Beoordelingen Werelderfgoed Kinderdijk

hartstikke mooi
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 27062013

Datum beoordeling: 5 oktober 2013

Reisgezelschap: met opa en oma

Toen we daar aan kwamen hebben we rond gewandeld. Molens bekeken en bij eentje kon je de molen bekijken van binnen, en dat was erg leerzaam om te zien. veel van op gestoken. Wist niet dat wij zulke mooie molens hadden. Gezinnen met kinderen, opa en oma, grote kinderen. Iedereen kan er naar toe. Later hebben we daar nog koffie gedronken met een broodje erbij. Zeker de moeite waard om een keer te gaan kijken.

Beoordeling gegeven door Jolanda.

6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: mei 2008

Datum beoordeling: 8 juni 2008

leuk om te zien, prettig wandelen maar in mijn ogen een beetje overgewaardeerd

Beoordeling gegeven door joke maltha.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: elke week wel een keer

Datum beoordeling: 19 maart 2008

Molengebied Kinderdijk is een gebied waar je zowel de drukte als de stilte kunt zoeken. Je kunt er genieten van de natuur. Dit gebied kan je op diverse manieren beleven: lopen, fietsen, varen, schaatsen, skeeleren, op de rug van een paard.... Zolang je op het asfaltpad blijft is het over het algemeen druk met fietsers en wandelaars. En natuurlijk de toeristen die er altijd zijn. Wil je rust, dan neem je het "schapenpad" aan de kant van de wipmolen ( is een officiele route ). Hier loop je meestal alleen en is het genieten van de natuur: weiland, riet, ganzen, eenden enz. Dan zijn er natuurlijk ook nog de molens die een goed beeld geven hoe er in vroeger tijden met polderwater werd omgegaan. Dit gebied is onze "achtertuin" en verveelt nooit!

Beoordeling gegeven door J. Jaquet.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 29-12-2007

Datum beoordeling: 14 maart 2008

We zijn al verschillende keren met familie/vrienden uit Belgie en Duitsland naar Kinderdijk geweest. We vinden het belangrijk om wat van ons cultureel erfgoed te tonen. Het is daar typisch Nederland. Al die molens in een prachtig stuk natuur! De verschillende informatieborden geven een duidelijke uitleg (in het nederlands en engels)over de geschiedenis, de molens en hun werking, enz. Het is ook zeker de moeite waard om de molen, die voor publiek toegankelijk is, te bezoeken. Het bezoeken van Kinderdijk is een echte aanrader!

Beoordeling gegeven door Bert Schipper.