Beoordelingen Ouwehands Dierenpark

Een verdrietige vertoning
4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: 22-11-2021

Datum beoordeling: 28 november 2021

Reisgezelschap: gezin

Ik heb nog nooit zo een verdrietige en troosteloze verzameling dieren gezien die apathisch voor zich uit stndem te staren,ik ben er nu achter gekomen dat dierentuinen,voor de dieren een achterhaald verhaal is en dat dieren in de vrije natuur horen,in één woord vreselijk en mensen die zeggen dat het hier geweldig uitziet moeten echt naar de oogarts,dat is mijn persoonlijke mening.

Beoordeling gegeven door Ed Bailey.

Geweldig!
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 10-10-21

Datum beoordeling: 10 oktober 2021

Reisgezelschap: met oudere kinderen

Gezellig mooi aangelegd park. Veel dieren gezien waaronder de kleine olifant, veel apen, beren en wolven.

Beoordeling gegeven door Lisette.

Geweldig
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 05-08-2021

Datum beoordeling: 5 augustus 2021

Reisgezelschap: met oudere kinderen

Mooi aangelegd park. Meerdere wolven gezien, zeker 4. Beren heel stuk naast ons mee gelopen in het berenbos en ook hiervan meerdere gezien. Ijsberen hadden het geweldig naar hun zin, van de boomstronk in het water aan het duiken, met emmertje en andere dingen aan het spelen. Oke het water is niet helder maar dat is in de natuur ook niet vaak helder. Mooi verblijf voor de reuzenpanda, genoeg speel en bewegingsruimte. Ook voor de gorilla's. Voor alle beesten genoeg ruimte. En de prijs, tja best prijzig maar aan de andere kant als je nagaat hoeveel de beesten eten en personeel ook betaald moet worden is het toch best schappelijk. Alleen een grote uitgave maar dat is voor elk uitje. Ruim 7 uur in het park gelopen met zijn 5 en ons goed laten vermaken door de beesten 140 euro armer maar tja als je met 5 gaat uit eten ben je in 2 uur al meer dan 140 euro kwijt dus waar geef je je geld het liefst aan uit. Personeel is vriendelijk. Alleen jammer dat tijdens lunchtijd je in lange rij moet staan. Iets meer personeel is dan zeker een optie.

Beoordeling gegeven door Simone.

Droevig
3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: 03-08-2021

Datum beoordeling: 4 augustus 2021

Reisgezelschap: met oudere kinderen

Veel achterstallig onderhoud, vieze gebouwen en bijna geen dieren gezien. De dieren die we gezien hebben zagen er zielig uit. We gingen weg met een rot gevoel. Volgende keer weer maar weer naar Blijdorp dit was de auto rit zeker niet waard.

Beoordeling gegeven door Petra.

Waardeloos
3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: 3-8-2021

Datum beoordeling: 3 augustus 2021

Reisgezelschap: gezin

Deze dierentuin in uw bezoek niet waard. Veel lege dierenverblijven. In het grote wolvenverblijf 1 wolf. Het grote berenverblijf 1 beer. Het grote chimpanseeverblijf (binnen en buiten) 2 chimps. Zo kan ik nog wel even doorgaan. Bij de ingang van het aquarium wordt gevraagd vanwege corona een mondkapje op te doen. U begrijpt dat bijna niemand een mondkapje bij zich heeft. Iedereen loopt daar dan ook rond zonder mondkapje. Geef die dan ook bij de ingang. Gratis, dat kan toch wel met een toegangsprijs van 24,50. Het is duidelijk te merken dat ondernemer Marcel Boekhoorn hier de baas is. Geld verdienen is zijn motto. Niets mis mee, maar niet over de ruggen van de bezoekers. Weinig dieren is weinig etenskosten voor de dieren, weinig onderhoud en weinig personeel.

Beoordeling gegeven door FredTuin.

Eindelijk!
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 16 april 2021

Datum beoordeling: 18 april 2021

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Een hartelijk ontvangst door alle medewerkers, zelfs de dieren leken blij ons te zien. Onze kleinzoon was dolenthousiast. Een gorilla-vrouwtje klom, met hand vol takken, van boven naar beneden, keek ons heel bewust aan en kwam recht op ons af. Indrukwekkend, wij waren blij dat er een dikke ruit tussen ons was. Met haar rug tegen de ruit smulde ze van de takken, ondertussen nieuwsgierig ons in de gaten houden. Ook andere aanwezigen waren onder de indruk. In het Orang oetan verblijf speelde een jong met ons, publiek, door een dun takje door een gaatje te porren. Haar vinger was te dik, een volgend takje ook dus maakte ze dát takje met haar tanden dunner: contact, communicatie? Veel speeltoestellen zijn weer uitgeprobeerd, de vissen bekeken, het pandajong zat al boven in de boom draaide rondjes. Zou zij weten hoe naar beneden te komen? Kortom, een heerlijke dag. Ons Kleintje ging veel te laat naar huis voor zijn middagslaapje.

Beoordeling gegeven door Henriëtte.

Hoera, weer open!
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: November 2020

Datum beoordeling: 13 april 2021

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Onze kleinzoon (3 jaar) boft: morgen gaan we weer naar "onze" dierentuin. Hij heeft er maandenlang naar uitgekeken en wij óók. Met abonnement kwam hij er (vóór de lockdown) 2 x per week en dat was altijd feest. Kleinschalig, dieren goed zichtbaar, mooi beren- wolvenbos en apenverblijf, schildpadden zooo groot, enzovoorts, veel speelmogelijkheden zowel binnen als buiten, vriendelijke dierenverzorgers die graag met je over de dieren praten, groen park. Voor ons een fijne plek waar we ons nog steeds vermaken.

Beoordeling gegeven door Henriëtte.

Matige dierentuin
2 Cijfer 2 van 10 punten.2222

Bezoekdatum: 21 juli 2020

Datum beoordeling: 21 juli 2020

Reisgezelschap: met oudere kinderen

Het was druk, ondanks Corona (terwijl met vooraf gekochte kaarten het aantal bezoekers toch goed te reguleren moet zijn). Weinig toiletten. Weinig dieren ook. Gorilla verblijf is mooi en leuk, verder niet veel dieren gezien. Voor 86 euro met z’n drieën incl parkeerticket vond ik t zonde van t geld.

Beoordeling gegeven door Jos.

Nep
1 11111

Bezoekdatum: 21-10-2018

Datum beoordeling: 20 oktober 2019

Reisgezelschap: gezin

Vorig jaar naar de panda's. Nou, dat viel zwaar tegen! Nauwelijks te bekennen in hun verblijf. Geen enkele beweging, zelfs niet bij het voederen. Wat een opgeblazen hype. Ze kunnen beter een paar neppers laten zien met een motortje erin, die bewegen meer dan seze slomos. Ik zie nu al die reklame op ZTV, dus dat brengt de frustratie en ergernis weer boven. Ik zeg: blijf lekker thuis!

Beoordeling gegeven door Gihs van Eijk.

Waardeloos park
3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: 10-08-2019

Datum beoordeling: 11 augustus 2019

Reisgezelschap: met vrienden

Als dierenpark is Ouwehands een grote miskleun.Veel te weinig dieren om te bekijken en te commercieel ingericht met al die terrassen.Het was maar goed dat er voor de kinderen die er waren,speeltoestellen waren,anders zouden deze zich stierlijk vervelen,want van de weinige dieren die er waren moest je het niet hebben.Het personeel was wel vriendelijk,maar uiteindelijk ga je naar een dierentuin voor de dieren.Jammer van de tijd die we voor het bezoeken van dit park verprutst hebben.Volgende keer wordt het toch maar een echte dierentuin,zoals Burgers Bush,Overloon of Noorderdierenpark in Emmen.Voor Ouwehands dierenpark is de helft van de entree nog te duur betaald.Het is dus geen aanrader om dit park te bezoeken.

Beoordeling gegeven door Pierre.

RolstoelONvriendelijk
5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 02-08-2019

Datum beoordeling: 3 augustus 2019

Reisgezelschap: gezin

Het park pretendeert rolstoelvriendelijk te zijn. Maar ik vraag me af of ze zelf wel eens in een rolstoel door het park zijn geweest. De bestrating was erg hobbelig, veel kuilen, diepliggende putten met vaak de spleten in rijrichting waardoor de voorste bandjes er bijna in bleven hangen. Op een gegeven moment komen we een stuk bestrating tegen bestaande uit kinderkopjes met grote spleten. Gauw maar weer omgedraaid! Bij veel gebouwen was er toch een behoorlijke drempel om overheen te moeten om binnen te komen. Ook was er soms een te hoge omheining waar je als rolstoeler niet eens overheen kon kijken. Met vriendelijke groeten, Wilma

Beoordeling gegeven door Wilma.

Super leuk dierenpark
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 1 juni 2019

Datum beoordeling: 2 juni 2019

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Wij waren verrast door het mooie park! Het was warm (28 gr) maar door de vele bomen liep je veel in de schaduw. Veel klim/klauter dingen voor de kinderen, die van ons 7 en 9 jaar vonden het erg leuk. Er is ook een overdekte hal waar de kinderen met zand en water kunnen spelen. Leuke show van de zeeleeuwen en dokter Dodo. Ik vond het een schoon en leuk dierenpark!

Beoordeling gegeven door Sanne.

vier
4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: 15-5-2019

Datum beoordeling: 16 mei 2019

Reisgezelschap: gezin

op woensdag 15 mei 2019 heb ik een bezoek gebracht aan deze dierentuin. ik had maar beter thuis kunnen blijven. Het begint al bij het parkeren. een terrein vol bulten en gaten. De ingang is verplaatst en als je dan zoals ik gehandicapt bent is dat niet erg handig bij slecht weer. Bij binnenkomst 1 kassa los waar ook de abonnement behandelt werd dus lang wachten terwijl het rustig was in het park. De bestrating in het park is erg slecht. weinig dieren in de verblijven en de verblijven maken een verwaarloosde indruk, ik zou er als dier niet blij van worden. Had al dat geld dat is uitgegeven aan de panda s uitgegeven voor onderhoud. nieuwe verblijven Een van de panda s lag op een plateau te slapen met pal naast zich een paar flinke drollen Gehandicapten toilet was smerig lag vol papier en pal naast het toilet een grote afvalbak voor vieze luiers,nee dit kan echt wel anders. Met het aanbod van mooie dierentuinen in de buurt zou ik voor deze dieren tuin niet meer kiezen

Beoordeling gegeven door Anneveldt.

Ouwehand is een feest!
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 30-03-2019

Datum beoordeling: 11 april 2019

Reisgezelschap: met partner

Onlangs weer eens naar Ouwehands Dierenpark geweest en dat was een feest. Helaas waren we te laat bij de Panda's dus die lagen al lekker te slapen na het eten. Wat een geweldig verblijf hebben die twee daar! In Pandasia valt goed te eten. Mijn zoon (kok) zei blij verrast te zijn ;). Personeel is heel geduldig, hebben verstand van zaken en nemen alle tijd voor jouw vragen. Wat ik wel zielig vond was de neurotisch gedragende en afgezonderde ijsbeer man. Dat heb ik 2 weken geleden ook al in Dierenrijk gezien maar ja daar moet die afgezonderd worden vanwege de welpen. Eigenlijk horen roofdieren natuurlijk ook helemaal niet thuis in een dierentuin. Verder vond ik het nogal irritant dat ik bij arriveren op de parkeerplaats voor het parkeren moest afrekenen. Had 2 auto's voor me maar kostte zo'n 5 minuten wachttijd! Geen wonder die files op zondag! Dat is toch niet meer van deze tijd? Misschien dat er goede reden voor is, maar het was mij niet duidelijk waarom automaten en slagbomen niet zou kunnen.

Beoordeling gegeven door Ruud de Graaf.

Treurig
4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: 21-03-2019

Datum beoordeling: 23 maart 2019

Reisgezelschap: met een groep

Armoedige dierentuin,. veel achterstallig onderhoud in de verblijven/aquaria, en de dieren hebben weinig ruimte. Alleen het panda gebeuren ziet er netjes en up to date uit! De gorilla’s en chimpansees hebben weinig ruimte, evenals de ijsberen die mager zijn en ws het donkergroene water niet in durven.. Wij gingen er met een treurig gevoel vandaan.. Personeel erg vriendelijk!

Beoordeling gegeven door Elisa.

Treurnis alom!
2 Cijfer 2 van 10 punten.2222

Bezoekdatum: 6 oktober 2018

Datum beoordeling: 9 oktober 2018

Reisgezelschap: met vrienden

Wij zijn zaterdag geweest! Begon al afgelopen donderdag dat men te beroerd was om duidelijke info te geven over invalidenparkeerplaatsen. Vervolgens ben je 1 1/2 uur tijd extra kwijt ivm het feit dat de twee toegangswegen vanuit oostelijke richting beiden zijn afgesloten. En dat niet even op de website vermeld kan worden!!! En nee, het stond NIET aangegeven op de A12 vanuit Duitsland! De dierentuin zelf was een grote treurnis! Veel lege hokken/verblijven, smerig, achterhaald binnen het beeld van dierenopvang en park zelf slecht onderhouden. Daarbij weinig aanbod in diersoorten! De aquaria's sloegen echt alles, in mijn hele carrière nog nooit zo'n armoede gezien in een dierentuin. Vies water, overmatig alg overal, smerige en gerepareerde ruiten, zelfs lekkage her en der. Als klap op de vuurpijl was je vanaf vier uur ( opening park tot 17.30 uur) niet meer welkom in de horecagelegenheid, middenin het park. De panda's waren aardig, maar echt contact met de dieren is minimaal mogelijk. Blij dat wij ze ooit en niet achter glas, maar in de openlucht, van heel dichtbij in vol ornaat hebben mogen aanschouwen ooit in de Beekse Bergen. Een schrale troost voor ons was, dat we gratis kaartjes hadden, anders voel je je toch wel vies bekocht. Zeker geen aanrader en ons zien ze nooit meer terug, zoals het daar nu is!

Beoordeling gegeven door Rita Monnik .

Verzorgde en overzichtelijke dierentuin
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 10 augustus

Datum beoordeling: 22 augustus 2018

Reisgezelschap: met vrienden

Voor jong en oud aantrekkelijk. Veel speelgelegenheden voor kinderen en leuke shows. Niet te groot park en duidelijke wegwijzers. Overzichtelijk en keurig onderhouden. Wij hebben een geweldige dag gehad.

Beoordeling gegeven door A Timmerman.

Zeer matig
4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: 14-10-2017

Datum beoordeling: 27 oktober 2017

Reisgezelschap: met opa en oma

Vaak geen dieren te zien. Lege hokken. Sommige horecagelegenheden zijn al uren voor sluitingstijd van het park dicht. Om de haverklap springt er een hond tegen je aan, het park lijkt wel een uitlaatplaats voor deze viervoeters!

Beoordeling gegeven door Willem .

Redelijk
7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 18 october 2017

Datum beoordeling: 20 oktober 2017

Reisgezelschap: met vrienden

Afgelopen woensdag was ik met mijn beste vriendin en mijn vriend in ouwehands dierenpark. Alle verblijven zagen er wel leuk uit en er was genoeg groen maar toen we bij de ijsberen kwamen viel het mij tegen.... Het verblijfje met het neppe ijs zag er maar achtergelaten uit en een ijsbeer keek maar een beetje treurig naar de grond bij zijn poten alsof hij/zij er niet zo'n zin meer in had.... het viel me op dat een meisje tegen haar moeder zei dat ze hem zielig vond :( Als er wat gras lag zag het er al beter uit dan de betonne/stenen vloer.... Verder waren de speelplaatsjes voor de kinderen leuk gemaakt en waren de aquariums leuk om te zien. Dus een 7 vind ik wel een goed cijfer ivm dat alles (behalve dat ijsberen verblijfje) wel mooi en ruim genoeg was.

Beoordeling gegeven door Vivian S..

Ouwe hand dieren park is geweldig mooi alles ziet
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 5 augustus

Datum beoordeling: 1 september 2017

Reisgezelschap: met vrienden

Het is een super mooi en gezellig dieren park ziet er goed uit de dierentuin is netjes personeel is vriendelijk alles is.op en top

Beoordeling gegeven door Jessica Vermeer .

Waardeloos
1 11111

Bezoekdatum: 16-8-2017

Datum beoordeling: 21 augustus 2017

Reisgezelschap: met oudere kinderen

Ik hoop dat de pandaberen veel geld gaan opleveren voor een grondige renovatie. Wat een troosteloze bende. Stichting aap heeft hier veel werk; depressieve, bijna gedrogeerde apen. Ze liggen of zitten totaal apatisch voor zich uit te kijken. Wat een hoop gemiste kansen en slecht onderhoud. By far het slechtste dierenpark van Nederland!

Beoordeling gegeven door M.

Zeer de moeite waard!
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 13 juli 2017

Datum beoordeling: 15 juli 2017

Reisgezelschap: met partner

Voor het eerst na 10 jaar weer hier geweest. Veel is er vernieuwd. Een prachtige dierentuin. Gorilla verblijf is prachtig. Horeca, vergeleken met andere soortgelijke uitspanningen, zeer betaalbaar. Partner zit in een rolstoel, het nemen van een sommige hellingen vereist wel wat spierkracht. Verblijf van de panda's is een plaatje. Van de panda's heb ik alleen hun achterwerk gezien: lagen heerlijk te slapen. Restaurant in het panda verblijf is een aanrader! Geen goedkope dierentuin, maar zeer de moeite waard.

Beoordeling gegeven door Boy Kuperus.

matig
5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 18-10-2016

Datum beoordeling: 18 oktober 2016

Reisgezelschap: met jonge kinderen

vandaag naar Ouwehand geweest. bij aankomst moesten we parkeren op het terrein van het sportpark. er stonden drie parkeerwachters die per auto 7,00 euro incasseerden. op mijn vraag of ik ook mocht parkeren als ik een boswandeling zou gaan maken mocht ik doorrijden zonder te betalen. bij het verlaten van het park was er geen parkeerwachter meer te zien. mijns inziens maakt Ouwehand misbruik van het gebruik van dit parkeerterrein en int het onrechtmatig parkeergeld. een slechte zaak!

Beoordeling gegeven door Frieda.

Verschrikkelijk
6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 26/09/2016

Datum beoordeling: 28 september 2016

Reisgezelschap: met partner

Vandaag 28 September naar de Dierentuin geweest, wat was dat een tegenvaller. We hebben in het begin 1 Tijger gezien een eind verder 4 Olifanten op een afstand.verder niet echte wilde dieren zoals Leeuwen of zwarte Panter. We Hebben een Gorilla gezien die op een afstand lag te slapen,wel wat kleine aapjes die aan het spelen waren. In het aquarium veel verschillende vissen en koraal. Had verwacht dat er bv net zoals in Blijdorp een groot Aquarium zou zijn, dit viel erg tegen. Een wolf in het berenverblijf die maar op en neer liep door de blubber,en een paar beren die echt aan het ijsberen waren. We hebben 4 zogenaamde witte ijsberen gezien,die meer vuil waren dan wit. En zo kan ik nog wel doorgaan. Het is zeker niet de moeite waard om nog een keer terug te gaan, en zeker niet. Dat we na afloop ook nog € 7,00 parkeergeld moesten betalen. Fam. Tiel Den Bosch

Beoordeling gegeven door Tiel Groenestege.

Mooie Dierenpark, kan hier en daar nog worden verb
7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 18 september 2016

Datum beoordeling: 20 september 2016

Reisgezelschap: met vrienden

Ik vind het en mooie dierentuin. Er is genoeg vertier voor de kinderen ook tussen de bedrijven door bij het kijken en zoeken naar dieren. Sommige dieren zijn te zwaar gekooid, waardoor je geen leuke foto van bijvoorbeeld vogels kon nemen. Ook de Bongo kwam niet tot z'n recht, terwijl dit ook een mooi dier is. De tijger had zoveel ruimte dat ik die niet kon vinden. De Europese wolven heb ik niet gezien. De beren hebben een hele grote ruimte. De Mandril's vond ik prachtig, alleen de meesten verbleven in de binnen plaats, waardoor je ze niet goed kon zien. Glas in de binnenplaats is vies en weerspiegelt enorm. Aquarium is erg de moeite waard, alleen het glas zat vol krassen. De karpers waren prachtig en ook de koraalduivel was indrukwekkend. De beplanting was variabel en ook de vissen waren divers, beter dan in Burgers Zoo. Waar de haaien veel indruk maken, maar de rest was groot en heel veel leeg bakken. Dat dit verdient een hoog cijfer voor Rhenen. Het volgen van de aangegeven wandelroute zorgt er niet voor dat je alle dieren zal zien. Verwijzing wordt ook niet herhaald in de route, als je op een tweesprong van het pad staat. Zo heb ik hier en daar een aantal dieren niet gezien. Zo waren er ook Ara's van heel veel dezelfde soort (de bonte gekleurde) in een te klein verblijf. Je zou ook een groot verblijf kunnen maken met veel meer verschillende vogels bij elkaar en dat de bezoekers er door heen kunnen lopen op een pad. Dat hebben ze in Brazilië ook gedaan en dat is een hele bijzondere ervaring.

Beoordeling gegeven door J.Scholten.

goed bezig met vernieuwing
7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 13 maart

Datum beoordeling: 26 april 2016

Reisgezelschap: met vrienden

zijn volop bezig met nieuwe dingen. prachtig apenverblijf. nu bezig met toekomstig pandaverblijf

Beoordeling gegeven door Annemarie Verrips.

Redelijk
6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 29-07-2015

Datum beoordeling: 30 juli 2015

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Erg dure entree, daar komen nog parkeerkosten bij. €7.00 Verder is het eten en drinken ook belachelijk duur. De zeeleeuwenshow was daarentegen geweldig! Kinderen konden zich prima vermaken in Ravot Apia.

Beoordeling gegeven door M.

Ouwehands dierenpark
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 05-07-2015

Datum beoordeling: 16 juli 2015

Reisgezelschap: met oudere kinderen

Geweldige dierentuin het Berenbos is fantastisch en je kan de dieren van dicht bij bekijken echt geweldig en dan de grappige dierenarts die een operatie probeerd te evenaren wij hebben genoten.

Beoordeling gegeven door Daphne de Waal.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 02-05-2015

Datum beoordeling: 4 mei 2015

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Prachtig park met mooie ruime verblijven voor de dieren. De kinderen hebbe zich goed vermaakt in de grote overdekte speeltuin! En wat in het nieuwe berenbos mooi geworden.Echt een aanrader voor een leuke dag uit. Wij hebben aan het einde van de dag een abonnement afgesloten, dus gaan snel weer!

Beoordeling gegeven door Thomas.

Mooi dierenpark en leuke activiteiten
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 02-05-2015

Datum beoordeling: 4 mei 2015

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Lang geleden dat we een bezoek aan Ouwehand hebben gebracht. In de tussentijd is er veel veranderd! Het is een mooi dierenpark met leuke activiteiten voor kinderen en volwassenen. De zeeleeuwenshow en de Bamboo Bill show zijn een echte aanrader! Onze kinderen vonden het geweldig! De dieren kun je van dichtbij bekijken en het berenbos is erg sympathiek. Hier worden beren opgevangen die vroeger mishandeld werden. We hebben een super leuke dag gehad en gaan snel weer een keer!

Beoordeling gegeven door Paul.

mooi
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 01-04-2015

Datum beoordeling: 2 mei 2015

Reisgezelschap: met vrienden

Erg mooi en schoon park, ziet er gezellig uit en veel dieren!

Beoordeling gegeven door Henk.

Zeer slecht
1 11111

Bezoekdatum: 26 april 2015

Datum beoordeling: 27 april 2015

Reisgezelschap: met vrienden

Bah, dat noemt zich een dierentuin. Ik kom ook wel eens in Rheine Duitsland, prachtig park met vrolijke dieren die veel vrijheid hebben. Hier in Rhenen zie je alleen maar gaas en kooien, vies zand, een zwarte ijsbeer, zo smerig. Hier mag de inspectie wel eens goed over nadenken. Ik werd er droevig van, net als al die dieren daar, ze stalen gewoon pure ellende uit. En dan de prijs, 21 EURO plus 7 euro parkeren. Met 4 personen 91 Euro!! In Rheine Duitsland, net over de grens bij Enschede betaal je 4 x 7 euro is 28 euro en parkeren gratis. En nog belangrijker, de dieren en hun verblijven zien er veel beter uit.

Beoordeling gegeven door meyer.

Leuk voor kinderen, minder voor de andere dieren?
5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 19-4-2015

Datum beoordeling: 19 april 2015

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Voor kinderen is er veel te doen, leuke speeltuinen etc. Voor rolstoelen is het wel begaanbaar, maar je krijgt wel een workout van alle hellingen op en af. De dieren zitten in te kleine ruimtes. Vergeleken met een stads dierentuin als Artis, is dit beter. Bij Burgers Zoo valt het in het niet. Doe mij Burgers dan maar!

Beoordeling gegeven door Fiona.

Afknapper
1 11111

Bezoekdatum: 04 maart 2015

Datum beoordeling: 9 maart 2015

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Bij de ingang zaggen we al behoorlijk wat zwerfvuil liggen. We zijn wel eens vaker in een dierentuin geweest, dus weten we dat sommige dieren goed te ruiken zijn, maar bij Ouwehands stonk het overal. Aardig wat dieren niet kunnen zien. Het Berenbos lag er ook verlaten bij. De watertanks met Nederlandse zoetwatervissen waren gedumpte frisdrankblikjes op de bodem te zien. Bij de olifantenglijbaan was het vinden van 2 condooms een hoogtepunt qua viezigheid. De zeeleeuwenshow was meer een over-the-top goochelshow met hele hard muziek en lichtshow. Had wat meer educatief karakter verwacht. Heel veel horeca was gesloten. Alleen de haphoek bij de binnenspeeltuin was open. 1 klein pluspuntje was dat de kinderen de binnenspeeltuin geweldig vonden, maar voor een binnenspeeltuin hadden we beter naar bijv. Monkeytown kunnen gaan. En volgende keer voor een mooie dierentuin maar naar Arnhem.

Beoordeling gegeven door S.O.N..

tegenvaller
5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 8-11-2014

Datum beoordeling: 9 november 2014

Reisgezelschap: met oudere kinderen

Prijs/kwaliteitsverhouding volkomen zoek. Voor diegenen die dit een mooie dierentuin vinden, blijibaar ben ik verwend.

Beoordeling gegeven door hagenaars.

teleurgesteld
4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: 11 september 2014

Datum beoordeling: 11 september 2014

Reisgezelschap: met partner

Prijs kwaliteit in geen enkele verhouding. Geen dag attractie slechts voor een dagdeel. Prijs 21 € is te veel.parkeren komt er dan nog boven op

Beoordeling gegeven door N.N..

Redelijk
6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 24-08-2014

Datum beoordeling: 24 augustus 2014

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Redelijke dierentuin. Om binnen te komen moesten we lang wachten, terwijl er vele kassa's onbemand waren. Bij sommige dieren te weinig bezichtingsruimte, zeker als het wat drukker is. RavotAapia is leuk, vroeg ons alleen waarom het treintje gesloten was, bijna 2 uur nadat het weer droog was. De horecaprijzen zijn belachelijk. Het berenbos is erg leuk, het personeel erg vriendelijk, oa de meiden vooraan bij de foto's en het meisje wat in een soort Jungleauto door de dierentuin reed. Verder zijn er veel verschillende dieren te zien.

Beoordeling gegeven door Peter.

een super mooie en gezellige dag
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 11-10-13

Datum beoordeling: 22 oktober 2013

Reisgezelschap: gezin

we gingen met vrienden uit limburg. het was een super mooie en gezellige dag, de dieren liepen lekker buiten en we hebben met elkaar echt heel erg genoten!!

Beoordeling gegeven door LDE Heezen.

gezellig en veelzijdig
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 28_7_2013

Datum beoordeling: 13 september 2013

Reisgezelschap: gezin

Het park wordt netjes onderhouden en de bush,ocean en de dessert zijn prachtig gemaakt en handig voor als het weer even wat minder is. Dieren vervelen nooit .

Beoordeling gegeven door JG.Mayen-Sportel.

het prachtige berenbos
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 27-8-2013

Datum beoordeling: 29 augustus 2013

Reisgezelschap: met partner

prachtig park en geweldig wat ze daar hebben gedaan voor verwaarloosde beren.die leven in een groot bos en hebben het super.de zeeleeuwen show was ook erg leuk.mooie terrassen heerlijke pizza gegeten.het was schoon en vriendelijk personeel.dus een top dag .

Beoordeling gegeven door w zierikzee.

Mooi park
7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 12 mei 2013

Datum beoordeling: 6 augustus 2013

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Leuk park, waarbij je dicht bij alle dieren kunt komen

Beoordeling gegeven door JRoos.

heel goed
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 10-07-2013

Datum beoordeling: 10 juli 2013

Reisgezelschap: met partner

Ik ben als kind met mijn ouders heel vaak geweest, daarna met onze kinderen, nu we zijn 70 en het jaar is niet compleet we moeten er geweest zijn, het is gewoon gezellig gemoedelijk en schoon, ook de satineren, de dieren een lust om naar te kijken hoe goed en prima verzorgd zijn. Dit is voor ieder een aanrader om dat te beleven ook de shows. En het is nog goed betaalbaar, in alles, DIKKE PLUIM.

Beoordeling gegeven door Hennie de Jong.

Beestachtig
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 2012

Datum beoordeling: 7 juli 2013

Reisgezelschap: zakelijk

Gezellig park met voor ieder wat wils, sfeer is gemoedelijk en de dieren zitten er prima verzorgd bij. Verder was het eten in het restaurant heerlijk!

Beoordeling gegeven door A. van Wely.

geweldig
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: april

Datum beoordeling: 11 mei 2013

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Ik heb onze kleinzoon vanaf 2 jaar verteld van de beren ,wat er mee is gebeurt. Vanaf die tijd gaan wij elk jaar een paar keer kijken hoe het met ze gaat en gaat zijn zusje nu ook mee maar die vind de ijberen mooi vooral de baby.s nou opa en oma vinden alles mooi hoor en die hebben een abonnement. Oma vind de witte leeuwen heel mooi en ze maakt veel foto`s. We komen gauw weer in de maand mei naar de babytjes en naar de nieuwe apen kijken , dan mogen ze allemaal naar buiten tot gauw.groetjes.Ruben en Romira.Otten.

Beoordeling gegeven door a.willemsen.

geweldig
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: april

Datum beoordeling: 11 mei 2013

Reisgezelschap: met jonge kinderen

ik heb onze kleinzoon vanaf 2 jaar verteld van de beren ,wat er mee is gebeurt. vanaf die tijd gaan wij elk jaar een paar keer kijken hoe het met ze gaat en gaat zijn zusje nu ook mee maar die vind de ijberen mooi vooral de baby.s nou opa en oma vinden alles mooi hoor en die hebben een abonnement. we komen gauw weer in de maand mei naar de babytjes kijken dan mogen ze allemaal naar buiten tot gauw.groetjes.ruben en romira.otten.

Beoordeling gegeven door N.N..

Super dierentuin met veel speelmogelijkheden
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 04-05-2013

Datum beoordeling: 10 mei 2013

Reisgezelschap: met oudere kinderen

Leuke dierentuin met veel verschillende dieren en een prachtig nieuw verblijf voor de gorilla's, ook zijn er vaak informatiepraatjes over de dieren en kunnen de kinderen heerlijk spelen in Ravotapia. Ook het berenbos vonden wij erg mooi.

Beoordeling gegeven door V. Wezemer.

ideaal voor kinderen
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 14/09/2013

Datum beoordeling: 9 mei 2013

Reisgezelschap: met een groep

Ik ben vorig jaar als begeleidende ouder mee gegaan met de klas van mijn dochter. Eerlijk gezegd had ik even veel plezier als de kinderen van mijn groep. Toen de kinderen daar ook nog eens konden zwemmen, raakte ik toch wel een tikkeltje jaloers. Op de terug weg waren niet alleen de kinderen moe, maar ikzelf ook. Dit park had toch even wat meer dan menigeen dierentuin. Met vriendelijke groeten, Mevr. Bhageloe

Beoordeling gegeven door jane bhageloe.

Mooi dierenpark voor jong en oud
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 22april 2013

Datum beoordeling: 7 mei 2013

Reisgezelschap: met een groep

Mooi opgezet dierenpark. Dieren hebben veel leefruimte. Als je klaar bent voor de kids nog erg veel pret in de overdekte speeltuin. Ikwas mee met het schoolreisje van mijn dochter, helaas niet alles kunnen zien. Ik kom nog een keer terug met mijn gezin.

Beoordeling gegeven door Anita van der Voorn.

Hond vriendelijk
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 10-08-2012

Datum beoordeling: 5 mei 2013

Reisgezelschap: met partner

Zeer mooi park. Ergvrienelijk als je je honden mee wil nemen, park ziet er perfeckt uit. Aan alles is gedacht ga zekernogmaals heen

Beoordeling gegeven door Monique smit.

super leuke park!!!
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 17 juli

Datum beoordeling: 19 april 2013

Reisgezelschap: gezin

de kinderen kunnen zich heerlijk vermaken en wij als volwassene genieten!!!

Beoordeling gegeven door L.J Moerman.

Een zeer diervriendelijk park
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 13-maart

Datum beoordeling: 15 april 2013

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Een geweldig park om de hele dag te kunnen vertoeven met zowel kinderen groot en klein als kinderloos zijn. Het park draait om het welzijn van de dieren wat ik geweldig vind en zet zich tevens in om dierenleed elders in de wereld aan te pakken. Het park bied ook bij slecht weer een leuk dagje uit Helemaal met kinderen, want daar heb je in ravotapia geen kind aan. De zeehonden show is zeer diervriendelijk en slim opgezet. Dikke pluim!

Beoordeling gegeven door C van Leusden.

prima dierentuin
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 1 april 2013

Datum beoordeling: 2 april 2013

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Met de komst van het nieuwe Gorillaverblijf is er weer iets toegevoegd aan dit park, dat het bezoek extra leuk maakt. Vooral voor kinderen en jonge ouders is dit park aantrekkelijk omdat er heel veel speel en educatieve elementen aanwezig zijn. De Binnenspeelplaatsen zijn vooral met koud weer prima om weer warmte op te doen. Leuke dag gehad !

Beoordeling gegeven door Lien.

Leuk, maar....
7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 16 maart 2013

Datum beoordeling: 18 maart 2013

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Parkeren € 6,75 op een kaalgeslagen stuk bos, waarbij je moet uitkijken dat je banden heel blijven, vind ik een slecht begin. Dierentuin op zich prima, mag wat moderner worden, wat al is doorgevoerd in het restaurant. Omgerekend € 11,25 voor een liter cola, is mij toch wat te veel van het goede, en zal er voor zorgen dat ik de volgende keer mijn eten wel meeneem. (€ 2,25 voor 0,2 ltr.)

Beoordeling gegeven door Gerard.

Verveeld nooit!
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: september

Datum beoordeling: 1 maart 2013

Reisgezelschap: met vrienden

Ons bezoek was op een zonnige najaarsdag. Ook bijzonder te ervaren dat een tweede bezoek op een ander tijdstip in het jaar verfrissend was en weer leuk was om te doen. En....als fotoliefhebber prachtige foto's kunnen maken.

Beoordeling gegeven door H.F.M. Vergouwen.

super
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 20-02-2013

Datum beoordeling: 22 februari 2013

Reisgezelschap: met vrienden

Heerlijke dieren tuin je kunt alle dieren van dichtbij bekijken geweldig!

Beoordeling gegeven door j de Waal.

top voor rolstoelgebruikers
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 05012013

Datum beoordeling: 5 januari 2013

Reisgezelschap: met jonge kinderen

we hadden nare ervaringen bij voorstellingen met onze gehandicapte zoon, meer betalen en ergens in een hoekje gezet worden, bij ouwehand mag je bij voorstellingen als eerste naar binnen en zit je vooraan en je krijgt korting mooie dierentuin en vernieuwd tov 5 jaar geleden

Beoordeling gegeven door e. mallo.

viel tegen
5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: augustus 2012

Datum beoordeling: 1 januari 2013

Reisgezelschap: met jonge kinderen

het dierenpark was verkozen tot beste dierenpark 2012 daar kon ik niks van zien.

Beoordeling gegeven door R. Sterken.

Grandioos, diervrindelijk, educatief
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 10-10-2012

Datum beoordeling: 20 oktober 2012

Reisgezelschap: alleenreizend

Een prachtig park waar dieren echt de ruimte hebben. Een mooie selectie dieren. De wiite tijgers, Afrk. Olifanten en de ijsberen en de jonge giraffe vond ik top.

Beoordeling gegeven door Jos Breukers.

Heel mooi
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 20.9 2011

Datum beoordeling: 23 september 2012

Reisgezelschap: met vrienden

Het was een geweldige dag uit met de kinderen en vrienden

Beoordeling gegeven door Tanja trentelman.

viel tegen
5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 23 september 2012

Datum beoordeling: 23 september 2012

Reisgezelschap: met partner

We vonden het park erg tegenvallen. Vuil water, geen prettige lucht, erg weinig dieren, en de dieren die we zagen leken niet gelukkig. We zagen wel leuke ideeën zoals de klimpalen voor de apen, maar we hebben maar één aap in een hoekje zien zitten. Het berenbos bood een troosteloze aanblik met een gestreste wolf. Jammer allemaal! De prijs is echt te hoog, ook het parkeren is duur.

Beoordeling gegeven door jorisfloris.

prachtig park
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 27 augustus

Datum beoordeling: 31 augustus 2012

Reisgezelschap: met oudere kinderen

Schoon en mooi park, veel natuur, alle dieren aanwezig. Het berenbos is niet in elk park, dus daar onderscheid ouwehand zich, zeer de moeite waard

Beoordeling gegeven door a.van den berg.

Geweldig
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 13 aug

Datum beoordeling: 14 augustus 2012

Reisgezelschap: gezin

Prachtige dierentuin geworden,was er heel lang niet meer geweest

Beoordeling gegeven door Jl Trouborst/Boudesteijn.

Mooooi!
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 23 juli 2012

Datum beoordeling: 26 juli 2012

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Een mooi, schoon en afwisselend park. Veel bankjes om te zitten, veel schaduw (fijn met veel zon), en veel speeltuinen/tuintjes tussendoor. Ook veel afwisseling in dieren, dieren zitten in mooie ruime 'hokken' zodat je van verschillende kanten de dieren kunt zien.

Beoordeling gegeven door A.Mannee.

Geweldig
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 22-07-012

Datum beoordeling: 24 juli 2012

Reisgezelschap: met partner

Een leuke dag weer gehad. Jaarlijks gaan wij hier naar toe en genieten we van alle beesten. Maar vooral het berenbos vind ik een heel mooi iniatief.

Beoordeling gegeven door P. Geuze.

leuk
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: juni

Datum beoordeling: 12 juli 2012

Reisgezelschap: gezin

Het is leuk, afwisselend en je kunt de rangers volgen en zo veel over de dieren te weten komen.

Beoordeling gegeven door Jacintha vd N.

geweldig
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 30april

Datum beoordeling: 19 juni 2012

Reisgezelschap: met partner

het berenbos vind ik een goed idee .om dat ze een 2e kans krijgen .en verder een schoon en verzorgde dierentuin.

Beoordeling gegeven door willy zierikzee.

regen beter blijf je thuis
2 Cijfer 2 van 10 punten.2222

Bezoekdatum: 04-06-2012

Datum beoordeling: 5 juni 2012

Reisgezelschap: met partner

Als het regent is dit park geen succes.De meeste dieren houden zich schuil (logisch) of zijn binnen gezet waar je ze niet kan bekijken.Hele delen zijn afgezet en dierloos omdat er daar onderhoud wordt verricht(juist door slecht weer?)De dieren die we wel zagen leken niet gelukkig.Veel horecagelegenheden waren gesloten.Van de 2 die open waren is er 1 heel leuk voor kinderen en/of als je van drukte houdt.De plattegrond lijkt groter dan de werkelijkheid.Het kleine park heb je wel gezien in ruim 2 uur en dat is de entreeprijs echt niet waard.Ook met mooi weer zal dit park geen succes zijn.Dan liever Blijdorp of Avifauna.

Beoordeling gegeven door John.

supper
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 2 de pinksterdag

Datum beoordeling: 1 juni 2012

Reisgezelschap: met partner

Prachtige dierentuin het was die dag warm. ook voor de dieren. Ik vond het leuk dat de hanen los liepen. We hebben genoten fam . Veneberg

Beoordeling gegeven door 3.5 uur .

slecht
2 Cijfer 2 van 10 punten.2222

Bezoekdatum: 31-03-2012

Datum beoordeling: 31 maart 2012

Reisgezelschap: met partner

Slecht onderhouden dierentuin. De hokken zijn klein en erg vies. De urinelucht komt je tegemoet als het een binnenverblijf is. De dieren zijn erg ongelukkig en kijken leeg. Ik werd er boos van. Wat hebben wij mensen eigenlijk een macht. Ik schaamde me. Dit heb ik nog nooit eerder zo gevoeld.

Beoordeling gegeven door hallo.

6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 6-11-2010

Datum beoordeling: 8 november 2011

Reisgezelschap: met partner

De dieren zijn prachtig, maar de vele honden van de bezoekers zijn een crime, ik had meer honden om me heen dan dieren waarvoor ik kwam. Dat heeft me zeer gestoord, ik zal dan ook niet snel meer komen. De dieren zijn natuurlijk prachtig, al maakt het me soms verdrietig als ze alleen zijn in gevangenschap, ze lijken zich te vervelen.... Groeten Harry Bijleveld

Beoordeling gegeven door H.J.Bijleveld .

erg leuk
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 03-09-2011

Datum beoordeling: 5 november 2011

Reisgezelschap: gezin

Leuke dierentuin lekker tussen de beesten door lopen!

Beoordeling gegeven door D de Waal.

Super
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 31-08-2011

Datum beoordeling: 16 september 2011

Reisgezelschap: alleenreizend

Het park heeft een goede opzet qua route. Voor de kinderen leuke speelplaats. De dieren zijn heel dichtbij en toch lijkt het alsof ze de ruimte hebben. Ze hebben verschillende dieren bij elkaar gezet, zoals in het echt, dat maakt het leuker. En door het berenbos is ook leuk

Beoordeling gegeven door Riemkôla.

Geen tweede keer
3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: 31 aug 2011

Datum beoordeling: 31 augustus 2011

Reisgezelschap: met partner

Het park lijkt niet te kunnen kiezen tussen speelplaats voor kinderen of een dierenpark, en slaat de plank voor de dieren daarbij mis. Indeling is rommelig en aanbod is karig. Veel binnenlocaties waren leeg en/of er werd gebouwd. 19 euro pp is toch echt teveel.

Beoordeling gegeven door Fam. Wessels.

9
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 17 augustus

Datum beoordeling: 22 augustus 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Het is een beetje zielig van de schepper om zo'n lage beoordeling te geven. Burgers kent ook nog heel veel oude kooien. Je kunt deze twee dierentuinen niet met elkaar vergelijken. Ouwehand is veel gezelliger en is voor kinderen ideaal. Bij Burgers loop je je de bulten voor de kop.

Beoordeling gegeven door Willemiem.

waardeloos en is nog duurder dan burgers zoo
2 Cijfer 2 van 10 punten.2222

Bezoekdatum: 08082011

Datum beoordeling: 9 augustus 2011

Reisgezelschap: met partner

Dit dierenpark is niet compleet qua aanbod,is op de meeste plaatsen oud en ouderwets.Op 2 uur tijd heb je het gezien. de toegangsprijs is zelfs nog een euro duurder dan Burgers Zoo,dat wel een compleet aanbod heeft voor een dierenpark en met de bush,dessert en ocean zeker de moeite waard is. Ik zou zeggen;sluiten deze dierentuin!

Beoordeling gegeven door de schepper.

Slecht onderhouden
6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 5 augustus 2011

Datum beoordeling: 6 augustus 2011

Reisgezelschap: met partner

Ik ben geschrokken van sommige verblijven waar dieren in verkeerden. Het water van de vissen buiten was slecht onderhouden en stonk. De apen leken wel depressief en lethargisch. Wij zijn bij meerdere dierenparken in Nederland geweest, maar dit was het slechtst onderhouden en we gingen er met een vervelende nasmaak weg..

Beoordeling gegeven door Gs.

supergeweldigfantastisch
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 2 augustus 2011

Datum beoordeling: 3 augustus 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Het is er super voor jong en oud! Geweldige plekken voor kinderen om te spelen, met en zonder water.

Beoordeling gegeven door Elien.

geweldig
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 8 juli

Datum beoordeling: 29 juli 2011

Reisgezelschap: met opa en oma

de enige dierentuin waar de hond mee naar binnen kan.

Beoordeling gegeven door inka jilesen.

Mooiste dierenpark van Nederland
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: Juli 2010

Datum beoordeling: 20 juli 2011

Reisgezelschap: met vrienden

Ik heb al vele Dierenparken nationaal en internationaal bezocht, maar Ouwehands Dierenpark is toch echt het Dierenpark. Mooie aanleg, verzorgt (park en dieren), mooie verblijven, vriendelijk personeel, personeel informeert goed over de dieren, veel informatie in het park, verzorgde toiletten en restaurant, goede parkeergelegenheden. Ik kan geen 1 minpuntje opnoemen. Het leuke van Ouwehands is dat de Orang-Oetans over je hoofd slingeren. Fantastisch! De tropische Jungle "Urucu" is ook een aanrader. Voor jong en oud, een hele dag plezier!

Beoordeling gegeven door Roy.

adembenemend
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 19mei

Datum beoordeling: 28 mei 2011

Reisgezelschap: met opa en oma

mooie dierentuin en de afwisselde speeltuinen.De overdekte speeltuin hebben we veel gelachen. de giraffen geweldig we waren met voerdertijd.Ook het aqcarium[vissen] fantastisch

Beoordeling gegeven door r spijkerbosch.

Te gekke dierentuin!
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: Zondag 8 Mei 2011

Datum beoordeling: 15 mei 2011

Reisgezelschap: met partner

Waren hier al verschillende jaren niet meer geweest. Er was behoorlijk wat bij gebouwd en ze waren nog steeds bezig. De Pingins waren even uit logeren bij een andere dierentuin omdat er druk gebouwd werd aan hn nieuwe verblijf en ook komt er een groot Gorilla verblijf en dat zijn dieren die ze hier nog niet hadden. Dierentuin is niet 1 van de grootste dierentuinen, maar is mooi, het berenbos blijft uniek om te zien en dan natuurlijk nu de baby-ijsberentweeling, die met dit mooie weer druk in en om het water aan het spelen waren. Heb er heel erg van genoten. Ik zit in een rolstoel, maar alles was goed begaanbaar en ik kon op een paar dingen na, alle dieren goed zien. Al met al genoten van ons dagje uit hier. En komen hier zeker weer dit jaar, kregen namelijk ivm de verbouwingen een kortingsbon 50% korting die geldig is tot en met eind augustus 2011, maar ook zonder die bon, hadden we hier nogmaals heengegaan. Vooral ook om te zien hoe de ijsbeertjes gegroeid zijn.

Beoordeling gegeven door Gonnie Blokland-van Oversteeg.

oke
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 13 mei jl

Datum beoordeling: 14 mei 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

was prima mooi verzorgt nwe borden her en der dus oke voor zeker de kids

Beoordeling gegeven door wittenberg.

ontzettend leuk en leerzaam
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 5 mei 2011

Datum beoordeling: 6 mei 2011

Reisgezelschap: met oudere kinderen

Duidelijk opgezet park. De route wordt duidelijk aangegeven,veel info over de dieren. Ook kun je bij elk dier lezen, wat zijn leefgewoontes e.d. zijn. Erg leuk waren de ijsberen en dan naturlijk vooral de 2 kleintjes. Ze komen zo dicht bij het glas, dat het lijkt dat je ze aan kan raken. Jammer was dat het zeeleeuwen theater werd verbouwd, dus de zeeleeuwenshow hebben we moeten missen.

Beoordeling gegeven door Petra.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 28-04-2011

Datum beoordeling: 5 mei 2011

Reisgezelschap: met een groep

Ik vond het geweldig,alleen jammer dat de zeehondjes niet te bezichtigen waren.

Beoordeling gegeven door Mw.C.Roeg.

super
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 1 mei

Datum beoordeling: 5 mei 2011

Reisgezelschap: met oudere kinderen

Oma ria heeft de kleinkinderen meegenomen naar de dierentuin en dat was echt een superdag! de ijsbeertjes zijn geweldig! Ravot aapia is voor de kinderen altijd weer een feestje.. en verder is het gewoon een fantastische dierentuin met een unieke sfeer, omdat het er wat kleiner en persoonlijker lijkt dan andere dierentuinen.

Beoordeling gegeven door de moor .

3
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: juli 2010

Datum beoordeling: 5 mei 2011

Reisgezelschap: met oudere kinderen

Het is altijd leuk De dieren zijn goed bezorg, de faciliteiten zijn goed en het is met de bus beschikbaar.

Beoordeling gegeven door Karla Vanessa Bonillaa.

Prima
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: elk jaar in juni

Datum beoordeling: 5 mei 2011

Reisgezelschap: met partner

Gaan elk jaar naar Ouwehands dierenpark omdat dit park jouw iets geeft wat voor iedereen is, jong of oud.

Beoordeling gegeven door J.H.Meilof.

geweldig voor jong en oud
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 1 mei 2011

Datum beoordeling: 5 mei 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

super, Geweest met kleinkinderen van 4 en 2, Fijn dat er regelmatig een speeltuintje tussen de dieren staat, waardoor de kinderen weer even kunnen spelen. Ook de dieren voederen enz. super.

Beoordeling gegeven door gerda van den boogaard.

Geweldige ervaring
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: begin februari 2011

Datum beoordeling: 5 mei 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Met z'n tweetjes geweest, moeder en zoon. Mijn zoon van 7 jaar had nooit eerder in het echt een olifant gezien (en een wilde beer en een giraf en een tijger en...). Het was echt super. Door het eerste lentezonnetje waren de dieren ook zichtbaar 'happy en speels'. Echt leuk, vooral voor die leeftijd. Maar ook voor oudere kinderen.

Beoordeling gegeven door Marjon.

fantastisch
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: zomer 2010

Datum beoordeling: 1 mei 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

prachtige dierentuin en de overdekte speeltuin vonden de kids helemaal geweldig Als we in de buurt woonden hadden we een jaarkaart gekocht.

Beoordeling gegeven door J. Friedrich.

Tijger in de sneeuw
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 10-12-2010

Datum beoordeling: 19 februari 2011

Bij ons bezoek aan Ouwehands Dierenpark in Rhenen op een koude, beetje mistige vrijdag in december hebben we genoten van de rust in het besneeuwde park. Op je gemak kijken naar de dieren, binnen of buiten. De tijger in de sneeuw lopend, de prachtige zwart-witte strepen van de zebra's, de beren in de sneeuw liggend, de zeehondjes, de dolfijnenoefenshow..... Het was gewoon genieten.

Beoordeling gegeven door H.Godvliet.

super sinterklaasfeest
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 21 november 2010

Datum beoordeling: 10 december 2010

dierentuin rhenen was superleuk met al zijn zwarte pieten, en natuurlijk sinterklaas we hadden een kindje van 7 bij ons die vond het allemaal nog heel spannend, maar ook mijn dochter en haar vriendin (beiden 10 jaar) hebben een hele leuke dag gehad. ondanks het wel erg koud was. wel een aanbeveler voor volgend jaar!!!

Beoordeling gegeven door liesbeth derrix.

Leukste dierentuin van Nederland
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: oktober 2010

Datum beoordeling: 26 november 2010

In dit park hebben veel diersoorten meer leefruimte dan in andere parken. Daardoor zijn de dieren vaak levendiger dan in andere parken. Dat is dus veel leuker om te zien. Als de dieren gevoed worden, staat de verzorger tussen de bezoekers en is heel bereid om te vertellen over de dieren. Zo hoorden we vorige maand dat er een sterk vermoeden was dat de ijsbeer Freedom zwanger was. Ze vertelden ons alles over hoe ze daarmee omgingen. Heel leuk om te horen dat ze gelijk hadden en dat ze nu echt bevallen is. Het park is ook heel leerzaam door het paviljoen met oa skeletten en huiden van dieren. De zeeleeuwenshow blijft leuk en de dag eindigen in Rovotapia (overdekte zandspeelplaats) blijft een succes. Het park is overzichtelijk en volledig. Een prima mix van zien, leren en doen.

Beoordeling gegeven door P.Prins.

Een dierentuin voor kids!
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: oktober 2010

Datum beoordeling: 25 oktober 2010

Een heel leuk en gevarieerd park. De dieren hebben veel ruimte! Vooral de speeltuinen maken het voor kids heel leuk, er is afwisseling, dieren en spelen.

Beoordeling gegeven door Jan Willem van der Giesen.

Ouwehands Dierenpark
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: aantal jaar geleden

Datum beoordeling: 25 oktober 2010

Toen wij er zoveel jaar geleden er waren vonden we het helemaal top, dus zouden we graag weer willen gaan om te zien hoe het er nu uit ziet en nog steeds een 8 kunnen geven.

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: Juli 2010

Datum beoordeling: 12 augustus 2010

Een fijne dierentuin, mooi gelegen in de bossen. In de loop van de tijd worden de dierenverblijven steeds verbeterd en verfraaid. Als je als dier dan toch in de dierentuin moet zitten, is dat in Ouwehands Dierenpark echt fantastisch. Wat het park uniek maakt is het berenbos, het ijsberenverblijf en de zeeleeuwenshow. Wij vinden het een fijn park en komen er vaker terug.

Beoordeling gegeven door Yvonne Makram.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 18-07-2010

Datum beoordeling: 8 augustus 2010

mooie dierentuin we hebben ons hier heel goed vermaakt het is super voor jong en oud!!!

Beoordeling gegeven door britt hagemeijer.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 18-07-2010

Datum beoordeling: 8 augustus 2010

mooie dierentuin we hebben ons hier heel goed vermaakt het is super voor jong en oud!!!

Beoordeling gegeven door britt hagemeijer.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 2009

Datum beoordeling: 7 augustus 2010

hallo wij zijn vorig jaar in de vakantie in ouwehands dierenpark geweest met ons gezin 4 volwassenen en 2 kleinkindjes en hebben de ele dag super genoten ... het park is heel mooi en heel netjes en je kijkt je ogen uit overal waar je maar kijkt is het volop geniten .... heerlijk park om een hele dag te vertoeven ..!!!

Beoordeling gegeven door agatha.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 27 juli 2010

Datum beoordeling: 30 juli 2010

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door riny chorus.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: augustus

Datum beoordeling: 30 juli 2010

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 31-05-2010

Datum beoordeling: 30 juli 2010

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 27-07 -2010

Datum beoordeling: 29 juli 2010

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door jm van wijk.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 29 juli 2010

Datum beoordeling: 29 juli 2010

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door Mary Roest.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 27-07-2009

Datum beoordeling: 28 juli 2010

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 01-06-2010

Datum beoordeling: 1 juni 2010

Leuke dierentuin voor jong en oud,genoeg te doen voor ieders wat wils,alleen erg ververlend dat op de site van dagjeweg.nl vermeldt staat dat het van 9 tot 18 uur open zou zijn en wij dus om 9 uur op de stoep stonden terwijl het pas om 10uur open gaat en om 17uur weer dicht gaat.Van 9 tot 18 uur geldt alleen voor het weekend. Op de site van Ouwehands zelf staan wel de goede openingstijden.Ondanks het wachten hebben we toch een erg leuke dag gehad.

Beoordeling gegeven door Jolanda .

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 12-06-2009

Datum beoordeling: 31 mei 2010

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door I. van Kemenade.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 13 mei 2010

Datum beoordeling: 21 mei 2010

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door Cary Baart.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: september

Datum beoordeling: 19 december 2009

Mooi park, schoon en verzorgt.

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: januari 2009

Datum beoordeling: 24 oktober 2009

ouwehands dierenpark vond ik een leuk overzichtelijk park waar je heel de dag plezier beleefd voor jong en oud de dieren zijn goed te zien ook voor de kinderen hoefde ze niet steeds op te tillen. de dieren hebben vrij groote leefruimte over het gehele park genoeg en goed verdeelde speelmaterialen voor de kinderen wat erg leuk is het treintje die boven eenaantal dierenverblijven gaat. en de shows om de kids te vermaken is ook leuk het eten is ook lekker en betaalbaar Het berenbos is fantastisch zowie zo vind ik het heel goed dat de beren na een naar verleden hier goed verzorgd worden en een groot leefgebied hebbn wat mn kinderen erg gaaf vonden dat bij de beren ook de wolven leven en toevallig toen wij er waren was er een beer in gevecht met een wolf dit vond mijn zoontje fantastisch het personeel is ook vriendelijk het park is netjes en overzichtelijk al met al een dierentuin waar ik wel vaker heen zal gaan

Beoordeling gegeven door mariska lammers.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: juli 2009

Datum beoordeling: 22 oktober 2009

wij waren erg tevreden. we konden goed parkeren en iedereen was even vriendelijk en we werden goed te woord gestaan. zeker voor herhaling vatbaar.

Beoordeling gegeven door alice vis.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: augustus 2009

Datum beoordeling: 22 oktober 2009

Het is een geweldig park! Goed onderhouden. Zijn ook vaak bezig met vernieuwingen. Tevens een leuke speel/water tuin voor de kids. Het park heeft ook vaak extra's, zoals van de zomer de shows van Hans Klok, deze was geweldig en zat gewoon bij de prijs in. Ook zijn er 2 goede restaurants en een overheerlijke poffertjeskraam. Zelfs met "slecht" weer een bezoekje waard, door de Ravotapia. EEN PARK OM TERUG TE KOMEN!!!!!

Beoordeling gegeven door C.W. van de Haar.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: september 2009

Datum beoordeling: 22 oktober 2009

Super leuke dierentuin. Gezellige sfeer. Veel dieren. Kei leuke speeltuin, wij gaan meerdere malen per jaar naar Ouwehands Dierenepark.

Beoordeling gegeven door S.Boeren.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: okt 2008

Datum beoordeling: 22 oktober 2009

Mooi aangelgd park zoals het berenbos en de ijsberen. Leuke speeltuinen

Beoordeling gegeven door janet.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: juni 2007

Datum beoordeling: 22 oktober 2009

Wij zijn hier vorig jaar met schoolreisje geweest. De kids vonden het leuk om er te zijn . Ik vond het eerlijk gezegt wel een beetje oud allemaal op het olifanten verblijf [het nieuwe gedeelte dus na ] Maar we hebben ons prima vermaakt dieren trekt altijd en blijft altijd leuk en mooi. We komen zeker nog wel eens weer.

Beoordeling gegeven door jeannet schutte.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 20 oktober 2009

Datum beoordeling: 18 oktober 2009

wij vinden het een superrrr dierenpark mijn zoontje gaat er graag heen zo ook weer deze week

Beoordeling gegeven door rik en arita.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 25-08-2009

Datum beoordeling: 27 september 2009

Prachtige omgeving en wat het vooral speciaal maakte zijn de vele speelmogelijkheden door heel het park heen, voor de kinderen! TOP.

Beoordeling gegeven door esther.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 22-08-2009

Datum beoordeling: 24 augustus 2009

Leuke dierentuin met veel verschillende soorten dieren. De verblijven van de dieren liggen dicht bij elkaar waardoor je op het eind van je dag niet de hele 4daagse hebt gelopen zoals bij andere dierentuinen. Ook erg leuk voor kinderen doordat er veel locaties zijn waar ze kunnen eten.

Beoordeling gegeven door Kees Mataan.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 31-07-2009

Datum beoordeling: 22 augustus 2009

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door s.vinke.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 18 augustus 2009

Datum beoordeling: 20 augustus 2009

Afgelopen dinsdag zijn we naar Ouwehands Dierenpark geweest. Wat een super leuk park met leuke shows. Een erg schoon park. Vriendelijke medewerkers en een heel mooi park. Leuk want je komt dicht bij de dieren. Mooie grote verblijven en veel zorg en aandacht voor de dieren. In een woord de moeite waard!!!

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 16 augustus 2009

Datum beoordeling: 19 augustus 2009

Het is erg leuk voor de kinderen, maar ook voor volwassenen Voor de familie is het een ontspannend uitje, er is veel bekijks en de kinderen kunnen er ook leuk spelen

Beoordeling gegeven door Hanan.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 26-07-09

Datum beoordeling: 3 augustus 2009

In 1 woord GEWELDIG We hebben met 2 volwassen en 2 kinderen een onvergetelijke dag gehad Het was de eerste keer dat we het park bezochten, maar zeker niet de laatste De dieren hebben volop ruimte Restaurants waren primá Het hele park is erg leuk opgezte en voor elk wat wils Ook was er voor de kinderen voldoende speelruimte

Beoordeling gegeven door Bianca Roelofs.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 26 juli 2009

Datum beoordeling: 29 juli 2009

Zeer mooie dierentuin met ruime parkeergelegenheid.Schitterende vogelboeken voor weinig geld verkrijgbaar bij zeer vriendelijke verkoopster in souvenirshop.Schoon sanitair.Ruime verblijven voor de dieren.

Beoordeling gegeven door Rene Geurtse.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 28-06-09

Datum beoordeling: 18 juli 2009

echt super! Mijn dochter vond t fantastisch om al die dieren te zien!

Beoordeling gegeven door Soes.

3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: mei 2009

Datum beoordeling: 30 juni 2009

Het is zeker niet mijn dierentuin ! Burgers veel ruimer opgezet. Ouwehand heb je binnen twee uur gezien. Echt een park voor kleine kinderen, maar niet voor pubers! Komen hier niet meer!!

Beoordeling gegeven door Rens.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 05-06-2009

Datum beoordeling: 5 juni 2009

Met de kleine van anderhalf genoten van het park. Geen grote afstanden van de dieren maar er kort op zitten. Kleine keek zijn ogen uit. Ook speelmogelijkheden waren er genoeg.

Beoordeling gegeven door fam van Tilburg.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: april 2009

Datum beoordeling: 25 april 2009

heel mooi park, prachtige klassieke voliere in het begin van het park, bij slecht weer ook ideaal in Ravot Aapia, centrale ligging in Nederland.

Beoordeling gegeven door jeannette van Ginkel.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: april 2009

Datum beoordeling: 22 april 2009

Dit is een mooie dierentuin met veel mogelijkheden om te spelen. Juist als het een dag minder weer is, biedt Ouwehands Dierenpark genoeg vermaak. RavotApia is de speeljungle en kunnen de kinderen zich overdekt als apen gedragen. (Neem wel wat extra kleding mee...er is veel water in de speeljungle)

Beoordeling gegeven door Joel.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 11-01-2009

Datum beoordeling: 13 februari 2009

het park zag er mooi uit, de tuinen goed onderhouden, genoeg mogelijkheden voor de kinderen om te spelen. wij vonden alleen dat de paden naar de dieren toe niet duidelijk aangegeven werden.

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: september 2007

Datum beoordeling: 6 februari 2009

Beslist geen onvoldoende, maar ruim een 8. Met de kleinkinderen een leuk en leerzaam en ook ontspannen dagjeuit, waar de gemaakte foto's nog een mooie herinnering aan zijn.

Beoordeling gegeven door G.van Voorthuizen,.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 27-12-2008

Datum beoordeling: 29 december 2008

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door J. Swart-Boorsma.

6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 23 december 2008

Datum beoordeling: 27 december 2008

er waren niet zo heel veel dieren

Beoordeling gegeven door ouwehands.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 14 November

Datum beoordeling: 25 december 2008

Een hele fijne dag gehad.Je vergeet al je zorgen en muizenissen.s,Avonds kom je moe maar voldaan weer thuis en kan je er weer even tegen. Een aanrader. Veel succes:Fam.E.Wouda

Beoordeling gegeven door E.Wouda.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: nov 2008

Datum beoordeling: 24 december 2008

prima dierentuin. veel te doen

Beoordeling gegeven door wubben.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: hersfst vakantie

Datum beoordeling: 7 december 2008

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door N.N..

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 23.11.2008

Datum beoordeling: 6 december 2008

Heel leuk georganieseerd! Fantastisch voor kinderen. Helaas het weer was niet zo prachtig.

Beoordeling gegeven door PLooij.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 26-04-2008

Datum beoordeling: 6 december 2008

Voor het eerst in deze dierentuin geweest. In 1 woord: top. Wat geweldig mooi aangelegd. Eigenlijk is voor iedereen wel wat aanwezig. Zelf vond ik de kleine ijsbeer helemaal het einde. Vanwege mijn grote liefde voor de natuur en zeker de noordpool, was dit een hoogtepunt. Verder was het berenbos echt geweldig!!!! Wow, wat een ruimte voor de beren. Zou daar wel uren kunnen door brengen. Echt een park waar mijn hartje verliefd op is geworden.

Beoordeling gegeven door Monique van Heertum.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 19-10-2008

Datum beoordeling: 17 november 2008

Erg leuke dierentuin, waar tevens de kleinkinderen zich ook uitstekend hebben vermaakt met de speelattributen buiten (wel jammer dat daarvoor bij sommige betaald moest worden) en binnen. Ook de mono-rail veel erg in de smaak. Kortom, een leuke en leerzame ervaring!

Beoordeling gegeven door Jos de Jager.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 9-11-2008

Datum beoordeling: 16 november 2008

Het was een erg leuke dag die vanuit de AVRO ging via de Girafpas. Het was heel druk, maar de mensen van het dierenpark zijn hier zo op voorbereid, dat alles gewoon vlekkeloos verliep. Er was veel personeel aanwezig in het park, maar ook in de restaurants. Alles was gewoon goed verzorgd. De dieren, het park en alle gebouwen. Mijn petje af!

Beoordeling gegeven door N.I.Hartig-Middelkoop.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 09-11-2008

Datum beoordeling: 15 november 2008

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door Ingrid van Dijk.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: mei 2008

Datum beoordeling: 14 november 2008

Dierenpark Rhenen.Met alle kinderen en kleinkinderen geweest. troffen mooi weer. echt dierentuin weer. Er zijn een paar voortreffelijke foto's gemaakt van het hele gezin. Kijken we elke dag nog met plezier naar. leuke herinnering aan eem fijne dag.

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: november 2008

Datum beoordeling: 7 november 2008

Een aparte dierentuin met leuke nevenactiviteiten. Vooral de musical Apie krijgt vrienden, vonden wij bijzonder geslaagd. Als abonnementhouders komen wij, mijn vrouw en kleinkinderen regelmatig in deze dierentuin. Jammer vinden we, dat met zich niet altijd aan zijn woord houdt. Zo zou er vorig jaar al een nieuw pinquin en schildpaddenverblijf gebouwd worden (daar zijn die dieren ook echt hard aan toe) maar tot heden is daar nog niets van te bespeuren. Terwijl het nieuwe pinguinverblijf notabene al geruime tijd op de plattegrond staat. Het binnenterrein, is daarna ook wel aan een grote opknapbeurt toe, maar allee, alles kan natuurlijk niet ineens. Voor de rest vinden wij het een prachtige gezellige dierentuin, ook de educatie is uitstekend verzorgd. Lof voor de vrijwilligers en het personeel in de horeca en die leuke aardige dame in het winkeltje.

Beoordeling gegeven door Wouter.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 17-10-2008

Datum beoordeling: 19 oktober 2008

Park bezocht 17-10, Het park wordt steed uitgebreider que faciliteiten, restaurants en shows en is goed bereikbaar in Rhenen. Wij hebben voor een abonnement gekozen, daar een bezoek aan de dieren of gewoon een wandeling door het park meer dan de moeite waard is. Mn Ravot Apia en Omkhese (aapverblijf/reptielen) is erg leerzaam en leuk. Een aanrader voor gezinnen met kinderen, maar ook voor singles

Beoordeling gegeven door M.W. van Veen.

5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: september

Datum beoordeling: 18 oktober 2008

dagje ouwehans dierenpark, met 5 personen, was wel gezellig, maar het middag eten was niet lekker, wel heel veel geld kwijt, maar niet te eten ,jammer ,en het even tussen door z.a. wat drinken enzo was ook duur en niet te eten ,een dagje ouwehands(5 personen)€350,00

Beoordeling gegeven door ouwehands dierenpark.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: juli 2008

Datum beoordeling: 12 oktober 2008

dit is een dierentuin met enorm veel afwisseling om je te vermaken, zowel met het kijken naar dieren (mooie verblijven, o.a. met glazen wanden, ook met een blik onder water), als de "even bijkomen" plekken, waar kinderen intussen veilig en op een uitdagende wijze kunnen spelen. ook de zeehondenshow was erg leuk !

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: juli 2008

Datum beoordeling: 11 oktober 2008

Mooi dierenpark, erg vriendelijke mensen, we kregen een uitgebreide uitleg over stokstaartjes, door een toevallig aanwezige dierenverzorgster. Leuke zeehondenshow. Erg kindvriendelijk. Mooie ruime dierenvertrekken en prachtig ingerichte bloemenparken. Kortom, een zeer zeker aan te raden dagje uit. PS: ruime parkeergelegenheid en goed bewegijzer.

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 11-10-08

Datum beoordeling: 11 oktober 2008

Het mooie herfstweer maakt natuurlijk veel goed, evenals de 50% kortingskaartjes. Leuke zeehondenshow en kindermusical Apie krijgt vriendjes is bij de prijs inbegrepen, ook mooi overdekte speeljungle met burgertent, monkeytrail (treintje op rails in de lucht over het dierenpark) Verder zijn er genoeg zitplaatsen en toiletten voor de kleintjes door het gehele park & is de loopafstand van de parkeerplaats ook wel goed te doen. Bij de dieren kunnen de kinderen dichtbij komen, dat is wel eens anders in andere dierentuinen. Een Boa constrictor, kaaiman en bruine beer op een meter afstand,spannend voor de kleintjes. Kortom een geslaagde dag maar zonder kortingskaartjes + met alle, toch wel dure, consumpties(koffie 2.10 euro!) toch wel weer een erg prijzig dagje uit.

Beoordeling gegeven door Klein Tiessink.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 14 -9-2008

Datum beoordeling: 11 oktober 2008

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 29 september 2008

Datum beoordeling: 11 oktober 2008

Er was veel te zien. Het was niet te druk, zodat we genoeg tijd hadden om alles te bekijken. Ook liep er een kamelenjong met zijn begeleider tussen het publiek, wat de dieren nog dichter bij ons bracht. Ook de zeeleeuwenshow wat zeer de moeite waard! Al met al hebben we een erg leuke dag gehad en erg genoten van de dierenwereld.

Beoordeling gegeven door APL Groenendijk.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 28 september 2008

Datum beoordeling: 5 oktober 2008

Wij, opa en oma, met 2 zoons ,en hun gezinnen hebben deze laatste mmoie zondag in september Ouwehands dierenpark bezocht. Voor de kleinkinderen, 6, 2 en 1 jaar is dee dag een grote belevenis geweest. Deze dierentuin is heel kindvriendelijk opgezet en dat hebben wij gemerkt aan de ouders en kleinkinderen. Een ikke pluim.

Beoordeling gegeven door Anneke Goezinne.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 13 september

Datum beoordeling: 5 oktober 2008

Ouwehands dierenpark een mooi en ruim opgezet park, keurig verzorgt en vooral de binnen speeltuin een lust voor de jongens geweest.

Beoordeling gegeven door M. Opdam.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 22 september 2008

Datum beoordeling: 5 oktober 2008

Het was een mooie zonnige late zomerdag. Op een maandag na de vakantieperiode, dus lekker rustig. Ook de dieren waren allemaal erg rustig. Zat weinig beweging in....waren ook vast die drukke zomervakantiebezoekers "zat", dus lekker genieten en op je dooie akkertje doen wat je moet doen. Erg genoten die dag, vooral van de beren in het Berenbos, al waren die ook niet erg aktief. Toe aan hun winterslaap denk ik.

Beoordeling gegeven door Lenie van Dam.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 04-10-2008

Datum beoordeling: 4 oktober 2008

Vandaag zijn we in Ouwehands Dierenpark geweest!! Het was een heerlijke dag! We hebben ons laten leiden door de kinderen! Wat een dierentuin zeg! Mijn vader vertelde over vroeger.... Toen zag je nog echte dieren in een park! Maar papa vandaag zagen we de dieren ook hoor!! De beren met de wolven op een afstand, de olifanten, de giraffe's zou je kunnen aanraken! En dan de tijgers de leeuwen de apen in 1 woord geweldig!! Geweldig genoten niet alleen de kinderen maar wij ook! Even regen gehad, maar dat maakt toch niks uit we zijn naar binnen gegaan in het Ravot Aapia! Dit is een overdekte speeljungle! We gaan zeker vaker en mijn vader moet zeker mee....

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: september 2008

Datum beoordeling: 3 oktober 2008

- gezellig familiepark, - Veel "doe-activiteiten" - groot overdekt speelterrein met horeca gelegenheid, waar kinderen eindeloos met zand en water kunnen spelen .Er is zelfs een droger aanwezig voor het geval dat kinderen iets te uitbundig met het water aan de slag gaan. - overige atracties (o.a. mono-rail) zijn gratis - honden worden toegelaten, en mogen zelfs mee in de mono-rail!!!

Beoordeling gegeven door Wijnhout.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 27 aug.2008

Datum beoordeling: 1 oktober 2008

Goed verzorgd ,duidelijk voor iedereen,schoon park,

Beoordeling gegeven door Ouwehands Dierenpark.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 19 september

Datum beoordeling: 20 september 2008

Een hele leuke dierentuin.Niet te groot en niet te klein.Erg leuk om met de klein kinderen er naar toe te gaan .En om meerderen keren te bezoeken.Aleen jammer dat er weinig gelegen heid was om even koffie te drinken,want alles was zo wat dicht.DAT was 19 september.Maar de kinderen hebben erg genoten.wan alle dieren.

Beoordeling gegeven door trudie dekker.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 13-09-2008

Datum beoordeling: 20 september 2008

De dierentuin in Rhenen is een leuke dierentuin voor jong en oud. Een mooi groen park en alles ziet er netjes uit.

Beoordeling gegeven door Dohmen.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: half augustus 2008

Datum beoordeling: 20 september 2008

Hradsikke leuke dierentuin. het was mooi weer en de kinderen konden er lekker met water kliederen. Ook vvolop plekken om even lekker te zitten en een hele mooie binnenspeeltuin. Helemaal top!

Beoordeling gegeven door Ingeborg van Schayk.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 30-8-08

Datum beoordeling: 20 september 2008

Erg leuk, vooral de zeeleeuwenshow

Beoordeling gegeven door Jolanda van den Brink.

6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: mei 2008

Datum beoordeling: 20 september 2008

het is niet rolstoel vriendelijk! vcoral in dat berenbos als je in een rolstoel zit kijk je alleen tegen een railing in! voor de rest zitten er ook heel veel heuveltjes in waar je de rolstoel amper tegen aangeduwt krijg! om daar binnen wat tegaan eten is ook erg lastig met drempeltjes enz! het goede van deze dierentuin is dat het personeel heel vriendelijk is en je bereid is je met veel dingen te helpen

Beoordeling gegeven door N.N..

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 16-07-2008

Datum beoordeling: 19 september 2008

We hebben ons prima vermaakt. Zelfs de allerkleinste, 1.5 jaar, heeft zijn ogen uit gekeken.

Beoordeling gegeven door S van Steenderen.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 14-9-2008

Datum beoordeling: 18 september 2008

We zijn dit weekend met z'n drietjes naar Ouwehands Dierenpark geweest. Het is héél leuk veranderd. Het was even geleden dat we er waren, maar mooi opgeknapt. Een echte aanrader! Een van de mooiste dierentuinen van Nederland. Onze zoontje is toch al gek op dieren dus samen met het mooie weer, een geslaagde dagje uit!

Beoordeling gegeven door Fam.Florussen.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: Zaterdag 13 September

Datum beoordeling: 14 september 2008

Erg mooi ruim en groen park! De dieren hebben er de ruimte en hebben het er duidelijk naar hun zin! Erg mooie Zeeleeuwenshow die hebben we 2 keer bekeken en waren verschillend van elkaar. Byzonder dat je in het Berenbos zo dicht bij de Beren kan komen, al moet je dan wel het geluk hebben dat de Beren dichtbij het hek zijn. Er stonden ook kraampjes in het park waar medewerkers met schedels en vachtten van overleden dieren stonden en uitleg gaven over de dieren, wat erg leuk was! Er waren veel toiletten die netjes en schoon waren en gratis. En je had ook genoeg keuze uit wat te gaan eten. Al was het jammer dat we moestten wachtten tot ze onze frietjes en burgers hadden gemaakt, maar die toen we ze kregen al bijna koud waren. De prijzen van het eten waren niet duur, 6,60 voor een bak frietjes, een burger en een medium frisdrank. Er zijn Honden toegestaan in het park, en zelfs drinkbakken staan er voor ze, dat vonden wij juist niet zo prettig een paar keer sloegen Honden op hol door hard te blaffen en grommen naar dieren waardoor sommige dieren schrokken, en dan bleven die baasjes met Hond er nog doodleuk staan ook! Veel plantensoorten ook in het park, met een vlindertuin (buiten) waar nu helaas niet veel Vlinders meer waren, veel in bloei zijnde Zonnebloemen. We hebben er een heel fijne dag gehad, en vele mooi foto's gemaakt!

Beoordeling gegeven door Fatels.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: Mei 2008

Datum beoordeling: 29 juli 2008

Naar mijn mening het mooiste Dierenpark van NL. Ouwehands Dierenpark ziet er netjes verzorgt uit, de verblijven zijn erg mooi, ze bouwen ook steeds weer nieuwe verblijven zodat deze dieren in een mooi nieuw verblijf van "nu" komen en op de oude verblijven weer mooie nieuwe verblijven gebouwt kunnen worden. Veel dieren, groot park, uniek Berenbos (hier in Ouwehands kunnen de beren en wolven leven als in de natuur). De wandelpaden zijn mooi aangelegt. En de nieuwe entree ziet er helemaal goed uit. Dit jaar word er ook nog een nieuw pinguin verblijf gebouwt met rotsen. Een geweldig park! Een dikke 10 waard!

Beoordeling gegeven door Roy.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 21-7-2008

Datum beoordeling: 28 juli 2008

Zeer mooi verzocht park en biedt net iets meer dan een 'dierentuin'. Ondanks het slechte weer hebben we toch een erg leuke dag gehad.

Beoordeling gegeven door N.N..

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 30 juni 2008

Datum beoordeling: 27 juli 2008

we hadden zegels gespaard bij super de boer voor gratis dierentuinkaartjes, we zijn naar ouwehands geweest en hebben een geweldige dag gehad, een mooie looproute zodat je alles ziet, hier en daar kun je wat eten of drinken, vriendelijke mensen, gewoon een heerlijke dag gehad.

Beoordeling gegeven door Astrid Smit-de Kroon.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: juli 07

Datum beoordeling: 27 juli 2008

Mooi park om een hele dag te vertoeven. Leuke speeltuin en mooi berenbos.

Beoordeling gegeven door a van loon.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 25 juli 2008

Datum beoordeling: 26 juli 2008

Wij zijn afgelopen vrijdag 25 juli naar Ouwehands Dierenpark in Rhenen geweest. Het was zoals altijd weer super ! Weer een hoop veranderd in positieve zin. Door de zomervakantie was het vrij rustig, maar wel levendig. De zeeleeuwen show was weer heel leuk en altijd weer lachen als er mensen nat worden in het publiek. Heel veel beren en wolven in het berenbos gezien, er was veel levendigheid. Echt mooi om te zien. Lekker gegeten en onze dochters hebben zich ook kostelijk vermaakt in umkoshi (waterspeelgedeelte) en de ravotappia. Het lijkt wel of ze hier steeds meer lol beleven. Zeker de moeite van een vervolgbezoek waard. Groet, Mevr. M. Beekman

Beoordeling gegeven door Ouwehands Dierenpark.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 19 juni 2008

Datum beoordeling: 26 juli 2008

we hebben genoten in Owehands Dierenpark, Het is een park voor kinderen overal dicht bij en dan dat berendbos geweldig daar loopt de bezoeker door een kooi terwijl de dieren heel dicht bij het hek zijn. Vooral het voeren was een lust. Ik kan iedereen aanraden daar naar toe te gaan, Daarna of er voor even het oorlogsmonument op de greppeberg een bezoek brengen. Even weer zien waarom wij het zo goed hebben onze vrijheid. In de ontrek is het goed toeven er is een heerlijk pannekoek huis en een terras waar je weer helemaal kan uitrusten

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 13-07-2008

Datum beoordeling: 26 juli 2008

Een erg mooie dierentuin waar de meeste dieren erg veel ruimte krijgen in mooie verblijven. Verder is de dierentuin heel mooi vormgegeven met een hoop groen en mooie speeltoestellen voor kinderen. Heerlijk ontspannen ineen dierenrijke omgeving.

Beoordeling gegeven door Evelien van Eck.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: mei 2008

Datum beoordeling: 26 juli 2008

De kleinkinderen en opa en oma zijn heel erg enthousiast over dierenpark RHENEN.Een mooi park en een nog leukere speeltuin.Zelfs Bryan van 14 gaat heel graag naar Rhenen.Van ons krijgt het park een dikke 9.

Beoordeling gegeven door Ouwehands.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 1 jaar geleden

Datum beoordeling: 26 juli 2008

Ouwehands dierenpark heeft een zeer gevarieerde dierenpopulatie. De berenplek en leeuwenplek zijn zeer goed opgezet. Ook de klantvriendelijkheid spreekt erg aan. Normale goede prijzen en heel veel plezier Ook het restaurant is zeer goede en de bwegwijzering fantastisch aangegeven. proficiat Ouwenhands

Beoordeling gegeven door N.N..

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: augustus 2007

Datum beoordeling: 26 juli 2008

Super voor kinderen van alles wat, overdekt de speeltuin. Makkelijk voor als het gaat regenen. Wij willen niet anders dan naar deze dierentuin. Omdat er ook een leuke speeltuin bijzit. En mocht het gaan regenen, kun je snel iets overdekts opzoeken. Niet te groot en niet te klein, precies goed

Beoordeling gegeven door Oevermans.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 18-07-08

Datum beoordeling: 21 juli 2008

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door danielle van den Berg.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 28-06-2008

Datum beoordeling: 21 juli 2008

ik vind het dieren park egt super ik ging er oten ik klein was al heen en er is ook veel veranderd maar vind het nog steed leuk om te gaan ik ben pas trouwens nog geweest.

Beoordeling gegeven door ouwehands dierenpark.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: augustus

Datum beoordeling: 21 juli 2008

Wij komen hier bijna elk jaar en in het verleden wel 2 keer per seizoen. Voor ons niet zo ver en een heel leuk dagje uit. Dus genieten.

Beoordeling gegeven door fam. Bikker.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 21 juni 08

Datum beoordeling: 20 juli 2008

Goed met extra activiteiten,zoals een musical.(weekend en zomervak.) Wel op sommige plekken wat minder handig als je met bv. regenachtig weer een rolstoel duwt.Bv. bij het berenbos heb je een houten brug,die mogelijk glad kan zijn.

Beoordeling gegeven door Ouwehands dierenark.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 22-06-2008

Datum beoordeling: 19 juli 2008

een prachtige dierentuin met volop speelvermaak voor de kinderen.

Beoordeling gegeven door P.W. Vermeulen.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: vrijdag18 juli 2008

Datum beoordeling: 19 juli 2008

Het was slecht weer, dus gaan we naar iets waar je naar binnen kunt en tussen de buien door effe naar buiten. Het viel reuze mee wat het weer betrof. Het goot toen we binnen waren. hahaha. Er is nu een nieuw gedeelte bij gekomen -Rimba- een soort -volg het pad en kom allerlei dieren en wetenswaardigheden tegen- zeeeer verassend moet ik zeggen. Het pad is goed begaanbaar, ook voor de rolstoel. In het jungle gedeelte kun je nu naar boven gaan, er is nu een extra restaurant en als je doorlooptnaar achteren, kom je op een leuk half open terras met uitzicht op een vlakte met zebra's en giraffe's en ed. Je kunt daar heerlijk zitten in lekker ruime stoelen. Als het dan ook nog eens zonnig en droog is ben je daar zo een uurtje kwijt aan gewoon even genieten. Het hele dierentuin gedeelte heeft, lijkt het wel een hele opfrisbeurt gekregen. Het was al met al (we werden natter binnen dan buiten!!) een lekker dagje uit.

Beoordeling gegeven door E.van Schilt..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: juni

Datum beoordeling: 16 juli 2008

vond dat deze park wat bijzondere dieren had,witte tijgers, witte uilen. voorzieningen voor kids erg up to date, kind vriendelijk. klant gericht personeel die de tijd namen om wat bijzonders te vertellen,toppie!

Beoordeling gegeven door jean west.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: half mei 2008

Datum beoordeling: 13 juli 2008

Ouwehand - beestachtig goed. Met die slogan ben ik als het ware opgegroeid want als kind kwam ik ieder jaar wel in Ouwehands Dierenpark. Nu kwam ik er weer als volwassene, maar het was nog steeds in 1 woord genieten. Een grote variatie aan dieren, duidelijke uitleg, interessante en leuk gepresenteerde wetenswaardigheden, goed loopbare afstanden tussen de verschillende soorten dieren, lekkere natjes en droogjes op zijn tijd en gelukkig ook nog het zeeleeuwentheater (al waren er vroeger volgens mij dolfijnen) en de aquariumhal. Leuk ook dat de olifanten terug zijn! Kortom: Ouwehands Dierenpark staat garant voor een heerlijk ontspannen dag. Ook bij slecht weer is het de moeite waard; kleintjes kunnen uren spelen in het overdekte speelpark terwijl de douderen daar kunnen genieten van (o.a.) lekkere appelflappen ;-)

Beoordeling gegeven door M. Nederveen.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 29-06-2008

Datum beoordeling: 13 juli 2008

Gezellig, leuk en relaxed en voor herhaling vatbaar, want niet alles gezien en gedaan.

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 25 juni 2008

Datum beoordeling: 13 juli 2008

een heel fijne dag in een schitterend park. vooral het berenbos heef mij getroffen. het moet voor de dieren daar heel fijn zijn. eveneens de voorzieningen voor de kinderen zijn buitengewoon. beslist nog een bezoek waard.

Beoordeling gegeven door M.Wuisman.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 12-07-08

Datum beoordeling: 13 juli 2008

Mijn ervaring van deze Dierentuin is fantastisch,de vriendelijkheid van het personeel de ruim opgezette dierentuin war voor jong en oud ,valide en mindervalide genoeg te zien is.

Beoordeling gegeven door H.Lassner.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: juni 2008

Datum beoordeling: 13 juli 2008

Zier er allemaal goed verzorgd en fris uit ! Voor elk wat wil van jong tot oud

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: juni 2007

Datum beoordeling: 13 juli 2008

vorig jaar in rhenen geweest,heel mooi park,ook veel voor de kinderen te toen en leerzaam,we willen zeker nog een keertje terug,vorig jaat hadden we pech want het was slecht weer gehad,maar ondanks alles toch een hele leuke dag

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 11.07.08

Datum beoordeling: 12 juli 2008

Ondanks de verbouwing een zeer gastvrij ontvangst en weinig hinder van de werkzaamheden.

Beoordeling gegeven door annekevink@planet.nl.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 11.07.08

Datum beoordeling: 12 juli 2008

Ondanks de verbouwing een zeer gastvrije ontvangst en weing overlast ondanks de werkzaamheden

Beoordeling gegeven door annekevink@planet.nl.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: Mei

Datum beoordeling: 12 juli 2008

Dankzij de bonnen van Super de Boer, konden we sinds lange tijd weer eens een dagje uit gaan. We hebben het niet al te breed en met ons 9 jarige dochter zijn we toen naar Ouwehands Dierenpark geweest. Het was toevallig een prachtige dag en vol enthousiastme gingen we op pad. We leken de smurfen wel want elke keer vroeg onze dochter of we er al waren en wij elke keer nee nog niet. Maar toen we er eenmaal waren, schoot de spanning in haar en wild enthousiast rende ze van de ene naar de andere kant van de parkeergelegenheid tot we bij de ingang kwamen. Eenmaal daar voorbij, begon het grote avontuur. Voor ons was het jaren en jaren geleden dat we er geweest waren dus ook papa en mama keken hun ogen uit en wat ons het meest eigenlijk bekoorde waren de speelgelegendheden die er waren. Al dat klimmen en speel gebeuren viel ook in goede aarde bij onze kleine meid. De dieren waren fantastisch en de witte leeuwen stalen ons hart. Majestueus lagen ze samen te kijken om zich heen. Wat een prachtige dag moest worden, is een super fantastische dag geweest en zeer zeker voor herhaling vatbaar.

Beoordeling gegeven door Wil Stange.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: juli/augustus 2007

Datum beoordeling: 12 juli 2008

Ontzettend leuk! We gaan ieder jaar naar een andere dierentuin maar deze springt er wel uit, waarom; de dierentuin is goed onderhouden,overal speeltoestelen en wat ons ook opviel dat in ieder water van die grote vissen zwemmen, onze kinderen hebben zich van begin tot het eind zich vermaakt, dat zie je niet veel, maar daar wel. En dat is wel de reden dat we graag naar ouwenhands dierenpark toe gaan.

Beoordeling gegeven door N.N..

5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 26 juni 2008

Datum beoordeling: 12 juli 2008

Vindt het schande om 5 euro te moeten betalen voor een stuk grond vol kuilen en hobbels die ze de naam parkeerterrein hebben gegeven. Ook de prijzen in het restaurant verdienen geen schoonheidsprijs, bestel je bv een hamburgermenu dan moet je de mayonaise en ketchup apart betalen á 75 eurocent per portie, noem het dan geen menu!! dit geldt ook voor het sate menu, dit bestond uit Gekookt? vlees, paar stukjes patat en een eetlepel rauwkost (in een bakje), ook viel het mij op dat er steeds minder dieren zijn cq waren maar er wel meer speelmogenlijkheden worden gecreeerd. Nee, het is niet meer het ouwehand zoals het was.

Beoordeling gegeven door N.N..

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 28 - 07 - 2008

Datum beoordeling: 10 juli 2008

Leuke ervaring bij oudehands dierenpark Niet groot en goed overzichtelijk om daar een dag te vertoeven. Natuurlijke opzet en mooie grote ruimtes voor de dieren. Je moet nu wel meer zoeken naar de dieren dan tien jaar geleden, dit komt dat de dieren meer ruimte hebben.

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: mei 2008

Datum beoordeling: 10 juli 2008

Wij vinden Ouwehands Dierenpark het mooiste park welke wij bezocht hebben. Onze kinderen genoten volop in Ravotapia. En wij de ouders ook. Helemaal prettig dat ouders hier even lekker kunnen eten en drinken op onze eigen gemak. De kinderen vermaken zichzelf dan prima. Wij komen zeker graag terug. Fam Kochx

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 7 juli 2008

Datum beoordeling: 8 juli 2008

Een leuk dagje uit naar Ouwehands dierenpark in Rhenen. We hebben ontzettend genoten. Bij aankomst van het park kregen een uitgebreidt dagoverzicht wanneer het etenstijd was voor sommige dieren. We hebben de wandelroute gelopen en hebben iedere bewoner van het park kunnen bewonderen. Ook waren er veel baby's geboren. Erg leuk, een echte babyboom! We gaan snel een keer terug.

Beoordeling gegeven door Salome de Quartel.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 10 mei 2008

Datum beoordeling: 7 juli 2008

Helemaal geweldig, de kinderen hebben zich de hele dag prima vermaakt!

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 29062008

Datum beoordeling: 5 juli 2008

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 19 juni 2008

Datum beoordeling: 3 juli 2008

is een prachtige dierentuin vorig jaar een abonnement gehad en dit jaar weer vrij kaarten gespaard bij super de boer ik heb 2 kinderen die vinden het iedere keer een feest als we naar ouwehand gaan!!!!!!!!!!!!!we zijn bijna in alle dierentuinen geweest maar die bij ons in de buurt is het leukst

Beoordeling gegeven door j de bruin veenendaal.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 17-06-2008

Datum beoordeling: 30 juni 2008

erg leuke dag gehad.De kleinkinderen hebben enorm genoten en wisten niet dat olifanten zo groot waren. Als opa en oma geniet je daar van

Beoordeling gegeven door Ouwehands dierenpark.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 11 mei en 9 juni 2008

Datum beoordeling: 30 juni 2008

erg mooi park met veel ruimte voor de dieren

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: ca. 4 weken geleden

Datum beoordeling: 29 juni 2008

Met mijn kleindochter van 6 een dagje uit. Wat heeft ze genoten. Tijden staan kijken naar het kleine ijsbeertje. Ook de show van de zeeleeuwen vond ze geweldig.

Beoordeling gegeven door H.B.m. Nijhof vd Heijden.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: begin juni 2008

Datum beoordeling: 29 juni 2008

Een prettige dierentuin met voldoende variatie voor jong en oud. Af en toe speelgelegenheid en het water binnen en buiten zijn natuurlijk echt leuk. Voldoende dieren om het ook voor groot interessant te houden. Alleen het winkeltje is (als je met een schoolreisgroep bent) een drama. De 2 kassa's kunnen het echt niet aan, doordat de artikelen niet van een prijsje voorzien zijn moet steeds gevraagd worden wat het kost. Ook de brede toonbank helpt niet, de kinderen verdringen elkaar.

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 10-06-2008

Datum beoordeling: 29 juni 2008

een leuk en gezellig park waar je het best een dagje vol kan houden

Beoordeling gegeven door kelly wolthuis.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: juni 2008

Datum beoordeling: 29 juni 2008

Dit wordt mijn tweede beoordeling. Ik kan er niet zoveel meer aan toevoegen. *De parkeerruimte is uitstekend *Bij het \"waterbrug\" gebeuren staat duidelijk dat het voor kleinekinderen niet geschikt is. *Er staan veel afvalbakken *duidelijke bewegwijzering *Erg leuk om \"door\" het berenbos te lopen,vooral bij de waterval. *oude foto\'s in lijsten waren leuk,vroeger z0\'n 30jaar geleden hadden wij altijd een abonnement en hebben onze kinderen in Ouwehand zwemmen geleerd.Nu ben ik er voor het eerst sinds jaren met m\'n kleinkinderen geweest.

Beoordeling gegeven door w.vierkant.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: voorjaar 2007

Datum beoordeling: 29 juni 2008

Onze kinderen zijn in de leeftijd van 5 tot 13 jaar. Dan is het soms wel eens moeilijk om een dagje uit te bedenken waarvan iedereen het naar z'n zin zal hebben. In dierenpark te Rhenen zijn naast het bezichtigen van de dieren tevens hele leuke "doe" dingen voor de ook wat grotere kinderen (tevens vaak educatief!)Ook bij slecht weer is het een fijn park met veel overdekte mogelijkheden om te zien en te spelen. Wij gaan er graag heen. gr. fam. Haneveld

Beoordeling gegeven door Fam. Haneveld.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 18 juni

Datum beoordeling: 29 juni 2008

Het is een geweldige dierentuin Heel educatief.Veel ruimte en voor de dieren ,maar ook voor de bezoekers. Overal staan banken of picknictafels. Leuke ongevaarlijke speel en klimtoestellen. Zeeleeuwenshow ook de moeite waard. Geen oordeel over raavotapia ,er was zoveel te zien dat we daar niet eens aantoe zijn gekomen.een aanrader! We willen er graag nog eens naartoe

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 22 juni 2008

Datum beoordeling: 29 juni 2008

Leuke dierentuin. veel afwisseling van dieren kijken en speelplaatsjes voor de kinderen. Op warme dagen veel met water voor de kids dus die vermaken zich al voordat ze goed en wel een dier gezien hebben. de dieren zijn goed verzorgd en hebben ruime verblijven en alle locatie\'s zijn schoon en afwisselend. De zeeleeuwen show is absoluut een aanrader. enige min punt is dat er niet echt een logische looproute te vinden is waardoor je af en toe het gevoel hebt rond te dwalen. (wat ook weer leuk kan zijn natuurlijk)

Beoordeling gegeven door tevreden familie.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 28 juni 2008

Datum beoordeling: 28 juni 2008

Zeer goede dierentuin met reglmatig tussendoor een speelplaats. SUPER LEUK: MET HEET WEER LOOP JE TOCH LEKKER KOEL ONDER DE BOMEN IN HET GROOTSTE GEDEELTE VAN HET PARK. MET NAT WEER KUN JE OP DIVERSE PLAATSEN JE EIGEN BINNEN VERMAKEN.

Beoordeling gegeven door Ouwehands Dierenpark.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: maart 2008

Datum beoordeling: 28 juni 2008

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: maart 2008

Datum beoordeling: 28 juni 2008

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: mei 2008

Datum beoordeling: 28 juni 2008

een zeer leuke dierentuin kinderen kunnen afwisseled naar beesten kijken en spelen en ook de zeer grote glijbaan bij de olifanten is geweldig want wie wil er nu niet via een olifanten slurf naar beneden glijden

Beoordeling gegeven door ouwehand.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: oktober 2007

Datum beoordeling: 28 juni 2008

Het is een super leuke dierentuin, die ook nog eens heel goed onderhouden wordt. Zowel bij goed en slecht weer vermaken de kinderen zich kostelijk. Je kunt er ook heel lekker eten. Wij hebben een abonnement gehad en ook dat is aan te bevelen, echt een super dierentuin !

Beoordeling gegeven door Fam. Beekman.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 28 juni 2008

Datum beoordeling: 28 juni 2008

ik heb een heerlijke dag gehad in de dierentuin, mooi groot opgezet, er waren vele gasten maar die vond je niet terug op het park. je hoefde niet ver te lopen alles was goed op elkaar afgestemd. dit is zeker voor herhaling vatbaar

Beoordeling gegeven door janna korthoef.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: mei

Datum beoordeling: 28 juni 2008

schattig dat kleine ijbeertje samen spelend met zijn mama erg leuk rhenen zo ook het berenbos ..

Beoordeling gegeven door N.N..

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 15-03-2008

Datum beoordeling: 28 juni 2008

super dierentuin!!! goede service,heel leuk voor de kids!!!

Beoordeling gegeven door denise develing-meere.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 7 juni 2008 in de avond

Datum beoordeling: 28 juni 2008

juist dierenpark rhenen wil ik een mooie 10 geven en die staat niet in het lijstje jammer maar toch een dikke 10 geweest zijn wij hier twee weken geleden dierentuin bij de avond geweldig mooi verzorgd en goed onderhouden dierentuin ja ga er zo weer naar toe en overwegen zelfs om een jaar kaart te kopen dierentuin rhenen zet hem op jullie zijn een geweldig park mvgr geeke druijff

Beoordeling gegeven door N.N..

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 06-04-2008 en 07-06-2008

Datum beoordeling: 28 juni 2008

wij zijn naar het papegaaienpark in veldhoven geweest bij eindhoven dit is wel zo,n schitterende ervaring . het was er zo leuk dat wij dit jaar 2 maal zijn geweest en zullen er nog wel eens naar toe gaan dit jaar. de entre prijs is niet duur Volwassenen € 10 Pas 65+ en invaliden € 8 Kinderen van 4 t/m 11 jaar € 8 is een heel mooi park en doet veel goed voor de vogels om ze op tevangen en ze een fijn plekje te geven www.papegaaienpark.nl

Beoordeling gegeven door bep.krabbe.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: juni 2008

Datum beoordeling: 28 juni 2008

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door N.N..

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 17- 06-2008

Datum beoordeling: 28 juni 2008

schoolreisje naar Ouwehands Dierenpark! Heel leuk , maar groepen kinderen trekken toch meestal naar de speelattributen. De speurtochten vonden de kinderen niet zo leuk.

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: mei 2008

Datum beoordeling: 28 juni 2008

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door N.N..

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: dec 2007

Datum beoordeling: 28 juni 2008

ik ben hier meerdere malen geweest met de kinderen. het is een top dierentuin, vriendelijk personeel en leuke activiteiten, ik kijk uit naar het volgende bezoek

Beoordeling gegeven door j van velzen.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: oktober 2007

Datum beoordeling: 28 juni 2008

Dagje geweest met hele gezin in oktober vorig jaar. Mijn kinderen en wij natuurlijk ook vonden de dierentuin erg leuk maar onze aapjes waren niet uit ravotapia te krijgen. Het is spannend en goed voor de kinderen ze kunnen zich er lekker uitleven. De uitleg met een roofvogel vonden ze erg boeiend.Ze vonden het geweldig. De uitleg bij het voederen van de dieren vonden ze ook erg interessant. In de auto op de terugweg kwamen de vragen hierover. Kortom het was een leuke leerzame en vermoeiende dag en we willen er deze zomer weer naar toe.

Beoordeling gegeven door Marielle Manders.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 25-06-08

Datum beoordeling: 28 juni 2008

mijn kinderen zijn met schoooolreis daar geweest en vroegen gelijk aan me mam wanneer gaan we weer? Ze vonden her er heel erg leuk, zeker met die water-attracties erbij

Beoordeling gegeven door bosch.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 5 mei 2008

Datum beoordeling: 27 juni 2008

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: Kerst 2007

Datum beoordeling: 26 juni 2008

Ouwehands Dierenpark Rhenen is een kindvriendelijke en diervriendelijke dierentuin. Prachtig aangelegd en erg veel speelplezier.

Beoordeling gegeven door Carla van Elk.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: februari 2008

Datum beoordeling: 26 juni 2008

Een geweldig mooi dierenpark met heel veel speelmogelikheden voor de kinderen.

Beoordeling gegeven door marianne.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 18-06-2008

Datum beoordeling: 26 juni 2008

ik was met me zoontje naar ouwehand gegaan we waren met de bus gegaan dus waren er een uur te vroeg want de bussen reden maar tot 9 uur smorgens om 10 uur gaat ouwehand open maar we mochten er om 9 uur al in was echt tof we liepen dus met zijn 2en maar duurde niet zolang totdat het drukker werd vind ouwehand een heel mooi park personeel en alles is vriendelijk het eten en drinken is goed en het park is ook schoon ga graag naar ouwehand toe

Beoordeling gegeven door N.N..

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: vorig jaar:september

Datum beoordeling: 26 juni 2008

ik vind ouwe hands dierenpark helemaal geweldig bn er zeker al 6 keer geweest toen ik klein was maar ook vorige jaar toen ik een halfjaar met me vriendje had had i twee kaartjes ls vrassing gekocht heel leuk we hebben het echt naar ons zin gehad vel soorten thema's en dieren lekker eten en heel schoon de dieren zien er goed en gezond uit en hebben het volgens mij prima naar hun zin naar de dierentuin zijn we naar een hotel ggan in rotterdam daar komen we allebij vandaan endat was zeker ook geweldig heerlijk eten en zeer gastvrije mensen het was gewoon een toppie weekend gewoon de beste mvg chantal houden zo!!!

Beoordeling gegeven door chantal.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 15 juni 2008

Datum beoordeling: 26 juni 2008

15 juni jl ben ik met nog 3 anderen, mijn partner en 2 kids, naar Ouwehands geweest en het was helemaal super! De zeeleeuwenshow was erg leuk en de kids genoten van het hele gebeuren! Het enige minpuntje was het weer, een hoop regen!! Dat was erg jammer, maar de volgende keer beter!

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 1 mei 2008

Datum beoordeling: 25 juni 2008

Het is toch geweldig om al die dieren zo erbij te zien lopen! Goed verzorgd en heerlijk vrij! Ook de verhalen die erbij vermeld staan, zijn indrukwekkend. Vooral in het berenbos kan je blijven lezen over het verleden van deze beren. Gelukkig hebben zij het nu goed naar hun zin in dit grote bos. Hier kunnen zij zich helemaal uitleven, zodat ze misschien het verleden kunnen vergeten!

Beoordeling gegeven door N.N..

5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: vrijdag 6 juni 2008

Datum beoordeling: 23 juni 2008

Op naar Ouwehandwant daar is toch van alles te zien Nou dat viel wel tegen, er is een groote verbouwing bezig om nieuwe plekken te maken voor o.a. vogels gelijk bij de ingang. Veel dieren waren tijdelijk ergens anders ondergebracht en komen terug als alles klaar is. Verder een mooi restaurant wat echter gesloten bleef omdat het afgehuurd was voor een select gezelschap. Dit is niet klant vriendelijk als je net als wij uit Alkmaar kom wil je na zo'n lange reis op z'n minst koffie kunnen drinken en toilet gebruiken. Kortom vermeld het op de website zodat je dit soort zaken weet. Het berenbosis een mooi initiatief vooral om dat ik weet hoe men met de beren omging o.a. in Joegoslavije, Helaas een erg mooi park maar op deze wijze een teleurstelling waar op z'n minst bij het bezoek iets tegenover moet staan, iets ludieks. laat jullie PR afdeling iets verzinnen zodat mensen op z'n minst terugkomen om te kijken hoe het geworden is

Beoordeling gegeven door Els van Gog.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 2007

Datum beoordeling: 23 juni 2008

Ik ben heel tevreden over Ouwehands dierenpark waarom? Nou allereerst dat ze de hulpeloze beren opvangen. de eerste keer dat ik hier kwam pas ik helemaal ontroerd en ben gelijk lid geworden om de beren te steunen. Dit doe ik overigens nog steeds. Verder vind mijn zoontje (nu 7) het erg leuk daar. Ook omdat er bij heel veel dieren educatieve borden staan en zeker nu hij kan lezen , is het een erg leuk, mooi en leerzaam dagje uit.

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 13-06-08

Datum beoordeling: 21 juni 2008

Mooie, ruim opgezette dierentuin. Veel nieuwe verblijven voor de dieren. En de kinderen kunnen hun pret niet op in Ravot Apia

Beoordeling gegeven door W. Bor.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: half Mie en begin juni

Datum beoordeling: 9 juni 2008

Dagje Dolfinarium : alles was super leuk. en Dagje Ouwehand dieren park : ook heel erg leuk. Mooi park ,netjes , prima verblijven voor de dieren. Een aanrader dus.

Beoordeling gegeven door Patricia van wilgenburg.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: augustus 2007

Datum beoordeling: 7 juni 2008

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 31 mei 2008

Datum beoordeling: 2 juni 2008

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door W.Baars.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 1 mei 2008

Datum beoordeling: 25 mei 2008

Leuk park. Via een wandelroute kan je alles goed zien. het overdekte speelparadijs in echt geweldig.

Beoordeling gegeven door Marian de Grauw.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 11 mei 2008

Datum beoordeling: 24 mei 2008

ik vind het een mooi en ruim opgezet dierenpark. Wat me opviel was dat de dieren echt de ruimte hebben.

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: mei 2008

Datum beoordeling: 23 mei 2008

Jammer dat er toch nog dieren in die kleine hokken zitten . Maar verder is het er erg leuk voor de kid,s eerst naar de diren kijken en eventueeel vragen lezen en dan even lekker spelen en dan weer kijken hoe de diren bezig zijn b.v moeder ijsbeer spelend met haar kind en daarna even uitrusten op de heerlijke terrassen of in de raviotta spelen in en met water

Beoordeling gegeven door Nicole.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 10-05-2008

Datum beoordeling: 23 mei 2008

Had al geschreven maar vergeten email in te vullen, dus hier nogmaals... Ben na 7 jaar weer eens in de dierentuin geweest, en wat een verschil! Geen dieren in kleine hokken/kooitjes, maar genoeg ruimte om te rennen en te spelen, wat een verademing om zo naar de de dierentuin te kunnen ipv constant te roepen ohhh wat zielig. de kinderen van mijn vriend waren ook mee, en in tegentelling tot andere uitjes, die hebben we niet gehoord! Voor kinderen genoeg genoeg te zien, te spelen en te leren! Een hele verbetering voor mens en dier! Hier wil ik graag nog een keer heen!

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 10-05-2008

Datum beoordeling: 23 mei 2008

Ben al 7 jaar niet in een Dierentuin geweest, en nu twee weken in Ouwehand geweest. Wat een verschil! De dieren hebben ruimte! Wat een verademing op op zo'n manier naar de dierentuin te gaan! De kinderen van mijn vriend waren mee, en die hebben we, in tegenstelling tot andere uitjes, niet gehord. Voor kinderen is er genoeg te doen, te zien en te leren! Met andere woorden, helemaal super! Wat een verbetering voor mens en dier!

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: april 2008

Datum beoordeling: 22 mei 2008

raviot apia is erg leuk voor kinderen

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 18-05-2008

Datum beoordeling: 22 mei 2008

Het park was goed aangegeven.We hadden redelijk weer en we hebben er veel plezier gehad. Er liep veel personeel rond dat als je dat wilde er alles aan kon vragen van de dieren die zij onderhielden. Niemand was onvriendelijk. We zijn om 11 uur binnen gelopen en pas om half 5 weggegaan, moe maar voldaan. Je kunt er uit geven wat je wilt. Je kunt er een hele maaltijd krijgen, maar ook broodjes en een consumptie en je kunt er natuurlijk ook je eigen meegebrachte boterham opeten. Dit alles kan binnen en buiten. Er is een prachtig speelparadijs voor de kinderen. Hier zou wel iets meer leiding bij mogen zijn, want toen wij er waren, was er een groep scholieren en deze waren aan het spelen op de touwbrug en dit leek mij heel gevaarlijk. Er vielen verschillende scholieren in het water en niemand die tegen hun zei dat ze hiermee moesten ophouden. Da ter geen ongeluk gebeurt is is een wonder. Verder geen onvretogen woord. Alles zag er goed onderhouden uit en wat niet meer mee kon werd nu vervangen. Mijn komplimenten voor dit park. Ik kom er graag terug!!!!!!!!!!!

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: januari 2008

Datum beoordeling: 20 mei 2008

Het berenbos was echt geweldig leuk! Echt goed dat jullie dit voor de beren doen. Mooie loopbrug en rustig, ruim en schoon park.

Beoordeling gegeven door N.N..

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 12-2006

Datum beoordeling: 20 mei 2008

wij vinden dit nog steeds het mooiste dierenpark je kan er in ieder jaargetijden naar toe het heeft allemaal wat wij gaan er ieder jaar naar toe. de hokken zijn altijd mooi schoon en het stinkt er nooit dat kan je van andere parken niet zeggen

Beoordeling gegeven door berry hoogeveen.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 2 mei 2008

Datum beoordeling: 20 mei 2008

Wij zijn die dag met ons gezin geweest (twee volwassenen, kindje van 4,5 jaar en kindje van 1,5 jaar). Voor beide kinderen waren de dieren goed te zien. Leuk afgewisseld met wat speeltuintjes. Het park was schoon, toiletten waren schoon. Het eten was goed en niet te duur. Zeer zeker voor herhaling vatbaar.

Beoordeling gegeven door Fam. de Vries.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 6 mei 2008

Datum beoordeling: 7 mei 2008

Gezellig park,veel te doen voor de kinderen, de speeltuintjes zijn themagericht bijv. een glijbaan als olifant bij de olifanten. genoeg afwisseling tussen de dieren en speeleilanden. Het was een warme dag, maar genoeg ruimte om even bij te komen in de schaduw. Een echte aanrader.

Beoordeling gegeven door N.N..

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 28-04-2008

Datum beoordeling: 4 mei 2008

Prtachtig park! Zelfs met slecht weer heb je mogelijkheiden alle dieren te bekijken. Ben je moe? Er zijn genoeg plek om koffie te drinken en boterham (of patat) te eten. Kinderen vermaken zich vorstelijk in een groot overdekt speeltuin (voor alle leeftijden). Er is voldoende parkeerplaatsen en dierenpark is ook makkelijk met openbaar vervoer bereikbaar.

Beoordeling gegeven door Plooij.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 27 april 2008

Datum beoordeling: 28 april 2008

Het ouwehands dierenpark in Rhenen is 1 vd mooiste en relaxste dierenparken,echt een dagje genieten.Je komt bij echt alle dieren heel dichtbij (in tegenstelling tot andere dierentuinen)wat ik heel bijzonder vind en je kan in alle rust volop genieten,Vooal de witte leeuwen en het berenbos zijn erg bijzonder.Ook kun je gewoon de wandelroute volgen en aan beide kanten is er steeds wat te zien,dus geen gezoek en ver lopen.Ook er een grote overdekte speeltuin met zandattracties waar je kinderen heel de dag kunnen vertoeven(neem dan wel schone kleren mee).Echt de moeite waard voor een dagje uit voor het hele gezin ook voor opa en oma en een lekker bakje koffie vind je op elke hoek.Het is makkelijk bereikbaar van de snelweg af,en eenmaal daar vind je alle rust.

Beoordeling gegeven door M Brosky.

6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: zomer 2006

Datum beoordeling: 18 april 2008

Vieze wc's! Geen handdoekjes/zeep! Veel oude, verwaarloosde hokken. Ravotapia is wel leuk, alleen voor kinderen die 'durven'. Voor verlegen kinderen is er geen rustige speelplek.

Beoordeling gegeven door Trouwborst.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: augustus 2007

Datum beoordeling: 18 april 2008

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door R.Grobben.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: herfstvakantie 2007

Datum beoordeling: 3 april 2008

Mooi park, het was er heerlijk rustig. Konden overal goed bij. De dolfijnenshow stelde niet veel voor, en het glas waardoor je naar de ijsberen kon kijken was erg groen. De overdekte speeltuin, en diverse speelmogelijkheden waren super! Ook personeel erg vriendelijk. Kregen uitgebreid antwoord op een vraag van iemand die toevallig langs kwam. Kregen goede informatie over waar/welke/wanneer dieren gevoerd werden. We gaan binnenkort weer heen, om nu de dierentuin in de lente te bekijken.

Beoordeling gegeven door fam wijnne.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 16-03-2008

Datum beoordeling: 1 april 2008

Jammer dat het tijdens ons bezoek ontzettend hard regende. Desalniettemin een enorm leuke dag gehad in het Ouwehands Dierenpark. Wat een mooie dierentuin, die echt uniek is vanwege het berenbos en de indoorjungle speeltuin voor kinderen. De dieren vermaakten zich prima in de regen en zo niet: dan konden wij ook weer even opdrogen in de binnenverblijven. Hier kom ik zeker nog eens terug met beter weer!

Beoordeling gegeven door Lindy van Aanholt.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: augustus 2007

Datum beoordeling: 13 maart 2008

Een geweldig leuke dierentuin. Netjes schoon en ook in de regen is er genoeg te doen en te zien voor kinderen. Er worden leuke shows gegeven en voor de kinderen is er een grote overdekte speeltuin, waar ze naar hartelust rond kunnen banjeren in zand en water. De ouders kunnen op hun gemak een kopje koffie nuttigen. Zeker de moeite waard om een kijkje te nemen.

Beoordeling gegeven door Yvonne Brouwer.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: Zomer 2007

Datum beoordeling: 13 maart 2008

Kei leuke dierentuin voor volwassnen en kinderen, je kunt alles goed zien en er hangt een hele leuke natuurlijke sfeer!!!!

Beoordeling gegeven door Marieke.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: mei 2007

Datum beoordeling: 13 maart 2008

Geweldig leuk dierenpark, vooral geschikt voor kinderen met allerlei speelmogelijkheden.

Beoordeling gegeven door philip simons.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: Elke schoolvakantie een keer

Datum beoordeling: 22 februari 2008

Heel leuk, Speeltuinen en dieren wisselen elkaar af.Dat is ideaal voor de kinderen. Bij warm weer is het er heel aangenaam door de bossen. Bij nat/koud weer kun je er van alles binnen doen.De zeeleeuwenshow, Ravotapia, Tropische vissen e.d.Wij hebben een abonnement en komen er dus zeer regelmatig.

Beoordeling gegeven door Ouwehands Dierenpark.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Datum beoordeling: 7 februari 2008

heerlijk ontspannen dagje in Ouwehands Dierenpark. Wat ons opviel is dat de dieren daar heerlijk de ruimte hebben. Het personeel van de horeca is erg vriendelijk en ook de man die het treintje bedient was zeer vriendelijk en behulpzaam, echt een TOPDAG!

Beoordeling gegeven door Ouwehands Dierenpark.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Datum beoordeling: 12 oktober 2007

Ouwehands Dierenpark is een zeer ruim en natuurlijk park. Het voelt niet druk aan en je hebt genoeg ruimte om rustig alle dieren te bekijken. De dieren zelf lijken veel plaats te hebben en in een goede omgeving te vertoeven. Vooral het berengebied zag er heel fijn uit. We hebben een vrij lange dag kunnen vullen in het park dus het bezoek was absoluut zijn geld waard! Het restaurant was ook in orde met een ruim genoeg aanbod. Het enige storende was dat er zo veel Zoop reclame te zien was. ;-)

Beoordeling gegeven door Ricky.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Datum beoordeling: 11 oktober 2007

Het was voor mij echt een dagje uit!! Wat ik zo fantastisch vind van dit dierenpark is dat de dieren in een zeer ruime natuurlijke omgeving kunnen leven. Prachtig, zoals je op verschillende plaatsen de leeuwen op korte afstand kunt zien. De beren, die je goed kunt bekijken door een heel slimme loopbrug enz. enz. Wat me ook opviel, de keurige toiletten. Het was een topper!!!

Beoordeling gegeven door C. van de Mortel-Zonneveld.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Datum beoordeling: 30 september 2007

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door Suzanne.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Datum beoordeling: 28 augustus 2007

Het was heel leuk, en heel gezellig

Beoordeling gegeven door Mevr. Jennifer.