Beoordelingen Design Museum Den Bosch

Zonde van je geld
1 11111

Bezoekdatum: 16-03-2019

Datum beoordeling: 16 maart 2019

Reisgezelschap: met partner

1 tentoonstelling te zien van nagemaakte kunst waarvan je een foto erbij ziet van het oorspronkelijke kunstobject. Dit kun je geen museum noemen

Beoordeling gegeven door N.N..

dodelijk saai
2 Cijfer 2 van 10 punten.2222

Bezoekdatum: 23 september '18

Datum beoordeling: 23 september 2018

Reisgezelschap: met partner

Drie exposities. Op de begane grond, in een onverlichte zaal, sieraden die je met een zaklampje kunt bekijken. Eerste verdieping: een tentoonstelling over voedsel en verpakkingen. Voorwerpen zijn zielloos, zonder duidelijke context of verhaal, bij elkaar gezet. Tweede etage: keramiek en sieraden. Tja. Dit was geloof ik mijn vierde bezoek (ik blijf het proberen), zie echter geen verbetering. Het meest bloedeloze museum van Den Bosch en omstreken.

Beoordeling gegeven door N.N..

Interessante en niet-alledaagse tentoonstellingen
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 23 September 2016

Datum beoordeling: 23 september 2016

Reisgezelschap: met partner

Erg leuk museum met interessante en gedurfde onderwerpen. Ik ben bij de keramiek tentoonstelling geweest en kijk ontzettend uit naar heaven hell and earth, waar de Chapman brothers te zien zullen zijn. Als u avontuurlijk bent ingesteld is dit museum zeker een aanrader!

Beoordeling gegeven door Cuno.

Waardeloos!!
2 Cijfer 2 van 10 punten.2222

Bezoekdatum: 18 april

Datum beoordeling: 19 april 2015

Reisgezelschap: met vrienden

Dit is toch geen kunst? Den Bosch zet hier een duur museum neer en dan wordt er bagger tentoongesteld. Ik weet niet wie hier de directeur van is, maar hoogste tijd om hem/haar te vervangen.

Beoordeling gegeven door Arno van Dam.

Waardeloos.
1 11111

Bezoekdatum: 03-01-215

Datum beoordeling: 4 januari 2015

Reisgezelschap: met partner

Zeer klein, niet inspirerend. Relatief veel gebouw, zeer weinig kunst.

Beoordeling gegeven door bohne087@planet.nl.

klein, weinig boeiende stukken
5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: februari 2014

Datum beoordeling: 16 april 2014

Reisgezelschap: gezin

Ik ben begin 2014 in het museum geweest. Op dat moment was er een tentoonstelling over keramiek. Op enkele stukken gemaakt van natuurlijke materialen was er weinig aan. Dit is natuurlijk een kwestie van smaak, maar ik vond de stukken weinig inspirerend, een beetje 2e rangs. De informatie over de werken was te vinden op touchscreens die her en der in de ruimte lagen. Dit museum wil natuurlijk met de moderne tijd mee, maar voor mij persoonlijk vormden de schermpjes eerder een drempel om de informatie te lezen. Als je een stuk al niet boeit, ga je niet door de hal lopen om informatie erover op te zoeken, terwijl je deze wel leest als ze een bordje naast het stuk zetten.

Beoordeling gegeven door anoniem.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: mei 2010

Datum beoordeling: 16 augustus 2010

Ik vond het super leuk, alleen ik vond het een beetje klein. Binnen een halfuur ben ik op mijn langzame tempo, met een ipod met touchcreen waar ik niet snel in ben in mijn hand waar ik zoiezo 1 minuut naar 3 schilderijen ofzoo moest kijken. Ik vond dat het wel goed bijgehouden is. Maarja aan de andere kant, het is ook moeilijk om aan kunst te komen! Ik vond het super leuk als het iets groter was zou ik een 10 geven. Alles was dus super. Ze kondigden ook goed aan wanneer mijn moeder even alleen moest kijken enzo.

Beoordeling gegeven door Zoë.

2 Cijfer 2 van 10 punten.2222

Bezoekdatum: 17-10-2008

Datum beoordeling: 19 oktober 2008

Het is een slordig witgeverfde betonnen barak, met misschien 6 "kunstig" geverfde potten en wat vermolmt wrakhout als tentoonstelling. Ik ben er afgelopen vrijdag nog geweest, en vond er dus echt niets aan.

Beoordeling gegeven door G. de Bruijn.