brug.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: september 2007

Datum beoordeling: 18 april 2008

Het is leuk vakantiepark en speeland beeksebergen is echt top. Het leuke is dat als je daar bent ze alls zo vaak kunnne doen als ze willen. alleen jammer dat de pony's en rondvaartboot minder actief is in september,zeker omdat het dan vaak nog heerlijk weer is en je dezelfde prijs betaald

Beoordeling gegeven door sandr averhoeckx.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: ongeveer mei 2007

Datum beoordeling: 14 maart 2008

we hebben een geweldig weekend gehad,we waren zeer tevreden over de activiteiten en de service was buiten gewoon,ook hebben we heerlijk gegeten.mijn zoontje was toen 5 jaar en heeft het er nog steeds over.

Beoordeling gegeven door N.N..

6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Datum beoordeling: 31 augustus 2007

w.c cabines op het speel strand giga goor en niet goed schoon gemaakt en de atracties slecht onderhouden personeel doet zijn best

Beoordeling gegeven door lardé.