Beoordelingen BillyBird Hemelrijk

Geweldig!
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: Aug 2018

Datum beoordeling: 7 december 2018

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Uitgestrekt dus drukte geen probleem. Veel afwisselende attributen om te spelen en veel te zien. Vroeger genoten onze kinderen (en dus wij) hier al, nu met onze kleinzoon geweest. Voor alle leeftijden wat wils. Waterfiets geen succes, alleen achteruit trappend kwamen we weer terug... Zowel binnen als buiten speelplezier. Vooral de waterglijbanen met bootjes en de ballenfabriek waren een succes. Maar ook het klimparkje. Men verzint steeds wat nieuws.

Beoordeling gegeven door Marlies.

HEERLIJK HEERLIJK
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: altijd

Datum beoordeling: 10 augustus 2014

Reisgezelschap: met opa en oma

Wij gaan met de hele familie altijd naar het hemelrijk al toen de kinderen nog klein waren.Nu samen met de kleinkinderen van 2 -3-4 genoeg te doen heerlijk spelen in het zand en zwemmen heerlijk en je kunt als je voor het eerst komt ook meteen een abonnement nemen dan gaat meteen de entreeprijs eraf geweldig toch

Beoordeling gegeven door L en H.

Lekker relaxed
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 26-01-2014

Datum beoordeling: 27 januari 2014

Reisgezelschap: gezin

Gisteren ben ik met ons gezin naar BillyBird Park Hemelrijk geweest. Wij hebben daar een hele leuke en gezellige dag gehad met onze kinderen. Ze hebben zich flink vermaakt, ik heb in de tussentijd een heerlijk boek gelezen. Ze vonden vooral de binnenspeeltuin het leukste met de springkussens en de botsauto's. Daarna hebben we nog heerlijke frietjes gegeten. Het was een zeer geslaagde dag en we komen zeker nog een keertje terug

Beoordeling gegeven door Lieke .

Tof!
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 16-01-2013

Datum beoordeling: 22 januari 2013

Reisgezelschap: gezin

Op een regenachtige ochtend of een zonovergoten middag, in Billy Bird vermaken de kinderen zich altijd. Klimmen en klauteren, van de waterglijbaan of in de (weliswaar niet superspectaculaire) achtbaan, het is altijd fun for kids. Ook een leuk idee voor een kinderfeestje. In de zomer je zwemspullen zeker niet vergeten!

Beoordeling gegeven door Lis.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 1-08.2012

Datum beoordeling: 1 augustus 2012

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Voor 10 euro entree is het een prima park. Wij waren er met een temp van 28 graden dus dan maak je niet snel gebruik van de speeltuinen ivm de hitte. Het is een schoon park waar genoeg te doen is. Voor kinderen van 2 jaar vind ik het wat matig kwa speeltoestellen. Zeker ook een leuk park in het voor en najaar omdat je dan wat meer aan de andere activiteiten toe komt.

Beoordeling gegeven door N.N..

Slecht!
2 Cijfer 2 van 10 punten.2222

Bezoekdatum: 16-6-2012

Datum beoordeling: 17 juni 2012

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Gister met 2 jonge kinderen (van 1,5 jaar en net 4 jaar) ik vindt het zeker geen aanrader voor jonge kinderen. Op de site staat dat er een 'kermis' is dat is echt een aanfluiting!!!! Een lullige draaimolen en 2 auto's in de oude kippenschuur waar het ook nog eens donker is! De piratenbinnenspeeltuin is al zeker niet voor kinderen onder de 4 jaar. Daar is het ook donker binnen waardoor het niet overzichtelijk is! En gevaarlijk voor jonge kinderen. Totaal geen toezicht door de mensen daar!!!!! Niet doen en de entree is ook vrij duur voor wat er te doen is. Meer geschikt voor de oudere kinderen.

Beoordeling gegeven door N.N..

Leuk!
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 4-12-11

Datum beoordeling: 6 december 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Super leuke dag gehad, lage prijs. Nu met de gratis friet actie is het helemaal super! Binnen is er voor de kleintjes genoeg te doen!

Beoordeling gegeven door Els.

Super
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 3-09-11

Datum beoordeling: 6 september 2011

Reisgezelschap: gezin

Afgelopen weekend zijn mijn kinderen en ik naar hemelrijk gegaan. Dit was de eerste keer en hebben het super gehad! er was veel te doen voor jong en oud, en met het goede weer kon ik van de zon genieten!!

Beoordeling gegeven door Ellen.

geweldig
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 25 juli

Datum beoordeling: 28 juli 2011

Reisgezelschap: met opa en oma

mijn kleinkinderen zijn 5 en 3 jaar oud en voor hun is dit het ideale park om te ravotten. Ja en als opa en oma geniet je dan natuurlijk ook net zo hard mee.

Beoordeling gegeven door Ria Damen.

Fantastisch!
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 15-07-11

Datum beoordeling: 19 juli 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Met name de Splash en de achtbaan zijn erg leuk. En je kunt er met een kaartje een gratis actiefoto laten maken! Mijn nichtje van 7 heeft zich hier erg goed vermaakt, ondanks dat het bijna de hele middag stond te regenen.

Beoordeling gegeven door N.N..

Niet leuk in de winter
6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: januari 2011

Datum beoordeling: 6 januari 2011

Het park bestaat uit een hele kleine kermis (omgebouwde koeienstal), een moderne binnenspeeltuin, een buitenspeeltuin met verkeersthema, een achtbaan, een speelberg met de naam Himalaya, een natuurbad met glijbanen. Als het vriest, is het overal in het park en op de parkeerplaats spekglad en kun je alleen gebruik maken van de binnenspeeltuin, die erg druk is en de erg koude koeienstal. Toen wij er waren was er een actie met gratis friet, dat maakt wel iets goed.

Beoordeling gegeven door Anoniem.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 21-07-2010

Datum beoordeling: 29 juli 2010

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door Karin Heijmans.

4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: 19 februari 2010

Datum beoordeling: 12 maart 2010

Op een slechtweerdag in de carnavalsvakantie zijn we (2 volwassenen en 2 kinderen van 7 jaar) naar het BillyBird park in Volkel geweest. Ik heb lang niet zo'n slecht " kinderparadijs" gezien als dit. De " binnenkermis" was een omgebouwde koeienstal waar het koud en donker was. De attracties waren veelal oud, en mijns inziens niet geheel veilig. Ik vond het in en in-slecht. Het " klimparadijs" bestaat uit een grote glijbaan een springkussen en een touwladder.... dat is het. We waren daar om 11.00 en alle tafeltjes waren bezet behalve die bij de uitgang, maar daar was het ook -5 graden. Ik vond het echt een aanfluiting!

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 5 oktober 2009

Datum beoordeling: 19 december 2009

zeer leuk park en zowel voor goed en voor slecht weer.perfect voor kleintjes en prijs-kwaliteit perfect.

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 06-07-2009

Datum beoordeling: 29 juli 2009

Wij hebben een opa en oma abonnement om met onze kleinkinderen naar BillyBird Park Hemelrijk te gaan .Het is een heel fijn park, vooral omdat de tienerhoek apart ligt.Nu kunnen de kleintjes heel rustig spelen.Onze kleinkinderen zijn 14, 8, 5 jaar. Ze vinden het er alle 3 geweldig!!

Beoordeling gegeven door W.Swemmers.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 18-07-2009

Datum beoordeling: 24 juli 2009

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door Danielle van Helvoort.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 18-07-2009

Datum beoordeling: 24 juli 2009

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door Janice van Helvoort.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 21juni dacht ik

Datum beoordeling: 24 juli 2009

hallo hier diana, ik ben samen met mijn man en 2 nichtjes van 12 naar billybird park geweest . het was echt geweldig ,er is van alles te doen ook als het wat minder weer is . we waren allen voor mijn nichtejes vergeten om schoenen mee te nemen ,helaas geen touwen klimmen dus. maar ze vonden het zo leuk dat we er aan denken om een kaart te kopen ,dat je voortaan zo naar binnen kan.

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: augustus 2008

Datum beoordeling: 5 oktober 2008

Echt een aanrader voor zowel gezinnen met kleine als wat oudere kinderen.Ideaal dat je zowel binnen als buiten leuk kunt spelen.Mooi natuurbad erbij!

Beoordeling gegeven door C.Vorselaars.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 26-09-2008

Datum beoordeling: 30 september 2008

dit is echt een leuk park, jong en oud vermaken zich hier goed. Toen wij er waren, was het ook mooi weer, dus de kinderen hebben zich ook buiten prima vermaakt. Binnen 2 grote hallen met kindervermaak, buiten een grote plas war je zomers kunt zwemmen, ook een grote speeltuin en genoeg buitenvermaak!

Beoordeling gegeven door w vd heyden.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 18 mei 2008

Datum beoordeling: 1 augustus 2008

zoveel.... voor iedereen wel wat leuks binnen en buiten voor een erg leuke prijs ! wie dit niet leuk vindt beter nergens meer naar toe gaan !!

Beoordeling gegeven door C. van Overbruggen.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: juni 2008

Datum beoordeling: 29 juli 2008

Kei leuk park! onze kinderen zijn er dol op.

Beoordeling gegeven door Henk en anja.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: oktober 2007

Datum beoordeling: 15 april 2008

is een heel leuk park er is vanalles te doen helaas als het slecht weer is ga je zomaar niet naar buiten dat is zonde

Beoordeling gegeven door billy bird park.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: augustus 2008

Datum beoordeling: 17 maart 2008

Leuke park, vooral met mooi weer is het goed vermaak voor alle leeftijden. Onze twee kinderen (10 en 14jr.) hebben zich goed vermaakt met zwemmen, waterfietsen, trampoline en vooral de survival klimmen (breng hiervoor vaste schoenen en een "korte"broek mee). Binnenhal is vooral voor jonge kinderen erg leuk. Ouders kunnen zich ook prima vermaken met wandelen, zonnen, zwemmen of lekker op het terras zitten. Zeker de moeite waard en voor een betaalbare prijs.

Beoordeling gegeven door Karin Verstegen.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: oktober 2006

Datum beoordeling: 22 februari 2008

het is dat het niet echt bij ons om de hoek is want anders zouden we echt veel vaker gaan. Toen wij er waren was het geen strand weer dus we besloten van de zomer snel een keer terug te gaan bij echt mooi weer. Want ondanks dat het geweldig leuk is ook bij niet zulk mooi weer is het toch de waterpret die het helemaal af maakt. Maar toch hebben we een superdag gehad. We hebben lekker rustig het park verkent en ons zoontje heeft zich heerlijk vermaakt met alle speel attracties zowel binnen als buiten. Hoewel wij een binnen hal wel een beetje druk vonden. Buiten was het heerlijk. We hadden afgelopen zomer een datum gepland met een vriendin en haar zoontje om nog eens terug te gaan. Helaas is dat door overlijden van een kennis toen niet doorgegaan. Uiteraard waren de kinderen erg verdrietig maar wat in het vat zit verzuurd niet. Het is echt de moeite waard om er eens heen te gaan. Wij hopen op een hele mooie zomer zodat er meerdere dagen zijn waar op we de strand tas kunnen pakken en heerlijk kunnen gaan genieten in Volkel. En als je het leuk wilt afsluiten.... Er zit een heel leuk pannekoeken huis in de buurt.

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 25 - 10 - 2007

Datum beoordeling: 7 februari 2008

Het is een zeer net park met voldoende voorzieningen. Het is tevens ook leuk voor wat oudere kinderen. Vooral in de herfstvakantie ook leuk het circus.

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: zomer 2007

Datum beoordeling: 7 februari 2008

Onze 2 dochters (8 en 11 jaar) raakten niet uitgespeeld, terwijl het ook nog eens heel slecht weer was. Nu willen ze telkens terug!!!!

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Datum beoordeling: 15 november 2007

Leuk park. In de zomer lekker zwemmen maar ook twee binnenspeeltuinen.

Beoordeling gegeven door N.N..