Beoordelingen Anton Pieck Museum

Ouderwets genieten van Anton Pieck zijn taferelen
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 28 mei 2019

Datum beoordeling: 30 mei 2019

Reisgezelschap: met opa en oma

Mijn overleden schoonmoeder kocht altijd kerstkaarten van Anton Pieck en verstuurde die naar haar familie in het buitenland. Als je goed kijkt naar de plaatjes zie je telkens iets anders. En er zit veel humor in.

Beoordeling gegeven door Joke Bakker.

Fantastisch leuk
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 05-08-2011

Datum beoordeling: 20 augustus 2011

Reisgezelschap: met vrienden

Erg leuk museum. Over Anton Pieck en zijn werk. Veel wisselende exposities. Presentaties zijn erg zorgvuldig en mooi gemaakt.

Beoordeling gegeven door Hans van Gelderen.

geweldig mooooooooooi.
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: september 2009

Datum beoordeling: 22 oktober 2010

Deze tentoonstelling laat een uniek stuk werk zien zien wat deze man heeft gepresteerd, en dat is zo moooooooooooi.Super.

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 17 Maart 2010

Datum beoordeling: 19 maart 2010

Ik ben op 17 Maart naar Zwolle gereist met de trein en vavdaar met de bus naar Hattum. Heb het museum bezocht en was zeer onder de indruk van wat ik allemaal gezien heb.Ik ben er ongeveer 2 en een half uur geweest. Ik vond het heel indrukwekkend en kan het ieder aanbevelen.

Beoordeling gegeven door Lindenhof G.J..

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 2009

Datum beoordeling: 28 februari 2010

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door riny van wijk.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: maart 2009

Datum beoordeling: 21 april 2009

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door j.j.van der Kruk.

6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: september 2008

Datum beoordeling: 3 december 2008

In het schilderachtige Hattem is in een klein mooi pandje het '' Anton Pieck'' museum gevestigd. Je komt binnen via een winkeltje, is tevens de toegang. Erg moeilijk toegankelijk voor minder valide mensen, veel ''hobbels'' en nogal krap allemaal. De collectie is mooi, maar je moet wel een echte Anton Pieck liefhebber zijn om de collectie op waarde te kunnen schatten. Veel boeken, schilderijen, prenten e.d. Voor kinderen vind ik dit museum ongeschikt en erg saai, denk dat ze er zo uitgekeken zullen zijn, maar ook volwassenen zullen er echt geen uren doorbrengen.

Beoordeling gegeven door Marijke van Beurden.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 18 oktober 2008

Datum beoordeling: 19 oktober 2008

Geachte heer, mevrouw, Vandaag was het gratis museumdag in Gelderland. Zodoende zijn wij (mijn vriendin en ik) op zoek gegaan naar musea waar onze MJK (museumjaarkaart) niet geldig is. (jammer genoeg)Het Anton Pieckmuseum en het Voermanmuseum. Zo zijn wij terecht gekomen in Hattem. In dit plaatsje hebben we deze 3 musea bezocht. We hebben genoten, wat een mooie musea en interessant. Het Bakkerijmuseum was voor de kinderen ook heel erg leuk, ze mochten hun eigen speculaaspopje maken. Koksmutsje op en bakkersschort voor gingen ze aan de slag in de kelder van het museum. Erg leuk initiatief. Om 13.00 uur doorgereisd Elburg, Het Museum Elburg.Zeer interessant, alleen jammer dat de kloostertuin gesloten was. Hierna zijn we naar Epe gegegaan: Het Veluws Sreekmuseum Hagedoorns Plaatse. Een erg mooi museum en zeer zeker de moeite waard om er naar toe te gaan. Als de kinderen het wilden konden ze zich omkleden in de klederdracht van toendertijd. Was erg leuk om te zien. Jammer genoeg was onze dag om, want om 17.00 uur sluiten de musea. Anders hadden we er zeer zeker nog een paar bekeken...... Deze dag was dubbel en dik waard en zullen we niet gauw vergeten. Met vriendelijke groet, Lies Everkes

Beoordeling gegeven door Lies Everkes.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 5 oktober 2008

Datum beoordeling: 11 oktober 2008

Een fantastisch dagje Hattem dorp door een gids laten uitleggen (slecht weer) daarna Anton Pieck museum wat geweldig mooie kaarten en boek gekocht. Heerlijk koffie gedronken en een hapje op het dorpsplein een aparte dag gehad. groet Ria

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 28 juni 2008

Datum beoordeling: 5 juli 2008

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door museum anton peick.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 26-04-08

Datum beoordeling: 22 juni 2008

Je gaat terug in voeger tijd met de prachtige gedetaileerde tekeningen van Anton Pieck, waarop je steeds weer iets nieuws ontdekt. Prachtig het ingerichte kamertje waar hij placht te tekenen. Als liefhebber van de tekeningen is dit museum zeker de moeite waard ,ook het pandje met het poortje spreekt zeer tot de verbeelding.

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: februarie 2008

Datum beoordeling: 16 maart 2008

nostalgie tekeningen uit de oude doos, goed verzorgde expositie

Beoordeling gegeven door Kuiper.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: sept 07

Datum beoordeling: 14 maart 2008

Mooie huisjes en omgeving,heerlijk relaxen en leuke dingen ondernemen.Goed voor ontspanning op z'n best !

Beoordeling gegeven door stuiver.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: juni 2007

Datum beoordeling: 4 maart 2008

heel erg leuk, nuet verwcht dat het zo boeiend zou zijn. Zeker de moeite waard met kinderen. ook om een partijtje te houden. spannend museum.

Beoordeling gegeven door N.N..