Beoordelingen Zwembad De Peppel

Waardeloos
1 11111

Bezoekdatum: 28-10-2011

Datum beoordeling: 28 oktober 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Een waardeloze service Vanavond een kinderfeestje van mijn (half-)broertje, wilde samen met mijn zus en (stief-)moeder meegaan als begeleiding.. Echter mochten mijn zusje en ik niet mee naar binnen omdat we geen 'ouder' of 'wettelijk voogd' waren.. De vrouw achter de balie had totaal geen begrip voor de situatie. (wij rijden er namelijk ruim een uur over om er te komen) nogmaals, een WAARDELOZE service!!!,

Beoordeling gegeven door Van den breemen.

erg leuk
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 26 augustus 2011

Datum beoordeling: 28 augustus 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Samen met mijn zoontje en zijn vriendjes zijn we vrijdagavond bij het discozwemmen geweest. Erg gezellig en relaxed. De kinderen genoten en dus wij als ouders ook. Lekker van de bandenbaan of de supersnelle glijbaan roetsjen, even puffen in de stoomcambine en dan uitzwemmen in het frisse buitenbad en dat allemaal op leuke muziek. Een aanrader voor een kinderfeestje.

Beoordeling gegeven door petra.

6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 01.11.2009

Datum beoordeling: 1 november 2009

Opzich is dit een heel leuk zwembad. Er is een diep bad, een ondiep bad en een peuterbadje. Verder heb je een soort van wildwaterbaan en een lange glijbaan, waar je met banden vanaf gaat. Mogelijkheid om te sauna-en en te relaxen. Het enige kromme is dat kinderen zonder diploma in het ondiepe bad verplicht met vleugeltjes moet, terwijl zij deze in het diepe af mogen doen???? Zo is het niet mogelijk om in het ondiepe te oefenen wat ze met zwemles krijgen. Heel vervelend als je een kind hebt, die het allemaal zo snel niet oppikt.

Beoordeling gegeven door Reyneke.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Datum beoordeling: 19 oktober 2007

Zeer vriendelijk personeel leuk zwembad. En disco zwemmen voor de kids tot 13 jaar is een aanrader (op vrijdagavond)

Beoordeling gegeven door Marcel.

Datum beoordeling: 23 oktober 2006

het is een heel leuk zwembad alleen mag het weleens langer open blijven en de kosten zijn ook erg duur.... vind ik... Maar het zwemmen is wel heel leuk daar.......

Beoordeling gegeven door mevr. adams.