Beoordelingen Peter Langhout Busreizen Disneyland Paris

Drama
1 11111

Bezoekdatum: 18.05 t/m 02/06 2012

Datum beoordeling: 18 juni 2012

Reisgezelschap: met partner

18 mei 2012 vertrokken voor een 17 daagse rondreis Spanje/Portugal met Peter Langhout. Het is een dramareis geworden. In de bus geen koffieapp. aanwezig,geen voetsteunen,geen netje of tafeltje aan de achterkant van de stoel,geen beenruimte. Een airco die koud werd als hij warm moest worden en warm werd als hij koud moest zijn.Een chauffeur die nog nooit op Spanje Portugal gereden heeft een ondeugdelijke tom/tom meekreeg en een draaiboek met verkeerde informatie. Last but not least een scheur in de voorruit van boven naar beneden aan de chauffeurskant, onverantwoord.Een chauffeur welke notabene met 43 passagiers over de snelweg in het donker 20 min. moest lopen omdat in het geboekte hotel geen restaurant aanwezig was, onverantwoord. Wat de chauffeur betreft alle lof voor zijn geduld en zijn doorzettingsvermogen. Wat Peter Langhout betreft schandelijk. We werden vervoerd als vee en kregen te eten als varkens. We hebben 3 nachten moeten slapen op een slaapbank. Er ging geen dag voorbij of er waren wel problemen. Wat een ontspannen vakantie had moeten worden werd een stressreis door onvoldoende voorbereiding en slechte tot geen informatie v.w.Peter Langhout betreft. Zij wisten uiteindelijk dat de chauffeur nooit eerder zo´n lange busreis had gedaan. Bij thuiskomst stond de directeur te wachten om z´n excuses aan te bieden voor alle problemen en deed het af met een tegoedbon van 25 euro te gebruiken bij een volgende boeking, no way, dan heb je lef als je bijna 2000 euro heb betaald voor ´n hoop ellende. Liever een voettocht naar Rome dan nog een keer een reis te boeken bij PETER LANGHOUT.

Beoordeling gegeven door Wilma.

Parijs 5-daagse trip
2 Cijfer 2 van 10 punten.2222

Bezoekdatum: November 2010

Datum beoordeling: 5 november 2010

Slecht hotel (Etap aan de Périphérique, Rue Elisee Reclus Paris Kremlin-Bicetre): brandgevaarlijk, moeilijk bereikbaar voor slecht ter been zijnde mensen., toiletgeur in de kamer ivm slechte ventilatie, 400 meter van Metro Slechte reisleidster (slechts eenmaal gezien vanuit de bus al op de terugweg) Slechte organisatie waardoor excursies in eerste instantie niet doorgingen wel ca. 55 Euro betaalt. Restaurant minimaal 45 minuten met de bus van het hotel als je gezamenlijk wilt eten; Klachtenformulier ingevuld samen met 33 andere mensen, bij navraag Peter Langhout zijn er bij deze reis absoluut GEEN klachten binnengekomen. Waar zijn dan de handtekeningen gebleven, bij de chauffeur in de zak?

Beoordeling gegeven door J. Hoekstra.

4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: 31 juli

Datum beoordeling: 8 augustus 2009

De bedoeling was dat mijn dochter en ik 10 dagen met Peter Langhout naar de Toscaanse kust gingen.We verheugden ons al weken van te voren en het duurde ons te lang voor het 31 juli was.S morgens om 6 15 vertrokken we thuis omdat we om 6 50 werden opgehaald.De bus kwam goed op tijd,we hadden er zin in dus wat kon er misgaan.Nou veel dus.Het begon al in Weert.Het luik van de ophaalbus wilde niet sluiten we hadden zoiets van dit kan niet waar zijn omdat je overal waar je over Peter Langhout reizen las de bussen niet in orde waren.Na een hoop geram op het luik ging het toch dicht en kon de reis verder gaan.In Nuland aangekomen leek het wel of heel Nederland met Peter langhout op vakantie ging en moesten we zelf maar uitzoeken waar de ingang van het hotel annex vreetschuur was.Een paar hele stijle ijzeren trappen op,erg servicegericht voor ouderen konden we onze ogen niet geloven.Honderden mensen in een grote benauwde zaal,een lauw kopje koffie en een stukje appeltaart wat niet ontdooit was, en heel zieligdeze troep werd ook nog afgestempeld stel je voor iemand kreeg een kopje koffie teveel.Overal zag je niet opgegeten stukjes appeltaart staan.Vrolijk zeiden we tegen elkaar en kniesoor die daar op let en dan eten we thuis of op vakantie wel l,ekkere taart en koffie.Na uren in die warme schuur gehangen te hebben konden we eindelijk vertrekken .Alle bussen waren aangekomen en we werden afgeroepen.Het leek wel oorlog op die instapplaats .Mensen die hun koffertje met medicijnen kwijt waren,mensen die zich pijn hadden gedaan omdat er iemand over hun slippervoeten met de koffer gereden had.Kwade mensen omdat de doorgang tussen de bussen zo nauw was.Kortom het mooie vakantiegevoel had een deuk gekregen.In de bus was het tafeltje plakkerig en kon je er niets opzetten.Chauffeur vertelde wel goed alle dingen die we moesten doen bij calamiteiten,er was smorgens een busongeluk min Spanje gebeurd dus het had een beetje een wrange smaak.Mijn dochter hoorde de chauffeur zeggen dat de bus s morgens al kapot was geweest maar hij had hem weer aan de praat gekregen.Eindelijk vertrokken we en na een half uur stopte hij stapte uit en ging buiten kijken.Wat er was kregen we niet te horen.Rond half een gingen we pauzeren bij Aachener land 35 km van ons thuis.Een afstand waar we normaal een half uurtje over doen.Om kwart over een zouden we weer vertrekken,en waar we zo bang voor waren gebeurde.De bus was kapot.Dit zou tot 5 uur gaan duren.We kregen nog geen ijsje als pleister op de wonde.De chauffeur deed of het normaal was dat mensen uren in de brandende zon waaronder een mevrouw van 92 jaar stondenWe vertrouwden het niet meer en belden mijn man of hij ons wilde komen halen ,want er was geen reservebus meer en of het nu goed ging af lopen wisten we niet.Om half 6 zijn we weer naar huis gegaan.Het was de duurste rit naar Aken ever.Mijn dochter heeft 1250 euro betaald voor deze grandioze teleurstelling.

Beoordeling gegeven door marlies wehrens.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 13- tot 24 mei

Datum beoordeling: 2 juni 2009

geweldige vakantie gehad naar Sorento Italie! Prima chauffeur, sprak goed Italiaans en was zeer bekend op alle locaties!Uitstekende gidsen.Hel goed hotel in st Agata en de overige hotels waren ook best goed.Vooral het laatste overnachtingshotel in Duitsland was uitstekend!Het was een rondreis Italie waarbij we Rome,Napels Pompei etc. bezocht hebben.Echt prima en dat voor zo`n lage prijs! Heel goed! Bedankt Jos

Beoordeling gegeven door Fam. Laverman en Fam.Meijer.

4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: 24-30 mei 2008

Datum beoordeling: 14 juni 2008

Ik ben in mei met Peter Langhoutreizen naar Malgrat de Mar geweest. Over de chauffeur: lof. Het eten in het hotel was goed. De kamers goed in verhouding met de prijs. Het hotel goed waardeloos. Erg veel lawaai midden in de nacht tot 's morgens vroeg toe. De manager weigert er iets aan te doen. Ik vind dat het reisbureau moet stoppen om naar dat hotel te gaan. Enerzijds onze bus met een gemiddelde leeftijd van 70. Anderzijds jonge Engelsen en jonge engelse gezinnen die erggggggggggg veeeeeel lawaai maken. Ik begrijp dit niet, want gezien reacties van vorig jaar en het jaar daarvoor is dit geen nieuw probleem.

Beoordeling gegeven door Suzanne .

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 1mei 2008

Datum beoordeling: 7 juni 2008

Geweldig!!!!!!!!!! Hoe alles geregeld wordt, en zooooo schoon Gewoon alles perfekt!

Beoordeling gegeven door Anita Kers.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 27 mei 2008

Datum beoordeling: 27 mei 2008

We zijn pas terug gekomen van een 10 daagse reis Rome Florence Venetie.Het was in een woord geweldig!Prima chauffeur, prima bus,prima hotels, prachtige excursies!Zelfs nog een extraatje, een exursie door Munchen met gids. Het kon echt niet beter en dat voor die prijs! Ik spreek ook namens mijn man, broer en schoonzus. In een woord Fantastisch!

Beoordeling gegeven door hieke laverman.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: dec 2007

Datum beoordeling: 23 april 2008

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door fw.visser.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Datum beoordeling: 10 december 2007

Een paar jaar geleden een fantastische rondreis met Peter Langhout naar Griekenland geboekt. De reis was een aaneenschakeling van hoogtepunten. Overal waren Nederlands sprekende gidsen en vaak was het entree geld inclusief. We gaan dit jaar naar Zwitserland met Peter Langhout en ondanks de negatieve berichtgeving heb ik er alle vertrouwen in dat het opnieuw een fantastische reis wordt.

Beoordeling gegeven door A. Vink.