Beoordelingen Aquacentrum Den Helder

Teleurgesteld
3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: 19 jan 2020

Datum beoordeling: 19 januari 2020

Reisgezelschap: met opa en oma

Sta je dan met je kleinkinderen. Buitenbad met glijbaan, dicht. Buitenbad met stroomversnelling, dicht. Binnen tunnel glijbaan gesloten. En volgende maand nog twee euro per kaartje meervragen!!! Op hun site aangeven dat alles weer open is.......

Beoordeling gegeven door Brouwer.

Excellent facilities
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: Every week

Datum beoordeling: 13 maart 2018

Reisgezelschap: met partner

Good choice of pools. Very clean and lots of friendly staff. Great place to swim and relax. Food is a great price and atmosphere is relaxing.

Beoordeling gegeven door Lesley.

Zwemles slecht
3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: 10-06-2017

Datum beoordeling: 15 juli 2017

Reisgezelschap: gezin

Ik kan iedereen aanraden je kind nooit op zwemles te doen bij het Aquacentrum Den Helder. Er zijn in totaal acht badjes die doorlopen moeten worden. Het lijkt wel of de kinderen bewust niet doormogen naar de volgende badjes puur om geld te genereren! Ons kind zit al vijf maanden in hetzelfde badje en wordt maar niet doorgelaten naar het volgende bad. Hij doet het prima maar mag toch niet door. Als dit zo doorgaat gaat het twee jaar duren voor hij kan zwemmen. Waardeloos!!!

Beoordeling gegeven door djdice.

matug
4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: 20 juli 2016

Datum beoordeling: 20 juli 2016

Reisgezelschap: alleenreizend

Ik vond het aquacenter tegenvallen gezien het kleiner was dan de Schots vroeger. Het recreatiebad was kleiner, er waren maar 4 startblokken (vroeger 6). Maximale diepte is verlaagd van 3 meter naar nog maar 2 meter. Algemeen vond ik het maar matig

Beoordeling gegeven door Sebastiaan Hanssen.

Jammer
5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: juli

Datum beoordeling: 13 november 2014

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Pr├Ąchtig bad. Een aantal maal geweest maar het staat ons steeds meer tegen. Er mag er niks. We noemen het al 'Het mag niet bad'. Niet eens een handdoek mee. Personeel (uitzonderingen daar gelaten) loopt rond als politieagenten en heeft blijkbaar instructies gekregen om het 'beheersbaar' te houden. Sfeer doet erg steriel aan en het water is koud. Ontzettend jammer want het is wel een mooi bad. Wij gaan weer lekker naar Oogduyne. Wel iets duurder maar heerlijk relaxen, leuke sfeer, warm bad en vriendelijk personeel.

Beoordeling gegeven door Ronkes.

vernieuwd en mooi
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 25-07-2014

Datum beoordeling: 6 augustus 2014

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Zwembad de sxhots in Den Helder bestaat niet meer. Daarvoor in de plaats is op dezelfde locatie een prachrig nieuw en modern zwembad gebouwd. Het heet nu Het Heersdiep.

Beoordeling gegeven door P. Renden.