Beoordelingen SnowWorld Landgraaf

Super daguitje!
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: april 2014

Datum beoordeling: 30 april 2014

Reisgezelschap: gezin

Na SnowWorld vaak te hebben bezocht voor de skipistes, laatst ook het Outdoor Park van SnowWorld Landgraaf bezocht. Fantastische ervaring! Na geïnstrueerd te zijn door het personeel, werden we goed gezekerd. Hierdoor durfde zelfs mijn zoontje met hoogtevrees mee het park in. Het was erg avontuurlijk en een leuke combinatie van klimmen, de alpine coaster en ziplines. Een erg leuk gezinsuitje. echt een aanrader!!

Beoordeling gegeven door Nicky Emonts.

cool
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: jan 2010

Datum beoordeling: 20 januari 2011

Om er achter te komen of mijn dochter van 7 jaar skieen leuk vindt,en niet gelijk een vakantie met alles erop en eraan te willen boeken,zijn we naar snowwold gegaan. En een geweldige ervaring rijker was mijn dochter.en wat natuurlijk het doel was is zeer zeker daar bereikt. Ze vond en vindt nog steeds skieen geweldig leuk. En ik vond snowwold ook zeker de moeite waard,om eens een dagje te skieen en plezier te hebben. Dus al met al,voor herhaling vatbaar.

Beoordeling gegeven door m.veldhuis.

go, for the Landgraafse Snow
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: okt. 2010

Datum beoordeling: 20 januari 2011

Gezellig personeel, fijne winkel en lekker eten, lekker lange skibaan

Beoordeling gegeven door Anita Sliepenbeek.

Super, alleen het eten.....
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 12-11-2010

Datum beoordeling: 17 januari 2011

Enkele weken geleden gelogeerd in hotel Landraaf en 8 uur op de piste gestaan. Het is echt of je in Oosterijk aan het snowboarden was, heel relaxt allemaal. Medewerkers helpen je vriendelijk, gewoon super. Over enkele weken weer! Alleen erg jammer dat het eten gewoon niet goed (of niet gaar) was.

Beoordeling gegeven door Susan.

Leuk naar SnowWorld met korting
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 01-11-2010

Datum beoordeling: 19 november 2010

Wij hebben er een toptijd gehad en kunnen het echt iedereen aanraden :) Voor de mensen die nog geinteresseerd zijn in korting: wij hebben ze hier besteld -> www.skicheque.com/actie

Beoordeling gegeven door Daisy de Brouwer.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 11 oktober 2008

Datum beoordeling: 12 oktober 2008

een te gekke skihal. hardstikke gave afdalingen en ook nog eens leuk om met tubes en sleetjes naar beneden te komen. voor de niet skiers en/of snowboarders is er een schitterende omgeving om te wandelen. goede restaurants zijn daar in Snowworld en we zijn in de skishop geweest waar we heel vriendelijk en aardig zijn geholpen. Top echt top. we gaan nog eens, zeker weten.

Beoordeling gegeven door Margareth De la Ruelle.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 10 augustus 2008

Datum beoordeling: 15 september 2008

Hardstikke gezellig als uitstapje met vriendinnen, geliefden of gewoon met het gezin. Ook voor de mensen die niet of voor het eerst willen skien of snowboarden. Er is een restaurantje, een beginnerspiste een free-stylepiste en twee pistes geschikt voor de normale tot gevorderde skiër.

Beoordeling gegeven door Sylvia Poel.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: dec 2007

Datum beoordeling: 21 juni 2008

dagje uit naar snowworld landgraafaltijd leuk en makkelijk te vinden

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: eind November 2007

Datum beoordeling: 13 maart 2008

Een hele mooie ervaring , voor als je niet instaat bent om op wintersport te gaan.Je waant je toch gewoon een dagje in bijvoorbeeld Oostenrijk. Het bbq arragement was geweldig, je kwam niets te kort.

Beoordeling gegeven door Guanita Geutjes.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 1mei t/m3mei 2007

Datum beoordeling: 12 maart 2008

3 dagen ''van Drenthe pad tot aan 't wad'' In het Tulip Inn Brinkhotel Zuidlaren. Geweldig wat een leuke dagen.De combinatie Drenthe en waddeneiland Ameland gaf ons het gevoel, even weg van alle drukte. De natuur in op de fiets. De fietsen nemen wij meestal mee achter op de auto. Wij genieten van elk plekje in Nederland. Nederland is mooi en zo goed bereikbaar.

Beoordeling gegeven door Tonny Enserink.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Datum beoordeling: 14 november 2007

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door joke swinkels.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Datum beoordeling: 13 november 2007

Perfect dagje uit! skipret verzekerd. Jammer van de ijzige helling bovenaan maar dat maakte de uitdaging wat groter, alleen al kijken van op de stoeltjeslift naar de skiers en boarders in het funpark was al adembenemend

Beoordeling gegeven door Van den Berge S.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Datum beoordeling: 30 september 2007

Goede service,a ltijd gezellige sfeer en mooie pist. Ideaal is de stoeltjes lift. Leuk funpark om te springen.

Beoordeling gegeven door Nathalie.