Beoordelingen Boerenbondsmuseum

Geweldig leuk
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 19-7-2018

Datum beoordeling: 22 juli 2018

Reisgezelschap: met opa en oma

Veel herkenning voor de wat oudere mensen,ook leuk voor de kleintjes met de beestenwei en de huifkartocht.

Beoordeling gegeven door Dorine Schuurmans.

Leuk en interessant
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 6 september 2016

Datum beoordeling: 6 september 2016

Reisgezelschap: met partner

Interessant om te bezoeken. Geweldige inzet van vrijwilligers! Extra pluim voor de smid!

Beoordeling gegeven door Stefanie Laan Stoffels.

Kei skon
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 16-04-2016

Datum beoordeling: 16 april 2016

Reisgezelschap: met een groep

Geweldig leuke familiedag gehad op 16-4 Compleet arrangement met heerlijke lunch, leuke huifkartocht met "Kelly" en een geweldig team van vrijwilligers!wij hebben genoten : dank jullie wel De Mollen.

Beoordeling gegeven door P van Mol.

Gemoedelijk en leerzaam
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 22-12-14

Datum beoordeling: 4 augustus 2015

Reisgezelschap: gezin

Erg leerzaam voor de kinderen, de vrijwilligers voeren de oude ambachten uit. Je waant je echt terug in de tijd en alles perfect afgewerkt. De kinderen vonden de smit en snoepwinkel het leukst zelf vond ik de weverij kamer het indrukwekkendst werken in je eigen kamer !

Beoordeling gegeven door Frank.

Brabantse gezelligheid
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 12 juni 2011

Datum beoordeling: 13 juni 2011

Reisgezelschap: met partner

Een gezellige sfeer in een nagebouwd peeldorp van rond 1900. Weidse velden, een gezellig dorpsplein en een boerderij met levende dieren. Echt de moeite waard om naar toe te gaan. Ook erg leuk voor kinderen.

Beoordeling gegeven door W. Peters.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 15-12-2009

Datum beoordeling: 19 december 2009

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door B.de Lang.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: zomer 2008

Datum beoordeling: 27 november 2008

Fantastisch museum met leuke dingen van vroeger en een erg enthousiast vrijwilligersgroep. Ook het bijbehorende restaurant wordt met hart en ziel en heel veel liefde verzorgt.

Beoordeling gegeven door Marianne Nab.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 9 november 2008

Datum beoordeling: 17 november 2008

Klein Brabants museum met enthousiaste vrijwilligers. Gemoedelijke sfeer. Thema op 9 november was de jaarlijkse slacht van het varken.

Beoordeling gegeven door Y.A. Breunesse.

6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: oktober2009

Datum beoordeling: 14 november 2008

wij waren daar met bewoners van een verpleegafdeling. We zijn keurig ontvangen en er werd meteen ruimte gemaakt voor de rolstoelen. verder vond ik de opzet erg klein ,ik had verwacht dat het een groot stuk grond was met verschillende werkhuisjes die je dan onderweg tegen zou komen. wij hadden vrij vlug alles al gezien. De appeltaart was trouwens erg lekker.

Beoordeling gegeven door mignon verhoeven.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: medio augustus

Datum beoordeling: 12 november 2008

Echt een bijzonder inkijkje in hoe men vroeger leefde op het platteland. Het ziet er allemaal echt uit en je waant je in vroeger tijden. Voor de kinderen ook heel leuk, vooral vanwege de dieren!!

Beoordeling gegeven door Tineke van Rhijn.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: juli 2008

Datum beoordeling: 4 oktober 2008

Het was een mooie intressante dag met warme gevoelens van vroeger.

Beoordeling gegeven door Verhoeven.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: september

Datum beoordeling: 15 februari 2008

een fantastiese middag en veel gezien en erg vriendelijk door de mensen daar ontvangen en veel informatie gehad.

Beoordeling gegeven door joke van Burk.