Beoordelingen Vakantiepark Dierenbos

zeer matig
4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: juli 2012

Datum beoordeling: 22 augustus 2012

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Onvriendelijk en onprofessioneel personeel. Kleine Comfort plaatsen, animatie kinderen leuk maar jonge meiden die proberen kinderen te activeren en dat lukt niet goed. Restaurant lang wachten en ene dag is eten goed en andere dag is hetzelfde eten slecht. Wat me echt is opgevallen is dat het personeel overal waar je komt niet klantgericht en professioneel is. Het boeit ze allemaal niet of je als gast geld wilt uitgeven en of je nog een keer terugkomt! Zelf heb ik de hotelschool gedaan en heb het allemaal anders geleerd.

Beoordeling gegeven door van der Bend.

ontoereikend
4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: 2001-2009

Datum beoordeling: 30 oktober 2011

Reisgezelschap: alleenreizend

ik heb van 2001 tot 2009 op het park gewoond in een stacarAvan (gedoogbeschikking). ik heb het park ervaren als middelmatig. personeel aan de toenmalige bar was totaal ongemotiveert. nA de verbouwing was het personeel nog steeds ongemotiveert. als je rondkijkt zie je overal rommel en afbladerende verf. ik zou mijn vakantie met kinderen daar niet doorbrengen . de feestavonden stellen ook niks voor , de helft van de tijd is het disco , en voor de rest het gewone kleinburgelijke gedoe. er is totaal geen fantasie op het park. de supermarkt oude opstelling was goed in het fokken van ratten .....ik heb ze door de winkel zien lopen !!!! op een gegeven moment hield ik me van alles afzijdig. de gebruikers van de jaarplaatsen liggen al jaren over van alles en nog wat in de clinch met de steeds wisselende directie van het park. had je afspraken met de ene directeur en werd ie even later ontslagen , dan waren meteen de afspraken van tafel en kon je weer opnieuw beginnen. geld vangen kan Libema wel .....dure jaarplaatsen waar geen onderhoud word gedaan , het gas aanleggen is uiteindelijk door de jaargasten betaald .in de winter of als het regent moet je maar zien hoe je door de modderplassenen tussen de kuilen door komt . het lijkt heel wat als je er aankomt, maar in feite is het een minder dan middelmatig park. dit alles is MIJN mening.

Beoordeling gegeven door louis.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: Oktober (herfstvakantie) 2009

Datum beoordeling: 28 februari 2010

Heel mooi wijds opgezet park! Veel verschillende types huisjes voor verschillende personen aantallen. Alle huisjes zijn ingericht met het interieur gedecoreerd met het dier waarnaar het huisje heet. Op het park is een binnenzwembad met glijbanen en bubbelbaden (gratis gebruik), er is een restaurant waar je uit eten kan of bestellingen kan plaatsen om af te halen, en zijn mooie bowlingbanen, er is een biljart. Buiten zijn er mooie midgetgolfbanen, een jeu de boules baan, een recreatiemeertje voor als het goed weer is met klim/speel toestellen voor kinderen. Er is een dierenparkje met herten, geitjes en wat andere dieren. Er is een minimarkt.

Beoordeling gegeven door Fatels.

3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: 1januari - 31 december

Datum beoordeling: 11 augustus 2009

volgens mij halen ze slechte referentie's eruit, want zo hoor ik om me heen alleen klachten, ze hebben dit jaar voor 3 miljoen verbouwd, maar dat is niet te zien, en het is er niet beter op geworden sinds vorig jaar. even wat min punten, het binnen zwembad is veel te klein en al om 20.00 dicht. Het buiten bad ook super klein zeer koud water mer veel horzels. De kantine hebben ze dan verbouwd en is wel mooi geworden, maar ze hebben de friet tent verplaats naar buiten de poort, zodat als je een g frietje wilt als je bij de zwemvijver zit je helemaal om moet lopen. de winkel is dicht tussen 12.00 en 16.00, iets nodig moet je naar berlicum, heesch of den bosch allemaal ongeveer 8 kilometer. De braderie is een lachertje 20 kramen met allemaal rotzooi dit kun je geen braderie noemen. Het animatie programma dat ze aan bieden is ook niet veel elk jaar hetzelfde, en niet super. De camping is niet meer wat het is geweest ondanks dat ze de camping nieuw leven hadden willen inblazen, de camping is meer leeg dan vol, en mnensen die ik spreek klagen allemaal vooral op het veel te kleine zwembad. ben je recreatief aan het camperen krijg je een extra card die toegang geeft op een aantal libema parken zoals spotiom, dierenrijk, beekse bergen, staje op een jaarplaats waar je ongeveer 2100 euro staat moet je een extra card kopen voor 100 euro p.p ook het zwembad op het park kost 100 euro per gezin, over heel het park zijn de douches gratis e3n is de stroom in begrepen wij moeten betalen voor het water en we betalen al zo veel stageld van de meeste mensen die ik spreek zegt iedereen eens maar nooit meer.

Beoordeling gegeven door m. van eeuwijk.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 12-07-2009

Datum beoordeling: 19 september 2008

Mooi en verzorgd park met een goede sfeer, we hadden een standaard campingplaats gereserveerd, kids gratis. Zelfs de stroom was incl. en douchen was gratis...veel faciliteiten voor de kinderen, en eetgelegenheid. De receptie goed bemand en behulpzaam. Op het park werd ook van alles georganiseerd zoals oa een braderie...En de gratis pas voor de attractieparken hebben we ook erg van genoten.

Beoordeling gegeven door M Theunissen.

6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: herfstvakantie 2007

Datum beoordeling: 23 juli 2008

Door de leuke attractieparken welke bij het boeken van het huisje hoorden is het nog net een voldoende geworden. Met name het uit eten arrangement heeft onze week behoorlijk verpest. Daar zit je dan, met 3 kleine kinderen aan tafel die kunnen kiezen uit: pannekoek, pizza en patat (gezond eten is er niet bij) en dat 3 dagen lang. De bediening is waardeloos en al met al zitten we met 3 kids bijna 3 uur aan tafel!!!!! De laatste keer dat we op het park konden eten zijn we ergens anders gaan eten, de kinderen hadden al een lichtelijk "trauma" opgelopen en wij ook. Het huisje was leuk maar een beetje "viezig". Zoals ik al zei, de attracties maakten de week leuk. Beekse bergen prachtig! Jammer dat in Sportiom de verwarming was uitgevallen en het water ijskoud was, niet zwemmen dus. Ook dierenrijk Europa was boven verwachting mooi. Onderweg naar huis langs Zwolle geweest Ecodrome was ook erg leuk. Maar wel vooral voor kinderen vanaf een jaar of 6-7.

Beoordeling gegeven door Inge Kats.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 04-tot 07-2008

Datum beoordeling: 28 juni 2008

heel goed

Beoordeling gegeven door Libema.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 04tot07 2008

Datum beoordeling: 21 juni 2008

heel goed

Beoordeling gegeven door libema.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: augustus 2007

Datum beoordeling: 21 juni 2008

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door carlaroossien.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: najaar 2006

Datum beoordeling: 18 maart 2008

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door Monique van Ven.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: augustus 2007

Datum beoordeling: 15 maart 2008

Leuk park & leuke omgeving

Beoordeling gegeven door Libema vakantiepark Vinkeloord.

5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Datum beoordeling: 3 augustus 2007

voor kinderen prima camping. sanitair en onderhoud zeer slecht.teweinig sanitair en geen warmwater bij wastafels.veelal ongeinteresseerd personeel.jammer voor zo`n park.

Beoordeling gegeven door smel.