Beoordelingen De Bazaar Beverwijk

Oplichters
1 11111

Bezoekdatum: 2024

Datum beoordeling: 4 februari 2024

Reisgezelschap: met partner

Accu tol gekocht. Na 1 x gebruiken deed hij het niet meer. Ze hadden hem gewoon opgeladen om te verkopen. Maar wat is het achteruit gegaan. 20 jaar geleden zo leuk en nu zo triest. Duidelijk prutsers die het beleid daar voeren.

Beoordeling gegeven door Peter.

Slecht
1 11111

Bezoekdatum: 11 -11-2023

Datum beoordeling: 12 november 2023

Reisgezelschap: met partner

Vergaande glorie, niks meer van over hoe het er ooit was. ze kunnen het beter gaan sluiten. en er een mooie designer outlet neer zetten....

Beoordeling gegeven door West.

Veiligheid is onder de maat
1 11111

Bezoekdatum: 15 oktober 2023

Datum beoordeling: 16 oktober 2023

Reisgezelschap: gezin

Gisteren gezien dat een jonge vrouw zomaar werd aangevallen door een stel. Een zeer agressieve bejegening was dit. Het is maar dat wij als omstanders ingrepen, anders was het uit de hand gelopen. Onacceptabel is dit. Doe iets aan de veiligheid! Er komt helaas veel asociaal (niet iedereen) tuig bij elkaar. Voor mij niet meer voor herhaling vatbaar!!

Beoordeling gegeven door Rina.

Valt zwaar tegen.
3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: 2-06-23 00:00:00

Datum beoordeling: 5 oktober 2023

Reisgezelschap: met partner

Zwarte markt viel zwaar tegen. Het is niet meer wat het geweest is. Veel lege plaatsen en veel de zelfde meuk. Wij gaan er niet meer heen.

Beoordeling gegeven door Joop.

Geweldig
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 23 april

Datum beoordeling: 8 mei 2023

Reisgezelschap: met partner

Fantastische dag beleefd, veel koopje gescoord en heerlijk gegeten

Beoordeling gegeven door George.

Vergane glorie
3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: 14 januari 2022

Datum beoordeling: 15 januari 2023

Reisgezelschap: met partner

Het is over. Definitief. Parkeerplaats een zooitje, alles door elkaar, heel erg veel lege plekken in de ‘nieuwe’ hallen. Nee. Het is wel klaar. Als enig pluspunt kan ik zeggen dat de oudste hal nog is zoals het was: veel verse groenten en de welbekende eet tentjes. De komende paar jaar ga ik niet meer en kan ik het ook niemand aanbevelen.

Beoordeling gegeven door Patrick.

Een asociale bende
1 11111

Bezoekdatum: 23 december 2022

Datum beoordeling: 27 december 2022

Reisgezelschap: met een groep

Geen diversiteit. Het is alleen maar Marokkaanse of turks wat aangeboden wordt. Dure namaak kleding, gewaden.. lege tentjes. Spreken geen fatsoenlijk woord NL. Waar ben ik beland? Jammer, ik had mij erop verheugd. Lekker eten, gezelligheid, leuke tentjes. Maar niets van dit alles. Alleen maar meuk. Vieze eettentjes, opdringerige verkopers. 15euro voor een schepje oude pindarotsjes. Wapens als kinderspeelgoed. Heel veel dezelfde heren kleding. Voor dames weinig tot niets, behalve Marokkaans/turkse jurken. ( Wel erg mooi) . Nee hier kom ik nooit meer. Wat eens een leuke dagbesteding was, is niet meer. Vraag mij af hoe dit nog kan bestaan..en waar is de controle?

Beoordeling gegeven door Marinda.

Niet meer wat het geweest is
3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: 18-08-2010

Datum beoordeling: 19 juni 2022

Reisgezelschap: met partner

Vroeger interessant met leren kleding en computerspullen. Is nu niks meer van over.

Beoordeling gegeven door Leeuwangh .

We zijn bedonderd
1 11111

Bezoekdatum: 4 juni 2022

Datum beoordeling: 13 juni 2022

Reisgezelschap: gezin

Eigenlijk is een ster al te veel, de zaterdag vorige week waren we naar de Bazaar om een schoen voor ons zoontje te kopen en een gezellig dagje van te maken. Dat wordt een zeer teleurstellend dag, we koopten een schoon die vanaf de eerste keer was die kapot. Daarna hebben twee speelgoed gekocht, de ene werkt het geluid niet en de andere is van slechte kwaliteit. In de restaurant hebben we twwe kapsalon gekocht, die was gevuld met patat en zeer weinig vlees. We voelen dat we zijn bedonderd en gekozen de Bazaar niet niet meer te bezoeken, we vragen ons af of in de toekomst toezicht aanwezig voor controleren van de producten.

Beoordeling gegeven door Diyar Sarkis .

Gezellig
6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 23-04-2022

Datum beoordeling: 24 april 2022

Reisgezelschap: met jonge kinderen

+ Is leuk om eens te bezoeken! Vooraf gaande checken op internet welke hallen je Wilt bekijken. Verwacht van de producten geen top kwaliteit. Merk is namaak. Eten, check de plek en hygiëne goed! Voor jonge kinderen is er een draaimolen, trampoline, ponyrijden, en ook nep paarden waarop ze kunnen rijden, uiteraard dit tegen een betaling. Maar erg leuk voor de Kids. - Veel van dezelfde producten in verschillende hallen, Weinig variatie. Gevoel van verschillende culturen ontbrak mij een beetje, meer moslimse culturen als Turkije, Marokko, en 1 surinaams eet tentje. Geen Europese culturen of Aziaten. Hygiëne indruk, viezig. #Gewoon goed opletten met wat je eet. Zeker wel een bezoekje waard.

Beoordeling gegeven door Dušanka .

Zeer slecht!
4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: 19 Feb 2022

Datum beoordeling: 15 april 2022

Reisgezelschap: gezin

Het lijkt wel een roverhol! Wij dachten een leuke dag te hebben maar schrokken van het geschreeuw en de smerig eten!! De toiletten stinken en worden niet of nauwelijks schoon gemaakt. De producten die daar verkocht worden is troep. Wij dachten een jas daar te kopen maar werden door een kleine jongen aangesproken alsof we een klein kind waren en op een onbeschofte manier. Ook probeerden verkopers ons parfum aan te smeren met een verkooppraatje van wij hebben ook de exclusieve merken niet dus. Wij weten niet waar de bazaar mee bezig is maar dit slaat nergens meer op. Voor ons hoeft een tweede bezoek niet meer.

Beoordeling gegeven door Fam krommert.

Niet mijn ding
3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: 21 november 2021

Datum beoordeling: 22 november 2021

Reisgezelschap: gezin

De bazaar was altijd al iets wat ik eens wilde zien . Voor mij was het echt 1 keren nooit weer. Kort samen gevat: veel zooi voor vaak nog teveel geld . De mondkapjes waren binnen verplicht maar daar trokken veel te weinig mensen zich iets van aan .er liepen 2 handhavers maar daar werd door mensen al gewaarschuwd dat ze er waren . We hebben wat gegeten bij klein Mokum en dat was diep triest. Het bier leek wel stadion bier,nep cola en het bordje friet,erg weinig was zeer slecht en dat voor 4,20 Al met al een grote teleurstelling voor mij

Beoordeling gegeven door Lucie .

Op vakantie in eigen land!
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 22 november

Datum beoordeling: 21 november 2020

Reisgezelschap: gezin

Zoveel indrukken, geuren, kleuren, smaken voor iedereen wat wils! Echt vakantie in eigen land. Van rommelmarkt met 2e hands spullen tot Marrakech achtige markt met fruit, olijven, kaas. Lekker eten, mooie sieraden en kleding.

Beoordeling gegeven door Loekie Bruijne.

afgelopen zaterdag geweest in die fruithal bij de
1 11111

Bezoekdatum: 27-07-2020

Datum beoordeling: 27 juli 2020

Reisgezelschap: met jonge kinderen

zeer slechte organisatie omtrent de markt en corona regels het is een broeihaard mijn advies tent Sluiten!!!!!!!

Beoordeling gegeven door rd.

Hazar deluxe
1 11111

Bezoekdatum: 12 juni 2020

Datum beoordeling: 13 juni 2020

Reisgezelschap: gezin

Wat je ook doet ga niet eten bij hazar deluxe. Verkocht mij een beschimmelde börek. Vervolgens geen excuses aangeboden of netjes te woord gestaan vertelde me dat ik lekker weg moest wezen.

Beoordeling gegeven door Super ontevreden.

Niet best meer...
3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: 12 januari

Datum beoordeling: 15 januari 2020

Reisgezelschap: met vrienden

Voorheen was het leuker. Nu veel van hetzelfde. Lege stands en eettentjes te smerig om te eten. Slecht onderhoud. De Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) voerde zaterdag een grote controle uit op de markt. 93 levensmiddelenbedrijven en restaurants werden aan een inspectie onderworpen. Er werden veel overtredingen geconstateerd. Bij vijf bedrijven waren die zo ernstig, dat ze met spoed dicht moesten, schrijft NH Nieuws. Nog eens 39 ondernemers kregen een schriftelijke waarschuwing. In 22 gevallen waren de overtredingen ernstiger of was er sprake van herhaling. Deze bedrijven kregen een boete of een andere sanctie opgelegd. Ook werden er twee processen-verbaal opgemaakt! Eet smakelijk en veel plezier, Ik ga wel wat anders doen

Beoordeling gegeven door Danny.

Bagger
4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: 26-12-2019

Datum beoordeling: 26 december 2019

Reisgezelschap: gezin

Op een grauwe 2e kerstdag met het gezin naar de zwarte markt om even de benen te strekken en weer eens rond te kijken. Nou, we keken onze ogen er uit...wat een pauperparadijs is dat geworden daar. Veel keus van hetzelfde. Je hebt er eerder een volledig Arabisch gewaad aangeschaft dan een ochtendjas. Verder leek het er wel een dependance van het Leger des Heils.

Beoordeling gegeven door Arie van Bergeijk .

Het eten is uitstekend en goedkoop, de rest is zon
1 11111

Bezoekdatum: 3 en 4 augustus.

Datum beoordeling: 5 augustus 2019

Reisgezelschap: met een groep

Radio gekocht deze was stuk, prijs 40 euro internet prijs 35 euro. Radio geruild kon geen geld terug krijgen moest 20 euro bij betalen voor een andere deze was ook stuk, op internet koste deze radio 55 euro. Weer geruild voor een andere ook deze was stuk. Gewoon een oplichter met een opgekochte rest partij elektronica die stuk is en een vlotte babbel en veel belofte, veel mensen komen van ver en ruilen niet. Moest elke keer weer terug rijden en parkeer geld betalen. Heb dit vaker gehoord dat de elektronica die hier verkocht wordt bijna altijd stuk is. De Nederlandse wet schrijft voor dat als een product niet voldoet je geld terug kan krijgen, ik kon niet mijn geld terug krijgen kreeg ook geen bon. Het lijkt alsof de Nederlandse wet hier niet geldt. Dus u bent gewaarschuwd. Eten is van een uitstekend kwaliteit, 10 sterren.

Beoordeling gegeven door Wessel..

Nooit meer
1 11111

Bezoekdatum: 10-06-2019

Datum beoordeling: 10 juni 2019

Reisgezelschap: met partner

Wat een bende daar! Agressieve verkopers die producten vergeten af te rekenen en daarna jou komen lastig vallen! Ze stormen schreeuwend op je af omdat ze zelf dingen vergeten. Zo opdringerig en abnormaal duur, ze kunnen nooit een prijs zeggen totdat je een 15 minuten met ze bezig bent en dan betaal je 250 euro voor een leren jasje! vroeger was dit echt leuk als klein meisje... nu nooit meer! Wat een ellendig zooitje daar. Als ik me ergens niet veilig voel is het daar.

Beoordeling gegeven door M.

Waarloos
1 11111

Bezoekdatum: 9-6-2019

Datum beoordeling: 10 juni 2019

Reisgezelschap: met vrienden

Vieze bende, Eettentjes waar de personen stinken naar Sigaretten rook. Vieze nagels (rouwranden). Saus flessen worden bijgevuld, dus rotzooi blijf in de fles. Gooi die sausflessen weg. Ook waar eten wordt bereidt niet echt schoon. Borden en tafels worden met de zelfde lap schoon geveegd. Niet eten daar.

Beoordeling gegeven door Denny Karijoredjo.

2
2 Cijfer 2 van 10 punten.2222

Bezoekdatum: 1-6-2019

Datum beoordeling: 2 juni 2019

Reisgezelschap: met vrienden

Het is bij lange na niet meer de Bazaar zoals een aantal jaar geleden. Veel leegstand en weinig diversie tijd aan kleding, schoenen en andere spullen. Bijna geen kinderkleding meer te koop. Als je 1 kledingkraam gezien hebt dan heb je ze bijna allemaal wel gezien op een enkele nederlandse kraam die wel andere kleding heeft hangen. In de Foodhal is ook hier weinig keus aan diverse specerijen van andere culturen, zoals bijvoorbeeld de aziatische kraampjes waren er niet meer. Jammer, de Bazaar was altijd een leuk en gezellig dagje uit, maar voor ons was dit de laatste keer.

Beoordeling gegeven door N.N..

Allemaal nep producten en kleding, namaak...
2 Cijfer 2 van 10 punten.2222

Bezoekdatum: 1 juni 2019

Datum beoordeling: 2 juni 2019

Reisgezelschap: met partner

Gisteren naar de bazaar in Beverwijk geweest voor de eerste keer, maar het is echt slecht, op het eten na (daarom 2 sterren. Totaal geen variatie qua spullen. En alle “merkkleding” en andere “merkproducten” zijn allemaal namaak, wat ze voor circa dezelfde prijs als het echte merk willen verkopen... wat het 100% niet waard is. Voorbeeld: Nike air max 1 schoenen voor 120 euro. Zelf heb ik de echte van Nike welke in de aanbieding zelfs nog goedkoper waren, circa 70 euro (maat 39). Producten kun je ook zelf bestellen voor veel minder geld, dan dat je kwijt zou zijn op de bazaar. Spullen zijn namelijk ook te bestellen op Aliexpress, Wish of DHgate, voor zeker weten de helft minder en zelfde kwaliteit.

Beoordeling gegeven door G. A..

kan beter
7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 30-5-2019

Datum beoordeling: 30 mei 2019

Reisgezelschap: alleenreizend

redelijk met spullen soms teveel met zelfde spullen moeten een keer rouleren daar met hun marktwaren

Beoordeling gegeven door mimona.

Supergezellig
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 16-02-2019

Datum beoordeling: 28 februari 2019

Reisgezelschap: gezin

Lekker eten en een heerlijk dagje uit. Veel leuke dingen om te zien.

Beoordeling gegeven door Richard.

Zeer slecht
1 11111

Bezoekdatum: 7-7-2018

Datum beoordeling: 28 december 2018

Reisgezelschap: met partner

Het zijn allemaal oplichters. En heel vies. En de prijzen zijn duur. Action is goedkoper. En er staat een geheel vertrek leeg..

Beoordeling gegeven door Abdel.

Aanbod minder
5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: Zaterdag 13 Oktober

Datum beoordeling: 13 oktober 2018

Reisgezelschap: met partner

We zijn diverse malen bij de bazaar geweest, dit keer viel het ons echt verschrikkelijk tegen. Aanbod is veel minder gevarieerd dan voorheen, heel veel kraampjes die leeg staan en een ietwat grillige sfeer. Denk dat wij na jaren plezierig shoppen hier niet snel weer teruf zullen komen. ZONDE!

Beoordeling gegeven door De Bussy.

Nep
1 11111

Bezoekdatum: 27-5-2018

Datum beoordeling: 17 juni 2018

Reisgezelschap: met vrienden

Alles wat ze daar verkopen is nep Ik betaal liever iets meer maar koop goed kwaliteit

Beoordeling gegeven door Mehrzad.

Aparte ervaring!
7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 25 februari

Datum beoordeling: 1 maart 2018

Reisgezelschap: met vrienden

Bazaar biedt een breed aanbod aan artikelen, maar is erg veroudered. Een opknapbeurt is soms echt nodig. Lekker gegeten!!!

Beoordeling gegeven door Wouter Dijk.

Viel tegen
4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: 25-06-2017

Datum beoordeling: 26 juni 2017

Reisgezelschap: met een groep

Veel van hetzelfde, veel opdringerige verkopers met soms zelfs agressieve reactie als je iets niet koopt! Ben er eerlijk gezegd wel van geschrokken. Dat was jaren geleden veel gemoedelijker. Wat ontzettend jammer. Staan ook genoeg vriendelijke verkopers, maar zoals vaak; de goede lijden onder de slechte. Wij vinden het geen aanrader meer.

Beoordeling gegeven door Michelle de Bruin .

Altijd een interessant koopje
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: vlak voor Pasen

Datum beoordeling: 11 juni 2017

Reisgezelschap: alleenreizend

Echte merkartikelen kosten hier echt veel minder dan in de winkel. Als je goed kijkt en niet in de eerste tent neerploft, is de kwaliteit van het eten in de restaurantjes prima. Fruit is minder... Kofferbakmarkt en rommelmarkt hebben altijd wel iets leuks en je brengt hier echt altijd minstens 2,5 uur door.

Beoordeling gegeven door N.N..

Geen zak aan
3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: 16 juli 2016

Datum beoordeling: 16 juli 2016

Reisgezelschap: gezin

Veel van hetzelfde, onoverzichtelijk, Turken die er vanuit gaan dat een goed Nederlands sprekend persoon geen Turks verstaat en mij bij het kopen van olijven beledigt tegenover haar collega en troep, veel troep.

Beoordeling gegeven door Eus.

Ordinair
6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 28-8-2015

Datum beoordeling: 29 augustus 2015

Reisgezelschap: met jonge kinderen

lijkt op een vakantieboulevard met ordinaire vakantiegangers

Beoordeling gegeven door berlo.

parkeergeld
5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 9-8

Datum beoordeling: 11 augustus 2015

Reisgezelschap: met oudere kinderen

parkeergeld veel te duur vroeger 3 euro de hele dag en nu 5 euro

Beoordeling gegeven door N.N..

leuk dagje uit
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 08-03-2015

Datum beoordeling: 12 maart 2015

Reisgezelschap: gezin

De bazaar is super leuk om ff een dagje over heen te struinen, je vind er van alles van streetwear tot leuke ibiza kleding van pannen tot kruiden. alles wat je maar kan bedenken. Er wordt idd ook wel namaak aangeboden ,maar dit zie je meteen dat het niet echt is een phillippleintje bijv voor 49,95 dat is niet realistisch in de winkel betaal je makkelijk 300 euro voor een t shirt ,hier word overigens wel veel tegen gedaan en zie je nu ook verdwijnen van de bazaar!! in plaats daarvan word er nu ook echte merkkleding in streetwear etc aangeboden Heb laatst nog voor mijn zoon het overpopulaire merk Sixt june en Criminal Damage gekocht en dit was echt origineel. Je merkt dat de bazaar aan het veranderen is nu ten goede, . Sommige reacties snap ik dus echt niet ,als je iets hebt gekocht op de bazaar en het bevalt niet dan kun je toch niet de hele bazaar hier op aanspreken ,zijn allemaal andere ondernemers . Je moet alleen wel uitkijken electronica kopen zou ik al niet doen en daar iets eten zou ik heel erg mee uitkijken een patatje eten is het meest veilige :))

Beoordeling gegeven door Kuipers .

supper gezellig
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 7 febr 2015

Datum beoordeling: 27 februari 2015

Reisgezelschap: met vrienden

we komen uit zwolle reiden al met plezier naar beverwijk daar aangekomen eerst kop koffie dan fijn slenteren er is voor ieder wat wils fijne medewerking en corect

Beoordeling gegeven door michael.

Miskoop
1 11111

Bezoekdatum: 26 december 2014

Datum beoordeling: 28 december 2014

Reisgezelschap: gezin

Op 2e kerstdag bazaar bezocht. Op afstandbestuurbare helicopter gekocht. Na 2 dagen stijgt hij al niet meer op. Zoontje (10) erg teleurgesteld. Schijnt vaker voor te komen met afstandsbestuurbare apparaten blijkt uit andere reviews (andere kwaliteit spullen die ze daar verkopen??!!). Mij zien ze daar niet meer.

Beoordeling gegeven door Cor.

OPLICHTERS
1 11111

Bezoekdatum: 13-01-2013

Datum beoordeling: 13 januari 2013

Reisgezelschap: met partner

Vandaag op de Beverwijkse Bazaar geweest.Hebben daar een telefoon gekocht waarvan de verkoper beweerde dat het een nieuw toestel was. Bij thuiskomst bleek het toestel niet op te laden.na omwisseling met een batterij uit een andere telefoon laadde hij wel bij. Na aanzetten bleek het toetsenbord niet te werken waardoor de pincode niet eens ingetoetst kon worden.blijkt het een opgeleukt toestel met waterschade te zijn waar gewoon een mooi nieuw voorkantje opgezet is. Wat een oplichter.DeBazaar heeft met ons een klant verloren. Ik hoop dat deze oplichterspraktijken nog eens aangepakt gaan worden.

Beoordeling gegeven door Wendy.

andere wereld
7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 5 mei 2012

Datum beoordeling: 7 mei 2012

Reisgezelschap: met oudere kinderen

Ik was er nog nooit geweest maar vond het zeker de moeite waard. Veel bijzondere buitenlandse kramen/winkeltjes en oosterse sferen. Genoeg plekjes om even rustig bij te komen of even ergens lekker te eten.(nederlands/turks/chinees, noem maar op) Het was gewoon een dagje in het buitenland.

Beoordeling gegeven door Y. Rouwhorst.

5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 6/3/2010

Datum beoordeling: 6 maart 2010

ik ging een vest kopen bij omari modehal 4. het vest was 9,95 ik moest 10 euro betalen,ik zei het vest kost 9,95. Dus bleef om mn 5 cent wachten ,hij zei ,wat wil je nou joh. Ik zei mn 5 cent,hij zei we geven geen 5 cent terug in beverwijk en deed zijn kassala dicht. Het gaat me echt niet om die 5 cent,maar de manier waarop deze meneer tegen me sprak ,vond ik onbeschoft. de andere mensen waren wel aardig hoor,alleen die meneer van omari was een enge man.

Beoordeling gegeven door debbie.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 20-09-2009

Datum beoordeling: 4 oktober 2009

Erg leuk en uitgebreid assortiment, met ook de verschillende eetmogelijkheden was het zeker de moeite waard om een dag door te brengen.

Beoordeling gegeven door Wil Jaspers.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: meerdere keren per jaar

Datum beoordeling: 9 september 2009

Leuk een dagje shoppen. Vaak erg druk.Tassen vol mee naar huis. Oppassen voor zakkenrollers.

Beoordeling gegeven door D.Brosi.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: zaterdag 29 augustus 2009

Datum beoordeling: 31 augustus 2009

Een hele leuke dag gehad in Beverwijk.

Beoordeling gegeven door Zijlstra.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 07-06-2009

Datum beoordeling: 7 juni 2009

Tja, wel een leuke middag gehad. Ook al was het zondag en heel erg druk. We hebben een aantal leuke en vooral goedkope spullen gekocht. Zeker de kleding. Het eten was ook goed. Maar waar ik tegen aan loop en ook moeite mee heb, is dat ik bedonderd ben met een geurtje. Het werd me verkocht als zijnde origineel, maar bleek thuis een kopie te zijn. Beetje jammer is dat, vooral omdat ik de prijs als zijnde een echte heb betaald. Geeft toch wat een naar gevoel. Buiten dat om wel heel erg vermaakt en is een prima dagje uit. Gewoon volgende keer beter opletten en misschien de meneer die me dit geflikt heeft eens aanspreken...

Beoordeling gegeven door G. Ucci.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: Maart, 2009

Datum beoordeling: 2 juni 2009

in De Bazaar, in Beverwijk is echt een aanrader.Toen wij 12,5 jaar getrouwd waren en overnachaten in Egmond aan zee zijn wij ook een dagje hiernaa toe geweest. Niets gekocht, wel genoten. Lekker snuffelen tussen al die kraampjes. En nog heb ik veele kraampjes niet gezien.

Beoordeling gegeven door Marianne van der Heide-Schelhaas.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: Regelmatig

Datum beoordeling: 3 december 2008

Reken niet op de perfecte winkelgelegenheid. Maar voor leren jassen, elektronika, sneakers, sokken, make-up, ondergoed, schoenen en of goedkope kleren kan het érg handig zijn. Daarbij is het een leuk dagje uit, gewoon even weg.

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 25 sept 2008

Datum beoordeling: 5 oktober 2008

heel gezellig,een hele dag lekker vertoeven op eeen groete markt met lekker eten en drinken

Beoordeling gegeven door zwartemarkt beverwijk.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 2-8-2008

Datum beoordeling: 4 augustus 2008

Helemaal geweldig die bazaar. zoveel verschillende mensen, culturen en handel bij elkaar. Let wel op.... de bazaar is alleen geopend op zaterdag en zondag. Vooral hal 2 is leuk. Elke zaterdag en zondag live muziek op het podium en je kunt je wel even vermaken daar op het terras. Eten doen wij op de bazaar alleen bij Van der Lem horeca service (geel met witte uitstraling, geel met zwarte bedrijfskleding). Zij staan in meerdere hallen, werken zeer hygienisch en alles ziet er schoon uit. De broodjes worden met handschoentjes klaargemaakt. Alleen bij hun ga ik eten en nergens anders. Verder is het een heerlijk tijdverdrijf als het regent. Gewoon doen dus, een dagje zwarte markt.

Beoordeling gegeven door REE.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: begin juli 2008

Datum beoordeling: 27 juli 2008

De Bazaar is een multiculti experience, zowel voor de kids als voor de ouders. Op de Oosterse bazar waan je je in Istanbul, vreemde kruiden, vreemde groenten: kids steken hier heel wat op. De Chinese bazaar is volgens ons nog in wording, en ademt nog onvoldoende een authentieke sfeer, moeilijk ook want de Oosterse bazaar daarentegen staat er al decennia en is helemaal volgeboekt. Ook voor een koopje qua kleding of spullen, is de rest van de Bazaar een aanrader. Tip 1; parkeer gewoon op de parkeerplaats voor enkele euri's, er wordt veel gecontroleerd door de politie. Tip 2: probeer een tijdstip uit te zoeken dat het minder druk is, zondagmiddag is bijvoorbeeld een heksenketel.

Beoordeling gegeven door I. Kuiper.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 22-6-2008

Datum beoordeling: 28 juni 2008

Een hele leuke dag met vele kramen waar het goed vertoeven is de hele dag ook voor de kinderen is er ook wat te doen En er is elke zondag muziek op de dag dat wij er waren was er Lesley williams andre hazes look alike

Beoordeling gegeven door astrid weigergangs.

6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 21-06-08

Datum beoordeling: 23 juni 2008

veel dezelfde kraampjes,kijk uit waar je parfum koopt of kleding,heel veel beweren dat het allemaal echt is. Maar het is nep. Je kan beter maar de markt gaan,daar is de kwaliteit beter. Kijk ook uit waar je eet,eettentjes in de hallen zelf zou ik niet proberen,slechte hygiëne. De friettentjes op het plein buiten zijn het beste.

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 06-04-2008

Datum beoordeling: 26 mei 2008

Een leuke gezellige dag! Genoeg entertainment, te veel gezien en gedaan om op te noemen! Bovendien heerlijk gegeten. Kortom: de dag was gewoon te kort... Zeker een aanrader, en voor mij iets om vaker te doen!

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 06-04-2008

Datum beoordeling: 26 mei 2008

Een leuke gezellige dag! Genoeg entertainment, te veel gezien en gedaan om op te noemen! Bovendien heerlijk gegeten. Kortom: de dag was gewoon te kort... Zeker een aanrader, en voor mij iets om vaker te doen!

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 06-04-2008

Datum beoordeling: 26 mei 2008

Een leuke gezellige dag! Genoeg entertainment, te veel gezien en gedaan om op te noemen! Bovendien heerlijk gegeten. Kortom: de dag was gewoon te kort... Zeker een aanrader, en voor mij iets om vaker te doen!

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 16-03-2008

Datum beoordeling: 22 maart 2008

Een dagje Beverwijk doen we altijd op regenachtige zondagen, heerlijk slenteren langs alle kraampjes en lekker eten in Chinatown. Echt een aanrader!

Beoordeling gegeven door Dennis Otte.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 01 Maart 2008

Datum beoordeling: 12 maart 2008

Vindt altijd leuk,om me tijd te verdrijven,zo is me dag om. Is altijd leuke spullen en goedkoop. Je hoef niets te kopen,alleen wat rond snuffelen.

Beoordeling gegeven door N.N..

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: jan 2008

Datum beoordeling: 7 maart 2008

Gezellig en erg leuk. Je moet wel je wandelschoenen aan hebben. Jammer dat je voor het stukje met oude zooi voor moet betalen. de omliggende gebeuren is net zo leuk zoniet leuker en gezelliger. Je waant je net in het buitenland.

Beoordeling gegeven door van asselt.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: december 2007

Datum beoordeling: 26 februari 2008

de bazaar in beverwijk is echt een leuk dagje uit.je kan het zo gek niet bedenken,of je vind het daar wel,nieuw of 2de hands,alles is daar,en altijd onder de winkelprijs,ik vind alleen wel dat je het beter kan doen zonder kleine kinderen,omdat voor die het wel een hele lange dag kan worden,maar voor de rest is het echt leuk om meerdere keren per jaar heen te gaan,vooral als het een beetje druilerig weekeind is en je toch even op uit wilt

Beoordeling gegeven door N.N..

3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: 17-02-2008

Datum beoordeling: 18 februari 2008

wij zijn gisteren zondag 17 febr 2008 in de bazaar geweest ik wilde een mooi vloerkleed kopen dus wij erop uit er tegenover hal 28 staat een man met vloerkleden (buiten) wij daar kijken ik had best een mooi gezien ik mocht het voor 110 euro meenemen maar dat vond ik te veel en wilde weg lopen hij riep ons terug en zei dat ik het nu voor 50 euro mocht hebben maar dan moest ik het meteen mee nemen nou dacht ik dat is niet gek dus wij het kleed gekocht bij thuiskomst het kleed uitgerold was het gewoon een stuk vloerbedekking met aan alle kanten de rafels eraan en hardstikke schuin ik voelde mij erg bedonderd ik koop NOOIT MEER IN BEVERWIJK 50 EURO WEGGEGOOID en wij wonen een dik uur rijden van beverwijk dus je gaat niet zo maar terug dus mensen kijk uit wat je koopt het is niet altijd wat het lijkt ik heb mijn lesje wel geleerd

Beoordeling gegeven door stommeling.

1 11111

Datum beoordeling: 13 augustus 2007

Dit is een uur van mijn leven waar ik niet trots op ben, 'not my finest hour' zoals de Engelsen zouden zeggen. Overal waar je komt op de bazaar hangt er wel een een of andere penetrante geur, loopt half crimineel Nederland met peuken in hun gezicht te kijken naar de groots mogelijke rommel die er te krijgen is. Allemaal direct ingevlogen/gevaren vanuit China; als de Intertoys dit bijvoorbeeld zou verkopen zouden ze nog 1 maand bestaan en daarna voorgoed over de kop gaan.

Beoordeling gegeven door Ronald.

Datum beoordeling: 14 april 2007

Leuk, veel te koop voor weinig, echter, kijk verder dan de 1e kraam, daar zou het goedkoper kunnen zijn. Jammer van de entree voor een "markt".

Beoordeling gegeven door Ed.