Beoordelingen Hertog Jan Brouwerij

leuk
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 24-07-2018

Datum beoordeling: 25 juli 2018

Reisgezelschap: met een groep

Het bezoek aan de brouwerij was mede door de leuke verteltrand van de gids een succes. Doch schuiven met de afgesproken tijd van aanvang rondleiding is niet fijn zeker niet als dit kort van te voren gebeurd.

Beoordeling gegeven door seniorenvereniging Hout Blerick.

Een erge leuke rondleiding.
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 19-10-2017

Datum beoordeling: 21 oktober 2017

Reisgezelschap: met partner

Een erge leuke en leerzame rondleiding mede door de geweldig leuke verteller, Ruud. Het proeven is altijd leuk

Beoordeling gegeven door Sonja van den Bos-Tobé.

Fantastische rondleiding
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 19-10-2017

Datum beoordeling: 19 september 2017

Reisgezelschap: met vrienden

Het was onze eerste keer dat wij een dagje hertog Jan brouwerij bezochten en een fantastische rondleiding kregen van de nu 74 jarige jaap in een woord geweldig en geven ook dit een dikke tien

Beoordeling gegeven door Harry janssen.

Super!
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 14-09-2017

Datum beoordeling: 15 september 2017

Reisgezelschap: gezin

Rondleiding van Erik gehad. Echt leuk om eens te zien hoe bier gemaakt word en natuurlijk ook even proeven ;) Ook een winkel erbij waar je verschillende biertjes (Hertog Jan) kan kopen. En allemaal super klant vriendelijk.

Beoordeling gegeven door Jacqueline.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 24 juni 2017

Datum beoordeling: 24 juni 2017

Reisgezelschap: met een groep

De meesterbierbrouwer gaf ons de rondleiding. Het was in een woord geweldig, heel interessant en leerzaam. De hele groep was verbaasd dat er over bier brouwen zoveel te vertellen valt. Ook het enthousiasme van Gerard en dan vooral het verhaal over de " speciale bieren" pakte ons erg. Echt een man die hier helemaal voor leeft. Nu kijken we toch heel anders tegen "een pilsje" aan. De buren uit Leende

Beoordeling gegeven door Marian v. Gerwen.

Fantastisch....!
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 18-06-2017

Datum beoordeling: 19 juni 2017

Reisgezelschap: met oudere kinderen

Op 18-06-2017 (Vaderdag) werd ik als verrassing meegenomen door mijn 3 kinderen naar Arcen, de Hertog Jan Brouwerij. Daar ik een absolute HertogJanfan en -drinker ben, was dit al een grote verrassing. De ontvangst was super, maar de rondleiding overtrof alles...! Op zeer deskundige, maar vooral humoristische wijze wist Maurice het brouwproces over te brengen aan de bezoekers. Geweldig. Daar ik een gepassioneerd hobby-fotograaf ben, heb ik een 90-tal foto's van de rondleiding gemaakt, zal ik deze aan de HertogJan Brouwerij doen toekomen. Maurice, bedankt en wat hebben we gelachen....!

Beoordeling gegeven door Jozef van Dongen.

Geweldig
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 20 nov2016

Datum beoordeling: 21 november 2016

Reisgezelschap: met partner

Ik vond het een leerzame maar ook een hele gezellige rondleiding Thijs deed het met volle overgave Hoe hij vertelde was echt geweldig Had er nog wel langer naar kunnen luisteren

Beoordeling gegeven door Annie van Silfhout .

Gezellig
7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 29 september jl.

Datum beoordeling: 3 oktober 2016

Reisgezelschap: met partner

ik geef een 7 omdat ik een klein uurtje ben geweest voor de rondleiding wel moet ik zeggen dat ene Peter de rondleiding prima verzorgt, voor deze moest ik € 12,95 en het andere kaartje € 13,95 incl.administratie kosten betalen. ik vind het wel prijzig en administratie kosten vind ik belachelijk. Ook miste ik de productielijn in het echt, wel op film gezien.

Beoordeling gegeven door mw.R.Houthuijse.

Voor herhaling vatbaar
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 31 Augustus 2016

Datum beoordeling: 6 september 2016

Reisgezelschap: gezin

Hele gezellige rondleiding goede uitleg heel erg leerzaam,op alle vragen krijg je een antwoord.

Beoordeling gegeven door A.Meertens.

fantastisch
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 16-06-2016

Datum beoordeling: 31 augustus 2016

Reisgezelschap: met een groep

De ontvangst was prettig en ook verteller (Jan?) was goed van de tongriem gesneden. Hij was prettig om te horen en reageerde op een heel goede manier op de opmerkingen van de bezoekers, Wij hebben zowel van de rondgaan als van de verteller genoten. Driewerf hoera.

Beoordeling gegeven door N.N..

Toon maakt het verschil
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 16-10-2012

Datum beoordeling: 16 oktober 2012

Reisgezelschap: gezin

De wijze van uitleg, grappige en vakkundige inhoud van zijn verhaal maakten de rondleiding net zo bruisend en fris als Hertog Jan zelf.

Beoordeling gegeven door Fam. van Kooten.

leuke rondleiding gehad bij hertog jan,
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 8 september 2012

Datum beoordeling: 10 september 2012

Reisgezelschap: met vrienden

Was erg leuk, de volgendedag naar de floriade geweest, hadden beter in arcen kunnen blijven, was veel leuker.leuke rondleiding gehad bij hertog jan,

Beoordeling gegeven door karrie.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: aug. 2008

Datum beoordeling: 12 maart 2010

dit was erg leuk voor jong en oud!( vanaf 10 jr!

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: augustus 2009

Datum beoordeling: 8 januari 2010

Geweldige excursie, Leuke verteller. jammer dat de mat gestolen was van de TV reclame maar al die mensen die je in het reclamefilmpje ziet op tv, die werken daar ook echt in een woord FANTASTISCH!!!!! zeker een aanrader...

Beoordeling gegeven door w van ham.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 14-11-2009

Datum beoordeling: 20 november 2009

Wij hebben enorm genoten van de leuke rondleiding door de bierfabriek van Hertogh Jan mede door de enthousiaste gids Peter hij vertelt alles op leuke,leerzame en vooral humoristische wijze dus zeker een absolute aanrader om deze dagtocht eens te maken!

Beoordeling gegeven door Sylvia.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: juli 2009

Datum beoordeling: 26 juli 2009

Top dagje uit! Gids Peter verteld zijn verhaal vol enthosiasme, humor en vooral passie.

Beoordeling gegeven door Lieske.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: AUGUSTUS 2008

Datum beoordeling: 7 maart 2009

Heel interresant om te zien en te horen hoe het Hertog Jan bier gebrouwen wordt en bovenal hoe het smaakt. Eee aanrader voor wie naar Limburg komt. Succes E.wouda.

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 2006

Datum beoordeling: 7 december 2008

Heel goed verzorgd. Prachtige rondleiding met zeer duidelijke uitleg. Zoals ieder jaar wordt er één dag met vrienden van vroeger met partners iets georganiseerd. Bierbrouwerij Hertog Jan was zeker de moeite waard en wij hebben dat na ons bezoek aan verschillende mensen en groepen doorgegeven.

Beoordeling gegeven door Piet Wijnhoven.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: juni 2008

Datum beoordeling: 19 oktober 2008

leuk, lekker en leerzaam. De aanwezige begeleiders hadden duidelijk plezier in hun werkzaamheden

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 1 week geleden en nog 4 andere

Datum beoordeling: 7 oktober 2008

het is een leuk om door de brouwerij heen te lopen. bij binnen komst krijg je een bekertje en je begint met water drinken en je eindigd met grand prestige. heel leerzaam allemaal en erg gezellig om na afloop nog even een vers getapt biertje (als je dit wilt natuurlijk) in het cafe aan de overkant te drinken.

Beoordeling gegeven door troost.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 27 september 2008

Datum beoordeling: 5 oktober 2008

Wij gingen en naar de bierbrouwerij en het thermaalbad in arcen. Het was een perfecte dag en overal een goede service. Het was ook nog eens prachtig weer. Arcen is echt een heel mooi plaatsje en het thermaalbad is echt geweldig,zo in een rustige omgeving. Echt de plek om goed te kunnen ontspannen!

Beoordeling gegeven door Laura Hendrikse.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 6 juni 2008

Datum beoordeling: 4 oktober 2008

een leuke boeiende rondleiding gehad en een lekker biertje na afloop gedronken

Beoordeling gegeven door wim en gina timmer.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: september 2008

Datum beoordeling: 4 oktober 2008

Erg leuke en interessante rondleiding gehad bij bierbrouwerij Hertog Jan in Arcen. Zéker een aanrader als u in de buurt bent. Vraag voor een rondleiding, gegeven door Hay. Duidelijk en informatief op een sympatieke wijze.

Beoordeling gegeven door De Bruyn.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 15 juli 2008

Datum beoordeling: 1 oktober 2008

bier brouwerij hertog jan leuke rondleiding. Jammer dat wij de productie lijn niet gezien hebben. wij hadden de laatste rondleiding van 16.00. Bier smaakt goed vooral de grand cru. Helaas kun je met de waardebon alleen de gewone pilsner proeven in het cafe aan de overkant.

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 22-07-2008

Datum beoordeling: 27 juli 2008

Erg leuke rondleiding, veel informatie gekregen op een luchtige manier, met humor. Ook zelf 4x mogen proeven van de brouwsels.

Beoordeling gegeven door Janine van Es.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 2006

Datum beoordeling: 14 juli 2008

leker bier en leuk

Beoordeling gegeven door leo wiebes.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 18 mei 2008

Datum beoordeling: 13 juli 2008

Wat een geweldig bezoek. Er wordt op zeer leuke wijze vertelt en de bezoeker mag verscheidene keren een klein glaasje bier proeven. Zelfs speciale ! Na afloop kun je nog een glaasje drinken in het cafeetje aan de overzijde, welk een heerlijk terras heeft. Een echte aanrader. Als we weer eens in de buurt zijn, gaan we zeker weer. Het is wel aan te raden te reserveren, het kan er erg druk zijn

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: april 2008

Datum beoordeling: 3 juli 2008

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: april 2008

Datum beoordeling: 28 juni 2008

Een leuk welkom van een gids die echt hart heeft voor de brouwerij. De gids maakte tussendoor leuke grapjes en vertelde op een hele leuke manier. Ik heb al wat meer brouwerijen bezocht maar vond deze wel heel leuk om te zien. e

Beoordeling gegeven door Karin Brekelmans.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: zaterdag 21 juni

Datum beoordeling: 21 juni 2008

Leuk om cadeau te doen! En de mannen vonden het geweldig! Top!

Beoordeling gegeven door Bierbrouwerij Hertog Jan.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: april 2008

Datum beoordeling: 7 juni 2008

Aardige, gastvrije mensen. Goede deskundige rondleiding door een trotse gids die echt achter zijn product staat. Lekker biertje inbegrepen

Beoordeling gegeven door Lya Kasen.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: mei 2008

Datum beoordeling: 6 juni 2008

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: Hemelvaart 2007

Datum beoordeling: 28 maart 2008

Leuke rondleiding. Werd echt de tijd voor genomen. Lekker proeven tijdens de rondleiding van verschillende biersoorten. Ook met kinderen werd rekening gehouden.

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 19-1-2008

Datum beoordeling: 10 maart 2008

Mooie interessante rondleideing met goede uitleg over product en brouwproces. Leuk was de "bierkelder"waar bier opgeslagen ligt alsof het wijn is. Extra aanrader is het café tegenover de brouwerij,als je in de buurt bent moet je er even langs.

Beoordeling gegeven door Lucien van Beers.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: januari 2008

Datum beoordeling: 21 februari 2008

heel leuk om te zien hoe je biertje wordt gebrouwen.ook voor kinderen leuk, het duurt niet te lang en er waren erg aardige medewerkers. cafe aan de overkant ook een dikke 9!

Beoordeling gegeven door chris schreur.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: maart 2007

Datum beoordeling: 7 februari 2008

Erg leuke ontspannende rondleiding door medewerker van Hertog Jan. Een boeiend verteller. Onze kinderen waren zo enthousiast dat ze allemaal iets gekocht hebben in het winkeltje aan het einde van de rondleiding. Maar bovenal genieten van een gratis pilsje in het cafe aan de overkant. (hoorde bij het arrangement)

Beoordeling gegeven door Janet de Boer.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Datum beoordeling: 25 oktober 2007

Een erg goede en duidelijke rondleiding gehad. Waar voor je geld!! Het hele gezin heeft er van genoten.

Beoordeling gegeven door Yvonne Gommans.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Datum beoordeling: 24 juli 2007

Leuke ervaring om het bier brouwen te ervaren van een glas water tot een heerlijk schuimend glas Hertog Jan bier.

Beoordeling gegeven door Robert.