Beoordelingen Ecodrome

6
6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 24-10-2011

Datum beoordeling: 26 oktober 2011

Reisgezelschap: gezin

Op zich een aardig park, vrij ruim opgezet, maar niet zo heel veel te doen voor de kinderen. Het is meer een kijkpark. Wel netjes onderhouden, maar wij vonden het niet uitdagend genoeg. Wat ons ook opviel dat er door het hele park geen medewerker te ontdekken viel, wat best jammer was, want we hadden toch wel wat vragen. Ook de prijs van een kaartje EUR 13,95 p.p vonden wij aan de ruime kant.

Beoordeling gegeven door N.N..

mooi, netjes, rustig, WWF dag
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 27 juli 2011

Datum beoordeling: 4 augustus 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

beter schoon dan vorige keer, netjes en rustig in het park, WWF dag was goed georganiseerd.

Beoordeling gegeven door linda borst.

uitdagend
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: mei 2011

Datum beoordeling: 28 juli 2011

Reisgezelschap: met een groep

Voor het hele gezin. Duidelijk, veel verschillende onderdelen, goed parkeren,...

Beoordeling gegeven door reins.

tegenvaller
5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 9 juli 2011

Datum beoordeling: 11 juli 2011

Reisgezelschap: met oudere kinderen

Voor de prijs van 14 euro is het duur. je bent binnen 2 uur al uitgekeken. we hadden voor die prijs veel meer verwacht. weinig te doen voor de oudere kinderen. (tot 8 jaar is het misschien nog te doen.) maar boven die leeftijd is er niet veel voor de kinderen te doen. Ik had liever voor dat geld naar een activiteit gegaan waar kinderen zelf ook iets kunnen doen( knutselen, ondekken, spelen, enz.) dus dit was voor mij 1x en niet weer.

Beoordeling gegeven door klasens.

geweldig
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: mei 2011

Datum beoordeling: 5 mei 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

ruim voldoende, leuk ontdekplek voor de kindjes en zeer leerzaam. kinderen ontdekken veel diersoorten en kunnen goud zoeken. ook een super leuke speeltuin en daar leer je ook van alles. de otters krijgen lekker eten en er wordt veel verteld over de diertjes.

Beoordeling gegeven door nicole.

5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: half januari 2010

Datum beoordeling: 15 maart 2011

In principe leuk opgezet park waar we ons best vermaakt hebben. Het ziet er alleen wel verlopen uit want veel lampjes deden het niet, en de spinnenafdeling is volgens mij al jaren niet meer onderhouden! En toen wij er in januari waren stond het buitengedeelte helemaal blank. Ook jammer dat de reis in de tijd maar 2x op de zaterdag een uurtje draait waardoor we die niet hebben kunnen meepakken.

Beoordeling gegeven door corine.

6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 4 mei 2010

Datum beoordeling: 8 mei 2010

Een aardig opgezet park, met veel wetenswaardige attracties. Een groot bezwaar met kleine kleinkinderen is het voeren van de otters met een doos vol dode kuikens een afschuwelijk gezicht. Onnodig om te zeggen dat dat voor kinderen schokkend en verdrietig is.

Beoordeling gegeven door e. van ditmarsch.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: augustus 2009

Datum beoordeling: 6 september 2009

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door H. Ballast.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: mei 2009

Datum beoordeling: 25 juli 2009

Fanstastisch dagje uit voor het hele gezin! Wij hebben een gezin met kinderen van 2, 7 en 9, maar we hebben allemaal genoten. Verschillende activiteiten, goed afgewisseld met leerzame weetjes. Helemaal goed.

Beoordeling gegeven door fam. van Tunen.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: mei 2008

Datum beoordeling: 12 februari 2009

Heerlijk met familie Lindeboom dagje weg, veel afwisseling in het park. leuk met kinderen maar zeker ook met ouderen.

Beoordeling gegeven door Ingrid Lindeboom.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: Herfstvakantie okt. 2008

Datum beoordeling: 15 november 2008

Een leuk dagje uit met de kinderen

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: juni 2008

Datum beoordeling: 12 november 2008

Mijn dochters (5 en 7 jaar) vonden het prachtig, ook erg leuk met regenachtig weer ivm de vele binnen activiteiten. Zelf botten opgraven werd zeer gewaardeerd en ook de reis langs de ontstaansgeschiedenis van de aarde maakte veel indruk.

Beoordeling gegeven door Marit.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: april 2008

Datum beoordeling: 1 oktober 2008

Op een regenachtige dag. Geweldig park voor een schappelijke prijs. Ondanks de kleinschalighid hebben de kids zich echt een hele dag vermaakt. Niet uren in de rij. Vriendelijk en bekwame enthousiaste medewerkers. Veel leerzame doe dingen en activiteiten. Met name het slangen aaien,een tijdelijke expo toen wij er waren.Zelfs onze 13-jarige had het naar haar zin.Vooral de rit in de karretjes langs het ontstaan van de aarde maakte indruk. Aan te bevelen voor jong en oud. Heel leerzaam!

Beoordeling gegeven door E.M.F.Smit-Timmermans.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: half augustus

Datum beoordeling: 20 september 2008

Best leuk, maar niet heel speciaal. Niet iets om snel weer te doen en lang niet zo spectaculair als de folders laten geloven. Maar toch best leuk. Vooral leuk voor de jonge basisschoolkinderen. Wat het vooral leuk maakte: de tijdelijke spinnen- en slangententoonstelling.

Beoordeling gegeven door N.N..

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: Ecodrome

Datum beoordeling: 18 september 2008

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door Vlaardingerbroek.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: juli 2008

Datum beoordeling: 20 juli 2008

leuk en leerzaam, voor leeftijd tot ca. 12 jaar , vanaf ca. 7 jaar, daaronder echt te klein om er iets van te begrijpen.

Beoordeling gegeven door anober.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: oktober 2005

Datum beoordeling: 12 juli 2008

erg leuk, zeer leerzaam, de kids worden op een leerzame en leuke manier aan het werk gezet en ze steken er nog wat van op ook!!! ook is er aan gedacht om ze nog hun eigen gang te laten gaan in een grote speel, film en creatief hal!!!

Beoordeling gegeven door irma meijer.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 28-06-2008

Datum beoordeling: 28 juni 2008

erg mooi en interessant zowel voor volwassenen en kinderen. De verschillende thema's zijn erg mooi aangekleed en je kijkt je ogen ui!!!!

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 25 mei 2008

Datum beoordeling: 26 juni 2008

Het is hier erg leuk voor jong en oud,.. park is mooi van opzet en erg overzichtelijk wij waren erg verbaasd dat het zo vreselijk rustig was want onze kinderen voden het helemaal geweldig en je kan er ook veel leren over geschiedenis van aarde en dieren,.. Mijn zoons van 7 zijn wel drie keer in de tijdreis geweest zo leuk vonden ze het... Opa was ook mee en die ging met de jongens in een kano varen tussen de nep krokodillen.... super spannend natuurlijk,.. Wij zijn erg te spreken over ecodrome en we gaan zeker nog wel terug we hebben een museum jaarkaart en wonen niet te ver weg dus dat zal snel zijn... en een advies aan het ecodrome... maak meer reclame want er zijn nog veeel meer mensen die dit zouden moeten doen voor een dagje... wij vonden het zeer de moeite waard.. (en mss was het ook wel erg prettig hoor dat zo rustig was want we hebbenw el l veel kunnen zien en doen....)

Beoordeling gegeven door ne vander pijl.

6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 12 mei

Datum beoordeling: 9 juni 2008

veel opgezette dieren in een kartonnen omgeving. sprak mij en kinderen niet aan

Beoordeling gegeven door e.swildens.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: mei 2008

Datum beoordeling: 7 juni 2008

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: augustus 2007

Datum beoordeling: 4 mei 2008

Wij (2 volwassenen en 2 kinderen, 7 en 9) vonden het zeer verrassend. Het was erg leuk om rond te lopen buiten en de paviljoens waren mooi opgezet. Het personeel was erg aardig en geduldig. Park is met liefde en enthousiasme gemaakt.

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: september

Datum beoordeling: 13 maart 2008

altijd goede ervaringen. heerlik een dagje zonder zorgen weg lekker ontspannen en leerzaam vor het hele gezn

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 7 januari 2008

Datum beoordeling: 2 maart 2008

Hallo, wij hebben een kinderfeestje bij Ecodrome in Zwolle gehouden,de kinderen en wij zelf waren ontzettend enthousiast over het hele park. Ontzettend leuk en leerzaam,wij gaan er zeker nog eens heen met ons eigen gezin!!

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: maart 2007

Datum beoordeling: 26 februari 2008

kinderfeestje gehouden voor mijn dochter van (toen) 1ze vonden het heel erg leuk.

Beoordeling gegeven door fam Spijker.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Datum beoordeling: 1 september 2007

Met het reisje van de zondagsschool(4 tot 12 jr.) zijn wij naar Ecodrome in Zwolle geweest. In groepjes deden wij een speurtocht door het park. De dag vloog om. Na patat en ijs kregen wij ook nog een diplama. Echt leuk om te doen. Kinderen leren wat maar doen en spelen er ook...!!!!

Beoordeling gegeven door Marianne van der Heide-Schelhaas.

6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Datum beoordeling: 19 augustus 2007

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door suzanne.