Beoordelingen Speelpark Oud Valkeveen

Rustig park
6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 26-10-2018

Datum beoordeling: 28 oktober 2018

Reisgezelschap: gezin

Leuk en rustig park. Hebben hier een paar uurtjes doorgebracht. Attracties worden om en om gedraaid. Te weinig personeel. De toiletten binnen stinken verschrikkelijk. Personeel is vriendelijk. We vinden het wel heel vreemd dat je de volledige toegangsprijs betaalt, maar dat het park een uur eerder dicht gaat. Onze kleine man heeft zich uitstekend vermaakt, dus vandaar een magere 6.

Beoordeling gegeven door Barbera.

Openluchtpretfabriek
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 31-07-2018

Datum beoordeling: 24 oktober 2018

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Ideaal park bij mooi weer voor kleine kinderen. Overzichtelijk park met veel activiteit. Leuk gecombineerd met strandje aan het meer. Heerlijk vermaak in de buitenlucht.

Beoordeling gegeven door Franka.

6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 4-09-2018

Datum beoordeling: 8 oktober 2018

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Leuke atracties voor de kleintjes, overzichtelijk. Binnenspeel plek stonk verschrikkelijk, toilletten vies. Ook weinig personeel bij atracties en niet erg vriendelijk

Beoordeling gegeven door Esther.

Leuk
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 01-04-2018

Datum beoordeling: 1 april 2018

Reisgezelschap: met een groep

Genoeg te doen voor jong en oud! Mazzel gehad met het weer, dat maakte het een extra mooie dag.

Beoordeling gegeven door Dafne .

leuk
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 8-8-2017

Datum beoordeling: 8 augustus 2017

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Erg leuk park, ik vind altijd: het oog wil ook wat en dat zit hier wel goed, mooie platanen en ander groen door t hele park. Niet alles op en in elkaar. Allemaal picknick tafels, lounge banken etc tot de beschikking.

Beoordeling gegeven door Maudie.

In een woord top
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 23Augustus

Datum beoordeling: 23 augustus 2016

Reisgezelschap: met opa en oma

Goede onderhouden speel toestellen en zeer veilig voor kleine kinderen en een heel fijne dag gehad en komen zeker nog een keer terug.

Beoordeling gegeven door Hans de Reus.

Top
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 16-07-2016

Datum beoordeling: 16 juli 2016

Reisgezelschap: gezin

Wij hebben een fijne dag gehad Opa,Oma ,papa en mama en de kleintjes v 3 en 2 Alles was leuk ,verzorgd,schoon Vriendelijke medewerkers Alles was binnen handbereik,en het strand een extra toetje Wij komen zkeer weer .

Beoordeling gegeven door Heykoop.

matig
6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 21-06-2015

Datum beoordeling: 22 juni 2015

Reisgezelschap: met jonge kinderen

te weinig personeel .verschillende speel toestellen sluiten bij een rij kinderen zeer terleurstellend bij regen de helft niet open na twee uur droog nog gesloten.jammer

Beoordeling gegeven door de jong.

Slecht park
1 11111

Bezoekdatum: 14/05/2015

Datum beoordeling: 15 mei 2015

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Alles was stoffig en vies. Toch moest je schoenen uit voor meerdere attracties. Mijn zoontje van 7 was helemaal vies terwijl hij niet met modder of zand had gespeeld. Ook vorig jaar ergens in de zomer zat het vol wespen en bijen. Aan slecht weer kunnen ze niks doen maar aan bijen, wespen en viezigheid wel. Mijn zoontje wil niet meer zijn kleren aan die hij toen aan had van de stof en de stank die je er bijna niet uit komt.

Beoordeling gegeven door Een boze vader.

super geweldig!
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 09/05/2015

Datum beoordeling: 14 mei 2015

Reisgezelschap: gezin

ik ben alleen staand vader. met vier prachtige kinderen. het was het leukste uitje ooit zeiden mijn kinderen. je kan naar leuke steentjes, haaientanden en goud stukjes zoeken. het was de moeite waard ze gaven me een ketting die ze zelf hadden gemaakt van die dingen. ook voor volwassene kan het leuk zijn. ik lag lekker op het strand terwijl mijn kinderen hun leukste dag ooit beleefden. niet alleen mijn jongere kinderen vonden het leuk maar ook mijn twee oudste van dertien. mijn jongste is twee en die had een leuke tijd op het strandje.

Beoordeling gegeven door joris Heuvelaar.

vrij kinderlijk minder dingen voor een 12jarige
7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 16/03

Datum beoordeling: 14 mei 2015

Reisgezelschap: gezin

mijn kinderen vinden het altijd gezellig om naar toe te gaan. nu ze ouder worden bijv. mijn twaalf jarige vindt sommige attracties vrij saai.

Beoordeling gegeven door Jan-Pieter.

Geweldig
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 17-8-2013

Datum beoordeling: 20 augustus 2013

Reisgezelschap: met opa en oma

We hebben het goed naar ons zin gehad,een geweldige dag.

Beoordeling gegeven door Roskam.

Leuk!
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 10-07-2012

Datum beoordeling: 10 juli 2012

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Alles wat met spelen te maken heeft is hier leuk voor een dagje vertier voor kinderen. Wij waren er met 2 van anderhalf en een van vier, met name die laatste is zonder meer aan zijn trekken gekomen. Eigenlijk maar 1 minpunt, en dat betreft de horeca. Onderbemanning om 12.00 uur, personeel die niet weet hoe ze een hamburger moeten maken, bestellingen kwijt raken en zeer veel mensen gefrustreerd zonder eten laten vertrekken.

Beoordeling gegeven door Henk.

Ruim
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: April

Datum beoordeling: 8 mei 2012

Reisgezelschap: met een groep

Met een verjaardags feestje langs geweest, De kids waren eigenlijk iets te oud voor het park, 12/13 Maar ondanks dat hebben ze zich prima vermaakt. Leuke mensen, en ze hebben vooral veel plezier gehad met de cowboy. Hij paste zich gewoon aan en ging mee voetballen.. erg leuk! te klein voor ons, maar lekker groot voor de kleintjes

Beoordeling gegeven door Patricia.

Super!
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 14 april 2012

Datum beoordeling: 14 april 2012

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Een park waar heel veel te doen is, een dag is eigenlijk te kort! Zowel binnen als buiten genoeg mogelijkheid om lekker te spelen. Zelfs een goochelshow ontbreekt niet! Prijzen zijn ook prima, nog geen tien euro entree voor zo'n dagje uit is echt een schijntje!

Beoordeling gegeven door Janneke.

geweldig
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 3 sept

Datum beoordeling: 4 september 2011

Reisgezelschap: met oudere kinderen

een heerlijke dag uit in het bos van naarden met enorm veel te doen voor de kinderen, de hele dag van openen tot sluiten gespeeld en rondgerend. alles schoon en gezellig. leuk personeel, maar veel te jong en volgens mij stonden ze aardig onder druk voor weinig salaris. te jong en dat zou volgens mij tot ongelukken kunnen leiden. maar goed voor ons gezellig, mooie attracties, goede parkeerruimte schitterende bomen.

Beoordeling gegeven door astrid.

geweldig
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 22 juli

Datum beoordeling: 28 juli 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Het is niet al te groot en heel overzichtelijk. Voor elk kind is er wat en er is zelfs een heerlijk strandje. Ook heb je overal in het park genoeg beschutting omdat er veel bomen staan. Het water is omheint met een hek dus veiligheid is er ook! Bovenal heerlijk gewoon!

Beoordeling gegeven door B. den Braver.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 25-8-2010

Datum beoordeling: 31 augustus 2010

Wij hebben met ons gezin een zomerpret abbonement. We genieten zo vaak mogelijk van het speelpark. O nze dochters van 3 en 4 vinden het geweldig. De shows van Niels Harder zijn leuk en leerzaam, het park is overzichtelijk, gesitueerd in een mooie bosrijke omgeving. Gewoon lekker spelen en ons ouder kan je ook nog even je rust pakken aan het strandje terwijl onze dochters op een luchtkussen springen. Het personeel is vriendelijk, het is schoon en veilig. Helemaal goed!

Beoordeling gegeven door Elize Bagaya.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 9-08-2010

Datum beoordeling: 10 augustus 2010

mijn zoontje is 3 jaar en heeft een hele leuke dag gehad . het is een leuke speeltuin voor kinderen tot een jaar of 10. er is van alles te doen zoals bostauto,achtbaan,bootjes,springkussens,treintje,enz

Beoordeling gegeven door oud valkeveen.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 12 juli

Datum beoordeling: 18 juli 2010

Zeer leuk park ,genoeg te doen voor kinderen .Nu ook met show van Niels Harder.Gratis pakeren (waar kan dat nog) en lekker zwemmen aan het Gooimeer.Leuk prijsje voor entree, echt een aanrader voor kids tussen 4 en 12 jaar

Beoordeling gegeven door frank.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 11 juni 2009

Datum beoordeling: 30 juni 2009

Heel erg leuk speelpark. Ook voor schoolreisje (bv. groep 1-4). Heel overzichtelijk en genoeg attracties om je de hele dag te vermaken.

Beoordeling gegeven door joke kuiper.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 15-07-2008

Datum beoordeling: 24 oktober 2008

was erg leuk! een echte aanrader voor gezinnen met jongere kinderen 1 keer entree betalen en onbeperkt genieten van alle atracties!!

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 23 -07-2008

Datum beoordeling: 27 juli 2008

zeer leuk voor opa,s en oma,s en klein kinderen

Beoordeling gegeven door actracie park.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 1 juli

Datum beoordeling: 12 juli 2008

ontzettend leuk en afwisselend. dit komt doordat er grasvelden / (picknick)bos en strand aanwezig is, dus voor ieder wat wils. dit geld ook voor de div. speeltoestellen (oa trampolines,doolhof,ballenbak) / attractie's (oa achtbaan,botsauto's,waterfietsen en mini-piratenschip) en op het strand(je) zijn div.klimrekken en luchtkussens te vinden. dus echt voor ieder wat wils. 1 minpuntje : er is geen souvenierswinkeltje, wel diverse € 1,00 apparaten. ze zijn niet zo bereid om te wisselen, dus neem genoeg losse euro's mee!!!

Beoordeling gegeven door T. Ouwehand.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Datum beoordeling: 7 augustus 2007

Echt een heel leuk park ,hele dag vermaak ook bij het strand.Leuke shows en aardig personeel.Alleen de vulkaan wel wat gevaarlijk bij het hoogste stuk.Binnen en buiten alles prima verzorgt.

Beoordeling gegeven door L.Sussenbach.

Datum beoordeling: 11 juli 2007

geweldig speelpark.Aardige medewerkers,leuke attracties.In een woord geweldig.een dikke tien.

Beoordeling gegeven door S.Kok.

Datum beoordeling: 23 februari 2007

Over dit park kun je niets negatiefs zeggen. Wij zijn er al 2x geweest en het is echt super . De kinderen kunnen lekker zelf ondernemen en kunnen er niet verdwalen. Dit gaan we zeker nog een keer doen. Het verdient een dikke 10.

Beoordeling gegeven door M. Flier.