Beoordelingen Beauty- en Kuurinstituut Het Nolderwoud

Geweldig! !
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 12 januari 2018

Datum beoordeling: 3 maart 2018

Reisgezelschap: met vrienden

Persoonlijke aandacht gezelligheid en geweldige behandelingen. Dit wordt ons jaarlijkse uitstapje in een woord GEWELDIG! Janny ten Hoeve

Beoordeling gegeven door N.N..

Top!!
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 22 juli 2014

Datum beoordeling: 10 augustus 2014

Reisgezelschap: met partner

Wat hebben we heerlijk genoten van ons bezoek aan Nolderwoud. Samen met mijn partner hebben we gekozen voor de gezichtsbehandeling en een massage. Dit was helemaal geweldig. De gezichtsbehandeling kregen we tegelijk in de prachtige duo salon. De massage na elkaar en daarbij mocht de andere tijdens het wachten gratis gebruik maken van zonnebank, massagestoel of iets anders. Wat een service. We werden ontvangen met een heerlijk kopje koffie, super. Het personeel erg vriendelijk. Kortom wat hebben we genoten in een voor ons heftige tijd. We komen zeker nog een keer terug.

Beoordeling gegeven door Bianca Steenbergen.

Gewedig
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 14-2-2014

Datum beoordeling: 9 juli 2014

Reisgezelschap: met partner

Kleinschallig, proffesioneel en vriendelijk personeel

Beoordeling gegeven door Henk.

Een heerlijke verwenplek
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: januari

Datum beoordeling: 1 februari 2014

Reisgezelschap: alleenreizend

Ik ga sinds 2011 elk jaar in januari een midweek onthaasten in Het Nolderwoud en het is elke keer weer heerlijk! Mij bevalt de kleinschaligheid en de mooie omgeving (je kunt hier lekker fietsen en wandelen), maar vooral de vakkundigheid en de persoonlijke aandacht van Marianna en haar team maken dat ik me na de week als herboren voel. Dat is de reden dat ik elk jaar weer terug kom.

Beoordeling gegeven door Anja Duitsmann.

heerlijk relaxed!
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 19-12-13

Datum beoordeling: 30 januari 2014

Reisgezelschap: met partner

Ik ben 19 december samen met mijn partner naar het Nolderwoud geweest. Wij hadden dit nog nooit gedaan dus vonden het behoorlijk spannend. Het was wat lastig te vinden, maar toen we eenmaal aankwamen werden we hartelijk ontvangen. We werden naar de kleedkamer begeleidt waar we ons rustig konden omkleden. De badjassen hingen al voor ons klaar. Daarna werden we naar een mooie grote ruimte begeleid, waar we koffie en een appelgebakje kregen (leuk gebaar!). We konden de hele dag gratis heerlijke sapjes en thee en koffie pakken, wat ik erg netjes vond. Doordat het zo klein was, hadden we behoorlijk veel privacy, wat erg prettig was. We hebben een dag vol heerlijke behandelingen en massage apparaten gehad. Als afsluiter zijn we nog in de sauna geweest. Kortom, we werden erg op ons gemak gesteld, we zijn heel erg vriendelijk ontvangen, er is super vriendelijk personeel en er hangt een gemoedelijke sfeer. Wij komen hier zeker nog eens weer!!

Beoordeling gegeven door Kim.

Vanaf 2011 geheel vernieuwd
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 1-1-2011

Datum beoordeling: 30 januari 2014

Reisgezelschap: met partner

Graag wil ik jullie mededelen dat mijn man en ik de beauty hebben overgenomen. Wij hebben de hele zaak vernieuwd en volgens onze "oude" en nieuwe klanten met groot succes gedaan. De salons zijn in een nieuw jasje gestoken en de aankleding aangepast aan deze tijd. De badjassen, handdoeken en aankleding herkent u niet meer terug. Ons professioneel team behandeld u met producten van hoge kwaliteit. Wij zijn kleinschalig en persoonlijk aandacht staat bij ons hoog in het vaandel. Wij hebben ook een duo-salon waar u heerlijk samen kunt genieten van div. gezicht-, lichaamsbehandelingen en massages. Kijk op onze vernieuwde website www.beautynolderwoud.nl en laat u verassen over deze veranderingen en we heten graag u van harte welkom.

Beoordeling gegeven door Marianna Hartmann.

niet doen!!!!!
3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: december 2010

Datum beoordeling: 12 januari 2011

We hadden een tweedaags arrangement. We zullen positief beginnen.Het huisje was prima in orde. Mooi groot en schoon.Maar toen... de badjassen in het beautycentrum waren oud en versleten. De sokken moesten nog gewassen worden en pas rond 11 uur kregen we die. Ze zouden in een mandje liggen waar onderbroeken inlagen, help....bah. Ik had op 2 dagen warmte gehoopt. het was er koud, (ok.... het was een hele koude periode). De lunch was vies. Niets geen verse salades of verse sapjes. De soep was van poeder gemaakt. De nagellak kregen ze niet open, te oud. Wirlpool en balneobad waren kapot. Bij de sauna was geen zeep of shampoo te bekennen. De sauna is zoiets als wat je zelf in je achtertuin hebt, verder zonder enig comfort. De kleedkamer is voor 2 personen. Er kwam een groep van 5 personen binnen . Zij werden zonder uitleg meteen gesplitst. Het drukte meteen de sfeer. Hydrojet is best fijn, alleen zo jammer dat je onder een vies rose dekentje wordt gelegd, waar iedereen onder wordt gelegd. Men liep 's morgens met de wasmand vol ongevouwen was door de ruimtes. Niet echt een aantrekkelijk gezicht. Je wordt onder een machine gelegd en men gaat weer. We kunnen nog even doorgaan. Het is oud vies en versleten. De plafond tegels hebben vocht kringen. Ga liever naar een iets groter complex, waar de warmte en luxe wel vanaf straalt.

Beoordeling gegeven door caro.

FANTASTISCH
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 14 November

Datum beoordeling: 15 november 2010

Gisteren genoten van een heerlijk Beautydagje. Via deze site geboekt en ëcht de moeite waard. Goeie en stevige massage en een super gezichtsbehandeling. Complimenten voor het team de dames waren zeer deskundig en vriendelijk. Volgend jaar komen we weer! Jan en Willy Jager

Beoordeling gegeven door Willy Jager.

2 Cijfer 2 van 10 punten.2222

Bezoekdatum: 10-08-2010

Datum beoordeling: 13 september 2010

Wij zouden met 2 moeders en 2 dochters een beautyweekendje houden,en gingen met heel veel zin naar het park toe. We hadden een beautyarrangement geboekt met hotelbungalows,de beschrijving zag er heel goed uit,we hadden er reuze zin in. Bij aankomst eerst de rekening voldaan. Op de beschrijving stond bij aankomst koffie met een lekkernij,maar daar wisten ze niets van,maar wilde wel evengoed een kopje koffie voor ons zetten. We werden een beetje rondgeleid,maar alles zag er niet bepaald luxe en gezellig uit. Er werd ons toen gezegd dat de hotelbungalows volgeboekt waren en we daar voor in de plaats een hele luxe bungalow kregen. Bij de bungalow aangekomen konden we wel huilen,we werden gewoon ondergebracht in een privehuisje van iemand,dus alles lag er gewoon,van speelgoed tot fotos en andere privespullen. De bedden zagen er niet uit,leken wel schoolkamp bedden,in een hoek lag nog (vuile)was,willekeurig was er hier en daar een bed opgemaakt,het was nl een 8 persoons huis,het zag er rommelig uit en stonk er naar hond en muf. We keken elkaar alle vier aan en wisten meteen dat we hier geen genoegen mee namen,dit was totaal niet wat we geboekt en verwacht hadden. Bij de receptie begrepen ze niet dat we het huisje niks vonden,en dat er helaas ook geen hotelbungalows vrij waren. Na wat wikken wegen vroegen we ons geld terug,en uiteindelijk kregen we dit ook en hebben snel een ander hotel kunnen zoeken. Wat een teleurstelling,daar we ruim 3 uurtjes moesten rijden. Voor ons is een weekendje in een hotelbungalow geen onderkomen in een privehuisje,dan hadden we net zo goed thuis kunnen blijven. We voelden ons echt in de maling genomen,want als we onze mond niet open hadden gedaan? De kosten voor 4 personen waren 1000,00,waar ongeveer 200,00 euro aan behandelingen inzat,dat was dan wel een heel duur huisje voor 2 nachten,oplichterij. Nee voor ons geen nolderwoud meer.

Beoordeling gegeven door N.N..

3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: April

Datum beoordeling: 2 augustus 2010

Erg oud gebouw en ruikt muf. De sappenbar viel erg tegen. De lunch viel ook erg tegen, tonijnsalade smaakte alsof die al maanden in de koelkast lag. Je moet veel in de serre zitten en daar is het erg koud. De ruimtes waren vies, klein en erg ouderwets.

Beoordeling gegeven door Fenna.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: n.v.t

Datum beoordeling: 11 oktober 2008

Graag willen wij even een reactie geven op het schrijven van Alice Broeksema. Het is nu ook mogelijk bij ons alle manuele behandelingen samen te doen zoals : gelaatsbehandelingen, massages en pakkingen. We hebben n.l een duo schoonheidssalon, een duo pakkingskamer én een duo massagekamer. Net wat Alice als suggestie geeft, dat is wel zo leuk en gezellig. Verder iedereen bedankt voor de leuke reacties !! Het "Nolderwoudteam"

Beoordeling gegeven door Wilma Fieten.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 11 Oktober 2008

Datum beoordeling: 11 oktober 2008

Graag wil ik vanaf dit "station" mijn mening geven over "het Nolderwoud". We zijn gisteren gekomen en gaan morgen weer naar huis ( waar ik dus nu al van baal ha ha). We logeren in een luxe hotelbungalow en hebben net een super ontspannende beautydag achter de rug. Het is nu de vierde keer dat we hier genieten en willen nooit meer iets anders. Niet meer dat massale wat je bij die grote sauna's ziet, maar het knusse en de gezelligheid, daar kiezen wij juist voor ! Een échte aanrader dus, voor iemand die niet als nummer maar als persoon behandeld wil worden ! Bedankt medewerksters van het Nolderwoud !!!!!!!!!!!! Jan en Tineke Harms uit Apeldoorn

Beoordeling gegeven door Tineke Harms.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: julie

Datum beoordeling: 19 september 2008

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 2006

Datum beoordeling: 7 februari 2008

Met dochter een vriendinnenarrangement gedaan. Prettige behandeling, alleen waren we daar wel in ons eentje, op zich prettig, maar een beetje saai. We zijn heerlijk verwend. Alleen jammer dat alle behandelingen apart werden gedaan. Bij vriendinnenarrangement denk je dat je dingen samen gaat doen. Niet dus....wel samen lunchen en bubbelen in een groot bad.

Beoordeling gegeven door Alice Broeksema.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Datum beoordeling: 5 oktober 2007

Wij hebben net een paar dagen doorgebracht op bungalow en beautypark het Nolderwoud in Zuidwolde ( Dr)en gaan als herboren weer naar huis. We hebben heerlijke massages gehad,gelaatsbehandelingen, sauna etc. Wat een gezelligheid,aandacht en proffesionalitijd. Écht de moeite waard !! Bedankt Wilma Fieten en collega's en bedankt dagje weg.nl voor deze gouden tip ! Dhr Broekland en Mevr Broekland-van het Hooge

Beoordeling gegeven door Dhr Broekland en Mevr Broekland-van het Hooge.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Datum beoordeling: 9 augustus 2007

Wij zijn gisteren met z'n vieren een dag in het Beautyinstituut geweest en het was echt geweldig !! We zijn op dit park op vakantie en hadden geregeld dat de mannen op zouden passen ,zodat wij ons een dag helemaal konden ontspannen. De gehele dag weden we verwend met de heerlijkste massages, een lichaamspakking en we hebben gelachen in de whirpool die buiten op het terras stond. De gezichtsbehandeling was voor ons het neusje van de zalm. Om een lang verhaal kort te houden het was FANTASTISCH!!!!! Groetjes van : Irma, Bo-Sharon ,Ineke en Annemiek

Beoordeling gegeven door Irma de Groot.