Beoordelingen Subtropisch Waterparadijs Landal Het Vennenbos

spetterend
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 10 november 2014

Datum beoordeling: 10 januari 2015

Reisgezelschap: gezin

Leuk zwembad met verschillende glijbanen. Betaalbaar en de watertemperatuur is niet te koud.

Beoordeling gegeven door Boonen .

Superfantastisch!!!
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: Krokusvantie

Datum beoordeling: 30 september 2014

Reisgezelschap: gezin

Het is een super leuk zwembad voor gezinnen met kinderen. Voor klei en groot is het er erg leuk!!!

Beoordeling gegeven door Joke Stammen.

gewldig
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: vaker

Datum beoordeling: 19 september 2014

Reisgezelschap: gezin

heel leuk waterparadijs, overzichtelijk. en het avondtarief is erg gunstig geprijst

Beoordeling gegeven door bakermans.

erg leuk en goede badmeesters
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 8-09 tot 12-09-14

Datum beoordeling: 13 september 2014

Reisgezelschap: gezin

Ik kan na drie jaar geen onvolkomenheden vinden. Het is gezellig. Onze kinderen kregen er geen genoeg van.

Beoordeling gegeven door henk wind.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: bijna elke zomer

Datum beoordeling: 29 juli 2010

mooi zwembad, heeft een leuke tropische uitstraling. water is in veel baden heerlijk warm. groot zwembad, veel baden, voor elk wat wils! wordt goed gelet op de veiligheid. er is een mooie zonneweide voor wie een kleurtje wil krijgen en het zwembad wordt goed schoon gehouden.

Beoordeling gegeven door Erika.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 19april tot en met 23 april

Datum beoordeling: 16 mei 2010

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door jacqueline van zanten.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: oktober-2009

Datum beoordeling: 27 december 2009

Wij hebben ons perfect vermaakt, vriendelijk personeel en erg behulpzaam. Ons zoontje was gevallen en had een sneetje in zijn kin, er was gelijk hulp en verzorging van het zwembadpersoneel. Nogmaals dank Fm van Vreumingen.

Beoordeling gegeven door m.v.vreumingen.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: mei 2009

Datum beoordeling: 11 oktober 2009

Geweldig voor het hele gezin om eenhele dag te vertoeven. Heerlijk gewoon!

Beoordeling gegeven door Yvonne de Kort.

6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 8 juni t/m 12 juni 2009

Datum beoordeling: 12 juni 2009

Ik vond het tegenvallen. Het golfslagbad was niet heel erg groot en viel erg tegen. De crazy river was heel erg leuk, een beetje kort en er mag wat meer snelheid in zitten. Van de glijbaan had ik ook wel meer actie verwacht. Veder zag het er erg goed uit. Het was netjes en opgeruimd en veiligheid stond voorop!

Beoordeling gegeven door Visser.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: februari 2008

Datum beoordeling: 28 juni 2008

Een geweldig park voor de kinderen, erg veel kinderanimatie, een mooi zwembad.

Beoordeling gegeven door gerrie buurkes.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 25-29maart

Datum beoordeling: 21 juni 2008

Geweldig park voor de kinderen met Puk en Pelle.

Beoordeling gegeven door philip simons.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 16-06-08

Datum beoordeling: 18 juni 2008

het was een leuk zwembad waar je veel zwemplezier kunt beleven

Beoordeling gegeven door Angela vd Graaf.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: wekelijks vanaf november 2006

Datum beoordeling: 28 mei 2008

Het subtropisch waterparadijs van het vennebos is zeker een aanrader als je een middag of avond wilt gaan zwemmen. Voor kleine kinderen is er een een baby/dreumesbad met lekker warm water en een glijbaantje. en voor de peuters een peuterbad met 2 glijbanen die meer uitdagend zijn voor deze leeftijd dan de glijbaan in het dreumesbad. Het lijken echt grote mensenglijbanen, alleen dan voor kleinere kinderen, maar wel dat ze er al vanaf een leeftijd van 2 jaar goed alleen vanaf kunnen. Ook is er een heerlijk verwarmd buitenbad met ligbanken in het water en een ligweide. Het golfslagbad heeft een goede temperatuur, met goede maar niet te hoge golven. Ook zijn er 2 heerlijke bubbelbaden, om lekker te onspannen. De lazy river is een soort wildwaterbaan die ook zeer geschikt is voor kinderen. De grote glijbaan is vanbinnen mooi versierd met ledlampjes wat een mooie sfeer geeft. Naast dit alles is er nog een heerlijk bruisbad, waar ook wekelijks babyzwemmen in gegeven word, met zeer goede leidsters. Voor de kinderen van 2 tot 4 jaar is er een eigen verwarmd bad waar wekelijks door een zeer ervaren leidster peuterzwemmen word gegeven. Beide lessen zijn geheel afgestemd op het leeftijdscatogorie en de wensen van ouders en kinderen. Er zijn voldoende zitplaatsen om even lekker iets te kunnen eten of drinken, dit is verkrijgbaar in de zwemmerscorner.

Beoordeling gegeven door kim van de meulengraaf.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 25 april

Datum beoordeling: 3 mei 2008

in een woord gewelldig.

Beoordeling gegeven door vennenbos.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 25 april

Datum beoordeling: 18 april 2008

er is veel tedoen voor kids in alle leefdtijden.

Beoordeling gegeven door cfpee.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: juli 2007

Datum beoordeling: 31 maart 2008

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door N.N..

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 07-03-08 tot 10-03-08

Datum beoordeling: 19 maart 2008

Ik ben daar met de familie naar toe geweest, een familie-weekend. Een mooi park met heel veel activiteiten, hele gezellige mensen en een prachtig heel ruim zwemparadijs waar je zelfs tijdens topdrukte nog het gevoel heb dat het rustig is. Heel veel recreatie mogelijkheden met begeleiding voor kind-activiteiten en die zijn er in overvloed. Kortom Het Vennenbos is een echt familie-park waarbij de volwassenen zich niet hoeven te vervelen en de kids dagelijks bezig worden gehouden. Misschien wel het prettigste park van Nederland e.o.

Beoordeling gegeven door Alex van Til.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: zomen en najaar 2007

Datum beoordeling: 13 maart 2008

Zijn al jaren vaste klant van Landal en hebben al heel wat parken in Nederland en Duitsland gezien. Vooral ons geen andere dan Landal

Beoordeling gegeven door J. Bergman.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: herfst vakantie2007

Datum beoordeling: 7 maart 2008

nog nooit zo een leuk zwembad gezien. na een week verblijf op het park waren we het zwembad nog niet zat.

Beoordeling gegeven door van asselt.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 9-10-11 februari 2008

Datum beoordeling: 2 maart 2008

Wij vonden het echt een super zwembad!! Wij gingen na de drukke carnavalsdagen relaxen met de kids, en dat is hier door het geweldige zwembad meer dan goed geslaagd!! Zeer kindvriendelijk, goede badmeesters (vrouwen) , overzichtelijk, hele mooie glijbanen voor klein en groot, vele baden leuk voor klein en groot, solarium, lekkere versnaperingen te verkrijgen, kortom voor ieder wat wils, het grootste pluspunt vonden wij dat het voor iedere leeftijd superleuk was !! Wij gaan zeker een keer terug!

Beoordeling gegeven door janine verlinden.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: maart april of mei 2007

Datum beoordeling: 1 maart 2008

Wij zijn in het Vennebos geweest en daar is het fantasties zoveel te doen ook bij slecht weer en de omgeving is ook geweldig voor wie er helemaal uit wil vooral met kinderen is dit een toppark. Tevens word je er ook nog geweldig behandeld door alle medewerkers.

Beoordeling gegeven door Kamerbeek.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 020208

Datum beoordeling: 28 februari 2008

het vennenbos is supergaaaaaf vooral met kinderen we hebben een super leuk weekend gehad met pk en pelle zaterdagavond met live muziek

Beoordeling gegeven door het vennenbos.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: weekend van 15 december 2007

Datum beoordeling: 26 februari 2008

geweldig weekend gehad. allemaal super vermaakt.

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: voorjaar 2007

Datum beoordeling: 22 februari 2008

Vriendelijk en behulpzaam personeel. Amusement voor jong en oud is er erg veel. Een schitterende omgeving met natuur. In de restaurants is het niet duur. Mooi zwembad om je te plezieren. We gaan er zeker nog eens heen met ons vieren!!!

Beoordeling gegeven door Anja de Klerk.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 21-02-2008

Datum beoordeling: 22 februari 2008

Wat hebben wij gisteren een gewqeldige dag gehad!!Echt de leukste van onze dagjes weg tot nu toe!! We zijn een dagje op bezoek geweest bij onze familie die een huisje hadden gehuurd!!Nou dat hebben we geweten...we zijn gelijk verkocht want wij gaan nu dus ook een huisje huren he!!Wat is dit een gezellig kindsvriendelijk familiepark!Lekker gezwommen in het prachtige subtropische zwemparadijs,lekker gegeten op de plaza,in de indoorspeeltuin! Het was gewoon in 1 woord genieten!!We waren al opverschillende parken van Landal geweest maar dit park overtreft ze allemaal!! Bedankt voor de fijne dag lieve vriendelijke medewerkers!!

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 21 december 2007

Datum beoordeling: 16 februari 2008

Beste mensen, Ben in december met familie in de landal greenpark vennebos geweest, 3 volwassenen en 2 kinderen, van vrijdag tot en met maandag, huis beviel heel goed,was schoon en netjes,goed uitleg en informatie gekregen wat er allemaal te doen is, zowel de kinderen en volwassenen hebben genoten van het zwembad,was echt relaxen, volgende dag ook met de huifkar meegeweest ondanks de kou is het echt genieten en kijken naar de natuur, heel ideaal ook voor kinderen van 4, de kinderen hebben zich heel goed vermaakt tijdens de tocht, zondagochtend kan je in de recreatieruimte ook genieten van life muziek, deze uitje is zeker een 8 waard , al heb je niet zo een goed gevulde portemonnee, is het boeken van een huisje in het laag seizoen of tijdens een aanbieding zeker de moeite waard, zeker als je het samen met familie of vrienden doet, voor ons leek het op 2 weken vakantie in de tropen, het boeken van een weekendje landalpark vennebos is echt de moeite waard . met vriendelijke groet, Mariska Reding Hofakker 16 1541 TK Koog aan de ZAan

Beoordeling gegeven door mariska Reding.