1

Beoordelingen Wellnessresort De Zwaluwhoeve

Ronduit SLECHT
1 11111

Bezoekdatum: 25-12-2023

Datum beoordeling: 26 december 2023

Reisgezelschap: met partner

Eerste kerstdag…. We gaan elke kerst naar de sauna. Een wellness spa?! Is toch bedoeld om in de watten te worden gelegd?? Zelfbediening? ! Ik dacht nog even dan pak ik mijn IKEA pas erbij wat een aanfluiting zwaar betalen voor weinig … koud eten een meisje die daar alleen staat om voor 100 man of meer een maaltijd op te scheppen… zelf koffie en thee halen langs een kassa om af te rekenen anders gewend ronduit slecht sauna”s die koud waren niet aan stonden enz enz enz geen aanrader

Beoordeling gegeven door Bert en claudia.

Nooit meer
1 11111

Bezoekdatum: 06-08-2023

Datum beoordeling: 23 augustus 2023

Reisgezelschap: met partner

1 keer en nooit meer! Dan denk je lekker een dagje rustig naar de sauna te gaan om bij te komen. Het leek wel een dierentuin. Er was totaal geen orde en rust. Alle baden en sauna’s zaten over vol!! De sauna’s waren onder temperatuur. Ook hadden we geboekt voor eten, we hebben een half uur in de rij gestaan. Toen we nog steeds niet aan de beurt waren hebben we besloten te gaan. We zijn er precies 1 uur geweest. Bij de service balie aangekomen moesten we onze 2 drankjes afrekenen. We vonden dit schandalig omdat we voor een hoofdgerecht hadden betaald en die niet gehad hebben maar dat was niet hun probleem werd ons verteld. Toen we vertelde dat het belachelijk was hoe druk het binnen is kregen wij als antwoord: “dan moet je maar niet in de vakantie boeken.” Dat dit nog kan bestaan.. wat een belachelijke service.

Beoordeling gegeven door Kaylee .

tegenvaller
3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: 2 augustus 2023

Datum beoordeling: 3 augustus 2023

Reisgezelschap: met partner

De sauna's waren koud s morgens omdat ze waren vergeten ze aan te zetten. De sauna's boven waren allen afgesloten, er waren bubbelbaden dicht buiten. De horeca was dieptriest. Jaren terug hadden ze een buffet restaurant en een ala carte restaurant tevens kon je nog in de het "cafe" kleine gerechtjes bestellen. Nu is er 1 klein zelfbedieningsrestaurant, kneiterduur en de hoofdgerechten worden per klant bereid waardoor je heel erg lang in de rij staat, weg zen gevoel. De keuze is ook niet bepaald reuze. Verder overal veel ramen stuk, kapotte verlichting

Beoordeling gegeven door Jolanda.

Niet weer
5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 27-07-2023

Datum beoordeling: 27 juli 2023

Reisgezelschap: met partner

Ik geef geen 4 omdat de massage wel heerlijk en goed gedaan was. Verder zou ik hier nooit meer komen. Ik was hier omdat mijn man een keer mee wilde en alleen in badkleding wilde. Dat is te merken, er komen dan mensen die niet weten hoe je je dient te gedragen in een sauna en er is geen enkel toezicht op. Slippers in de sauna, zelfs op de bank, te kleine of zelfs geen handdoek, praten in de sauna of stilte bad etc etc. Het zelf service restaurant vind ik ook afbreuk doen op een ontspannen dag. Daarnaast zit het niet lekker in het restaurant en was het niet heel schoon. Jammer jammer maar nooit weer.

Beoordeling gegeven door E Spenkelink.

Ongezellig en gebrek aan (handhaving) regels
2 Cijfer 2 van 10 punten.2222

Bezoekdatum: 8-3-2023

Datum beoordeling: 9 maart 2023

Reisgezelschap: met partner

Sinds lange tijd weer eens een bezoek gebracht aan de Zwaluwhoeve. De Zwaluwhoeve is een sauna (geworden) voor het grote publiek die niet veel willen betalen, in badkleding willen, en waar altijd akties en aanbiedingen zijn. Hierdoor is het een sauna waar mensen komen die niet weten hoe je je gedraagt in de sauna. Alleen tijdens dit bezoek al meerdere zaken opgemerkt die niet kloppen; - een dame met een slipje aan, terwijl het geen badkledingdag was, - iemand met Croqs aan in het zwembad, - mensen met veel te kleine handdoeken waardoor zij met hun zwetende lijf en voeten op de banken liggen (1 stel zelfs helemaal zonder handdoek) - overal mensen met slippers en flesjes in de sauna’s. Mensen klimmen met slippers en al op de banken. Geen medewerkers te bekennen die op wat voor manier toezicht houden op regels of gedrag van mensen. Waar je rust en stilte verwacht wordt er met een dweilmachine door de gangen gelopen om 2x per dag de vloeren droog te trekken. Veel van de zeeppompjes waren leeg. Het afhaalrestaurant, waar de broodjes en salades er overigens wel lekker en vers uitzagen, is ook een afknapper voor een ontspannen dagje uit. De “kantine”-achtige sfeer doet denken aan een ziekenhuis of school. Het personeel stond elkaar in het bijzijn van de gasten te corrigeren en voor schut te zetten. De relaxruimte is 100% sfeerloos, het meubilair oud en versleten. De sauna’s zelf zijn weliswaar ruim en niet slecht, maar saai en op het oog veelal hetzelfde maar met een verschillend bordje bij de deur. Als je je ogen dicht doet zie je de sfeerloze ongezellige entourage gelukkig even niet. Volgende keer ga ik weer naar een echte sauna, waar geen “badkleding”-publiek komt en een saunameester je het gevoel geeft dat alles naar wens is, en waar vriendelijke gastvrije bediening is in het restaurant.

Beoordeling gegeven door MD.

Slecht
2 Cijfer 2 van 10 punten.2222

Bezoekdatum: 25-11-2022

Datum beoordeling: 2 december 2022

Reisgezelschap: met vrienden

Geen enkel telefonisch overleg mogelijk! Slecht toegankelijk voor mensen met een rollator. Alleen iets vermeid over rolstoel toegankelijk, maar geen vermelding van met alleen trappen te bereiken, zoals de rustruimte zoals bleek! Kleed ruimte voor hen is in een kleine ruimte begane grond met maar 3 stoelen. Zwembad kluizen staan laag opde grond. Je krijgt voor 2 personen maar één kluis, waar je voor 2 personen je kleren in moet proppen. Als gehandicapte lukt je dat niet zo laag te doen evenals een slot wat na meer dan 10 x voordoen nauwelijks te sluiten is!! Terwijl wij al E 240,oo vooruit hadden betaald!! Selfservice in het restaurant!erg onpersoonlijk! Gehuurde badjas,maat large,die openviel en was afgewerkt met gekreukte en gevouwen katoenen rand, waardoor ik er als met een vod bijliep!! Eindeloos lopen met een plattegrond die wij niet konden volgen. Doodmoe van het lopengeen energie meer voor het zwemmen, wat ik zo graag wilde. Wij verbleven er van 11.20 tot 17.30, inclusief eten en hammam behandeling. Geen tel. Contact mogelijk is heeeeeel lastig en met alle hierboven genoemde grieven zeker niet voor herhaling vatbaar en ookniet aan te bevelen.

Beoordeling gegeven door Imelda.

Slecht
1 11111

Bezoekdatum: 5 febr 2022

Datum beoordeling: 6 februari 2022

Reisgezelschap: met partner

Wat een slechte sauna. Normaal gaan we naar de Thermen of Spa Sereen dan valt de Zwaluwhoeve zoo tegen. We kunnen er een lang verhaal van maken maar werkelijk geen goed woord over. Restaurant 3 kwartier in de rij gestaan om eten te bestellen etc. Dit is geen Wellness dagje maar een erger dagje m.

Beoordeling gegeven door Rob de Groot .

Slecht!
1 11111

Bezoekdatum: 28-11-2021

Datum beoordeling: 13 december 2021

Reisgezelschap: met partner

Nooit meer! Wat slecht geregeld. Baden en sauna's overvol. Rijen mensen en aan de anderhalve meter werd niet gehouden. We moesten enorm lang wachten voor we een sauna of bad in konden omdat het te druk was. Ook was er enorm veel lawaai. Ipv een dagje ontspannen, was t een uur vol wachten en irritatie. We zijn na een uur weer gegaan. Bij de balie werd er gezegd dat als we een online contactformulier zouden invullen, we ons geld terug zouden krijgen. Hierop kregen we geen reactie. Na vaak gebeld te hebben kregen we iemand aan de lijn.. we zouden terug gebeld worden. De volgende dag, rond de middag. Dit is niet gebeurd. Ze zijn moeilijk te bereiken, en ze zijn niet eerlijk. Wij hebben ons geld niet terug gekregen zoals was beloofd. Daarnaast was de parkeerplaats een grote modder bende met gaten. De auto en onze schoenen zaten vol met drap. Wij komen hier nooit meer!

Beoordeling gegeven door Nadia.

4
4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: 12 december 2021

Datum beoordeling: 12 december 2021

Reisgezelschap: gezin

Vandaag naar de Zwaluwhoeve geweest met mijn moeder. Het was echt veels te druk. Sauna's waren vaak al te vol (meer personen dan dat er max in mochten) en je moest lang wachten voordat je er in kon. Er staat op de site dat je ook 1,5 meter in de kleedkamers moet aanhouden maar met het aankleden was dit ECHT niet mogelijk. Het was zooooo druk, niet te doen! Dan moest je nog afrekenen en ook daar stond een hele rij vanaf de kleedkamer naar de receptie. Ze moeten echt minder mensen toelaten op een dag. Zo kunnen mensen beter genieten van alle sauna's. Heel jammer dat we niet overal in konden! Veel mensen deden hun beklag hierover.

Beoordeling gegeven door Jacqueline.

Vouchers niet meer te claimen
3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: Helaas niet mogelijk

Datum beoordeling: 6 november 2021

Reisgezelschap: alleenreizend

Begin van dit jaar twee bonnen gekocht via treatments. Geldig tot en met 24 december 2021 Als je deze wil verzilveren is dat niet meer mogelijk, al dagen zijn heblokkeerd voor vouchers of wat voor bonnen dan ook. Je kunt alleen komen als je gewoon reserveert. Heb toch € 60,00 betaald voor de bonnen. Wordt er gewoon gemaild (spreken kun je ze niet) dat je eerder had moeten reserveren. Pech en geld weg. Of je eerder had kunnen reserveren wordt niet gevraagd. Is overigens niet alleen bij de Zwaluwhoeve maar bij meerdere sauna's van de zelfde organisatie. Bonnen verkopen willen ze wel maar om ze vervolgens te verzilveren is niet meer mogelijk. Verleng eventueel de periode dan krijg je nog iets voor je geld.

Beoordeling gegeven door Leo.

10
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 2 novenber

Datum beoordeling: 3 november 2021

Reisgezelschap: met partner

Heerlijke dag gehad. Alles was schoon prettige medewerkers zeer vriendelijk. Lunch ruime keuze en vooral lekker vers bereid. HELAAS IS DE BRIL VAN MIJN MAN VERDWENEN, IK HOOP DAT IEMAND HEM HEEFT GEVONDEN. WAS NOGAL KOSTBAAR. U KAN DAN CONTACT OP NEMEN MET DE ZWALUWHOEVE. maar ondanks dat was het een leuke dag uit.

Beoordeling gegeven door Riny van wijk.

belofte maakt schuld
1 11111

Bezoekdatum: 31-10-2021

Datum beoordeling: 31 oktober 2021

Reisgezelschap: met partner

tja, dan heb je nog spaarkaarten voor een dagje wellness en wil je even lekker boeken. wat blijkt, alle dagen t/m december zijn geblokkeerd voor deze actie terwijl op de site staat dat deze tot eind december geldig zijn. wat een waardeloze zaak. als ik zonder deze bonnen wil boeken staan alle dagen gewoon op beschikbaar.

Beoordeling gegeven door de lange.

Een sterk teruggelopen concept !
5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 26-10-2021

Datum beoordeling: 27 oktober 2021

Reisgezelschap: met partner

Vanaf de eerste dag dat Heer Panhuis de Zwaluwhoeve geopend heeft ben ik er gast geweest. Het bijzondere imperium wat hij er in de loop van de jaren ervan heeft gemaakt bleef qua service en hygiene altijd hoog in het vaandel staan. Ook toen het zo mega geworden was bleef het brandschoon en service was er top ! Afgelopen week er weer eens geweest na een tijdje corona pauze. Jammer te vernemen dat er weinig meer van dat alles van over is. Het gebouw waar de massages en arragementen altijd levendig plaatsvonden staan er enigszins verlaten bij. Het Buitenhuijs waar men heerlijk kon relaxen dicht en alles wat erin stond weg. Een donkere trieste boel binnen. Het binnen restaurant waar men in het verleden gezellig at dicht ! Relaxstoelen waar men een wijntje en biertje drinkt ontbreken. Er staan er nog enkele. Je zit aan een soort keuken tafeltjes in een zaal. Er zaten dan ook logischerwijs nauwelijks mensen ! Als je iets wilt drinken dan moet je dit zelf regelen. Om alle gasten te bedienen zijn er 2 personeelsleden in de relaxruimte enz... Degene achter de bar vertelde dat er uberhaupt nog nauwelijks personeel werkt. Een heel ander verhaal dan toen heer Panhuis het nog bezat. Hij vertelde me eens dat er ruim 200 mensen werkte, en evengoed prima de gewenste omzet binnen haalde. Op de hele dag 1 x een dame gezien die bij de saunaruimtes iets schoonmaakte. Dit was op sommige plekken zeker zichtbaar. Voor ons is was de Zwaluwhoeve alle jaren als een dagje uit met gezellig eten in het mooie (oude) restaurant en onder andere relaxen met drankjes en wat lunchen in onder andere het Buitenhuijs bij een haard. Nu kan men in een rij gaan staan om een saté te bestellen in een afhaal restaurant waar iemand je eten dan opschept. Zonde dan ook om te constateren dat ze dit met zo'n fout beleid dit niet vol gaan houden zo ! Elke vaste klant die weg is krijg je lastig weer terug ! Loop je dan aan het einde dag richting je auto, dan zitten je schoenen kompleet onder de blubber en verzwik je haast je enkels doordat het parkeerterrein een puinhoop is vol met kuilen en blubber. Voor ons absoluut geen Zwaluwhoeve meer ! Jammer !

Beoordeling gegeven door Olav.

Ontspannend
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 9-10-2021

Datum beoordeling: 10 oktober 2021

Reisgezelschap: gezin

Soms zit alles mee. Wij hadden een zonovergoten dag uitgekozen en alles was top. Snelle Corona incheck, binnen geen lange wachtrijen. Bediening op terrassen gezellig, betrokken en meedenkend. Heerlijke vers gemaakte broodjes en salades. En alle ruimtes waren fris en schoon. Al met al een zeer geslaagde dag en voor herhaling vatbaar.

Beoordeling gegeven door Joke v Ree.

Slechte klantenservice
1 11111

Bezoekdatum: 26-04-2021

Datum beoordeling: 12 juni 2021

Reisgezelschap: met partner

Ze communiceren niet, wanneer je hun klantenservice benadert dan komen ze niet met antwoorden maar met leugens (zoals dat m'n in 2020 gekochte ticket al gebruikt was in 2019 en daardoor niet meer bruikbaar is?), ben al 2 maanden bezig om 3 problemen die door hun zijn veroorzaakt op te lossen, iets wat letterlijk in één dag gedaan kon worden. Spa is bedoeld om te ontspannen van de dagelijkse stress, maar zij presteren erin om mijn stress te vertienvoudigen met hun bar slechte klantenservice, die tegenwoordig niet meer telefonisch te bereiken is.

Beoordeling gegeven door Alix.

klantonvriendelijke situatie
2 Cijfer 2 van 10 punten.2222

Bezoekdatum: 23-8-2020

Datum beoordeling: 24 augustus 2020

Reisgezelschap: met vrienden

Zwaluwhoeve is een mooi groot en schoon sauna complex. Ik kom hier vaker, maar zou hier in de corona periode NIET meer naar toe gaan. Dat zij, net als ieder ander, zich aan maatregelen moeten houden ivm corona snap ik helemaal. Alleen de manier waarop dit is vormgegeven bij de zwaluwhoeve is geen service. Het komt er namelijk op neer dat je nu maar met een bepaald aantal mensen in een sauna of hottub mag (logisch natuurlijk ivm 1.5 meter). Dit betekent dat je soms 30 minuten of langer moet wachten voordat je ergens in kan!! en daar betaal je dan nog 30 euro per persoon voor.... Niet erg klantvriendelijk. tip voor zwaluwhoeve: Of laat minder mensen binnen zodat er voor die mensen die binnen zijn, genoeg plekken zijn in sauna's en hottubs, of maak de kaarten (een stuk) goedkoper!! Eten is ook erg prijzig, 6,50 voor een kleine smoothie, Duur dagje zo en niet heel ontspannen met al dat wachten

Beoordeling gegeven door michelle.

Slechte servise
1 11111

Bezoekdatum: 08-08-2020

Datum beoordeling: 8 augustus 2020

Reisgezelschap: met partner

voucher bij la cubanita gekocht. Hierin staat dat dit incl boekingskosten is. Dus geen (on)verwachte kosten. Nu bij reserveren 9.95 pp extra betalen?? Schandalig bedrijf.

Beoordeling gegeven door Eric.

Niet beter geworden
3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: 10 jan 2020

Datum beoordeling: 12 januari 2020

Reisgezelschap: met vrienden

Te veel relex ruimtes, te weinig saunA's en de gem.temp.ve sauna was 75 graden...dat is niet echt ff lkkr zweten...zelfs de warmste was maar 85! Eten was okee maar eten&drinken is zelfbediening, kaart is oud en bied weinig gezonds,snacks kunnen pas vanaf 15uur?! En zijn gefrituurd of het is breekbrood... Er liep geen personeel om de vloer droog te trekken ivm gladheid

Beoordeling gegeven door Wendy.

Tegenvaller, te veel badkledingdagen
1 11111

Bezoekdatum: 20-12-19

Datum beoordeling: 1 januari 2020

Reisgezelschap: met partner

Veel te veel badkledingdagen, druk. niet snel weer nar toe geen ontspannen dagje uit.

Beoordeling gegeven door Ria.

klantonvriendelijk
3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: 20-12-2019

Datum beoordeling: 29 december 2019

Reisgezelschap: met vrienden

Had keurig op tijd mijn reservering geannuleerd, kreeg wel de reserveringskosten voor de vrijdag terug, maar niet het geld voor mijn E-ticket. Blijkbaar was de opgegeven reden wel valide, maar dat resulteert dan niet in teruggave van de tickets. Verder is het nogal klantonvriendelijk dat de sauna zich telefonisch onbereikbaar houdt. In een menu-jungle word je constant verwezen naar invullen contactformulier. Da's blijkbaar veiliger dan op een meer klantvriendelijke manier mensen te woord te staan. Een dikke onvoldoende dus voor dit wellness-centrum qua klantvriendelijkheid.

Beoordeling gegeven door Jos van Beers.

Geweldig
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 23 oktober 2019

Datum beoordeling: 25 oktober 2019

Reisgezelschap: alleenreizend

Ja vriendelijke service, steeds nieuw aanbod van rituelen en heerlijk eten

Beoordeling gegeven door Marian Swier.

gast-ontvriendelijk
3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: 10 november 2017

Datum beoordeling: 25 november 2017

Reisgezelschap: met vrienden

Vroeg aanwezig zijn wil niet zeggen dat je gelijk gebruik kunt maken van faciliteiten. Sauna was matig warm en stoomcabine bij lange na niet op stoom. Ook tussentijdse schoonmaak laat te wensen over. Vloeren zijn gewoon niet schoon Bedieningen is bar en boos slecht .....! Na diverse malen vergeten te zijn krijg je thee terwijl je koffie hebt besteld en als klap op de vuurpijl krijg je eerst je lunch en als dat op is dan pas je drankjes en dat zonder blikken of blozen of ook maar een excuses.

Beoordeling gegeven door joost ter Velde.

Teleurstellend
4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: 24-10-2016

Datum beoordeling: 24 oktober 2016

Reisgezelschap: met partner

Vandaag voor het eerst naar de Zwaluwhoeve geweest met hoge verwachtingen door alle verhalen van vrienden. Helaas was ons bezoek niet zoals wij gehoopt hadden. De meeste sauna's waren niet op temperatuur, het was in sommige sauna's zelfs koud! Ook de sauna's op de 2e verdieping en buiten waren koud. De sauna's die normaal 90 graden waren, die waren nog redelijk te doen als startsauna, maar het klopt niet. Als je er om tien uur bent, moet je ook gelijk van start kunnen. Uiteindelijk zijn we maar een broodje gaan eten en daarna, na 13.00u., merkten we pas verbetering. We hadden dit trouwens 's ochtends vrijwel direct aangegeven bij de receptie, maar we hadden niet echt het idee dat het is opgepakt. Bij het uitchecken kon er alleen maar een "sorry" vanaf en de mededeling dat we de enige waren die er iets van hadden gezegd. Dat geloof ik niet, meerdere mensen met ons liepen te klagen. Voor de rest vonden wij de locatie prachtig, zag er goed verzorgd uit. Het eten was lekker. Ik zou nog wel een tip mee willen geven. Zet hier en daar wat bankjes neer bij de sauna's. Nergens was een plekje om even uit te puffen en bij te komen. Buiten overal royaal ligbedden, dat wel. Maar bij de binnen sauna's was nergens een plekje om even te zitten. Al was het maar een paar houten bankjes. Sorry Zwaluwhoeve, voor jullie geen tot ziens meer. Wij komen niet meer terug want dit vonden wij echt zonde van ons entreegeld.

Beoordeling gegeven door P.H. van Dam.

Niet prettig!
1 11111

Bezoekdatum: 14-07-2016

Datum beoordeling: 15 juli 2016

Reisgezelschap: met oudere kinderen

Ik kwam hier regelmatig, maar nu nooit meer dankzij het gedrag van klantonvriendelijk personeel bij de balie. Door een storing met het pinapparaat kon ik herhaaldelijk niet betalen en werd ik door de arrogante dame aan de balie aan de kant gezet en zij heeft mij tot drie keer toe medegedeeld dat het aan mijn bankpassen lag (meerdere passen geprobeerd). Er werd op geen enkele manier probleemoplossend gedacht en zij lieten mij daar staan terwijl ze doorgingen met het afrekenen met andere klanten. Na herhaaldelijk vragen wat ik kon doen, werd telkens met beschuldigende vinger naar mij gewezen dat het aan mij lag. Toen ik uiteindelijk zei dat ik het nogmaals wilde proberen bleek er niets aan de hand en kon ik gewoon met pin betalen. Geen excuses of iets dergelijks van de dame in kwestie. Ik heb er een zeer naar gevoel in plaats van een heerlijk relaxed gevoel aan overgehouden. Zwaluwhoeve ziet mij en mijn familie/vrienden niet meer terug. Personeel kan je bedrijf maken of kraken... Gereisd in jul, 2016

Beoordeling gegeven door Ilse.

teleurstelling
7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 10-01-2015

Datum beoordeling: 11 januari 2015

Reisgezelschap: met partner

Al enige tijd is ons favoriete Turks stoombad gesloten en dat was ook na de verbouwing in januari 2015 nog steeds het geval.... ook het watervalletje in de zoutsteengrot is niet hersteld... de zoutscrubruimte is een kaal en koud hok geworden nu ook daar het haardje weg is en de temperatuur van het eerder heerlijke zwembad lijkt een paar graden lager... Wat heeft de verbouwing dan wel opgeleverd? Het Voorhuys heeft een prima verbouwing gehad en het personeel blijft prima met een vrolijke olijke man die er voorheen ook werkte. Wat een verschil met De Oude en nieuwe sauna's: de finse sauna is zoveel fraaier en sfeervoller. De nieuwe lavendelsauna met enkele hangende takjes biedt niet de geur en de sfeer die bv wel in de Veluwe bron is te vinden. De kleine appel, peer en kersensauna's bieden echt niet de geur die de naam eer aan zou doen. En wat een vliegen in januari... Al met al teleurstelling in één van onze favoriete saunaadressen...

Beoordeling gegeven door Frank.

nooit meer
5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 31 mei 2014

Datum beoordeling: 1 juni 2014

Reisgezelschap: met partner

Wij hadden een gratis cadeau bon voor 2 personen daar moesten wij bij het afrekenen 1x 3.95 euro voor reserveringskosten kosten betalen en 2x 3.95 euro weekendtoeslag wat ik raar vind. Het personeel was erg onvriendelijk in de bediening wat betreft de dames Wij waren als eerste rond het zwembad op de ligstoelen daar waren de tafeltjes niet schoongemaakt. Op de ligweide lagen allemaal lege flesjesdrinkendie er de heledag bleven liggendit werd niet opgeruimd.

Beoordeling gegeven door H.S te enschede.

TE massaal
5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 12 januari 2014

Datum beoordeling: 16 februari 2014

Reisgezelschap: met vrienden

De zwaluwhoeve is zo druk, dat je je waant in een overvolle stal met vee. Te weinig sauna's, stoombad al een jaar kapot, maar wel mooi uitzicht. Daar kom ik alleen niet voor. Verder erg duur eten en drinken.

Beoordeling gegeven door Milany Deleni.

Eens maar nooit meer
2 Cijfer 2 van 10 punten.2222

Bezoekdatum: 25 januari

Datum beoordeling: 26 januari 2014

Reisgezelschap: met vrienden

Zodra je binnen bent, begint het graaien. Je stopt heel veel mensen via allerlei bonnen in één hok en dan slaat de commercie toe. €5,25 voor een glas Ice Tea, allerlei toeslagen, sauna's die maar niet heet worden en veel te weinig relaxruimten. Rust en ontspanning hebben we nauwelijks gehad. Onvriendelijk personeel. Eigenaar: denk eens na over dit concept.

Beoordeling gegeven door Jan-Kees.

niet voor herhaling vatbaar!
3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: kerstvakantie 2013/2014

Datum beoordeling: 5 januari 2014

Reisgezelschap: met vrienden

Jammer, want ben al een aantal x in de Zwaluwhoeve geweest en was er op zich altijd redelijk over te spreken! Als je nml. met kortingen erheen kan, moet je ook niet verwachten dat het "windstil" en perfect is en accepteer je het! Dit x trek ik mijn oordeel terug, want zo opgepropt zitten als in de kerstvakantie, zou niet moeten kunnen! Het begon al op de parkeerplaats waar we om 11:00 s'ochtends al helemaal achteraan stonden op een grasveld. Bij de kassa leek het de rij van de efteling wel en zo ook in de faciliteiten. (...) KINDEREN die ben ik inderdaad ook tegengekomen! (...) Als je op de site kijkt, staat er ook vanaf 12 jaar, maar die regel wordt niet gehandhaafd en zo tref je het dan, dat je in een kruidenbad zit en er ineens een kind onder water aan het zwemmen en handstandjes aan het doen is! (...) Dan het ETEN, daar moeten ze het blijkbaar van hebben! Het is niet verkeerd, maar er staan prijzen bij, alsof je in een 5-sterrenrestaurant eet! Maar goed, die keuze kun je natuurlijk laten. Bij het betalen kregen we een andere frustratie, de KERSTTOESLAG! In principe kan dit, maar toen ik reserveerde voor deze dag is het nergens in beeld komen te staan dat er een toeslag van €5,00 p.p overheen kwam! Sterker nog, ik had bewijs dat ik €0,00 hoefde te betalen voor de reservering en toen ik dit meldde bij de medewerker schoof hij dit terzijde en zei gewoon dat dit altijd zo is! Pure geldklopperij dus! Ze zouden om de drukte, naar mijn idee, juist kortingen moeten geven! (...) Dus mensen bezint eer ge begint en hopelijk treft u, als u toch besluit de gok te nemen, een rustige dag, waar niets aan de hand is!

Beoordeling gegeven door K.Tigelaar.

NIET GAAN
4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: augustus 2013

Datum beoordeling: 25 augustus 2013

Reisgezelschap: met partner

Wij hadden net als heeel veel andere mensen verwachtingen van de zwaluwhoeve, maar je wordt flink teleurgesteld. Je kan je badjas niet eens kwijt, tenzij je hem over andere badjassen hangt...Stoomkabines zonder stoom en warmte. Ook wij hadden een vakantieveilingen bon met late afternoon snack geserveerd in de vorm van tappa's...nou we kregen 3 royal club glazen(een met wat gefrituurde minisnacks, andere glas met wat plakken salami en 4 blokjes kaas en laatste glas 2 stukjes komkommer en 4 mini gevulde paprikatjes (wat met een heel vies iets gevuld was.) en dat was dan de zogenaamde " tapa's". ZEER teleurstellend. Dit ook aan de kasa aangegeven en de dame zei dat ze dat vaker hoort...er wordt dus helemaal niks mee gedaan en dat geldt ook voor alle andere klachten van alle andere mensen (hier). Horeca personeel bagger..wij bestelde een drankje die wij na tien minuten nog niet hadden. Mijn vriend besloot toch wat anders te nemen..personeel leek het allemaal lastig te vinden om dat even te veranderen. eindelijk iemand die drinken kwam bringen( een sjagerijnige vrouw) met het verkeerde bestelling..wij aangeven maar ze zet het kijhard op tafel met de mededeling dat het zo op haar bonnetje staat en loopt weer weg! Heel gastvrij dus, en dat terwijl je zoveel betaalt. Het enigste wat ik goed vond was het mooie locatie en het vrij gebruik van scrub en douchegel/shampoo. Reclame en foto's die ontspanning uitstralen zijn niet waar in het werkelijkheid. Daar hebben wij dan anderhalf uur voor gereden. Mensen die zeggen wat verwacht je van vakantieveilingen bon, zijn zelf verder nooit naar andere sauna resorts geweest. ( Waar je wel rust vind) Ook al heb je een bon via wat dan ook, je moet krijgen wat er staat of in dit geval wordt voorgedaan. het is gewoon niet goed georganiseerd. Heeft niks met acties of vakantieveilingenbon te maken, want als je de reguliere (toegang)sprijzen betaalt heb je precies hetzelfde.

Beoordeling gegeven door Sam.

teleurstellend
4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: 23-08-2013

Datum beoordeling: 24 augustus 2013

Reisgezelschap: met partner

De Zwaluwhoeve zakte met enorme snelheid naar beneden. Vieze sauna's, of buiten gebruik. Steeds minder eten voor mee geld. Kortingsbon voor groot drankje van € 4,00 levert gewoon het normale glas van € 4,00 op !!!??!!. Wordt een beetje een vogelaarsauna. Zal binnen afzienbare tijd failliet gaan of zoals dat gaat met dit soort slecht lopende bedrijven: in de brand uit de brand, om deze verouderde bende op te knappen.

Beoordeling gegeven door berg.

Heksenketel
2 Cijfer 2 van 10 punten.2222

Bezoekdatum: maart 2013

Datum beoordeling: 16 mei 2013

Reisgezelschap: met vrienden

Heksen ketel. Zeeeer sterk afteraden. De sauna ligt in een prachtige omgeving en doet leuk aan met zijn boerderijen. Na de verbouwing is het aanbod van faciliteiten uitgebreid dit komt zeker ten goede van deze sauna maar desondanks raad ik deze sauna u sterk af. Het geheel is nu een doolhof waardoor alles erg onoverzichtelijk is. Daarbij komt nog dat het daar krioelt van de mensen zodat je hutje op mutje zit. Ook kun je nergens je handdoek op hangen want alles hangt al vol. De bediening van de consumpties rent letterlijk de benen uit de lijf. Want overal zitten er mensen de hele dag door die iets willen consumeren. Door dit hele massale gebeuren voel je je een mier in een mierenhoop diverse keren was het net zo erg of zelfs nog erger. Dit leidt alles behalve tot een dagje ontspanning. Je vlucht letterlijk (de in het verleden zo'n mooie) tuin in waar, je er al gauw achter komt dat het hier net zo druk is zodat je de sauna's niet in kunt en dus buiten in de kou moet blíjven staan. De herrie van de graafmachine slaat je om de oren en je moet letterlijk door het zand lopen die door deze machine is omgewoeld Ik kwam hier heel vaak maar het is nu sterk afteraden. Dit alles de hele dag voor lief genomen wordt je aan de eind van het dagje stressen nog zeer onbeschoft behandeld door het onopgeleide waardoor onprofessionele en zeer onvriendelijke personeel achter de receptie. De klanten staan weer massaal niet alleen bij vertrek aankomst maar ook nu ook bij vertrek in rijen te wachten. Na netjes op onze beurt gewacht te hebben, werden wij geholpen waar tussendoor een man ook nog werd geholpen. Dit was op zich al niet klantvriendelijk naar onze kant toe maar had ook het gevolg dat de receptioniste mij het dubbele bedrag liet pinnen zodat er meer van mijn rekening werd afgehaald dan noodzakelijk was. Nou ja zei ik een fout is menselijk. Het meisje liep zonder iets te zeggen achter de balie weg en ging naar achteren. Ik keek mijn vriendin aan met een vragende blik van waar is zij nou naar toe? Dit duurde erg lang zodat wij ons af begonnen te vragen waarom zij niet meer terug kwam en waarom wij zo lang daar stonden. Was het nou zo moeilijk om de geldlade te openen en aan mij het verschuldigde bedrag terug te geven? Het was al laat geworden en wij moesten nog 100km terug rijden en de volgende dag zou mijn wekker weer heel vroeg. Maar he daar kwam ze dan eindelijk terug en legde voor mij op de balie een pen neer uitdraai van de kassabon op een papier A4 formaat voor mij op de Bali neer. Wat een poespas dacht ik nog ik hoef geen bon schiet nou maar op en geef mij mijn geld terug. Nee dat gebeurde dus niet he. Ze zei doodleuk dat ze het geld niet kon terug geven en ze het geld terug zouden storten. Dit werd mij nu echt te gek want zij hoefde toch niet door hun schuld het probleem niet naar mij te schuiven? Nee zei ze "wij werken niet zo ik mag dat geld niet teruggeven het geld wordt op uw rekening teruggestort. Dat is dhet reglement. Ik zei dat het hij probleem was en dat ik niets met hun reglement te doen had omdat de fout bij hun lag. Dit was mijn geld! Nee dat mogen wij niet doen want anders krijgen wij een kas verschil. Wij trachtte hierop dit nu voor ons ontwetende meisje uit te leggen dat er geen verschil in zou zitten als zij ons geld contant zou terug geven. Want de kassa zou dan wel in het min komen te staan maar, zou door het +saldo van de bank weer te worden aangevuld. -20 + 20 = tenslotte 0 Probleem dus opgelost dachten wij zo. Maar nee het nu voor ons zo domme meisje zei dat dit niet kon omdat zij regels hadden en dat zij dit mochten doen want er zou een kassa tekort komen. Weer hebben wij haar getracht uit te leggen dat dit niet het gevolg zou zijn. Het duurde steeds langer en mijn geduld werd aardig op de proef gesteld. Mijn geduld begon zo nu eens op te raken en ik maakte haar duidelijk dat ik nu mijn geld wilde terug hebben en dat hun manier van werken mij niet aanstond omdat niet ten voordeel van de klant was maar dat het hun schuld was en dus ook hun probleem was welke zij de mijne wilde laten worden. Nee zei ik inmiddels boos:"dat geld is van mij en wil het nu". Ze wilde dat nu nog steeds niet teruggeven en ik voelde mij beroofd zodat ik de politie begon te bellen. Het meisje ging weer naar achteren en weer moesten wij op haar terug komst wachten. Ja eindelijk kwam zij weer en dit nam zij een ander meisje mee die zich ten opzichte van haar heel wat vond aan haar gedrag te merken. Dit beaamde ons meisje omdat ze verder niets meer zei. Het andere meisje was naar onze inschatting niet veel ouder en kon naar ons inziens maar enkele weken meer ervaring hebben. Ook zij begon nu aan ons te laten zien wat het schoolvoorbeeld van klant onvriendelijkheid kon zijn. En ik merkte aan mij zelf dat de maat nu toch echt vol was. Intussen stonden er zo een mannetje of 25 vertrekkende klanten achter ons te wachten die ook vol ongeloof naar dit misplaatste optreden van het personeel keken. Uit eindelijk stemde de 2de vrouw toe en zei: nou mevrouw met hoge uitzondering geven wij het geld terug maar dat is eigenlijk niet de bedoeling en de volgende keer kunnen wij dat echt niet meer doen en blah blah met een toon als of iets verschrikkelijks heb gedaan en dat het een hele gunst van hun kant afwas dat zij mijn eigen 20 euro terug gingen geven. Vervolgens hield zij pratend het beloofde geld tussen haar vingers maar bleef maar tijd rekken eer zij het overhandigde. Ik zei tegen haar dat er geen volgende keer meer zou komen omdat ik nooit meer naar zwaluwhoeve toe zou gaan. Haar antwoord was nog een trap na: u komt hier bij mij er ook nooit meer in. Dus lieve saunafans het zal u in middels meer dan duidelijk zijn geworden dat ik sauna zwaluwhoeve niemand maar dan ook niemand zal aanbevelen.

Beoordeling gegeven door Nancy.

sauna zonder ziel
1 11111

Bezoekdatum: april 2013

Datum beoordeling: 29 april 2013

Reisgezelschap: met partner

Vol, vies, oud en te duur (broodje met tapenade kost 8,50) en twee badjassen huren komt op 15,00

Beoordeling gegeven door C. B..

nooit meer !!!!
5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 11-03-2013

Datum beoordeling: 12 maart 2013

Reisgezelschap: met partner

veel te druk,niks geen ontspanning aan.en vooral overal voor moeten wachten!!! en het eten tja...? O ja dan nog mensen die niet kunnen lezen waar het stil moet zijn zo jammer !!! maar echt,nooit meer!

Beoordeling gegeven door Antje.

Veel te druk
5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 23/ 24-02-2013

Datum beoordeling: 24 februari 2013

Reisgezelschap: met partner

Zwaluwhoeve met overnachting, Dit resort doet duidelijk te veel aan reclame, mijn vriendin en ik wilden er twee dagen genieten maar hebben dit na 1 dag afgebroken. Er komen echt veel te veel mensen af op de Zwaluwhoeve. En als je net als ons van ver moet komen zou ik ervoor kiezen om naar een ander resort te gaan. Alle sauna's vol, wachten hier wachten daar, badjas niet op kunnen hangen, geen normale plek om na een sauna bezoek af te kunnen koelen.

Beoordeling gegeven door Martin.

Viel tegen
5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 28-1-2013

Datum beoordeling: 31 januari 2013

Reisgezelschap: met partner

Veel te druk. De high tea was slecht, niet vers, leek er op of hapjes bij elkaar waren verzameld van wat overbleef bij anderen. Slechte prijs-kwaliteit verhouding.

Beoordeling gegeven door Hans.

Nooit meer!!
1 11111

Bezoekdatum: 28 januari 2013

Datum beoordeling: 29 januari 2013

Reisgezelschap: met partner

Er zijn veel te veel mensen. Er worden dus meer entree's verkocht dan ze hebben kunnen. Gisteren geweest, alle sauna's vol, hot-tubs vol, geen plek om handdoek/badjas op te hangen. Er liepen allemaaal bouwvakkers over het terrein. We zijn na 30 minuten weggegaan, wat een ellende. Ontspanning: echt niet! Oftewel BLIJF WEG!

Beoordeling gegeven door Michael.

Slecht.redelijk
5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 16-01-2013

Datum beoordeling: 16 januari 2013

Reisgezelschap: met partner

Oubollige sauna's niet van deze tijd! Totaal geen rust moment . Veel te veel mensen twee keer zoveel als ze er kunnen hebben ! Hotel goed! eten goed !maar niet kunnen eten wanneer je honger heb !neee!, Alleen kunnen eten wanneer je ingedeeld ben en niet klagen want je moet blij zijn dat je een tijd heb gekregen !was een cadeau van mijn vrouw met een overnachting! nooit meer naar die fabriek van mensen bij elkaar! echt niet genieten daarmee al die mensen!!

Beoordeling gegeven door Reas.

Nooit meer !!
1 11111

Bezoekdatum: 145 december 2012

Datum beoordeling: 15 december 2012

Reisgezelschap: met partner

Wat een misser! Al in veel sauna's geweest maar dit was echt een grote teleurstelling. Uit ervaring is ons gebleken dat elke willekeurige sauna het beter doet dan deze club.Het management zorgt voor zoveel mogelijk bezoekers en de kwaliteit is dan ook ondergeschikt. Er waren zeker twee keer zoveel mensen als waar het complex op berekend is. Haast geen enkele sauna in geweest, alles was gewoon vol met mensen, je kon er simpelweg niet meer bij. De service en de kwaliteit van het eten is zeker niet goed te noemen, onbegrijpelijk als mensen hier vaker heen zouden gaan. Als bezoeker wordt je hier zeker niet serieus genomen, je wordt bedonderd. Deze sauna, de Zwaluwhoeve, nooit meer. Het arrangement is via Vakantieveilingen verkregen, begrijp nu ook waarom je voor elk bedrag naar binnen mag. Elke euro is er een.....

Beoordeling gegeven door Ruud.

megadrukte ondanks reservering
1 11111

Bezoekdatum: 12-12-2012

Datum beoordeling: 14 december 2012

Reisgezelschap: met partner

Er stonden bij de receptie zeker 50 mensen in te checken te kijken naar de afgeladen parkeerplaatsen zeker 100e mensen binnen. We komen niet om te socializen maar te relaxen. Hoezo reserveren ze kunnen daar stapelen hoor. Ik kom daar niet meer! Door gereden naar soesterberg heerlijk! Heel gezellig, lekker rustig en heel gastvrij personeel! Eten was ook heerlijk!!!

Beoordeling gegeven door Hilda van den Eerenbeemt.

Eens maar nooit weer.
3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: 15 oktober 2012

Datum beoordeling: 18 oktober 2012

Reisgezelschap: met oudere kinderen

Als je houdt van rijen, ga dan naar de Zwaluwhoeve. In de rij voor een parkeerplaats, in de rij bij de balie om in te checken, (en geen enkele uitleg krijgen door gestresst personeel), in de rij bij de veel te krappe kleedkamer (met 2 personen 1 krap kluisje delen!), in de rij voor de douches, voor de sauna's, voor de wc's, voor de ligstoelen. In de rij voor het restaurant voor dinerbuffet - hutje mutje de tafels naast elkaar, net een eetfabriek, over de kwaliteit van het eten zullen we het maar niet hebben; ik ben helemaal niet verwend en vind altijd alles prima, en kan goed relativeren, maar dit was gewoon niet goed. En tenslotte ook weer in de rij bij het betalen. Mijn indruk was dat er veel en veel te veel mensen worden toegelaten per dag. Wat een massaliteit daar. Nergens ook maar een rustig plekje te bedenken. Ja, het was herfstvakantie, maar ik lees elders dat het ook in het weekend zo druk is, en ook gewoon door de week. Bovendien als je in het onderwijs werkt moet je wel of in de vakantie of in het weekend. Gewoon minder mensen toelaten, dat komt de kwaliteit zeer ten goede. Het ' verwenpakket' wat we mee zouden krijgen, bestond uit een tijdschriftje vol reclame en een flesje water. Hmmm. Typerend.

Beoordeling gegeven door saunagast.

massa
4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: 09-10-2012

Datum beoordeling: 11 oktober 2012

Reisgezelschap: met opa en oma

ik geef een 4 niet om de inrichting,maar omdat ze zoveel mensen binnen laten dat je totaal niet tot rust komt en alleen maar bezig bent met hoe krijg ik een plekje in de sauna!! ontzettend veel lawaai in het kruidenbad en je staat nog met jan en alleman in je blote kont om te kleden!! als je voor 10 uur arriveerde kreeg je koffie en of thee,maar je stond zo lang in de rij dat dat natuurlijk weer verviel! Ook werd ons niet gezegd waar je een opgieting kon doen terwijl we daar wel voor betaald hadden! De high thee zou om 15.00uur zijn en dat werd half 12! al met al erg jammer,ik had het mijn moeder kado gedaan omdat ze 65 werd! Volgende keer ga ik echt ergens anders heen! een kippenhok is nog schoner! wat een massa gebeuren! Ik zie overal dezelfde klachten en ze doen er NIKS mee! Daarom zijn ze voor mij niet meer waard dan een magere 4.

Beoordeling gegeven door Linda.

kater in sauna Zwaluwhoeve
4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: 6-10-2012

Datum beoordeling: 7 oktober 2012

Reisgezelschap: met vrienden

Gisteren ben ik samen met een vriendin naar sauna & beauty resort Zwaluwhoeve geweest. Dit na een paar jaar niet bij hen te zijn geweest. Het was werkelijk een afknapper. Niet zozeer vanwege jullie mooie inrichting, faciliteiten en mogelijkheden. Dat verdient een 10+. Maar wel vanwege de bezoekers. Wat ongelofelijk a-sociaal, bot en niet sauna-minded. Voorbeelden: veelvuldig in en uitlopen en luidruchtig te kennen geven dat dit 'niets is. 'Heel veel praten en onvoldoende rust betrachten, Onhygienisch handelen door niet te douchen, handdoek beperkt te blijven met je lichaam of schoon te maken van dat wat je achterlaat. Overigens zijn het niet de jonge kinderen onder de 12 die luidruchtig waren, integendeel zelfs zij bleven heel beheerst en rustig. Snappen zij het beter dan hun ouders en/of volwassenen en/of pubers/jongvolwassenen? Kortom, werkelijk een kater en zijn vertrokken na een aantal verkenningen en met de hoop dat het toch nog zou veranderen in de middag. Misschien hadden we het verkeerde tijdstip of de dag? Of is dat altijd herkenbaar voor Zwakuwhoeve.

Beoordeling gegeven door Wim Scherpenisse.

Kuddegedrag
3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: 2 november 2012

Datum beoordeling: 3 oktober 2012

Reisgezelschap: met partner

Samen met mijn vrouw een arrangement met dinerbuffet, van onze dochters gekregen: alle sauna's toegankelijk. Eerstens was de rij voor de kassa zo lang dat de toegezegde koffie niet meer werd gegeven, maar goed, wat HELEMAAL niet klopt is dat je op een zg. badkledingdag komt en vervolgens nog naast allemaal vreemde mensen staat om je te verkleden, what's the point, sta je nog in je blote reedt ( ja, wel netjes prôaten, hè) Wat ook ergerlijk is het dat als je in een kruidenbad gaat zitten waar 'Stilte AUB' op de wand staat, er werkelijk niemand is die zijn mond kan houden, daarna de 'stiltesauna' in, ook hier was het alles behalve stil, okay, wij het 'zwembad' in, maar dat was zo vol, dan maar naar de volgende hut, waar zich een ijsgrot en een sauna bevinden, op zoek naar rust.....guess what, volgens bordjes op de muur moest je wel stil zijn, maar werden we vervolgens door de plaatselijke brabbelradiozender 'radio Wellness' geïnformeerd over alle zaken waarin we absoluut geen interesse hadden....ZET DIE RADIO UIT zou ik zeggen. De ijsgrot was redelijk rustig, maar te koud om tot rust te komen. Vervolgens naar saunaplein 2 ,alwaar de massaliteit ons tegemoet kwam, we zijn nergens in gegaan. Dan naar de cafetaria, het was toen al 11:30, broodjes bestellen, maar dat kan pas vanaf 12:00u., dus dan maar weer met je polsbandje langs de immer aanwezig scanner om koffie te bestellen, en verse muntthee ( vers was de naam, maar het was zeker niet vers, dat muntblad). Na nog even in de sauna's een rondje te hebben gemaakt, bleek er niets verandert, veel te vol, veel te druk. Dan maar lunchen in 'de oude Deel', dat was vrij lekker, daarna nog even gekeken of we het vol konden houden tot het dinerbuffet, maar helaas, we hebben het voor gezien gehouden, zijn elders lekker uit gaan eten en daar viel de stress wel van ons af. Voor je rust zou ik niet naar de Zwaluwhoeve gaan, ontstressen kun je er niet, mijn hartslag is inmiddels weer naar lagere waarden, maar je kunt niet anders dan het of te ondergaan, of, zoals ik dus, je eraan te ergeren. Wat een kudde mensen laten ze binnen, veel te veel mensen doet de kwaliteit geen goed. Voor mij NOOIT meer deze 'wellness oase', Bad Nieuwe Schans, beetje verder rijden, maar wel veel beter!!!

Beoordeling gegeven door Willem H.

Veel te druk
5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 27-09-2012

Datum beoordeling: 29 september 2012

Reisgezelschap: met vrienden

Je wordt gelokt met een leuke aanbieding maar zit vervolgens als haringen in een veel te dure ton. De gratis koffie hebben we niet gehad en ook niet de leuke agenda die ons was beloofd. Wel kregen we de rekening van een massage die we al via ideal betaald hadden. Vervelend dat je tijdens een dagje ontspannen, waar je lang voor hebt moeten sparen, overal voor in de rij moet staan. Het ergste was dat de sauna's overvol waren en je steeds moest zoeken waar je je handdoek kon ophangen, nergens plek. mensen, laat je niet verleiden op veilingsites of door advertenties, geef iets meer uit en ervaar het prettige gevoel welkom te zijn en niet alleen voor het geld.

Beoordeling gegeven door Anne.

slecht
3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: 27_9_2012

Datum beoordeling: 28 september 2012

Reisgezelschap: met oudere kinderen

De stoomsauna stonk. De kruidensauna stonk brr.geen sauna luchtjes.het avondeten was slecht.mijn dochter had de Hamburger, ze was verkouden, en had niet door dat de Hamburger stonk.ze had wel veel zeentjes erin.ze liet een halfje liggen en ik denk even proeven.brrr.stinken.ik pist dat ze het opgegeten had.ik hoop maar dat ze geen buikloop krijgt.

Beoordeling gegeven door m.jongeneel.

Buffet en bediening
1 11111

Bezoekdatum: 01 sept

Datum beoordeling: 2 september 2012

Reisgezelschap: met partner

We hadden (lekker) een diner-buffet bijgeboekt; frites koud, snackbar-sfeer, bediening die niet begrijpt hoe het moet. Bestek wat iemand midden in het restaurant liet vallen - stapte 3x verschillend personeel overheen (??). Aan eind van de dag werd ook niet gevraagd " of alles naar wens was " anders hadden we het kunnen zeggen.

Beoordeling gegeven door Sam.

stress
4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: 29-08-2012

Datum beoordeling: 30 augustus 2012

Reisgezelschap: met vrienden

Gisteren naar de zwaluwhoeve geweest, mijn vriendin kwam er voor de 2e keer. Het complex is netjes en schoon, dat is waar. Maar verder is het een fabriek. Geen plek om op het terras iets te drinken. Veel te druk. Kopje koffie kregen wij pas na 1 uur wachten. Dit gebeurde ook met het flesje water om half 3 in de middag. De sauna's zijn overvol. Dus men komt de sauna binnen en gaat weer. Heel onrustig. Geen plaats om echt te relaxen. Ook te weinig sauna's voor de hoeveelheid mensen. Ligbedden zijn er best veel, maar alles was vol. Voor ons was dit een kort uitje na een lange reis. 3 uur geweest en anderhalve sauna verder zijn wij weer vertrokken. Ik heb andere sauna's bezocht die toch een stuk gezelliger en rustiger zijn. Hier laten ze gewoon teveel mensen binnen. En met het kledingkastje moest je met z'n 2 en doen. Waardeloos. Ik kom er echt nooit meer ook al krijg ik het gratis. Zeer onpersoonlijk en stressvol. Dit heeft niets meer met relaxen te maken.

Beoordeling gegeven door gea.

Mooi bedrijf, wel prijzig
7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 12.08.12

Datum beoordeling: 16 augustus 2012

Reisgezelschap: alleenreizend

Ik heb op 12.08.12 een bezoek gebracht aan De Zwaluwhoeve. Wat ik wel goed vind is dat er bij de kassa staat aangegeven, dat het niet toegestaan is om ligstoelen af te dekken met handdoeken, en dat deze worden verwijderd. Ik erger mij kapot aan die brutaliteit van mensen die denken dat alles van hun is en vergeten dat alles in bruikleen is van De Zwaluwhoeve. Een wat vervelende ervaring die ik wel die dag had meegemaakt, was dat ik ergens op een ligbed wilde gaan liggen. Er lag geen handdoek op, en toen ik erop wilde gaan liggen, werd gelijk aangegeven door iemand die links naast mij lag dat deze al bezet was door iemand die even 5 minuten aan het zwemmen was. Ja, dat kan ik ook niet aan een ligstoel zien. Toen kwam de desbetreffende meneer naar mij toe om zijn plek op te eisen. Toen zei ik tegen hem dat hij ook op de naast gelegen ligbed kon gaan liggen, waar nog niemand op lag. Vervolgens dreigde de meneer mij met een kaakstoot als ik er niet van af zou gaan. Ik zei toen tegen de meneer dat hij mij niet moest vertellen wat ik moest doen. Wat ik niet wist dat die meneer met een heel gezelschap was van ongeveer 9 mensen. Vervolgens zag ik nog andere mensen erbij komen die zich ermee wilden gaan bemoeien. Toen ben ik maar naar de receptie gegaan om het voorval te melden. Het gezelschap riep nog na: wij zitten hier al vanaf 9u00. Een gastvrouw van De Zwaluwhoeve is vervolgens met mij meegelopen naar het gezelschap om met hun een praatje te maken. Ik heb mij achteraf erover verbaasd hoeveel moeite mensen doen om hun plek op te eisen. Het nadeel op deze dag vond ik de drukte, maar dat is natuurlijk geen fout van De Zwaluwhoeve die willen natuurlijk ook graag inkomsten hebben. Verder is De Zwaluwhoeve van zichzelf een mooi bedrijf. Alleen € 2,50 voor een kop koffie of cola vind ik iets wat aan de hoge kant. Broodjes van € 8,00 a € 9,00 ook wel iets van de hoge kant. De toegangsprijs van zichzelf vind ik duur. € 27,50 is wel behoorlijk, maar dat was die dag geen probleem, want ik had een bon van de Postcode Loterij. Ik heb zelf nog 2 bonnen, ik ga er nog even over nadenken of ik nog een keer kom. Misschien in de winter, want dan is er misschien toch geen hond en dan zijn er ook geen mensen die ligbedden reserveren.

Beoordeling gegeven door M. van Rooij.

Waardeloos
3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: juni

Datum beoordeling: 19 juli 2012

Reisgezelschap: alleenreizend

Door wegwerkzaamheden moeilijk te bereiken. Stond ook niet goed aangegeven. Slank met anne arangement, boek zouden ze later opsturen nooit ontvangen, ook niet na diverse mails, lunch was door drukte pas na 40 minuten op tafel waardoor mijn behandeling bijna in het gedrang kwam, behandeling werd gegeven door een puber, die nog wel les kon gebruiken. Smoothy niet ontvangen, het was knetterdruk. Alleen de houtsauna met opgietingen vond ik goed. Volle pond betaald omdat ik alleen ging. Dan voel je je toch knap opgelicht. Ik ga nooit meer.

Beoordeling gegeven door Ids.

waardeloos
4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: 03-07-2012

Datum beoordeling: 5 juli 2012

Reisgezelschap: met vrienden

We hadden bonnen voor de Zwaluwhoeve en vroegen of vrienden van ons meegingen, heerlijk dagje weg dachten we. Mooi weer, we hadden er zin in. Bij aankomst een rij alsof je naar een pretpark gaat. Dan lange rijen voor de balie waar je je bonnen moest inleveren, het was al een sauna zo warm pff. Maar we waren nog vol verwachting en hadden nog zin.... Expres deze dag uitgezocht, bikinidag, borstkanker en maar 1 borst...en daar sta je dan in een overvolle gemengde kleedkamer met je vrienden en voel je jezelf wel erg opgelaten.. Maar nog steeds vol goede moed. We gingen buiten zitten en eerst maar wat drinken, was enorm druk. Zaten even gezellig en hadden het idee om eerst te gaan eten in de Hoeve, we hadden een uitgebreide lunch gereserveerd vooraf bij de reservering. Kan er een lang verhaal van maken, dit was ronduit slecht! Kantine voedsel heb ik gelezen, toepasselijk. Je verwacht geen ragout uit blik, frikadellen, kaassoufflé, salades niet te laaien van die kant en klare in bakken met bak komkommer en augurken ernaast. 1 soort soep uiensoep die meer proefde naar warm water met uien erin. Brood was telkens als we wilde pakken op. Bekers voor melk/koffie/thee ook dus hebben we maar melk uit een soepkom gedronken. Lepels, vorken, messen zelfde verhaal.Kneiterharde boter die niet smeerbaar was. Goedkope smakeloze kaas, verkleurde vleeswaren behhhhh. Helemaal geen fruit, yoghurt toe.. Het was gewoon waardeloos, soort 1 sterren hotel eten. Voor 19.50 euro...bijna 80 euro voor ons vieren, dit staat totaal niet in verhouding en uitgebreide lunch??? Wat is er dan uitgebreid??? Na het eten rondje sauna, je raadt het al, druk, druk en nog eens druk! Herrie in het warme bad binnen, mensen hebben gewoon schijt aan het bordje stilte aub. We zaten op het terras waar ze barbecue hadden eind van de middag. we twijfelde om daar nog iets te eten, keken naar de salades en die waren hetzelfde als bij de lunch...laat maar.. en toen was er ook nog een groep naast ons die klaagde over het vlees wat ze erg vies vonden! Afijn onze buik was vol van de Zwaluwhoeve! We hebben ons snel omgekleed in wederom een overvolle kleedkamer. Diner hebben we buiten de zwaluwhoeve gedaan voor minder geld en was 100x beter als hele lunch in Zwaluwhoeve. Nog een punt- Hotstonemassage gehad, ook waardeloos, meisje was nieuw en deed maar wat na van diegene die vriendin masseerde. Maar ik kom wel met mijn geld! Man had sportmassage en deze was zo hard dat hij nog last heeft van kuit. Hij heeft als voetballer toch heel wat sportmassages gehad maar dit was te hard. De zwaluwhoeve doet veel aan adverteren en naar buiten toe overkomen alsof het een luxe resort is. Dit is niet het geval en ga er nooit meer heen en zal het mensen ook afraden. 300,00 euro kwijt, zonde van het geld! Met onze vrienden wel een hele leuke dag gehad maar die hadden we ook anders kunnen invullen.,,,,

Beoordeling gegeven door petra.

geslaagd
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 27-06-2012

Datum beoordeling: 29 juni 2012

Reisgezelschap: met partner

Voor het eerst naar de zwaluwhoeve geweest. We gingen met een dubbel gevoel weg na het lezen van al deze recencies. We hebben een erg geslaagde dag gehad. Personeel bij de receptie kan wat gastvrijer. Je krijgt nergens uitleg over, moet zelf alles vragen. (zoals de badjas en handdoek die bij het arrangement inzaten) Wij hebben geslapen in het hotel. Mooie schone kamer met luxe badkamers. Ontbijt heel goed en gezellig. Op woensdag in de sauna geweest. Nergens hoeven wachten of teveel drukte. Gaan zeker terug. Eten s'avonds bij het buffet vonden we slecht, gelukkig zat dit bij onze voordelige aanbieding in. Maar daar moet je zeker niet veel geld voor gaan betalen.

Beoordeling gegeven door Peter en Monique.

Heerlijk!
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 03-06-2012

Datum beoordeling: 4 juni 2012

Reisgezelschap: met partner

Een heerlijk dagje ontspannen in de sauna en vooral in de warme baden. Het is ons weer gelukt! Misschien moeten mensen er niet heen gaan om te ontspannen als ze gestresst zijn, maar er ontspannen naartoe gaan om heerlijk te relaxen.. (hoe erg is het nu eigenlijk als je even moet wachten?!) Wij zijn voor de 2e keer geweest, en onze ervaring is dat het deze keer rustiger was. Zonder wachten konden we naar binnen, In de ochtend lekker overal gelijk in, in de middag iets drukker (gewoon lekker bij het haartvuur gezeten) en 's avonds enkele sauna's en baden helemaal voor ons alleen (na 18:00 uur) hoe veel luxer wil je het nog hebben als je voor een weinig een dagje wilt ontspannen. Voor de echte sauna gangers, ik kan me voorstellen dat die het hier niet zo naar hun zin hebben, er lopen veel mensen zoals wij die weinig van de "echte sauna beleving" weten en daardoor misschien wel eens iets op een andere manier doen... Voor ons in ieder geval een heerlijk dagje ontspannen, over een poosje weer hoop ik! die warmte is geweldig voor mijn spieren! Geniet ervan en vorm je eigen mening....

Beoordeling gegeven door Heleen.

Een relaxte leuke dag
7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 24-04-2012

Datum beoordeling: 26 april 2012

Reisgezelschap: met vrienden

Bij aankomst schrikken (zeker na t lezen van recenties)....de rij stond tot buiten (en dat met 5 of 6 balies!). Ook in de kleedkamers drukte....maar toen we eenmaal in de sauna waren viel de drukte mee, overal plek zat. Het lunch buffet was oke maar niet super maar het a la carte diner erg goed. We hadden een kortingsbon (zoals iedereen die naar de zwaluwhoeve gaat), gratis entree als je gebruik maakt van lunch buffet. Dus voor die prijs was het een super dag,en voor al die mensen die klagen--> Voor een dubbeltje kun je (bijna nooit) op de eerste rang zitten! Wat een beetje jammer is dat je per persoon 3,95 extra moet betalen op badkleding dag (terwijl dat een van de drukste dagen is)??!!

Beoordeling gegeven door cindy.

geen
1 11111

Bezoekdatum: 30 maart

Datum beoordeling: 9 april 2012

Reisgezelschap: met vrienden

Wat een gezellig saunadagje uit had moeten worden, werd helaas een rampmoment met hoofdpijn. Vrijdag 30 maart ben ik voor het eerst richting Zwaluwhoeve geweest. Bij aankomst, rond de klok van 14.30 uur, was het parkeren al een crime, slecht beleid, vervolgens na lang wachten bij receptie kreeg ik een sleutel voor een locker en werd mij verteld dat deze standaard is voor twee personen. Te gek voor woorden gewoon, nog nooit eerder zoiets meegemaakt en ik ga zeer regelmatig naar de sauna. Dus werd mij geacht om deze te delen met mijn vriendin, ik die met de NS het grootste traject heb gereisd had een trolley bij me. Aan de balie werd mij verteld dat ik hier maar genoegen mee moest nemen. Andere optie was dat de trolley achter de kassa werd gezet,maar dat men deze niet continue in de gaten kon houden. Ik ga elke maand toch wel naar een sauna ,maar dit overtrof alles. Belachelijk gewoonweg. Mijn idee is dat men met deze regel meer mensen wil toe laten. Doordat het zo druk was, waren de meeste sauna's overvol. Je kon gewoon weg je kont niet keren. Overal was het herrie , herrie en nog eens herrie. Niet leuk, na twee uur te hebben gedwaald hebben wij besloten om weg te gaan richting ons hotel te gaan en om daar verder wat leuks te ondernemen. Wat wel zekers gelukt is. Jammer dat dit zo moest lopen. Hoop dat de Zwaluwhoeve iets met deze mededeling doet en niet alleen met deze klacht maar ook met de klachten van alle anderen. Wat ik zekers zal doen is ze niet aanbevelen bij vrienden. Er zijn gelukkig nog heel veel goede en mooie sauna's te vinden in Nederland.

Beoordeling gegeven door BB.

slecht
2 Cijfer 2 van 10 punten.2222

Bezoekdatum: 26maart

Datum beoordeling: 29 maart 2012

Reisgezelschap: met vrienden

bij aankomst erg druk rijen voor de kassa opgietingen geen mogelijkheid half uur in de rij gaan staan kapstokken erg hoog in de srubruimte eten zeeeeeer slecht gratis kraanwater in het restaurant niet mogelijk horecabesluit een vervelende teleurstellende dag jammer wanneer je het cadeau krijgt van je collega,s en er 200 kilometer voor gaat rijden

Beoordeling gegeven door wijntje.

superdag
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 6 maart 2012

Datum beoordeling: 7 maart 2012

Reisgezelschap: met oudere kinderen

Enigzins ontmoedigd na het lezen van een aantal reviews, reden mijn dochter en ik naar de Zwaluwhoeve, waar we rond het middaguur aankwamen op badpakkendag. Geen files voor de kassa en prima uitleg. Het was een cadeau van onze jongste dochter/zus via de veilingsite met als extra het dinerbuffet. De schoonheidsbehandelingen hadden we zelf bijgeboekt en waren keurig aan het eind van de middag gepland. Behalve de infrarood-sauna's was niets overvol. Nergens hebben we in de rij gestaan en we konden op elke willekeurige plek lekker loungen of een broodje eten. Vriendelijk personeel, ook nadat we iets verkeerds hadden gedaan met ons kluisje. Natuurlijk zijn er wel een paar minpuntjes zoals: te weinig haakjes voor badjas en handdoek bij de faciliteiten en de natte zittingen van de stoelen in het restaurant als je je kleren alweer aan hebt. Maar de banken waren droog en het eten was prima. Het voor een dubbeltje op de eerste rang willen zitten is typisch Hollands. Wij hebben er een nachtje aan vastgeknoopt in een goed hotel (Allure) in Harderwijk! Schandelijk vinden wij de opmerking van Pieter en partner in een review uit 2009 (20-2) over Bergen Belsen. Als je daar zo'n dagje uit mee vergelijkt, ben je niet waard om mens te zijn.......de vermoorde joden gingen immers niet vrijwillig naar de gaskamers.....

Beoordeling gegeven door Renée en Helen Lucas.

2 dagen relaxen
7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 7 en 8 februari

Datum beoordeling: 3 maart 2012

Reisgezelschap: met vrienden

2 dagen verbleven in de Zwaluwhoeve. Ik had er alleen maar van gehoord en ben er met een blanco voorstelling naar toegeweest op een maandag en dinsdag. Houdt er rekening mee dat je bij aankomt even in de rij moet staan. Gewoon niet druk maken dat je wellicht een half uur in de rij moet staan te wachten, want je bent er voor de ontspanning niet waar? De douche en sauna's waren schoon. Als je er om vraagt krijg je p.p. een eigen hokje voor je kleding. Personeel was vriendelijk en behulpzaam. Vooral na 15 uur wordt het rustiger in het complex. 2 saunapleinen met elks 4 sauna's. Buiten nog 3 sauna's. Kregen van 's avonds van een personeelslid die even de kachel van de sauna kwam vullen met hout op verzoek een opgieting buiten de reguliere opgieting om. Erg fijn! Enig puntje van kritiek is dat men op het voeren van de administratie niet de schoonheidsprijs zal winnen. Houdt er rekening mee dat het op dinsdag badkleding dag is en dat het dan erg druk kan zijn. De gasten op badkledingdag houden zich minder aan het feit dat er in sommige sauna's niet gepraat mag worden of dat mensen voor hun rust in de sauna liggen. Maar aan het einde van de middag wordt het duidelijk rustiger. Het eten bij het buffet is niet veel, simpel, maar genoeg. Het ligt er maar aan hoeveel noten je op je zang hebt. De hotelkamer was prima, maar gelegen aan de overkant van het hotel. Je kunt niet even snel van de sauna naar je hotelkamer en weer terug. Dan moet je de parkeerplaats en de weg oversteken. Het ontbijt is klein, maar genoeg. Verwacht geen mega groot buffet of een vreetschuur. Het is knus. Al met al heerlijk uitgerust in die 2 dagen.

Beoordeling gegeven door Sander.

slecht
4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: 11-02-2012

Datum beoordeling: 12 februari 2012

Reisgezelschap: met een groep

paar jaar geleden ook geweest toen was de daar ook best slecht, klant onvriendelijk en behandelingen waren beboekt en bij aankomt was de helft niet ingepland dus konden we de helft maar doen, mensen zijn klant onvriendelijk toen , 3 jaar later is er nog niets veranderd de dispenders waren leeg slecht bij gevuld lang wachten tot je geholpen word door het personeel, ik had eigen spullen mee genomen en halverwege waren zo wel mijn slippers als van mijn partner kwijt na een bezoek aan het bubblebad bij de balie gevraagd word je niet netjes geholpen krijg je te kleine slippers tijdelijk mee en werd er gezegd dat eind van de avond misschien wel gebracht werden, we hadden diner geboekt moet je om 15uur al dineren niet echt een geschikt tijdstip gelukkig was ik niet de enige die het raar vond. eten was gelijk al koud en slecht bij gevuld moesten half uur wachten voordat we gevraagd werden of we wat wilden drinken, zeer slecht dus .eind van de avond geen slippers en kreeg geen andere slippers van eigen maat dus nu mogen we weer nieuwe slippers kopen en betaling werd niet normaal toegelicht, na een 2e kans gegeven te hebben zeg ik tegen iedereen die dit leest weet wat je te wachten staat ik ga voortaan netjes weer naar Elysium in bleiswijk wantt dat is gewoon een super wellness oord waar je netjes en beleefd behandeld word en eten gewoon super is die krijgt van mij een 10 en dan kun je lekker relaxen.

Beoordeling gegeven door didrik van bruggen.

schandalig
4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: 27-12-2011

Datum beoordeling: 8 februari 2012

Reisgezelschap: met partner

Wij hadden een arranggement van onze kinderen gekregen omdat we allebei 50 waren geworden bij aankomst rijen dik 45 min staan wachten voordat we naar binnen konden had een week ervoor nog heen gebeld of we nog iets mee moesten nemen nee hoor werd er gezegt alles zit bij een arranggement in nou niet dus na afloop kregen we nog een gepeperde rekening van badjassen handoekken en slippers nou het was echt geen relaxdag alles zat zo vol en schreeuwende kinderen nergens was plaats te gek voor woorden het was voor ons ook 1 keer en nooit meer heb trouwens een klacht gemailt naar zwaluwhoeve op 29-12-2011 wij waren daar 27-12-2011 maar nog niks gehoord erover we gingen om een dagje te relaxen nou we gingen allebei met hoofdpijn weg daar zoveel lawaai in 1 woord waardeloos

Beoordeling gegeven door Astrid en Hans Rijken.

te vol
4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: 26-01-2012

Datum beoordeling: 28 januari 2012

Reisgezelschap: met partner

We zijn er weer ingestonken uit eigen hebzucht, Actie van de dag lunch/diner voor maar 35 euro pp. 1 keer was met een ontbijt ruim 1 jaar geleden. Helaas weer dezelfde ervaring bij aankomst lange rijen,1/2 uur wachten. daarna de illusie hebben van een lekkere relaxed dag, "dus niet" te vol, te veel rumoer,te weinig sauna's voor dit aantal personen,gasten die niet weten hoe je je in een sauna moet gedragen, niet op de handdoek zitten, met slippers over banken lopen, in rustruimte's niet stil zijn,etc etc. bij het diner wordt je gesommeerd om een andere plek te zoeken omdat je aan een 4 pers. tafel zit, Voor ons een les om niet meer voor een dubbeltje op de eerste rang te willen zitten. tip. Zwaluwhoeve ga wat minder adverteren op sites. of bouw er een aantal sauna' bij

Beoordeling gegeven door Gerard.

Massale saunafabriek
2 Cijfer 2 van 10 punten.2222

Bezoekdatum: 22-01-2012

Datum beoordeling: 25 januari 2012

Reisgezelschap: met partner

Te massaal, elke sauna propvol, 45 minuten in de rij voor een opgieting en dan nóg niet mee kunnen doen ivm volle ruimte, luidruchtig, dr. fish behandeling tegelijkertijd met een andere stel, eten erg duur, lunchbuffet maar matig. Aangeboden koffie moest betaald worden aangezien we na 10 uur waren gearriveerd. Dit werd bij de "check in" niet vermeld. 51 euro voor 2 badjassen/baddoeken en slippers.

Beoordeling gegeven door Paris.

reactie op recensie Anne
1 11111

Bezoekdatum: 08-01-2012

Datum beoordeling: 8 januari 2012

Reisgezelschap: alleenreizend

Anne, wat ben je een verschrikkelijk mens! Natuurlijk is er een limiet sachs het aantal vakantieveilingen bonnen dat er per dag wordt ingeleverd. Dit staat gelijk aan het aantal plaatsen bij het buffet, lijkt me niet meer dan logisch! En dan ook nog klagen als het personeel naar je staat te wijzen omdat je etenswaren van anderen en je eigen consumpties nuttigt in een restaurant?? Logisch dat het baliepersoneel je zo behandeld! De Zwaluwhoeve wil er vast zeker van zijn dat mensen zoals jij, zonder enige kennis van sauna-etiquette, nooit meer terug komen! Bah!

Beoordeling gegeven door Johan.

reactie op recensie Anne
1 11111

Bezoekdatum: 08-01-2012

Datum beoordeling: 8 januari 2012

Reisgezelschap: alleenreizend

Anne, wat ben je een verschrikkelijk mens! Natuurlijk is er een limiet sachs het aantal vakantieveilingen bonnen dat er per dag wordt ingeleverd. Dit staat gelijk aan het aantal plaatsen bij het buffet, lijkt me niet meer dan logisch! En dan ook nog klagen als het personeel naar je staat te wijzen omdat je etenswaren van anderen en je eigen consumpties nuttigt in een restaurant?? Logisch dat het baliepersoneel je zo behandeld! De Zwaluwhoeve wil er vast zeker van zijn dat mensen zoals jij, zonder enige kennis van sauna-etiquette, nooit meer terug komen! Bah!

Beoordeling gegeven door Johan.

Zwaluwhoeve werkelijk afschuwelijk!!
1 11111

Bezoekdatum: 27 december 2011

Datum beoordeling: 28 december 2011

Reisgezelschap: gezin

In november bon gekocht via vakantieveiling.nl geprobeerd deze in te wisselen bij een boeking, maar dat kon niet, ze zaten zogezegd vol... bij boeking als "gewone betaler" is er wel plek. Vervolgens een klacht ingedient bij de Zwaluwhoeve. Ik wordt gebeld en ze geven aan dat het buffet vol zit, maar ik mag wel een hoofdgerecht kiezen. Ik vraag om een bevestigingsmail voor een reservering aan medewerkster manon, maar ze geeft aan dat het niet nodig is. Bij aankomst is er een reservering gedaan voor 2 mensen, helaas vol is vol... Grrrr Uiteindelijk na de hele uitleg mogen we met zijn 4 tjes toch naar binnen. De fabriek, zo druk is het nemen we maar voor lief, we proberen te gaan ontspannen. Tegen lunchtijd verteren we broodjes, lekker wat te drinken, tot zover nog weinig aan de hand. Tijdens een korte relaxpauze willen we graag even gaan liggen, maar er is nergens plek, dan maar even wat drinken in de opkamer. Ik vraag naar de aktie "winterplateau" omdat we toch wel zin hebben in een snackje, men weet nergens van. Er wordt hiervoor geadverteerd bij binnenkomst en we hebben ernaar gevraagd, het kon gewoon besteld worden... Ze weten het niet en we gaan weer zitten... Twee aardig dames tegenover ons vragen ons of we wat van u lekkernij willen, ze krijgen het niet op en gaan kort daarop weg. Er liggen nog wat koekjes en wat bonbons, wat de kids ook erg kunnen waarderen. Vervolgens komt de dame van de bediening het spul weghalen, waarop ik aangeef dat we dat net van de dames voor ons hebben gekregen. Dieeeeeeepe zucht, ze zecht helemaal de kluts kwijt te zijn??? In werkelijkheid is ze boos, omdat we niet een eigen high thee bestellen, en zit kort daarop met haar collega naar ons te wijzen! We negeren het en gaan vervolgens verder met ontspannen... Een kwartier voor het eten lopen we langs ons kluisje (1 kluisje voor 4 personen) om nog even een blikje energie drank uit onze tas te halen. We gingen ervan uit dat we onze eigen drankjes ook mochten nuttigen, omdat dit zelfs aan de incheck balie gevraagd wordt: "heeft u wat de drinken bij u, dat is mooi." We drinken hem leeg en gaan vervolgens eten. Het blikje is dan al leeg en we zetten het even naast ons neer. Het eten wordt besteld, met daarbij uiteraard wat te drinken. Totaal drinken we 4 wijntjes en 2 cola's. Ons eigen drinken was niet uit bezuining meegenomen, maar we hadden even zin in wat energie drank net daarvoor... We hebben gegeten en gaan vervolgens nog 1 sauna ronde doen. In alle drukte vergeten we de blikjes naast onze tafel weg te halen, maar wees niet bang, de Zwaluwhoeve houdt alles nauwlettend in de gaten! Bij de uitcheck gaat het wederom verkeerd, er worden 2 maaltijden volledig gerekend, deze horen bij de bon die we willen inleveren. Omdat dit nu al de 3e keer is dat ik een medewerker hetzelfde verhaal moet vertellen, ben ik iets minder geduldig, de bonnen waren al € 200,- en dan nog een keer een nota van € 100,- krijgen is na een lange dag niet gezellig te noemen. Vervolgens komt er een aanzienlijke corpulente chagerijnige dame in beeld, met onze lege blikjes energie drank en geeft aan dat we geen eigen meegebrachte consupties mochten nuttigen, afgezien van water en dat we niet het eten van anderen mochten opeten!!! Ze lacht ons recht in het gezicht uit als we het proberen uit te leggen. Ik denk achteraf dat ze boos was omdat ze gezien haar omvang al het overgebleven eten zelf liever had opgegeten. De mensen die vaker naar de Zwaluwhoeve zijn geweest weten vast over welke dame in het heb. Ik zal je vertellen dat ik in mijn hele leven nog nooit zo behandelt ben, alsof ik te zuinig ben om daar consumpties te nuttigen en het eten van een ander opeet. Mijn rekening was zelfs met aftrek van de bonnen nog € 65,- dus het lijkt me dat ik genoeg genuttigd heb.

Beoordeling gegeven door Anne.

Zwaluwhoeve werkelijk afschuwelijk!!
1 11111

Bezoekdatum: 27 december

Datum beoordeling: 28 december 2011

Reisgezelschap: gezin

Wij dachten lekker en dagje te gaan ontspannen in de kerstvakantie, maar kwamen boos en gefrustreerd weer terug! In november bon gekocht via vakantieveiling.nl geprobeerd deze in te wisselen bij een boeking, maar dat kon niet, ze zaten zogezegd vol... bij boeking als "gewone betaler" is er wel plek. Vervolgens een klacht ingedient bij de Zwaluwhoeve. Ik wordt gebeld en ze geven aan dat het buffet vol zit, maar ik mag wel een hoofdgerecht kiezen. Ik vraag om een bevestigingsmail voor een reservering aan medewerkster manon, maar ze geeft aan dat het niet nodig is. Bij aankomst is er een reservering gedaan voor 2 mensen, helaas vol is vol... Grrrr Uiteindelijk na de hele uitleg mogen we met zijn 4 tjes toch naar binnen. De fabriek, zo druk is het nemen we maar voor lief, we proberen te gaan ontspannen. Tegen lunchtijd verteren we broodjes, lekker wat te drinken, tot zover nog weinig aan de hand. Tijdens een korte relaxpauze willen we graag even gaan liggen, maar er is nergens plek, dan maar even wat drinken in de opkamer. Ik vraag naar de aktie "winterplateau" omdat we toch wel zin hebben in een snackje, men weet nergens van. Er wordt hiervoor geadverteerd bij binnenkomst en we hebben ernaar gevraagd, het kon gewoon besteld worden... Ze weten het niet en we gaan weer zitten... Twee aardig dames tegenover ons vragen ons of we wat van u lekkernij willen, ze krijgen het niet op en gaan kort daarop weg. Er liggen nog wat koekjes en wat bonbons, wat de kids ook erg kunnen waarderen. Vervolgens komt de dame van de bediening het spul weghalen, waarop ik aangeef dat we dat net van de dames voor ons hebben gekregen. Dieeeeeeepe zucht, ze zecht helemaal de kluts kwijt te zijn??? In werkelijkheid is ze boos, omdat we niet een eigen high thee bestellen, en zit kort daarop met haar collega naar ons te wijzen! We negeren het en gaan vervolgens verder met ontspannen... Een kwartier voor het eten lopen we langs ons kluisje (1 kluisje voor 4 personen) om nog even een blikje energie drank uit onze tas te halen. We gingen ervan uit dat we onze eigen drankjes ook mochten nuttigen, omdat dit zelfs aan de incheck balie gevraagd wordt: "heeft u wat de drinken bij u, dat is mooi." We drinken hem leeg en gaan vervolgens eten. Het blikje is dan al leeg en we zetten het even naast ons neer. Het eten wordt besteld, met daarbij uiteraard wat te drinken. Totaal drinken we 4 wijntjes en 2 cola's. Ons eigen drinken was niet uit bezuining meegenomen, maar we hadden even zin in wat energie drank net daarvoor... We hebben gegeten en gaan vervolgens nog 1 sauna ronde doen. In alle drukte vergeten we de blikjes naast onze tafel weg te halen, maar wees niet bang, de Zwaluwhoeve houdt alles nauwlettend in de gaten! Bij de uitcheck gaat het wederom verkeerd, er worden 2 maaltijden volledig gerekend, deze horen bij de bon die we willen inleveren. Omdat dit nu al de 3e keer is dat ik een medewerker hetzelfde verhaal moet vertellen, ben ik iets minder geduldig, de bonnen waren al € 200,- en dan nog een keer een nota van € 100,- krijgen is na een lange dag niet gezellig te noemen. Vervolgens komt er een aanzienlijke corpulente chagerijnige dame in beeld, met onze lege blikjes energie drank en geeft aan dat we geen eigen meegebrachte consupties mochten nuttigen, afgezien van water en dat we niet het eten van anderen mochten opeten!!! Ze lacht ons recht in het gezicht uit als we het proberen uit te leggen. Ik denk achteraf dat ze boos was omdat ze gezien haar omvang al het overgebleven eten zelf liever had opgegeten. De mensen die vaker naar de Zwaluwhoeve zijn geweest weten vast over welke dame in het heb. Ik zal je vertellen dat ik in mijn hele leven nog nooit zo behandelt ben, alsof ik te zuinig ben om daar consumpties te nuttigen en het eten van een ander opeet. Mijn rekening was zelfs met aftrek van de bonnen nog € 65,- dus het lijkt me dat ik genoeg genuttigd heb. Mensen wees dus op je hoede, big brother Zwaluwhoeve houdt je voordurend in de gaten en mensen zijn erop getraind zo akelig mogelijk te doen. Het is te druk, dus moeten er klanten weggejaagd worden! Een vreselijke sauna dus!

Beoordeling gegeven door Anne.

Waardeloos
2 Cijfer 2 van 10 punten.2222

Bezoekdatum: 09-12-2011

Datum beoordeling: 25 december 2011

Reisgezelschap: met vrienden

Na 2,5 jaar niet meer naar de Zwaluwhoeve te zijn geweest i.v.m. drukte en lawaai, toch maar weer eens geprobeerd. Ondanks alle klachten is er gewoon helemaal niets veranderd! Veel te druk. Wachten om de sauna in te kunnen. Overal is het bombol. Wat ons vooral stoorde was het geklets en gekakel in de sauna's. Als je dan vroeg of mensen stil wilden zijn (er hingen ook stilte-bordjes) kreeg je een grote mond. Werkelijk overal was er herrie! De douches waren lauw of koud. De baden waren ook niet echt lekker warm. Van relaxen was dan ook geen sprake. Broodjes zijn er veel te duur. Dit was echt de laatste keer dat wij hier naartoe zijn geweest. Ik heb nog een gratis bon, maar ook die hoef ik niet. Wat een tegenvaller.

Beoordeling gegeven door Karina.

Waardeloos
2 Cijfer 2 van 10 punten.2222

Bezoekdatum: 09-12-2011

Datum beoordeling: 25 december 2011

Reisgezelschap: met vrienden

Na 2,5 jaar niet meer naar de Zwaluwhoeve te zijn geweest i.v.m. drukte en lawaai, toch maar weer eens geprobeerd. Ondanks alle klachten is er gewoon helemaal niets veranderd! Veel te druk. Wachten om de sauna in te kunnen. Overal is het bombol. Wat ons vooral stoorde was het geklets en gekakel in de sauna's. Als je dan vroeg of mensen stil wilden zijn (er hingen ook stilte-bordjes) kreeg je een grote mond. Werkelijk overal was er herrie! De douches waren lauw of koud. De baden waren ook niet echt lekker warm. Van relaxen was dan ook geen sprake. Broodjes zijn er veel te duur. Dit was echt de laatste keer dat wij hier naartoe zijn geweest. Ik heb nog een gratis bon, maar ook die hoef ik niet. Wat een tegenvaller.

Beoordeling gegeven door Karina.

afschuwelijk
1 11111

Bezoekdatum: 18-12-2011

Datum beoordeling: 18 december 2011

Reisgezelschap: met oudere kinderen

De ontvangst, geen uitleg, alleen polsbandje voor het kluisje. Heel fijn een hokje voor twee personen. Uitkleden in het midden van de ruimte van de kluisjes met een bankje voor je spullen. Vloer vies en ongezellig begin. Dan de faciliteiten, alles is druk, ongezellig ik mis totaal een welness-gevoel. Het welkomsdrankje niet gegekregen omdat ik bij aankomst er niet naar heb gevraagd(!?) Hu? en bedankt. Dan maar het laatste uurtje wachten in een relexruimte voor het dinnerbuffet. Ha maar daar mag de psp van mijn zoon niet aan. Hee hij kan echt niet filmen of fotograferen hoor. Maakt niets uit, uit met dat ding. Maar moeten wel drinken bestellen. Eindelijk tijd om naar het buffet te gaan. Weer gezellig in de rij. Boerenkool met worst, zuurkool met gehakt(of zoiets)ballen, vis, gebarsten aardappelkrokketten....toch maar iets gegeten, moeten nog een lange reis naar huis..HUIS...Heerlijk, ik, wij gaan nooit NOOIT meer naar de zwaluwhoeve.

Beoordeling gegeven door mia.

erg leuke dag
7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: zondag 18-12-2011

Datum beoordeling: 18 december 2011

Reisgezelschap: met vrienden

Erg leuke dag gehad,eten was erg goed,personeel vriendelijk,af en toe een sauna vol maar dan ga je toch naar de volgende.Het was er schoon en verzorgd.We hebben erg genoten en snappen niks van alle negatieve verhalen.

Beoordeling gegeven door Gemma.

erg leuke dag
7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: zondag 18-12-2011

Datum beoordeling: 18 december 2011

Reisgezelschap: met vrienden

Erg leuke dag gehad,eten was erg goed,personeel vriendelijk,af en toe een sauna vol maar dan ga je toch naar de volgende.Het was er schoon en verzorgd.We hebben erg genoten en snappen niks van alle negatieve verhalen.

Beoordeling gegeven door Gemma.

V r e s e l i j k
1 11111

Bezoekdatum: Linda

Datum beoordeling: 11 december 2011

Reisgezelschap: met partner

Tja, waar zal ik eens beginnen... Het is een groot commercieel bedrijf, hoe krijgen we de tent zo vol mogelijk. Met de vele gratis bonnen en relatief goedkope acties op vakantieveilingen lukt het de eigenaren aardig. Het houdt een keer op. Geen enkel beauty/sauna resort staat zo slecht omschreven als de Zwaluwhoeve. De vele slechte recensies op het internet zullen dit bevestigen. De Zwaluwhoeve zit nooit vol, zolang er kaar betaald wordt zal er altijd ergens een plekje zijn. Niet gerserveerd met bon: hoe dan ook zal die 'gratis' bon omgezet worden in betalend. 1: administratiekosten 2: toeslag die op dinsdag en zaterdag toegepast wordt 3: er moet een lunch, diner of behandeling bijgeboekt worden. Voordat je binnen bent ben je op zijn minst 30 euro p.p. Kwijt. Trap je hier niet in omdat het een 'gratis'' bon is, helaas wij kunnen u fan niet binnen laten. Het is niet in te boeken, voor losse sauna entrees zitten wij vandaag vol!!!! Dit is werkelijk schandalig! Er zijn in Nederland zoveel mooie sauna bedrijven, kijk verder voordat je bij dit bedrijf een reservering maakt. Beter een volle entree prijs betalen en waarde krijgen voor je geld dan hier naar binnen te stappen. Moo

Beoordeling gegeven door Linda.

Kerstvakantietoeslag ??!!
2 Cijfer 2 van 10 punten.2222

Bezoekdatum: 03-12-2011

Datum beoordeling: 5 december 2011

Reisgezelschap: alleenreizend

Wilde reservering plaatsen in de kerstvakantie. Wat blijkt; boven de 3,95 euro reserveringskosten rekent de Zwaluwhoeve 4,95 euro "kerstvakantietoeslag" ( totaal dus 8,90 euro). Nog even en je moet verwijderijgs toeslag betalen. Ga rond de kerst wel naar een andere sauna, zonder extra kosten

Beoordeling gegeven door Peter.

NIET GAAN
3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: 21-11-2011

Datum beoordeling: 5 december 2011

Reisgezelschap: met partner

Te veel , te vol. Kleedruimtes overvol. Struikelen over de spullen van andere gasten. Mensen zaten in de sauna op de trappen Advies? NIET GAAN

Beoordeling gegeven door Suzan en Ernie.

leuke dag
7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 26 november 2011

Datum beoordeling: 27 november 2011

Reisgezelschap: met partner

Na alle slechte verhalen met lood in ons schoenen naar de zwaluwhoeve maar we hebben een geweldige dag gehad. Ik snap al die negatieve verhalen niet zo goed . Wij zijn op een zaterdag geweest (van 12 uur tot 9 uur ) en hebben geen 1 keer in de rij gestaan voor een sauna of wat dan ook. Bij het buffet konden we ook gelijk gaan zitten geen rijen gezien.De mensen van de bediening waren allemaal vriendelijk. De kleedruimtes zijn ook ruim genoeg en vieze sauna's en of zwembaden heb ik ook niet gezien. Dus ik zou zeggen gewoon gaan!!

Beoordeling gegeven door Richard.

slecht
1 11111

Bezoekdatum: 21 november 2011

Datum beoordeling: 22 november 2011

Reisgezelschap: met vrienden

Gister maandag 21e geweest. NIet gereserveerd, dachten dat het toch niet druk kon zijn op maandag. Was over en over vol. Konden enkel naar binnen op een annulering maar verplicht lunchbuffet erbij te nemen en anders vertrekken. Reserveren kost 6 euro pp. is verplicht. Hoezo klantvriendelijk, NEE DUS.... Het was veel te druk, mag niet toegestaan worden zoveel mensen op een kluit in een sauna. Veel lawaai in de baden, waar stilte hoort te zijn, koude sauna's, tochten in het nieuwe gedeelte, kruipen over de mensen, krappe omkleed ruimtes.. Deze sauna dient door de inspectie te worden bezocht.. onverantwoord hoe het hier aan toe gaat....

Beoordeling gegeven door I. Vos.

2
1 11111

Bezoekdatum: 20 nov 2011

Datum beoordeling: 21 november 2011

Reisgezelschap: met oudere kinderen

Met dochter 20 nov ware nachtmerrie. Vol Vol Vol. Onverantwoord zo veel mensen toe te laten. Klein kleedkastje voor 2 pers. saunas tevol relaxen was er al helemaal niet meer bij. eten bijna geen plaats, ja waar alleen een kleffe hap te krijgen was. het ziet er prachtig uit . maar het is een RAMP

Beoordeling gegeven door ten Berge.

slecht
1 11111

Bezoekdatum: 31 oktober

Datum beoordeling: 18 november 2011

Reisgezelschap: met partner

Wat een gedoe met zijn tweetjes in een lokker. Je kunt niet eens je jas er in kwijt. Elke sauna barsten vol,als het buiten te koud en nat is kun je binnen gen plek meer vinden.Wij gaan er zelfs voor niks niet meer heen.Ria

Beoordeling gegeven door M.Schouten-Lucassen.

als haring in een tonnetje
5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 8 november

Datum beoordeling: 13 november 2011

Reisgezelschap: zakelijk

met mijn schoonzus voor het eerst naar de sauna, moest toch heerlijk zijn. had je gedroomd. badpakkendag, nou ja, je was bang om in de kleedkamer niet het badpak van de buurvrouw aan te trekken. wat een miskleun is dit geweest. kluisjes, wat een ramp maar goed dat we met 2 waren want anders kon je er echt niet in. over de hoofden lopen was het en veel reacties van mensen die het bij de ingang al gezien hadden. zeker 3 kwartier in de rij voor je naar binnen kon.nou ja, het moest een leuke dag voor ons zijn maar het was een regelrechte ramp. jammer van onze tijd. 1 uurtje maar de drukte ontlopen door te gaan eten maar ook daar was het redelijk druk. allemaal de zelfde gedachten zeker.

Beoordeling gegeven door johanna.

Te druk
3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: 9/11/2011

Datum beoordeling: 10 november 2011

Reisgezelschap: met partner

Bij de incheck balie al een rij. Sauna's waren om 10 uur s' morgens nog koud.. Tot 11 uur was het bovengedeelte gesloten.. Overal wachten voordat je ergens in kon. Voor de lunch/ diner moest je in de rij staan. Te commercieel en massaal! Nooit meer helaas!

Beoordeling gegeven door Jola.

Verschrikkelijk
2 Cijfer 2 van 10 punten.2222

Bezoekdatum: 31-10-2011

Datum beoordeling: 1 november 2011

Reisgezelschap: met vrienden

De sauna was zo druk dat je niet eens in een sauna kon gaan zonder te wachten. Wanneer je eindelijk een plek had gevonden kon je je niet ontspannen omdat er constant mensen over je heen aan het klimmen waren of dat ze op je handdoek gingen zitten. Bij een klacht indienen bij de balie zeiden ze dat het niet druk was en dat dit normaal was. Ik ben al in verschillende sauna's geweest maar dit heb ik werkelijk nog nooit meegemaakt. Het dinerbuffet was ook verschrikkelijk, je krijgt nog beter te eten in het ziekenhuis. Kortom we waren blij dat we weer weg konden gaan na een niet ontspannende dag!!!

Beoordeling gegeven door Evelien M..

help
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 07-11-2011

Datum beoordeling: 30 oktober 2011

Reisgezelschap: met vrienden

Oohhhh, Ik heb net een reservering gemaakt als kado voor de verjaardag van mijn vriendin, we gaan altijd naar Elysium en nu wil ik als extra verrassing eens iets anders proberen. Een lekkere verwendag met luch en diner. Nu ik deze slechte beoordeling lees schrik ik toch wel, ga ik maandag verschrikkelijk op m'n bek?????????? We komen uit de buurt van Rotterdam dus we moeten er ook nog een aardig eindje voor rijden.

Beoordeling gegeven door Marga.

waardeloos!!!!!!
1 11111

Bezoekdatum: 26 oktober 2011

Datum beoordeling: 28 oktober 2011

Reisgezelschap: met vrienden

Wat een saunadag.......Met een gekregen entreevoucher voor de eerste keer in de Zwaluwhoeve geweest en dat was gelijk de laatste keer! Veel te druk, we stonden 45 minuten in de "file" voordat we bij de incheck balie waren. Daarna door een mensen massa heen om de sauna's te zoeken, die steeds propvol zaten en te weinig haakjes voor je badjas en handdoek. Buiten was het ook zoeken naar sauna's maar dat was omdat er bijna geen waren. Het luchbuffet was eenvoudig maar wel prijzig en je mocht je kopje koffie niet mee naar buiten nemen. De energetische massage die we geboekt hadden werd een ontspannings massage omdat de masseurs geen energetische massage konden geven en de voeten werden met plastiek handenschoenen gedaan. Het personeel maakte alles een klein beetje goed, dat was vriendelijk. Kortom een sauna die niet waar maakt wat het via allerlei advertenties pretendeerd te zijn!!!!!

Beoordeling gegeven door ria.

druk
7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 27 september

Datum beoordeling: 9 oktober 2011

Reisgezelschap: met partner

Het eten en het hotel waren top, maar het was gewoon echt te druk. We waren op 2 hele mooie warme nazomer dagen en het lag buiten helemaal vol. alle sauna's zaten wel te vol. na half 6 werd het rustiger. Dr Fish was lekker en de hoofdmassage en peeling was top!

Beoordeling gegeven door van lieshout.

als een sardientje in een blikje
5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 26-9-2011

Datum beoordeling: 27 september 2011

Reisgezelschap: met partner

De Zwaluwhoeve s een sauna waar klantvriendelijkheid en service nauwelijks aanwezig zijn. Als je naar het buffet wilt gaan, is de deur op slot en sta je met zijn allen in een benauwd gangetje totdat de deuren geopend worden.vee voelden we ons. Gisteren ben ik er geweest op een doordeweekse dag, niet normaal hoe druk het daar is. Nooit ga ik meer naar de Zwaluwhoeve.

Beoordeling gegeven door maske.

Vergane glorie
5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 19 september 2011

Datum beoordeling: 20 september 2011

Reisgezelschap: met partner

Gisteren weer eens in de Zwaluwhoeve geweest. Toch moet ik even kwijt dat de Zwaluwhoeve overall toch wel stappen achteruit gaat. Onze hotstone masage was goed, de tuin is mooi, maar verder nee; het eten in de hoeve was slecht (prefab uitgedroogd voer). Kapotte stopcontacten, loshangende gordijnen en ander achterstallig onderhoud laat bij ons een slechte indruk achter. Het gevoel van vergane glorie. Voor ons geen zwaluwhoeve meer.

Beoordeling gegeven door Erik.

Schandalig!
1 11111

Bezoekdatum: 11 augustus 2011

Datum beoordeling: 11 augustus 2011

Reisgezelschap: met partner

Wat schandalig druk, waarom reserveren als ze onbeperkt mensen toelaten, de geldwolven. Bah je stond gewoon kont aan kont, er moet een limiet zijn. En wat hygiene betreft liet ook te wensen over. Horecagedeelte, diepvries appeltaart met goedkope spuitslagroom, wat een afknapper.En dat voor die prijzen. Vieze smerige rottent laat je niet verleiden om door aanbiedingen er naar toe te gaan.

Beoordeling gegeven door r de waart.

Mwah
6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 5 aug 2011

Datum beoordeling: 7 augustus 2011

Reisgezelschap: met partner

We hebben al veel sauna,'s bekeken en hadden via de reclames toch een bepaald beeld van de zwaluwhoeve. Maar zw kunnen beter het geld van de reclames uitgeven aan verf en dergelijke het nieuwe gedeelte gaat maar het oude is bar slecht onderhouden en vooral de opgiet sauna is een drame wat stinkt dit ding zeg terwijl de tuin prima ober ouden wordt raar hoor

Beoordeling gegeven door De rouw.

Zeer slecht
2 Cijfer 2 van 10 punten.2222

Bezoekdatum: 26 juli 2011

Datum beoordeling: 27 juli 2011

Reisgezelschap: met partner

Wij hadden een lazy relax arrangement via vakantieveilingen. Dit was inclusief entree, ontbijt en een proeferij. Het ontbijt was zeer slecht, je kon kiezen uit 1 soort worst, wel te verstaan boterhammenworst, 1 soort kaas, roerei met veel water en honderden gekookte eieren, waar de schaal al stuk van was. Als zoet beleg kon je kiezen uit pindakaas of jam. Sap kon je krijgen, maar moest je wel extra voor betalen. De proeferij was een regelrechte aanfluiting. Ze hadden wat chips opengetrokken met saus, wat snoepjes in een papiertje, soesjes en iets wat op vla moest lijken en wat meloen. Je kon echt merken dat het allemaal het goedkoopste van het goedkoopste was. Het was deze dag ook veel te druk, je kon in geen enkele sauna alles was vol. Zwembaden zaten vol. Alle behandelingen waren volgeboekt. Ook werd er niet goed schoongehouden en mensen gleden uit over de nattigheid in de gangen binnen. Ik had hier veel van verwacht, ook omdat er op tv zoveel reclame wordt gemaakt door met name b.n. ers, maar thermen holliday schiedam vond ik tien keer beter.

Beoordeling gegeven door Danielle.

geweldig genoten
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 15-06-2011

Datum beoordeling: 16 juni 2011

Reisgezelschap: met vrienden

Ik heb, samen met mijn vriendin, genoten van een heerlijke en ontspannen dag in de Zwaluwhoeve. Zeker, voor herhaling vatbaar.

Beoordeling gegeven door Anneke Boersma.

Nooit weer!
1 11111

Bezoekdatum: 13-06-2011

Datum beoordeling: 13 juni 2011

Reisgezelschap: met vrienden

Vandaag voor de 2e keer naar De Zwaluwhoeve geweest. Om eerlijk te zijn vond ik de 1e keer (2009) al teleurstellend maar ik had een cadeaubon gekregen voor 2 personen gratis entree. Dus ik wilde het nog een kans geven. Het was werkelijk bommetje vol met overal wachtrijen. Toen we bij de receptie vroegen of het aantal bezoekers per dag was gelimiteerd, werd dit bevestigd. Op een volgende vraag of De Zwaluwhoeve zich hield aan deze limiet kregen we geen antwoord. Niet dus! We zijn veel eerder dan bedoeld weer naar huis vertrokken. En dan vind ik het nog behoorlijk schrikken wat je voor 2 broodjes en 2 drankjes moet betalen! Werkelijk schandalig!! Het fijnst aan deze hele dag was mijn gezelschap!

Beoordeling gegeven door Carolien.

Slecht!
2 Cijfer 2 van 10 punten.2222

Bezoekdatum: 05-06-2011

Datum beoordeling: 7 juni 2011

Reisgezelschap: met vrienden

Via vakantieveiligen een voucher voor het Lazy relax. Ik had hoge verwachtingen van de Zwaluwhoeve, tenslotte wordt er op de tv veel reclame voor gemaakt. Ik vond het te klein, sauna's dicht op elkaar. Buiten weinig sauna's. Helaas was het afgelopen zondag bijzonder slecht weer. Dat kan gebeuren, maar het was er zo lek als een mandje. Overal handdoeken en emmers op de grond. Het water stroomde gewoon door de plafonds. Toiletten werden afgesloten. We konden geen gebruik meer maken van het ontbijt. Ipv daarvan korting op het lunchbuffet of een gratis kopje koffie... Kaart voor lunch was niet bijzonder, weinig keus. Waarschijnlijk ben ik verwend, maar de volgende keer ga ik toch weer naar Emst of Bussloo.

Beoordeling gegeven door Grijzetijger.

slecht
5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 7-4-2011

Datum beoordeling: 9 april 2011

Reisgezelschap: met partner

Via 'Inpakken en ... relax' arrangement € 38,- p.p geboekt,sauna plus lunch,voor twee personen,voorgerecht soep, hoofdgerecht vispotje of rudvleesrpotje ,soep bestond uit wijnglas met opgelost bouillon blokje ,vis? z.g gemalen visplakje wat naar vis rook,rundvleespotje? Klein kopje met uit het blik wat koulach,nooit meer zwaluwhoeve,laat staan ,firma inpakken enz.

Beoordeling gegeven door johan.

fantastisch
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 29 Maart 2011

Datum beoordeling: 4 april 2011

Reisgezelschap: met een groep

De saunamogelijkheden,de zwembaden de beautysalon met heel vriendelijk personeel,het dinee s'avonds,de mooie hotelkamers met s'morgens een lekker ontbijt.Het was voor m'n 2 zussen met hun dochters en schoondochtern n heerlijk arrangement en voor herhaling vatbaar.We hebben GENOTEN.

Beoordeling gegeven door Agaath Knipscheer.

Heerlijk dagje ontspannen
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 22 maart 2011

Datum beoordeling: 26 maart 2011

Dinsdag 22 maart naar de Zwaluwhoeve geweest me een bon van vakantieveilingen. 2 zussen, Met gemengde gevoelens door veel negatieve resensies. Parkeerplaats was inderdaad vol, bij receptie even wachten. Maar daarna........Heerlijk genoten. Kleedkamer was ruim ( boven) en niet druk. Ontvangst was hartelijk met heerlijk petit fourre, Gastvrouw vriendelijk. We konden in elke sauna zonder het gevoel van opelkaar gepakt te zitten. Het was badkleding dag wat ik zeer prettig vond. Alles was kleurig en bedekt. De opgieting was heerlijk. Het weer was prachtig de tuin ruim, overal ligbedden waar het echt genieten was, ik kan me voor stellen dat dit met slecht weer anders is en binnen voller. De hotstone massage heerlijk, hot yoga ontspannend. Dr Fisch bijzonder. Alles in een zeer relaxte sfeer, mede door het personeel. Het eten was eenvoudig, maar lekker. Bediening vriendelijk. Prijs voor de wijn iets aan de dure kant. Wij gaan zeker weer eens. Hebben ons de hele dag prima kunnen ontspannen. Heerlijk..........

Beoordeling gegeven door Carla.

GEWELDIG!
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 18 maart 2011

Datum beoordeling: 22 maart 2011

Ook wij, mijn man en ik gingen een beetje onzeker op weg naar De Zwaluwhoeve. We hadden de negatieve reviews gelezen, maar we hebben een heerlijke dag gehad. Vriendelijk personeel, de lunch was goed, (we hadden iets van de kaart besteld), en de sauna's waren schoon. We waren er om 11 uur, bewust een uurtje later om drukte te vermijden, en...we waren meteen aan de beurt. De kleedruimte is inderdaad te klein met maar twee bankjes, en ja, je moet zoeken naar een parkeerplaatsje.

Beoordeling gegeven door Dinie.

Wat een slechte bedoeling Zwaluwhoeve
2 Cijfer 2 van 10 punten.2222

Bezoekdatum: 06 maart 2011

Datum beoordeling: 6 maart 2011

Als allereerste wil ik even zeggen tegen de beoordelaars die wel een hoge beoordeling geven, dat is jullie ervaring. Dus respecteer ook de mensen die hier een negatieve beoordeling neerzetten. Wij zijn geen zeurkouzen! Ik ben vandaag samen met mijn vriend naar Zwaluwhoeve geweest met een arrangement van Vakantieveilingen.nl. Nu hebben we per ongeluk het verkeerde arrangement geboekt, we hebben gewonnen op Lazy Relax en we boekten Sfeer relax. Dit is onze fout dus die consequentie hebben we gedragen en we hebben de gezichtsbehandeling moeten betalen. Maar de manier zoals wij door de "manager" van de receptie te woord werden gestaan gewoonweg schandalig. Ik heb daar ook naderhand een opmerking over gemaakt en zij heeft op haar manier daar ook weer terug op gereageerd wat nog steeds NIET behoorlijk was. Wij blijven gasten! En mensen kunnen fouten maken. Daarnaast was het een veels te groot complex voor ons, wij houden liever van een wat kleinere sauna, wat knusser. Maar goed dat terzijde. Alle sauna's zaten idd iedere keer vol, daarnaast was er wel genoeg ligruimte buiten en binnen. Het eten wat je a la carte kon bestellen was niet slecht, alleen het lunchbuffet wat bij het arrangement hoorde was dramatisch. Was niet te eten! De culinaire proeverij idem dito. Wat goedkope bonbons, taaie chips en taaie cakejes. De kaas was nog het enigste wat te eten viel. Over het algemeen was het horecapersoneel vriendelijk tot op het moment dat mijn vriend naar de sauna ging, ons kluisbandje meehad en ik graag drinken wilde. Ik vroeg heel vriendelijk mag ik wat drinken bestellen en werd afgesnauwd door een meisje van NEEJ ik heb je bandje nodig. Ik zeg dus tegen haar ik kan je naam en nummer geven, maar dat was niet voldoende. Mijn vriend kon goed half uurtje uurtje wegblijven. Complex is supergroot, kan hem ook niet zoeken! Dus megaonvriendelijk als ik het mag zeggen. En dan ging het me vooral op de toon dat ze me aansprak. Al met al was dat de druppel dus mijn vriend en ik hebben onze spullen gepakt en zijn gaan afrekenen. Receptioniste vroeg me of ik een fijne dag had gehad en ik heb eerlijk gezegd dat het me is tegengevallen. Daarnaast heb ik meteen thuis aangekomen een klachtbrief geschreven. We waren alles bij elkaar toch 130 euro kwijt. En dat was het niet waard. Je wordt gewoon AFGEZET! Heel jammer, want enkele jaren geleden stond Zwaluwhoeve GOED aangeschreven. Ik ga lekker naar sauna's van thermen en beautygroup. Weet ik tenminste dat ik kwaliteit krijg! EN dat mijn (eventuele) klachten serieus worden genomen. Ik raad dus iedereen aan goed nadenken voordat je gaat!

Beoordeling gegeven door Kim Hendriks.

reserveringskosten bij bezoek Zwaluwhoeve absurd
1 11111

Bezoekdatum: 24 februari

Datum beoordeling: 27 februari 2011

Nooit ga ik meer naar de Zwaluwhoeve ! Wat een vreselijk massaal complex, met veel teveel mensen, krappe smerige kleedruimtes, volle sauna's en zwembaden etc. Vreemd saunapubliek ook, mensen die snel in hun badjasjes kruipen om vervolgens op wel blootlopende ( zoals ook normaal is in sauna/wellnessresorts! ) mensen luidkeels commentaar te geven en zelfs uit te lachen. Ik heb me hier, als vaste saunaganger van veel verschillende sauna's, mateloos aan gestoord ( ook al betrof het commentaar niet mij persoonlijk, ik voelde plaatsvervangende schaamte, zo ga je niet met elkaar om in een sauna ). De bubbelbaden zaten voortdurend vol, binnen geen zwembad noch bubbelbad en ook de relaxruimtes waren steeds vol. In de restaurants kun je niet rustig zitten, om mensen te laten doorstromen èn winst te maken krijg je om de 5 minuten de vraag of je nog eten of drinken wilt, dan zit je al niet lekker en rustig meer.... Het eten en drinken is vreselijk duur en van slechte kwaliteit. Mijn kipsaté was van binnen rauw en van buiten aangebrand, ik heb er meteen wat van gezegd maar kreeg geen excuus of wat dan ook. Ook is het complex smerig, de baden zijn smoezelig, bij het douchen sta je in de prut van een ander en de ligbedjes buiten te vies om aan te zien. Als dank voor het (vreselijke dure !) bezoek mag je bij de kassa nog reserveringskosten, zo'n 5 euro !!!!!!!!!!!!!!!! , afrekenen ook. Ronduit schandalig en nog nooit ergens anders meegemaakt ( en nee, ik heb geen vrijkaarten of kortingskaarten gebruikt ! ).

Beoordeling gegeven door Daan.

Niet relaxerend
2 Cijfer 2 van 10 punten.2222

Bezoekdatum: 12/02/2011

Datum beoordeling: 14 februari 2011

Het was er druk, maar in de sauna's was er steeds voldoende plaats. Wat het meeste stoorde was het feit dat er binnen geen enkele ligzetel ter beschikking staat, wat toch wel een essentieel iets is in een wellnessruimte, en dan liefst nog op een plaats waar men niet om de haverklap komt vragen wat je wenst te drinken. Misschien doet men er ook goed aan om de saunabezoeker er op te drukken goed te kijken of je uw eigen badjas wel neemt wanneer men de sauna verlaat. Tot 2x ben ik achter een nieuwe badjas moeten gaan omdat iemand anders zich "vergist" heeft. De hotstone massage was wel behoorlijk, alleen zijn de muren van de kamers nogal dun, waardoor je ook hier weer gestoord wordt door allerlei geluiden. In België hebben we in elk geval wellness centra die goedkoper zijn maar toch veel kwalitatiever. Ook het dinerbuffet was maar pover (zeker voor die prijs).

Beoordeling gegeven door Eddy.

slechte en veel te drukke sauna
1 11111

Bezoekdatum: februari 2011

Datum beoordeling: 6 februari 2011

Wat een waardeloos complex is '' de Zwaluwhoeve". Geen parkeerplaats te vinden, eindeloos lange rij om in te checken, dringen in de omkleedruimte en ook de sauna's, restaurants, jacuzzi's e.d. waren stampvol. Onvriendelijk personeel en slecht, ongaar eten, wij waren ziek de volgende dag ! De Hammambehandeling kreeg ik bij een jong, wel heel lief, meisje, maar ze had duidelijk geen of weinig ervaring en aaide maar een beetje. Wat mij enorm stoort zijn de erg hoge prijzen, schandalig dat ze ook nog een reserveringskosten durven vragen als je gebruik maakt van een dure behandeling , inclusief lunch en diner ( kadobon ), ze berekenen doodleuk €5,- reserveringskosten. Wie nu nog naar de Zwaluwhoeve gaat is gek, ze prijzen zichzelf uit de markt zo....

Beoordeling gegeven door Sophie.

top
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 20-01-2011

Datum beoordeling: 5 februari 2011

Zwaluwhoeve echt een top sauna. Mensen die hier geen heerlijke dag hebben gehad zijn of te zeurderig of ze hebben thuis gewoon niks geen luxe en daarom moeten ze wat te klagen hebben.dit complex is gewoon vol met luxe.

Beoordeling gegeven door jan.

erggg druk
5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 05-01-2011

Datum beoordeling: 6 januari 2011

Bij aankomst, stonder er bij iedere bali lange rijen, dus dat werd een half uur wachten voordat we naar binnen konden. De kastjes waren erg klein voor twee personen en ook zou het prettig zijn als er bordjes zouden hangen met verwijzing van de kluisjesnummers, ons kluisje bevond zich boven, dit was eerst even zoeken. Verder waren alle sauna's overvol, vaak kwam je binnen en was er geen plek, als je wel een plekje had koelde de sauna af omdat de deuren steeds open gingen. Omdat het buiten best koud was gingen er veel mensen naar de binnenruimte, waar het dus echt overvol was. veel mensen heb ik horen klagen over de drukte. Moeilijk was het ook om een plekje te vinden om wat te eten en drinken. Verder heb ik een hammam behandeling gehad en die was wel goed.Wij gaan regelmatig naar saunacomplexen, maar zo druk, maken we nooit mee. Dit was voor ons ook de laatste keer dat we in de zwaluwhoeve zijn geweest.

Beoordeling gegeven door Petra.

Oproep aan mede "slachtoffers".
1 11111

Bezoekdatum: 17-11-2010

Datum beoordeling: 9 december 2010

Ik ben net als zovelen hier een bezoeker van de zwaluwhoeve met zeer negatieve ervaringen, het gaat om een hoop geld wat je net zo goed weg had kunnen geven aan een goed doel, dan was het in ieder geval beter uitbesteeds als nu het geval is. Het loont ook niet als eenling om een zaak aan te spannen tegen de zwaluwhoeve om mijn geld terug te vorderen wegens wanprestatie van de zwaluwhoeve. Maar als wij nu met velen van ons een zaak aanspannen staan wij een stuk sterker en kunnen we ervoor zorgen dat de zwaluwhoeve in ieder geval naar onze klachten luistert en er ook iets aan doet en als ze het dan nog niet willen, dan dwingen we het wel via de rechter. Ik vraag dan ook aan ieder die negatieve ervaringen hebben mij een mail te sturen met uw ervaring, type arrangement/datum en gegevens van u zodat ik via een advocaat stappen kan ondernemen tegen de zwaluwhoeve........Het emailadres is schadeclaim_zwaluwhoeve@live.nl dit onrecht waar we niet om vragen moet gestopt worden, we betalen ons blauw aan een "dagje genieten" en wij krijgen een "dagje stress" voor in de plaats en dat klopt niet!!

Beoordeling gegeven door Fazia Groenewegen.

randje aan heerlijke dag 21-11-2010
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 21-11-2010

Datum beoordeling: 23 november 2010

Mijn cijfer had zeker een 9 geweest, mits ik niet iets vervelends had meegemaakt. Had nl in mijn tasje bij de badjas uit gewoonte mijn verzilverde sigarettendoosje zitten. Toen ik sigaret wilde gaan roken, bleek deze uit mijn tas te zijn genomen. Het doosje had ik nl van mijn overleden moeder gehad. Deze heeft voor mij een zeer emotionele waarde. Heb er zelf niet bij nagedacht i.p.v. doosje gewoon een pakje mee te nemen. Ben nog steeds van mening, dat je van andermans spullen moet afblijven. Ongeacht wat misschien voor't grijpen is. Hoop toch op eerlijke mensen, zodat mijn doosje terecht komt.

Beoordeling gegeven door S. de Kiewit.

1 11111

Bezoekdatum: 14 september 2010

Datum beoordeling: 15 september 2010

Ook wij zijn gisteren n de zwaluwhoeve geweest, via vakantieveiling, toch nog 150= betaald voor 2 personen, incl hotstonemassage en voor 2 pers een hoofdgerecht. Wij kwamen helemaal uit Scheveningen voor deze teleurstellende dag, het leek wel een pretpark, veel te veel mensen, lange wachttijden, alles ging fout, kregen de vouchers van andere mensen, dus ook verkeerde behandeling. Het eten was zeer slecht en heel duur. Voor 2 bruine boterhammen met een plakje brie betaalde je 9,50. 1 glas witte huiswijn 6,=. het enigste lichtpuntje van de dag was de hotstonemassage verder hebben wij nergens gebruik van gemaakt, het was echt niet leuk. Het avondeten was ook van slechte kwaliteit, hebben wij ook teruggegeven en niet opgegeten. Dus voor ons ook nooit geen Zwaluwhoeve meer, ik kan de reclame ook echt niet meer zien! Ga hier niet naartoe als je wilt ontspannen of genieten, want dit gaat echt niet lukken. Het was voor ons een zeer teleurstellende dag! wij moesten nog 80,= extra bijbetalen voor 2 glaasjes wijn, 2 x een broodje, 2 x een thee en een supplement voor het avondeten. Schandalig!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Beoordeling gegeven door Sylvia. V.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 22-6-2009

Datum beoordeling: 9 september 2010

Hallo Ik heb hier vorig jaar geweest met me toemalige vriendin ik vond het geweldig in het begin werden we netjes ontvangen en rond geleid ook de plaats en omgeving is gunstig je zit heel vrij in een afgesloten gebied eigelijk - je moet er geweest zijn ! vanaf de snelweg goed bereidbaar openbaar vervoer is slecht om dat er geen OV verbinding is en de tijd dat moet wachten op een bus ruim 30 min bedraagt tot 1 uur maar veders kijk ik hier met veel pleizier op terug en ben van plan om zeker nog 1 keer terug te komen .

Beoordeling gegeven door Michel .

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 26-7/30-7

Datum beoordeling: 17 augustus 2010

Op 2 dagen in de zomervakantie naar de zwaluwhoeve geweest. Een geweldige sfeervol sauna resort Het deed me denken aan het titanic resort in egypte Alleen t uitzicht naar de zee en de waterglijbanen en palmbomen ontbraken nog.De heerlijke ligstoelen ontbraken ook hier niet en de aankleding van t park is bijna t zelfde lekker uitgestrekt en t eten is van dezelfde kwaliteit, Verder was t op deze 2 dagen mooi weer, vooral op de 30 ste en hebben we naast de vele sauna's en de opgieting waarbij je echt geen half uur voor in de rij moet staan(wat een stelletje zeurkousen hier) lekkere sauna sapjes gedronken en gegeten. we zijn 2 keer gratis geweest en zijn tot de conclusie gekomen dat t wel voor herhaling vatbaar is in de zomer.

Beoordeling gegeven door H.J van Eerten.

1 11111

Bezoekdatum: 12-8-2010

Datum beoordeling: 13 augustus 2010

Het begint al bij binnenkomst. Het duurt ruim een half uur voordat je bij de receptie aan de beurt bent. Daarna met z'n tweeën naar de kleedruimte. Een propvolle kleedruimte, waar geen doorkomen aan is. Eindelijk zijn we achterin en dan blijkt het kastje weer in het slot te zijn gevallen. Dus één van de twee weer terug naar de scanner. Het blijkt dat je met z'n tweeën met een kastje moet doen. Gaat in de zomer nog wel, maar in de winter niet!!! Daarna op weg naar de koffie. Nergens geen gezellig terrasmeubilair, alleen maar goedkope tuinstoeltje en doorgezakte bankjes. Overal ontbreken de kussens en als er al een kussen ligt, dan te smoezelig en vies om op te gaan zitten. Na de koffie op weg naar een sauna. Eerst het kruidenbad in. Het was er te donker om iets te zien. Maar goed ook, want als je aan de donkerte gewend was, zag je zo de viezigheid op d emuren zitten. Zeker in geen jaren gepoetst. Daarna naar de sauna. Het blijken allemaal kleine, sfeerloze, donkere ruimtes te zijn. Maar het ergste is dat we de gehele dag geen enkele sauna hebben gehad die op temperatuur was. Slechts één suana van 90 graden! Buiten alleen maar vieze, oude ligbedden. Helemaal doorgezakt. De plassen water van de nachtelijke regenbuien stonden in de kuilen op de ligbedden. Nodigt niet echt uit tot rusten! De zwembaden waren veel te vol. Ook moest je voor een opgieting een half uur in de rij staan. Wie doet dat???? Daarbij was het "opgiethok" veel te klein en veel te laag. Lange rijen zowel bij het lunch- als het dinerbuffet. Het assortiment was ook niet over naar huis te schrijven. 's Middags even rusten in de Opkamer. Na een klein dutje willen we wat drinken. Helaas, geen personeel meer aanwezig. Je moet het zelf maar gaan halen. Ook 's avonds na dinertijd ook geen personeel in de Opkamer. Dus zelf maar weer een capucinno gehaald. Al met al was het een ervaring om nooit meer mee te maken. Gelukkig zijn er veel betere sauna's in Nederland. Laat de Zwaluwhoeve maar veel op tv komen, dan blijft het in de andere sauna's rustiger. Er was één pluspunt op de Zwaluwhoeve: Ze hebben een heerlijk groot dompelbad, waarin je een klein baantje kunt trekken. Maar we waren niet zo warm geworden, dat we er langdurig gebruik van hebben gemaakt. Kortom: We zijn een ervaring rijker en we weten zeker dat we hier nooit meer komen, zelfs niet als we er geld bij krijgen.

Beoordeling gegeven door Antoinette.

5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 20 juli 2010

Datum beoordeling: 12 augustus 2010

Een teleurstellende ervaring. We waren er met drie vriendinnen en hadden er erg veel zin. Nadat we ongeveer 3 kwatier in de rij hadden gestaan bij de receptie, en toen we te horen kregen dat onze afspraken laat in de avond waren gepland en dat dit niet veranderd kon worden (we moeten wel ruim 2 uur rijden voor we thuis zijn), waren we wel wat teleurgesteld. Het was erg druk. De te kleine kleedruimte is ons ook opgevallen. De wasbakken in de toiletten waren te laag en het water stroomde over de vloer. We vonden alles erg onoverzichtelijk. Eenmaal buiten hebben we ons prima vermaakt met de hottubs en zwembaden. De kruidenbaden waren een groot succes. De lunch was vrij uitgebreid. Voor het avondeten hadden we een a la cart menu. Het vlees was echt heel rauw, toen we er iets van zeiden kregen we beledigde reacties. We kregen uiteindelijk wel nieuwe maaltijden. We zijn uiteindelijk zonder onze hotstones behandeling gehad te hebben naar huis gegaan, waar we wel voor hebben betaald, maar voor ons veel te laat was gepland. Helaas.

Beoordeling gegeven door N.N..

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 7 augustus 2010

Datum beoordeling: 12 augustus 2010

Mooie faciliteiten, een aantal maal heel lekker ontspannen bij zwaluwhoeve. Tot op een dag wij onze slippers vergeten waren meer te brengen. Men hoort dan aan de kassa dat het dragen van slippers verplicht is en dat er wel slipper geleend kan worden. Prima dachten wij. Aan het eind van het bezoek echter werd op de kassa bon vermeld dat de slippers, welke van de goedkoopste zeeman kwaliteit zijn en bovendien bedrukt zijn met reklame teksten van zwaluwhoeve, 8 euro per paar werden afgerekend ! Terwijl dezelfde slippers bij zeeman waarschijnlijk voor 50 cent te koop zijn zonder reklame boodschap erop gedrukt. Ik ben dus gaan klagen aan de kassa. Ik had helaas al betaald want het enige wat de later opgetrommelde manager (?) mij kon verkondigen is "helaas u hebt al betaald en wij kunnen u het geld niet teruggeven". Dit was voor ons het laatste bezoek aan deze fijne faciliteiten maar door oliedomme mensen gerunde zwaluwhoeve. Bjorn

Beoordeling gegeven door Bjorn.

3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: 10-8-2010

Datum beoordeling: 12 augustus 2010

Wij hadden een zomerarrangement van de zwaluwhoeve, geboekt via vakantieveiling.nl We hadden gekozen voor een badkledingdag, vond het op z'n zachts gezegd echt waardeloos! Frans ontbijt stelt geen reet voor, 1 pistolet en een croissant per persoon. en dan mag je zelf wat te drinken pakken dat valt dan wel weer mee. Maar wel binnen 30 minuten nuttigen anders wordt het in rekening gebracht, belachelijk! Het was HARTSTIKKE DRUK!!! Je kon je niet eens normaal omkleden! Staat er maar 1 lullig bankje in een ruimte met zo'n 40 kluisjes. Andere mensen die binnenkomen staan je dan ook echt aan te staren tot je klaar bent. En de 'sweet break' was dan iets beter dan het ontbijt, maar liet ook te wensen over. Er stond wat fruit en soesjes en je mocht hier wel weer zelf wat te drinken pakken. Zit je lekker in een bubbelbad, komen er van die irritante kinderen in zitten!!! Dat moeten ze gewoon afschaffen! Betaal liever wat meer en ga dan liever naar Bussloo. Voor ons geen Zwaluwhoeve meer!!!!!!!!!

Beoordeling gegeven door Marsha.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 28-05-2010

Datum beoordeling: 29 mei 2010

Gisteren enigzins angstig voor wat we aan zouden treffen,een dagje naar de zwaluwhoeve geweest,na alle slechte beoordelingen wisten we niet wat ons te wachten stond. EN HET WAS GEWOON GEWELDIG!!!!!!! Sorry hoor maar als jullie dit een drukke massasauna vinden zijn jullie nog nooit in het elysium geweest.... De zwaluwhoeve is een prachtige sauna,en heb geen moment het gevoel gehad dat het te druk of te massaal was.Alles is heel ruim opgezet,heel veel gras heel veel ligstoelen twee zwembaden,en zeer vriendelijk personeel.. We hadden een arrangement met lunch en diner en ook dit was uitstekend!!!!! Als je het nog beter schoner en vriendelijker wil moet je naar het Hilton,mar dat is dan ook een hele andere prijsklasse.. Kortom Zwaluwhoeve helemaal top!!!!!

Beoordeling gegeven door jessica.

6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 27-5-2010

Datum beoordeling: 29 mei 2010

Al voor de 3e keer geweest. Had voor het bezoek de referenties gelezen, ging er wat onzeker naar toe hoewel ik eerdere bezoeken wel met een voldoende heb gewaardeerd. Gelukkig leek het vandaag niet zo ontzettend druk; voldoende ruimte overal, maar wel 1 kluisje voor 2 personen. Het buffet was gepland om 13.30 en het diner om 17.30. Vonden we wat dicht op elkaar zeker wanneer je al om 10.00 binnen bent. Veranderen kan alleen bij de receptie Dus daar naar toe om te vragen of de lunch eerder zou kunnen. Er was drukte maar gelukkig maar 1 incheckende gast voor me, dat verliep voorspoedig, mijn beurt, nee helaas een andere gast uit een rij naast me kroop voor. Brutaal. Hup een 2e dame er ook bij met het duurde en duurde.... ze wilde dit en dat.. en over al hadden ze voor geresreveerd en natuurlijk betaald..........maar nergens was het terug te vinden. Nog eens nakijken en nakijken, nee er was niets.....bla bla bla. Na ruim een half (!!) uur waren de dames eindelijk klaar en kan ik eindelijk de vraag stellen of we eerder aan de lunch konden, geen probleem, maar hebt u daarvoor zo lang moeten wachten? Ja. Daarnaast wil ik melden dat van de 3x dat we er zijn geweest er 2x bouwactiviteiten waren, en deze keer ook nog eens gecombineerd met het noodzakelijke grasmaaien. jammer, dit was de laatste keer.

Beoordeling gegeven door mientje.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: Regelmatig

Datum beoordeling: 23 mei 2010

Jammer dat er zo veel negatieve reacties op staan. Ik kom er regelmatig heb en heb het er supper naar mijn zijn. Waar je wel om moet denken op wat voor dagen je gaat omdat het bijvoorbeeld in het weekend en vakanties erg druk is. Tevens als er badpakkendagen zijn is het helemaal druk. Dus mijn advies, denk hier om, en als je dat doet heb je een heerlijk dagje sauna.

Beoordeling gegeven door Gerda.

4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: 20-04-2010

Datum beoordeling: 23 april 2010

Bij binnenkomst enorme lange wachtrijen en daarna door naar de kleedkamer, zeg maar kleedkast. Veel te klein voor zoveel mensen. De sauna's zijn heerlijk maar dat is bij ale sauna's zo. Wij hadden een lunch geboekt wat enorm tegenviel,koude smakeloze noedels. Zodra je bord leeg is wordt die weggehaald of te wel alles opeten en weer oprotten. Voor de middag hadden we een een sappen buffet en lekkere hapjes (bij boeking al voor betaald),was ook weer hetzelfde er liep iemand rond met een dienblad met vruchtensappen ging bij alle tafeltjes langs om te vragen welke je wilde hebben andere keus dan die was er niet.Maar blijkt dat je achteraf toch voor moet betalen ook al heb je er al voor betaald. Conclusie: Mc Donalds onder de sauna's hele kleine kleedkamers en ongezellig restaurant. Mij zien ze er nooit meer. Toch maar weer naar de Veluwse bron een sauna zoals het hoort. Trouwens omdat er veel te weinig ruimte was is in kleed"kamer" en je geen zicht had op je spullen is mijn badjas door een ander meegenomen. Dus let op je spullen bij het omkleden.

Beoordeling gegeven door Anja.

2 Cijfer 2 van 10 punten.2222

Bezoekdatum: 5-4-2010

Datum beoordeling: 11 april 2010

Had reservering gemaakt voor massage daarbij aan gegeven (word gevraag door Zwaluwhoeve bij reservering)dat ik er om 12 uur zou zijn. Bij aankomst is er niets gereserveerd voor mij omdat volgens hun mijn incheck tijd op 9 uur stond. De dame heeft het opgelost echter had ik niet veel keuze dan het accepteren Geldklopperij vind ik het dat je naast de dure entree ook nog eens € 5 reservering kosten moet betalen belachelijk.Ik had me er erg op verheugd en baalde ontzettend ervan.Daarnaast vind ik het erg waardeloos dat je voor de scrub helemaal naar een apart gelegen gebouw moet dus als het regend of koud is.....erg onhandig. De nieuwe verbouwde boven stoom sauna werkt niet goed te vaak gaat de deur open en verdwijnt de stoom. Veel verschillende saunas voor de entree prijs heb je ook al niet. Kortom eens maar echt noiit nooit nooit nooit weer.

Beoordeling gegeven door Marion .

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 22-03-2010

Datum beoordeling: 22 maart 2010

Vandaag met enigzins gemeende gevoelens die kant op gegaan naar al die negatieve ervaringen op deze site. Het is ons 100% meegevallen. We werden vriendelijk te woord gestaan vanaf de receptie tot aan het eten. Een heerlijke hot stone behandeling gehad. Ook het eten was goed te doen en we werden vlot bediend. Pas tegen 15.00 begon het druk te worden zodat je misschien een keer moest wachten. Ons advies ga op een doordeweekse dag.

Beoordeling gegeven door Joke.

1 11111

Bezoekdatum: 29-02-2010

Datum beoordeling: 17 maart 2010

Had ik deze beoordelingen maar eerder gezien. Allemaal herkenbaar. Erg slecht. Een teleurstelling.

Beoordeling gegeven door Els.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: regelmatig

Datum beoordeling: 31 januari 2010

geweldig dit is welness met de hoofdletter W

Beoordeling gegeven door jannette schuurman.

5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 29 januari 2010

Datum beoordeling: 31 januari 2010

Wij waren er op 29/1 maar veel te druk, de sauna's waren niet op temperatuur doordat er zoveel mensen waren en vooral geen plaats om ergens te rusten. lunchen moest op je schoot nergens plek. het diner s'avond was echt erg goed dat was eigelijk het enige.

Beoordeling gegeven door jenny nelen.

3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: 24-01-2010

Datum beoordeling: 25 januari 2010

1. Ondanks reservering héél lang moeten wachten bij receptie. Onkundig personeel misschien? 2. Hadden een arrangement met een lunch. Belachelijk zo lang als wij moesten wachten. Drinken bestellen was ook al onmogelijk. 3. Kluisjes waren voor 2 personen met ruimte voor mac. 1 persoon. 4. Jullie weten zeker ook niet: vol is vol!!! Veel te druk. Kon je kont niet keren. 5. DIT WAS EENS, MAAR NOOIT MEER!!!

Beoordeling gegeven door Fam. Keesen ( Wij waren mee (Fam. van Wijk).

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 18-01-2010

Datum beoordeling: 19 januari 2010

Ik begrijp niet dat er zoveel negatieve reacties staan op deze site. Wij hebben het best naar onze zin gehad en hebben nergens over te klagen. Vriendelijk personeel en het eten en tussendoortjes waren erg lekker. Best wel druk, maar niet overdreven. Jammer dat er binnen geen jacuzzi of zwembad is, want buiten was het wel koud. Al met al een hele leuke dag gehad.

Beoordeling gegeven door marij.

1 11111

Bezoekdatum: november

Datum beoordeling: 18 januari 2010

Beste mensen met een slechte ervaring, Ook wij hebben een rotdag gehad in de Zwaluwhoeve en ook bij ons werd er niets opgelost.Wij hebben nu de nederlandse sauna vereniging ingeschakeld. Daar wordt wel naar geluisterd, en de vereniging eist dat zij het probleem dan oplosson!

Beoordeling gegeven door brendakip.

2 Cijfer 2 van 10 punten.2222

Bezoekdatum: maandag 28 december 2009

Datum beoordeling: 29 december 2009

Overvolle hal bij inchecken en lange wachttijd. Kluisjes voor 2 personen erg klein en te hoog. Sauna's overvol en luidruchtig. Kinderen in dompelbaden koud/warm veel lol maar past niet in sauna. Inbegrepen lunch geen keuze en na veel overleg een superdroge omelet. Drinken niet inbegrepen en voor klein glas verse jus € 6,50. Van ellende 3x in scrubsauna en maar wat rondjes buiten gelopen om wachttijd te korten. Bij 1 sauna braken planken van banken. Erg duur en weinig sauna plezier. Jammer dat het personeel geen luisterend oor heeft en dat deze sauna weinig doet met kritiek.

Beoordeling gegeven door chiena weke.

1 11111

Bezoekdatum: 16-12-2009

Datum beoordeling: 27 december 2009

Bah wat een fabriek vreselijk druk sauna is voor mij ontspanning en niet als haringen in een ton in een bad of sauna zitten als ik dit had geweten was ik er NOOIT heen gegaan, het bezoek vroegtijdig afgebroken vanwege de enorme drukte ONS ZIEN ZE ER NOOIT MEER al krijg ik het gratis aangeboden mensen wees gewaarschuwd het is zonde van het geld en tijd ook is het er vies de stofvlokken lagen in de kleedruimtes met 2 personen een kledingkastje delen is ook belachelijk.

Beoordeling gegeven door R.A. Jansen.

1 11111

Bezoekdatum: 6 dec. 2009

Datum beoordeling: 25 december 2009

Jammer dat ik niet eerder deze site gelezen had. Had ook ons een hoop leed en geld gescheeld. Wat een ballen tent vleeshouwerij is het. Dit heeft niets met ontspannen te maken service???? Ze weten niet eens wat dat is. Ze hebben een GASTVROUW weten ze wel wat die hoort te doen een hork eerste klas. Vanaf binnen komen tot afrekenen ging het mis wij waren met 11 colega's hebben dus heel wat betaald voor die dag.Eind afrekening zat 125 euro verschil in of het zelf maar even wilde oplossen koste ons een uur om tot een goed einde te komen.Ze vragen ook nog om Uw menig via de mail binnen 14 dagen krijg je een reactie ook daar laten ze het afweten.Wij gaan nooit meer al krijg ik het voor niets.Schandalig als ik al die reacties lees en er veranderd niets aan.

Beoordeling gegeven door N.N..

1 11111

Bezoekdatum: woensdag 16 december 2009

Datum beoordeling: 19 december 2009

Zelf dat cijfer is nog te hoog. Woensdag 16 december 2009 ben ik naar de sauna gegaan om een dagje te RELEXEN. Ik had een "Full Monty" geboekt. Ik had dat enkele dagen telefonisch doorgegeven en bij de receptie wist men van niets, maar uiteindelijk kon ik toch hiervan gebruik maken. Nou van dat relexen is echter niets terecht gekomen. Klacht 1/2 : De kledingkastjes zijn supper klein. Ik had een lange winterjas, een nette broek en blouse. Dit alles moest ik in een klein kastje PROPPEN. Daarbij kwamen mijn broek en blouse vol met kreukels te zitten. Mijn zijden jas moest ik zelfs OPROLLEN. Toen ik om mijn heen keek bleek ik toch nog geluk te hebben. Ik zag en hoorde twee vrouwen tekeer gaan hoe zij hun kleding in één kastje moesten proppen, (twee winterjassen, beiden hadden laarzen en dan nog hun kleding en tassen...... ONBEGRIJPELIJK. Na het proppen van mijn kleding en het sluiten van mijn kastje op weg naar de koffie. Inmiddels was het 09.30 uur. Beneden was men nog volop bezig met het schoonmaken van de ruimte en ik werd naar de opkamer op de eerste verdieping gestuurd. (Sauna is open en men is nog aan het schoonmaken van de vorige dag, ZEER RAAR.) Na de koffie op weg naar het bubbelbad buiten. Bleek niet warme te zijn, dus ik was er zo weer uit. Dan maar een warme sauna op zoeken. Ik bleef echter zoek want NIET ÉÉN SAUNA WAS OP TEMPERATEUR !!!!!!!!!!!! De sanuna waar de opgietingen plaats vinden was de temperatuur 40 C.!!!!!!!!!!!!! Ook de andere suana´s waren niet op temperatuur. Dan maar een natte sauna. Ook deze bleken niet op temperatuur te zijn, er was zelfs nagenoeg geen stoom in de ruimte. Inmiddels was het 12.00 uur geworden en ik had nog geen sauna gezien die op temperatuur was. Klacht 3: Het lunchbuffet. Dit zag er niet uit. De kippenlevers waren slap en niet gaar (zeer gevaarlijk voor een voedelvergiftiging) De kaassouflees en kroketten waren koud en taai. Ook een bak met een spinazie pai was het aanzien en eten niet waard. De pompoenensoep was waterdun en smaakloos, al met al een waardeloos buffet. Klacht 4: Omstreeks 13.00 uur weer opzoek naar een sauna. In de gangen daar naar toe zag ik al dat het enorm druk was. Overal mensen en wat ik dacht bleek ook zo te zijn, elke sauna was BOMVOL, men zat letterlijk tegen elkaar!! Ook de bubbelbaden, als haringen in een ton!!!! Alleen in het zwembad was nog een plaatsje. Ook om je badjas of handdoek op te hangen was nagenoeg geen plaats. Ik hoorde zo om mijn heen dat men ook mopperde dat het BOMVOL was. Uit eindelijk besloot ik maar om naar huis te gaan en het dinerbuffet maar te laten. tijd: 14.30 uur. Tijdens het omkleden hoorde ik mensen klagen dat zij hun auto niet op het terrein van de Zwaluwhoeve konden parkeren, maar dat zij hun auto bij de supermarkt hadden geparkeerd!!!!!!!!!! Al met al een BOMVOLLE SAUNA en ZEER SLECHT ETEN BIJ HET DINERBUFFET, OVER DE TE KLEINE KLEDINGSKASTJES MAAR TE ZWIJGEN. Advies: kijk naar de Veluwse Bron, een pracht sauna.....

Beoordeling gegeven door N.N..

3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: oktober

Datum beoordeling: 18 december 2009

Enkele weken geleden zijn mijn vriendin en ik als regelmatige saunabezoekers voor het eerst naar de Zwaluwhoeve geweest. Helaas werden we teleurgesteld. Het was heel erg druk waardoor we de eerste paar uur niet terecht konden in de sauna´s, tenzij we op iemands schoot wilden zitten. Dan maar zwemmen, maar het water van het binnenbad zat vol viezigheid. We hadden een arrangement met om half vier een fruitdrankje. We dachten lekker op een lounge bank te kunnen genieten met een tijdschriftje. Toen we ons begaven naar het restaurant stonden er zo´n 100 mensen in de rij die om stipt half vier werden toegelaten tot een ongezellig zaaltje met een buffet. Echt Hollands dringen voor een kopje koffie. Toen het ´s avonds minder druk werd zaten we in de infrarood sauna buiten, waar we een kakkerlak(!) zagen lopen. We zijn als een speer vertrokken, met als voornemen hier nooit meer terug te keren en de Zwaluwhoeve aan niemand te adviseren. De laatste teleurstelling was de dame achter de kassa die NIET vroeg hoe onze dag was geweest.

Beoordeling gegeven door Anne.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 12-12-2009

Datum beoordeling: 13 december 2009

wij zijn gisteren geweest voor het eerst,het is super goed bevallen,gezellige ontvangst door een aardige gastvrouw.heerlijk gegeten bij het buffet resturant,jammer was dat de visjes niet veel trek hadden dat viel ons erg tegen!!!misschien een andere keer meer geluk.bedankt voor de fijne dag!!

Beoordeling gegeven door van den Berg.

2 Cijfer 2 van 10 punten.2222

Bezoekdatum: 07-12-2009

Datum beoordeling: 7 december 2009

vandaag samen met mijn vriendin een bezoek gebracht aan de zwaluwhoeve met een kortingsbon welke ik vooruit betaald had. dit was een arrangement waar het volgende bij was inbegrepen" - ontvangst met koffie of thee, hierbij kregen wij ook een uitleg over de dagindelen, we hadden gekozen voor een gezichtsbehandeling waarbij de gastvrouw ons aanbod om daarbij gratis een huidanalyse cq advies+ make-up advies te lasten doen. dit leek ons wel wat! we spraken om 14.00uur af maar waren om 14.30 aan de beurt, hier bleek het totaal niet om een analyse te gaan maar een gesprekje midden in de gang op een paar krukjes waarin wat werd verteld over de verschillende producten. we hebben dit de betreffende dame medegedeeld dat we hier andere verwachtingen over hadden, aangezien wij andere informatie hadden gekregen, maar we hadden niet het idee dat ze van plan was er wat mee te gaan doen. we zei ze dat het de bedoeling was dat dit gesprek plaatsvond na de behandeling terwij wij deze om 17.15 gepland hadden staan. -om 16.00uur hadden wij een sweetbreak, dit is ook totaal niet meer wat het geweest was! eerder was dit een buffet, nu ging je zitten er werd er bij iedereen aan de lopende band een bordje op tafel gezet met een toetje, stukje apfelstrudel en mini brownie...met vooraan een groot bord DRANKJES NIET INBEGREPEN!!! stel je voor.... - om 17.15 hadden wij een gezichtsbehandeling welke wel prettig was, al gaf ik van te voren aan zwanger te zijn en op dit moment best een gevoelige huid had. mw gaf aan dat dit niet zo belangrijk was om te weten, ze scrubte er vorlijk op los waarop ik dan toch maar aangaf dat dat echt niet prettig voelde....verder was de behandeling wel erg ontspannend - om 19.00uur hadden we een hoofdgerecht in de oude deel, we konden uit 5 gerechten kiezen, beide hadden we gekozen voor de risotto, deze smaakte prima. wel was het erg druk!! bij binnenkomst stond er al groot op de borden, niet gereserveerd = geen entree...dat zegt eigenlijk al genoeg, het is druk!! en dat was het ook...hutje mutje!veel sauna waar je alleen bij het naar binnenkijken meteen bedacht verder te lopen het was gewoon allemaal vol! en dan het afrekenen... ik had dus gereserveerd via internet met een bon, hierna had ik van de zwaluwhoeve een reserveringsbevestiging gekregen en deze keurig meegenomen. nu bleek dat ik ook de bon van inpakken en wegwezen mee had moeten nemen...zo dom van mij natuurlijk;) op de vraag of ik even bij hun op internet deze kon opzoeken in de mail bleek dit niet mogelijk, ik moest maar even internetten op mijn mobiel maar helaas beschik ik niet over deze mogelijkheid. Man thuis gebeld, deze heeft even de code opgezocht.......mevrouw..deze code is al een keer gebruikt!!!!????? nou werkelijk!!en maak dan maar eens wijs dat je deze net een week geleden hebt aangeschaft en daar al 90 euro voor hebt neergeteld........DRAMA!! voor ons nooit meer de zwaluwhoeve, we hadden meerdere malen tegen elkaar gezegd dat het eerder veel beter was daar, dat ze op alles lijken te bezuinigen...en dan het afrekenen...dat was de druppel....

Beoordeling gegeven door B.W.D.

3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: 23 november 2009

Datum beoordeling: 2 december 2009

23 november 2009 was mijn vrouw jarig en we dachten dat het leuk was om een dag naar de sauna te gaan. We wonen in Arnhem en de keuze was of de Veluwsebron of de Zwaluwhoeve. We hebben gekozen voor de Zwaluwhoeve omdat we hier al 3 keer eerder waren geweest en we hadden nog een bon met een "prijsknaller". Verleden week al hebben we beiden een dag verlof genomen van het werk en de sauna telefonisch gereserveerd. Vanochtend zijn we met goede zin uit Arnhem vertrokken en omstreeks 11.30u kwamen wij aan bij de Zwaluwhoeve en dachten een leuke dag sauna in het verschiet te hebben, maar het bleek heel anders te worden. Bij de receptie stonden lange wachtrijen, wat wij al niet zo leuk vonden. Aangekomen in de kleedruimte (sleutelnummer 399) bleek deze vol te zijn met omkledende mensen. Het ene bankje dat er stond was bezet, wij moesten onze kleren etc. op de grond leggen. Met veel moeite hebben mijn vrouw en ik onze kleren, spullen en tas in 1 locker, er was maar 1 kerenhanger aanwezig, geduwd. Na de ontvangstkoffie hebben wij ons gedoucht en zijn naar het bubbelbad, buiten recht voor het gebouw, gegaan. Het leek net Scheveningen zoveel zand lag er in het bad. Bovendien waren de randen van algen en schimmel voorzien. Niet zo fris allemaal. Langzaam zagen wij dat het drukker begon te worden. Vervolgens zijn wij naar het kruidenbad binnen gegaan waar we nog net een plaatsje konden veroveren. Het was erg lawaaiig overal. De bordjes " Stilte" werden niet opgevolgd. Niet echt een rustige sfeer om te ontspannen. Een groot deel van het oudste saunaplein was afgesloten evenals het zwembad. Er werd, gepaard gaand met lawaai, gerenoveerd. Na een bezoek aan het ook al zeer drukke stoombad en het andere bubbelbad was het omstreeks 13.30 u onze gereserveerde lunchtijd in De Hoeve. De lunch was aardig, maar feitelijk heel duur voor wat je krijgt. De bediening is gewoon slecht en ook nog onbeschoft. Na de soep hebben wij de rest van onze lunch gehaald, in de veronderstelling dat de lege soepkommen afgeruimd zouden worden, Dit was echter een vergissing, ze stonden nog op het zeer kleine tafeltje. Voor wat ruimte en omdat het geen gezicht is om vuile vaat op tafel te hebben staan, was ik voornemens om deze soepkommen zelf op de bar te zetten maar dat is niet gelukt. Ik werd staande gehouden dooreen pesoneelslid die mij met een grote mond vertelde dat dit niet de bedoeling is en dat ze voor deze keer zo vriendelijk was om de soepkommen van mij aan te pakken. (Het is werkelijk waar niet geloven, maar zo is het echt gegaan). Blijkbaar is het niet afhalen van gebruikt servies normaal want de vuile borden en glazen bleven zich maar opstapelen, we hebben niemand meer gezien en we hebben ons dessert gegeten tussen de vuile vaat (schande). Later zag ik dat het betrokken personnelslid het druk had met overleg met haar collega bij de entree van De Hoeve. Na de lunch wilde wij even ergens relaxen. Beneden was alles stampvol dus geen plaats, de relaxeruimte boven bij het saunaplein 2 was afgesloten. Dus wij zijn naar de Opkamer gegaan. Daar aangekomen werden wij op een onvriendelijke wijze weg gestuurd omdat de helft van de opkamer voor ons werd gesloten, de ander helft was helemaal vol en dus was er geen plaats om ergens te relaxen. Hoe krijg je het voor elkaar om zo ongastvrij te zijn en zo onzorgvuldig met je gasten om te gaan. Vervolgens zijn we dan maar naar de 75 graden sauna gegaan. Hier konden we nog net een plekje krijgen maar het was stampvol en onprettig Door de vele mensen die er in en uit liepen stond de deur meer open dan dicht. Hierdoor en door het geklets en de boorwerkzaamheden was het erg onrustig en lawaaiig (waardeloos). Vervolgens hebben we geprobeerd om in het Kruidenbad te komen, was helemaal vol geen plaats voor ons. Vervolgens maar naar de infrarood-sauna, idem helemaal vol geen plaats. In de gangen bij de saunaâ?Ts en in de rest van het gebouw was het ook nauwelijks een doorkomen aan. Om ons niet langer te ergeren hebben we om 14.15 uur besloten om maar naar huis te gaan. Het was bedroevend en erg onbevredigend. Jammer van de verjaardag, jammer van de genomen verlofdag, jammer van het geld en jammer van de ergernis. Bij het afrekenen heb ik ook mijn beklag gedaan over onze ervaringen en ik was niet de enige. Op dat vroege moment waren er meer klagers. Ik had al eerder geprobeerd te klagen over mijn behandeling in De Hoeve, maar bij de receptie stond nog steeds een lange rij wachtenden. De mevrouw achter de receptie heeft mij prima te woord gestaan en had begrip voor mijn klacht. Ik was voornemens om niet te betalen voor eerder genoemde ellende. De receptioniste heeft overleg gehad met haar chef en ik kon een tegoedbon krijgen. Deze kortingsbonnen zijn bijna overal gemakkelijk verkrijgbaar en voorlopig hoef ik niet meer naar deze sauna waar financiën het lijkt te winnen van kwaliteit. De aangeboden bon had voor mij dus geen waarde. Wel heb ik â,¬ 24,75 korting gekregen. Toch moest ik nog â,¬ 47,25 afrekenen voor een bar slecht en volstrekt ontoereikend product. Als je hierover klacht wordt je niet serieus genomen en wordt je met een standaard antwoord afgescheept

Beoordeling gegeven door Rob.

6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 19 november

Datum beoordeling: 26 november 2009

Bij aankomst klokslag 11.00 zoals opgegeven bij reservering ruim een half uur in de rij moeten staan om eindelijk te kunnen inchecken. Met 2 personen een kastje voor je spullen is veel te klein. Het was veel en veel te druk, je struikelde bijna over de mensen. Bij mijn klacht hierover bij vertrek aan de balie gaf men als reden: sluiting van het grote zwembad en een heel stuk van het oude saunagedeelte. Dan moet men eigenlijk ook minder mensen toelaten. Kortom goede locatie maar veel te druk.

Beoordeling gegeven door m.admiraal.

1 11111

Bezoekdatum: 21-11-2009

Datum beoordeling: 23 november 2009

Lekker relaxen in de Zwaluwhoeve - zaterdag 21 november 2009 Mijn vriendin en ik hadden de Dr. Fish behandeling gereserveerd. Na 3 uur rijden uit Antwerpen, arriveren we om half twee in de zwaluwhoeve. We worden vriendelijk onthaald en doorverwezen naar onze privé kleedkamer. Na het omkleden hebben we plaats genomen in een lounge wachtend op een gastvrouw. Na tien minuten wachten besloten we er zelf op uit trekken, Vermits onze behandeling geboekt stond om tien voor half drie. Na de lange rit wilden we graag iets eten en zijn dan ook aangeschoven aan de vooraf gereserveerde lunch. Na het doorzoeken van verschillende gangen vonden we onze lunch plaats en hebben genoten van een lunch. Ook hier was het weer even wachten op een drankje. Maar geen probleem, we zijn hier tenslotte om te relaxen. Na onze ja toch wel korte lunch waren we helemaal klaar voor onze behandeling. Mijn uurwerk had ik reeds uitgedaan bij het uitkleden mits deze niet waterbestendig is. Met andere woorden: we wisten niet exact hoe laat het was. Een lieve beleefde man (aan het onthaal van de lunch) wees ons door naar de cottage achteraan links in de tuin. Na zoeken en wandelen van ± 5 min. bleek de cottage vooraan de tuin. Er staan genoeg bordjes alle richtingen uit maar het bordje cottage staat niet achteraan links in de tuin. Eindelijk aangekomen op het doel van onze reis, de Dr. Fisch behandeling, nemen we plaats in een zetel. Verschillende vrouwen van de zwaluwhoeve 'racen' voorbij alsof hun leven ervan af hangt. Na weer zo'n 5 minuten wachten in de zetel voor de behandelingsruimte spreek ik een slanke lange personeelslid aan. Ik vermeld dat we gearriveerd zijn en klaar zijn voor de behandeling. Het antwoord van die meid was ronduit onbeleefd… Je bent te laat! Ik kan je niet meer helpen! Ik vertel haar dat dit de reden is van ons bezoek en dat we er drie uur voor in de auto hebben gezeten. Haar antwoord: 'daar kan ik ook niks aan doen'. Misschien een kleine suggestie naar het personeel toe: beleefdheid dat zit inbegrepen in de prijs. Mijn vriendin en ik wandelen terug naar de receptie, ervan overtuigd dat dit allemaal één groot misverstand is, dat de lange slanke dame wat last had van stress. Aan de receptie krijg ik exact hetzelfde te horen. U bent van Antwerpen gekomen helemaal voor niks want u was te laat op uw behandeling. De gereserveerde behandeling duurde 25 minuten. Als we niet overal hadden moeten wachten op jullie personeel waren we misschien wel op tijd geweest. Op het einde van het verhaal diende ik nog alles te betalen ook! We kwamen enkel en alleen voor de Dr. Fish behandeling. Ook dat kon de vrouw aan de receptie niet geloven. Als we naar de sauna wilden dan waren we wel in Antwerpen gebleven. Daar komt nog bij dat ik zwanger ben en helemaal de sauna niet in kan. Uiteindelijk had ik de rest van de dag een knallende hoofdpijn op de drie uur durende rit terug. Mij zie je nooit weer.

Beoordeling gegeven door Evelien.

1 11111

Bezoekdatum: absoluut niet

Datum beoordeling: 8 november 2009

Het in de sauna gaan zitten met badkleding is uit hygienisch oogpunt af te raden.Deze discussie wordt door handige ondernemers, die een nieuwe doelgroep hebben ontdekt, op overwegend vrouwenfora gevoerd. Het beginzinnetje is altijd hetzelfde en is iets in de trant van: “Ik wil wel graag maar de sauna, maar oh hemel, ik peins er niet over om dat in mijn blootje te doen”. Welnu beste lezers; dit is een ontkenning van het eigen lichaam, het creeren van nergens op gebaseerde angst,een basis van vertrutting en uiteraard het creeren van een markt. Voor badpakken ga je naar het zwemnbad en wil je naar een sauna dan weet je dat dat naakt moet. Zo simpel is het en gelukkig vindt de Nederlandse Sauna Vereniging dat ook. Dit is overigens de organisatie waar iedere weldenkende saunabeheerder bij aansgesloten wil zijn, omdat hij (of zij) daarmee laat zien de hygieneregels hoog in het vaandel te hebben en een gezond en serieus bedrijf te runnen. Nu men een nieuwe doelgroep ontdekt meent te hebben gaan deze regels net zo makkelijk overboord en wordt u als consument daar het slachtoffer van. Hoed u voor dit soort lieden en ondernemers, zij zijn er niet voor u, maar uitsluitend voor hun eigen portemonnaie. Wees verstandig en loop er met een grote boog omheen!

Beoordeling gegeven door Rob.

4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: 03.11.2009

Datum beoordeling: 5 november 2009

Er wordt verbouwd, maar dat kun je helaas niet terugvinden op de site. Wel staat op de site dat men telefonisch slecht bereikbaar is. Door al die kortingsbonnen is het veel te druk in de sauna. Is er geen limiet? Men moet een kledingkluis delen. Dat is nergens anders! in de stilte-ruimtes was het echt niet stil.

Beoordeling gegeven door karin en ilse.

5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 20-10-09

Datum beoordeling: 21 oktober 2009

Het was verschrikkelijk druk,teveel mensen zowel in de saunas als met het eten Het personeel niet echt geschikt vooral in de bediening De kleedruimtes zijn veel te klein. Wij moeten er goed over nadenken of we nog terug komen

Beoordeling gegeven door corrie van groningen.

6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: oktober

Datum beoordeling: 20 oktober 2009

het is net aan een voldoende. ik ben hier al eerder geweest en toen was het helemaal super! alle sauna's uitgeprobeerd en genoeg ruimte om even lekker te relaxen. nu was de eerste dag van de herfstvakantie, topdrukte! je stond soms te wachten of er iemand de sauna uitkwam, zodat je jezelf er tussen kon wringen. ik ben in 2 sauna's geweest, omdat de rest gewoon te vol was. toen maar gaan lunchen(wat de bedoeling dan was) we hebben een kwartier zitten wachten en we werden nog niet geholpen. we waren er helemaal klaar mee! zijn een uurtje binnen geweest en onze lunch was bij de mac donald.. ga hier dus heen BUITEN DE VAKANTIE om, dan is het echt genieten, anders is het zonde van je geld!

Beoordeling gegeven door elizabeth.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 28-06-2009

Datum beoordeling: 28 juni 2009

Alles is perfect.... Je kan echt goed en lekker ontspannen en je geniet er van waar door je even dingen vergeet wat om je heen gebeurt

Beoordeling gegeven door Samantha Vonk.

Bezoekdatum: Februari

Datum beoordeling: 16 maart 2009

Wij waren op een gewone dag en niet op een badpakdag. Naar aanleiding van onze reactie kregen wij de volgende email: ">> Uw informatie is onze inspiratie. >> Hierbij bevestigen wij de ontvangst van uw bericht. Onze afdeling Gastenservice zal uw bericht in behandeling nemen. U krijgt binnen 14 dagen een reactie van de Zwaluwhoeve. Wij danken u voor uw bericht." Wij hebben nooit iets gehoord van de afdeling Gastenservice. Door deze deceptie krijgen wij geen goede inspiratie. Zwaluwhoeve, wanneer nemen jullie de klanten serieus? Zwaluwhoeve, geef jezelf ook eens bloot.

Beoordeling gegeven door Pieter en Anke.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 11-03-'09

Datum beoordeling: 12 maart 2009

Een perecte dag, met natuurlijk weer veel te weinig tijd, om alles te doen. Gisteren zijn we van 9.15 u. toto 11.30 s'avonds gebleven, en hebben nog steeds niet alles gedaan. Voor mij was gisteren de eerste keer bloot, maar dat was gewoon heel natuurlijk, en geen last van, zwempak op de plaats houden. Natuurlijk komen we weer zo snel mogelijk weer een dag GENIETEN.

Beoordeling gegeven door Carla Vos.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: elke week

Datum beoordeling: 11 maart 2009

voor de mensen die het zo druk vonden..: kom op een gewone dag, niet op een badkleding dag.

Beoordeling gegeven door personeel.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: januari 2009

Datum beoordeling: 8 maart 2009

en dagje naar de zwaluwhoeve,wat een heerlijkheid,lekker ontspannen,lekker in de sauna s,een hapje eten,wat wil een mens nog meer ,dan kun je er echt weer even tegen..

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 04-03-2009

Datum beoordeling: 7 maart 2009

Fijn saunacomplex en ontvangst met koffie/thee en wat lekkers. Het nieuwe gedeelte is ruim en overzichtelijk opgezet het oude is wat klein maar er is keus genoeg. eIk ben 4 x bijna uitgegleden er mag dus naar mijn mening wat vaker een trekker over de vloer gehaald worden. Vooral bij het gedeelte waar je van binnen naar buiten kan zwemmen. De keuken is ook goed!

Beoordeling gegeven door Harderwijk.

4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: 20 februari 2009

Datum beoordeling: 27 februari 2009

Een dagje uit! Daar hadden mijn partner en ik wel trek in. Wij hadden wat te vieren: een jaar verkering. De bewuste datum was maanden geleden al in de agenda aangekruist, want wij hebben beiden een drukke baan en we doen altijd ons best om de agenda’s op elkaar te laten aansluiten. Een waardebon van de Postcodeloterij voor de Zwaluwhoeve zorgde dat de voorpret werd verhoogd. Onze Tomtom wees ons de weg naar parkeerplaats 1. En daarna naar parkeerplaats 2. Om te vervolgen met parkeerplaats 3. En een wilde gok langs de hoofdingang. Vervolgens strandden wij bij de Spar. Direct aanschouwden wij de gigantische rij bij de receptie. Maar een vriendelijke dame maakte ons duidelijk dat zij niet op de hoogte was van de prijzen van het buffet, het à la carte-restaurant en het diner. De dame van de receptie vertelde dat “we d’r nog wel bij konden”. Dat we er nog bij moesten, werd ons spoedig duidelijk. Een broeierige overvolle dampende kleedkamer maakte dat ons stressniveau begon op te lopen. Onze tassen konden we alleen kwijt in een eenpersoonskastje dat bij de Zwaluwhoeve bestemd was voor twee personen. Zwaluwhoeve, zorg dat de tweede persoon die gratis is, zich ook welkom voelt. Nadat de massa zich ontkleed had, werd de tocht aanvaard richting de douche. Wij vroegen ons af of dit het Bergen Belsen gevoel was. Kleed u zich maar uit en laat u zich maar meevoeren met de massa naar de douche. Om toch het gevoel te krijgen dat wij een dagje uit waren, zochten wij ons eerst een weg door de drukte heen naar “koffie, thee en iets lekkers”. Zwaluhoeve, hoe haal je het in je hoofd om een koekje van drie centimeter aan te bieden en een koekje dat standaard bij koffie gepresenteerd dient te worden aan te prijzen als iets lekkers. Na de barre tocht naar de koffie en thee hadden wij ons verheugd eindelijk te kunnen beginnen met het relaxen, maar dat was iedereen van plan. De zitplaatsen waren bezet en op onze vraag waar iets lekkers bleef, zei het bedienend personeel dat zij het ook raar vonden. Zij verwezen ons naar een bak met snoephartjes. Maar Valentijn was toch een week geleden? Omdat we nog steeds van plan waren te relaxen, besloten we door te gaan naar het “Sweet juice and fruit buffet”. Een lange rij, een te kleine ruimte, een vreemde logistiek, een tekort aan tafeltjes, een behoorlijke tijdsdruk, een hoop herrie, veel negatieve energie, vieze taartscheppen en zich opdringende lijven in badjassen. Ons stressniveau bleef stijgen. Dit kon toch niet de bedoeling zijn van een dagje uit. We keken elkaar aan en zeiden: zullen we lekker naar huis gaan? Dan lezen we ons goede boek daar wel. Het fruit en de vruchtensappen hebben we achtergelaten, we zijn uit die bedompte ruimte gevlucht en besloten de sauna’s te verkennen. Helaas, ze waren vol. We zijn het eerste het beste bad ingegaan waar een beetje ruimte was. Je mocht er niet praten, en bij binnenkomst denderde het lawaai ons tegemoet. De deur met de koude windgolf ging zo vaak open en dicht dat er lachkriebels opkwamen. Door de ramen heen zagen we de enorme rijen voor de opgietingen. Zowaar vonden we eindelijk twee plaatsjes naast elkaar in de muzieksauna. Eindelijk een beetje rust als je je ogen dicht deed. Vanuit andere sauna’s waren we erg enthousiast over de ijsgrot. Jammer, het ijs was op. En daar sta je dan in je blootje in een ijsgrot zonder ijs. Daarom besloten we te relaxen in het zwembad. Het gegil van de kinderen kwam ons al tegemoet. Om dan maar door te trekken naar de hot tube. Die zat vol. In de scrubruimte moesten we zolang wachten op de douche dat het zout pijn deed op onze huid. Gelukkig was er nog een plekje op een van bankstellen in de lounge om wat te drinken en kwamen we een beetje bij. Inmiddels was het zes uur. We besloten niet meer de gekte van de buffetten in te gaan en namen een kopje soep in de wetenschap dat er thuis altijd nog yoghurt was. Uiteindelijk hebben we nog in de file gestaan in de douche om onze haren te wassen, in de rij om uit te checken en we waren intens gelukkig met ons bakje yoghurt op de bank in ons eigen huis. Zwaluwhoeve, jullie begrijpen, er deugde niets van ons dagje uit. Een vreemde kennismaking met Zwaluwhoeve, terwijl jullie je suf promoten. De dame die op de foto’s onbezorgd ligt te genieten is zeker een van de medewerkers na sluitingstijd. Zwaluwhoeve, “welkom” en “onbezorgd” zijn begrippen die we niet zijn tegen gekomen. Gelieve niet met een antwoord te komen dat jullie er alles aan doen om het de klanten naar de zin te maken: we geloven het niet. We hebben niet eens pech gehad, wij denken dat jullie die sauna helemaal volstampen. Reserveren vooraf maakt niets uit. Want er gaan veel blote mensen in een doucheruimte. Tip: leg een spoorlijn aan. Twee zwaar teleurgestelde Zwaluwhoevegangers.

Beoordeling gegeven door Pieter en Anke.

6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 22-01-2009

Datum beoordeling: 23 januari 2009

veeeeeeeeeeel en veeeeeeeeel ste druk veel te masaal

Beoordeling gegeven door N.N..

6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 30-12-2008

Datum beoordeling: 2 januari 2009

Het was al weer een hele tijd geleden dat ik in de zwaluwhoeve was geweest. de zwaluwhoeven blijft een mooie sauna maar ik heb toch wel heel wat dinge die ik niet goed vind. allereerst bij het aan en uitkleden moest ik op de grond zitten omdat de kleed ruimte niet toerijkend is. daarna naar het oude gedeelte, de natte ruimet is verweerd en het ruikt er muf( dat heb ik in meerdere ruimten opgemerkt) de muziek die vroeger in de kleuren sauna was, was er nu niet, de ruimten voor de maaltijden zijn nu vreetschuren. De bediening is rond uit slecht. Ik bestelde boven een martinie, deze kon ik na veel doorvragen krijgen (als het bij een martinie bleef) omdat ze het benede moesten gaan halen. Beneden gevraagd wat de groente dip in hielt dit wist ze niet , gevraagd of ze het na wilde vragen, dit deet ze niet om dat het elke dag iets anders is. na veel zeuren heeft ze het toch ge vraagd en het bleek uiteindelijk iets anders te zij n als ze verteld had.Ik kan nog wel even door gaan maar ik denk dat jullie zelf zo nu en dan wat mensen in moeten zetten die deze dingen op merken. Een hele tijd geleden zij een collega al tegen mij de zwaluwhoeven gaat ten onder aan zijn eigen succes en ik denk als je niet oplet dat dat ook kan gebeuren. Ik hoop dat jullie nog lang door kunne gaan en dat het een goede sauna blijf/wordt. Dit is niet om te katten maar ik vind het zonde dat het achter uit gaat.( Ik heb mijn naam en adres ingevuld niet dat ik mee wildoen voor de vrijkaartjes maar ik wil deze info niet anoniem doen.

Beoordeling gegeven door lucia van Gulik.

5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 25-12-2008

Datum beoordeling: 28 december 2008

sauna's waren OK maar het diner-buffet was niet goed.Het eten was koud en een aantal dingen waren al op.

Beoordeling gegeven door Miranda.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: november

Datum beoordeling: 7 december 2008

Geweldig,de Hamam was een verwenerij....doen we echt weer eens.Dank U.

Beoordeling gegeven door de zwaluwhoeve.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 06-12-2008

Datum beoordeling: 7 december 2008

Wij hadden arrangementje geboekt bij de Zwaluwhoeve: entree met een buffet 's avonds. Toen we binnenkwamen, vonden we het erg druk maar toch hebben we wel overal in gekund. Het buffet vonden we echt goed voor het geld dat we ervoor betaalden. Minpuntje vonden we de lange rij bij binnenkomst bij de receptie en weer hetzelfde bij het weggaan.

Beoordeling gegeven door Constant en Loes Mathijssen.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 2-12-2008

Datum beoordeling: 7 december 2008

Een heerlijke ontspannen en rustgevende omgeving,waar je weer veel energie uit put!!

Beoordeling gegeven door De Zwaluwhoeve.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 14 november

Datum beoordeling: 7 december 2008

Fantastisch, mooie sauna, goed eten, een top dag!! Prettige ontspannen ontvangst met zeer attend personeel. Voor herhaling vatbaar!!?

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 8 september 2008

Datum beoordeling: 6 december 2008

heerlijke ontspannen dag gehad. vriendelijke bediening en een ruime opzet waardoor je heerlijk kan relaxen.

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 26 november 2008

Datum beoordeling: 6 december 2008

Een heerlijk, ontspannend dagje weggeweest naar de Zwaluwhoeve. Heer relaxed, zalig gegeten, herboren thuisgekomen. Zeer zeker voor herhaling vatbaar, een aanrader.

Beoordeling gegeven door N.N..

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: begin 2008

Datum beoordeling: 6 december 2008

Een eerste keer ervaring, mooi complex, keurig schoon, zeer vriendelijk personeel. Heerlijk gegeten, en een ontspannen dag gehad.

Beoordeling gegeven door Marloes Balder.

5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: Juli, September en Oktober

Datum beoordeling: 23 november 2008

De sauna's, de zwembaden enz alles ziet er geweldig uit, niets dan lof.Wordt ook veel in geinvesteerd, super gewoon. Het eten wordt iedere keer als we komen minder, de luch gaat nog, maar dan het dinerbuffet in een woord een aanfluiting. Dan de mensen die in "de Hoeve" werken zijn onderling aan het bekvechten ( voor ons klanten erg gezellig om dit te moeten aanzien, en dit gebeurd constant weer (vooral een persoon die denkt dat hij de baas is daar). De rest zijn erg vriendelijk. Wij komen al jaren in de Zwaluwhoeve. Maar sinds dat er zoveel reclame gemaakt wordt, wordt het eten steeds minder. Voor ons dus geen reden meer om naar de Zwaluwhoeve te gaan. Althans niet om daar nog lekker te gaan eten. En dan vinden wij als we komen dat je erg lang moet wachten voor dat je eens naar binnen kunt gaan, soms sta je bijna buiten .

Beoordeling gegeven door H.H. van der Veen.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 13-11-2008

Datum beoordeling: 13 november 2008

Leuke aanbiedingen en altijd iets leuks te vinden. Ook als je niet veel te besteden hebt.

Beoordeling gegeven door Merel .

5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 03-11-2008 & 05-11-2008

Datum beoordeling: 8 november 2008

Een laag cijfer, maar dat heeft niets te maken met de sauna's. Wel met de service en eten. De lunch viel mee (+gratis sapjes), maar het diner was ronduit slecht en de bediening mocht ook een les in klantvriendelijkheid krijgen. We hadden een bon van 4xvrij, daardoor was ons arrangement entree, lunch en diner voor totaal € 65,00 voor twee personen erg goedkoop. Als wij echter de volledige prijs voor diner (€ 24,50 (zonder drank))hadden moeten betalen hadden wij absoluut een klacht ingediend! Bij de sauna's staat een zeer minieme uitleg wat voor beginners onhandig is. Zo staat er bij de infrarood bijv. er niet bij dat je niet moet afkoelen met koud water, maar rustig moet afkoelen en er wordt niet vermeld dat zwangere vrouwen dit niet mogen doen. Verder vonden wij de kaart voor tussendoorhapjes erg klein met grote prijzen. De cola kwam uit een tap... dat is op zich niet erg, maar dan vind ik een prijs voor een cola ad € 2,10 aan de hoge kant! De sauna's waren uitgebreid en goed verspreid. Wel veel last gehad (voornamelijk de tweede dag) van Libelle lezeressen die zo ongeveer met bussen tegelijk binnen kwamen, en maar niet ophieleden met kakelen... En dan nog beledigd zijn als er gewezen wordt op het bordje "stilte AUB". Dus voor de sauna's (zonder libelle-vrouwen)... een 8 (een 9 als er meer uitleg bij zou geplaatst worden) De lunch een mager 6je Het diner... sorry meer als een 1 geef ik er niet voor.... Klantvriendelijkheid een 6 (de een was wel supervriendelijk... de ander wist niet wat dit woord betekende De kaart een 5 (jammer dat er niet meer variatie op staat, en de prijzen bijv. € 5,75 voor een tostie, en de eerder genoemde tap-cola) Leuke aanbrieding via 4xvrij, bonnummer 05-02-12. Anders heb je gegarandeerd het gevoel dat je te veel betaald.

Beoordeling gegeven door Van der Steen.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: meerdere keren per jaar

Datum beoordeling: 31 oktober 2008

Super. Heerlijke sauna. Echt alles hebben ze. De zoutsauna, het kruidenbad binnen, de ijsgrot en de opgietingen zijn mijn favorieten. Het lunch- en dinerbuffet zijn erg goed.

Beoordeling gegeven door Norma Lubberink.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 04-10-2008

Datum beoordeling: 5 oktober 2008

gisteren een heerlijke dag gehad op de zwaluw hoeve. het was wel druk.. maar eten was voortreffelijk. ook de schuifdeuren beter afgesteld. Wel rumoerig.. maar dat doen de gasten. personeel vriendelijk. kortom goede dag uit.

Beoordeling gegeven door fenny.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 21 08 2007

Datum beoordeling: 2 oktober 2008

Wij zijn vorig jaar naar Familie camping Braakman geweest in Zeeland. GRANDIOOS zo mooi wij hadden heel erg slecht weer, maar er was elke morgen voor de kids knutsel en dansen. Rantastich. En wij konden gratis met een camping Lijndienst naar Terneuzen naar het zwempardijs Scheldorado en dat was niet zomaar iets hoor. Onze dochter heeft het er nog steeds over. Zo mooi. Aldus het slechte weer een supervakantie.

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 03-06-2008

Datum beoordeling: 24 juni 2008

een heerlijke ontspanen dag want ondanks dat er heel veel gasten zijn zit je niet hutje mutje in een sauna en heb je nog alle ruimte de uitstraling van het complex is ook rustig en wijds en de bediening is prima en het eten in de oude deel voortrefelijk en zeer betaalbaar en waar ik het meest blij mee ben is dat er badpakdagen zijn want een sauna vind ik heerlijk maar ik vind het niet pretig om mensen naakt te zien lopen en zelf ook naakt te moeten gaan want dat blijft toch prive tussen mij en mijn partner en dat hoefde deze dag lekker niet en nu de heledag lekker zwemmen, sauna pakken lekker eten en drinken en genieten maar en volledig weer tot rust gekomen

Beoordeling gegeven door zwaluwhoeven.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 21 juni

Datum beoordeling: 22 juni 2008

heerlijk relaxt dagje gehad..voor weinig ! leuke en goedkope arrangementen

Beoordeling gegeven door zwaluwhoeve.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: mei 2008

Datum beoordeling: 9 juni 2008

Een heerlijk ontspannen dagje. Vriendelijk personeel, prima eten. Mooi complex.

Beoordeling gegeven door Y.A. Breunesse.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: juni 2008

Datum beoordeling: 8 juni 2008

samen met mijn vriendin een dagje naar de zwaluwhoeve geweest. We hadden een zomerarrangement geboekt. dit hield in; saunabezoek, lichaamsmassage, en een gezichtsbehandeling, lunch en diner buffet. en na afloop een pakketje Roc zonproducten. Het begon goed, even zoeken, maar dat ging prima, lekkere sauna's en baden. om 12.15 de massage. ging ook prima, heerlijk! daarna lunch...was niet echt geweldig, maar ach...het was mooi weer! om 16. uur de gezichtsbehandeling. tja, daar ging het goed fout...mijn vriendin werd gehaald, en ik moest even wachten op een collega, die kwam alleen niet....om 16.45 toch maar eens informeren. Ja, jammer, kon niets meer geregeld worden, er was niemand beschikbaar. Ja ik kon een massage krijgen, maar die had ik al gehad! dan maar iets van de prijs af. bij het afrekenen was er inderdaad iets afgegaan, maakt je dag niet meer goed! je komt er tenslotte voor een behandeling, en niet voor een lagere prijs. toen het beloofde tasje, kregen we er één. maar we waren toch met z'n tweetjes? 2 x geboekt, 2 tasjes. lijkt mij...na even wachten kregen we dat alsnog. Vond het raar, dat je je rekening zo goed moet nakijken bij zo'n groot bedrijf, en dat je zelf moet vragen om je tasje wat ze je beloofd hebben...

Beoordeling gegeven door marja.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 01-05-2008

Datum beoordeling: 8 juni 2008

fijne dag gehad,met een heerlijke hotstone massage goede sauna's en heerlijk eten.

Beoordeling gegeven door N.N..

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 20-09-2007

Datum beoordeling: 3 juni 2008

Het is er schitterend en ik had ook echt het gevoel dat ik tot rust kwam. Het is gewoon een paradijsje!!! Het liefst kom ik er elke week, maar helaas daar heb ik te weinig salaris voor! Het is jammergenoeg alweer een poosje geleden, ik kan niet wachten tot de volgende keer!

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: maart 2008

Datum beoordeling: 29 mei 2008

Heerlijk voor een relaxte dag, grote mooie tuin en een groot arrangement aan verschillende saunas. pluspunt is dat je de enorme rij bij de kassa haast niet terug vindt wanneer je binnen bent!

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 23-05-2008

Datum beoordeling: 27 mei 2008

Helemaal geweldig!! Goede service, goede accomodatie. Heerlijke tuin om in te luieren. Enige minpuntje: Wij kwamen te laat aan voor de rondleiding en toen was er voor ons beginners geen uitleg meer. Hoe alles werkte moesten we van een bord aflezen.

Beoordeling gegeven door Zwaluwhoeve.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: begin april 2008

Datum beoordeling: 3 mei 2008

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door W.M. Rendering.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: begin april 2008

Datum beoordeling: 3 mei 2008

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door W.M. Rendering.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: september 2006

Datum beoordeling: 26 april 2008

hotel oepkes terschelling ,midden in het dorp en toch niet onrustig! wij waren er in sept.2006 ,goede kamer goede bediening en diners

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 4 mei 2007

Datum beoordeling: 9 april 2008

Ik ben vorig jaar een dagje naar de zwaluwhoeve geweest, dit was echt een geweldige ervaring! Het was een uitgebreid resort, met voldoende gelegenheid tot behandelingen. Naast het resort op zich, vond ik het personeel allemaal erg vriendelijk en allemaal even verzorgd en netjes. Daarnaast was het eten ook nog eens geweldig! Toch denk ik dat een dagje zwaluwhoeve niet compleet is zonder daarna ergens in de buurt een hotelletje te pakken en daar te overnachten. Al met al was het een heerlijke ervaring en ik ga zeker nog een keer terug!

Beoordeling gegeven door Lindy Sevriens.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: februari 2008

Datum beoordeling: 8 april 2008

heerlijke dag

Beoordeling gegeven door A.E. Kormelink.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 25 januari

Datum beoordeling: 1 april 2008

Was even lekker ontspannen,na een weekje werken

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: voorjaarsvakantie

Datum beoordeling: 31 maart 2008

Met een Midi prijsvraag had ik een arrangement voor 2personen gewonnenvoor de Zwaluwhoeve te Harderwijk!Met een van mijn dochters hebben wij ons gestort in dit avontuur!Een super dag gehad en prachtig weer voor de buiten aktiviteiten!Uitgebreide lunch, high tea ,diner 3soorten behandelingen we zijn schandalig verwend !Voor herhaling vatbaar!!!!!!!!!

Beoordeling gegeven door A.Hiemstra.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 20/03/2008

Datum beoordeling: 24 maart 2008

Dagarrangement 'Amazone' met m'n beste vriendin gedaan. Het was voor ons de eerste keer daar maar deze sauna/ beautyfarm overtrof werkelijk al onze dromen. We zijn er heerlijk in de watten gelegd en de twee lichaamsbehandelingen waren fantastisch goed ! De vele sauna's waren niet te doen in een dag dus we gaan zeker nog een keer maar dan met een overnachting erbij. Ook ons natje en droogje was van uitzonderlijk hoge kwaliteit en het personeel was zeer professioneel ! Ja ,dit uitje heeft onze batterij weer voor een tijdje opgeladen en we komen hier zeker weer !!!!

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 14-08-08

Datum beoordeling: 12 maart 2008

het ziet heel erg mooi uit.. ik zou er best wel een keertje heen willen met me zus.. ik zel kampeer wel eens op camping de kleine wolf in Ommen.. dat ik ook een bekende camping

Beoordeling gegeven door Denise.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 14-08-08

Datum beoordeling: 12 maart 2008

het ziet heel erg mooi uit.. ik zou er best wel een keertje heen willen met me zus.. ik zel kampeer wel eens op camping de kleine wolf in Ommen.. dat ik ook een bekende camping

Beoordeling gegeven door Denise.

6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: September en Juli 2007

Datum beoordeling: 3 maart 2008

Vorig jaar juli 2007 waren we voor het laatst naar Zwaluwhoeven gegaan. Echter hebben we dat jaar eerder in September Zwaluwhoeven bezocht. De accommodatie (soorten sauna's) is breed en alles ziet er goed verzorgt uit. Echter moet ik wel bekennen dat de ervaring met relaxe behandeling e.d. (hotstone-massage, packing) niet zo goed is. Het is veel te rumeurig boven op de zolder ! Wanneer je een packing hebt lig je in een kamer, waar je absoluut niet tot rust komt door de omgevingsgeluiden die van buiten de kamer komt. Tijdens de hotstone massage kom je in een grotere behandel ruimte waar 4 mensen tegelijkertijd een behandeling krijgen... en dat vindt ik best wel druk en niet bepaald ontspannen. Je krijgt het gevoel dat alles aan de lopende band gaat. Zelf heb ik ook een gezichtbehandeling gehad, en ervaren dat zelfs zo'n luxe kuuroord niet eens geschikte producten heeft voor de zeer gevoelige huid. Ze hadden alleen algemene producten en konden niets alternatiefs bedenken en aanbieden. Dat viel dus wel tegen. Ik heb na het bezoek aan de Zwaluwhoeve nog een e-mail over dit voorval toegezonden, echter nooit reactie op ontvangen. Ondanks de niet allerbeste ervaringen met de behandelingen, blijft de zwaluwhoeve een mooi kuuroord. De tuin is geweldig om te vertoeven... en je kunt zeker een hele dag rond baden en zweten :-). Als ik Zwaluwhoeve weer zou bezoeken, hou ik het op een entree kaartje en sauna bezoekjes. Relaxen doe ik dan wel bij een andere sauna (zoals Elysium), waar wel rekening wordt gehouden met een stukje privacy en rust. En waar je niet het gevoel hebt dat je "aan de lopende band" wordt behandeld. Echter raad ik iedereen aan om zelf te ervaren wat je van De Zwaluwhoeve vindt. Het seizoen (drukte) kan erg bepalend zijn voor de sfeer ! Succes !

Beoordeling gegeven door Sauna bezoekster.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 29-02-2008

Datum beoordeling: 1 maart 2008

Een mooi, schoon en groot complex. 's Morgens konden we al heel veel sauna's in zonder dat hier veel mensen in zaten. Er is genoeg variatie in de verschillende baden en sauna's. Een wandelingetje door de tuin bracht ons ook bij één van de bubbelbaden en deze zitten toch al snel vol. Rond het middaguur werd het steeds drukker. Wij hadden toen een luxe lunch, nou er was niets luxe aan! Voor 19,50 (excl. drank) kregen we een verrassingsmenu. Twee kleine soepen in wijnglazen en daarna noedels met garnaaltjes of een salade van geitenkaas en een yogurtdrankje toe. Als er een volgende keer komt nemen wij absoluut geen arrangement erbij (qua eten), maar gewoon naar het buffet of van de kaart. Na het eten weer een rondje sauna en lekker lang onder de warme douche en toen de lichaamsmassage, deze was prima.

Beoordeling gegeven door D & M.

6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 4 januari 2008

Datum beoordeling: 27 februari 2008

Misschien dat het eraan lag dat ik in de kerstvakantie was, maar het leek wel Landal in je blote kont, wat een drukte! En wat een kinderen, die ik niet vind thuishoren in de sauna. Bij de eetzaal moesten we ook een half uur wachten op een tafel. Aangezien het buffet niets voorstelde, besloten we alacarte te eten, weer een half uur wachten! Verder wel een heel mooi en groot complex. Maar deed me wel meer denken aan een badhuis dan aan een sauna. Maar ze zouden er beter aan doen wat minder mensen binnen te laten (zelfs op de immens grote parkeerplaats was geen ruimte meer), dan zou je er een heerlijke tijd kunnen hebben!

Beoordeling gegeven door N.N..

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 12-02-'08

Datum beoordeling: 13 februari 2008

Wij hebben genoten van ons dagje 'Zwaluwhoeve'. Edoch, wij waren voor het buffet gepland op 19.30 uur. Het was erg stil op dat moment en wij troffen het buffet in ietwat verpieterde staat aan.Tot onze verbazing dienden wij ook nog haast te maken omdat men het buffet wilde 'wegtrekken'. Dus, eerst moesten wij lang wachten om te mogen eten en vervolgens moesten wij haast maken!!. Wel kregen wij ter compensatie een lekker toetje in het restaurant.Doe uw voordeel met deze klacht.

Beoordeling gegeven door J. de Feyter.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Datum beoordeling: 7 februari 2008

sauna de Zwaluwhoeve in Harderwijk. we waren een beetje argwanend omdat we hoorden dat het altijd veel te druk en te commercieel was,hebben toch de stap gewaagd en zijn tot de conclusie gekomen dat het heerlijk toeven is in de Zwaluwhoeve,mooi opgezet complex,gezellige rustige sfeer en zeer vriendelijk personeel en ook heerlijk gegeten in het a la carte restaurant. echt de moeite waard!

Beoordeling gegeven door de Zwaluwhoeve.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Datum beoordeling: 25 november 2007

ik ben er nu 3 keer geweest met vriendinnen, me moeder en mij vriend. en vond het elke keer heerlijk het maakt dus niet uit met wie je gaat je ontspant en geniet. en heerlijke zweer en een mooie omgeving, alles ziet er spik en span uit. ik vind het daar dik in orde en kom zeker vaker terug

Beoordeling gegeven door brenda.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Datum beoordeling: 21 oktober 2007

lekker een dagje met mijn zus heengeweest!we hebben genoten, was echt heerlijk, wil weer heen!!idd veel mensen, maar het complex is zo groot, daar heb je echt geen last van!alles is supermooi en modern, heel luxe allemaal!ontzettend aardig en behulpzaam personeel.het diner buffet vonden wij wat minder, volgende x bestellen we gewoon een soepje en een tosti.we hebben geneens alle sauna's gehad, zoveel zijn er!we hadden er ook nog een lichaamsmassage bijgeboekt, was even op mijn tanden bijten maar ze heeft alles lsgekregen, toppie!je kan er ook heerlijk relaxen met een hapje en een drankje op 1 van de zalige banken en stoelen, sommigen mensen sliepen er zelfs op!wel 2 minpuntjes: wij hadden bij het arrangement gratis zonnebank, maar was die dag al helemaal volgeboekt, zouden ze uit kunnen breiden.zijn er nml maar 3, waarvan 1 stuk.en ik vond het heel vervelend dat je handdoeken (hadden we er ook bij, hoorde in het arrangement)zo nat werden, je kon ze eigenlijk nergens goed te drogen leggen.maar we hebben een zalige dag gehad en zijn nu alweer aan het sparen voor de volgende x!

Beoordeling gegeven door Jessica van der Honing.

4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Datum beoordeling: 9 oktober 2007

We zijn op dinsdag 9 oktober bij de Zwaluwhoeve geweest. Vol goede moed, want we dachten dat dit toch wel één van de mooiste saunacomplexen van Nederland zou zijn. Het viel ons vies tegen. Het was een mierenhoop van mensen, dat ze zoveel mensen binnenlaten. Naast dat je niet bij de sauna inpast moet je je handdoek en badjas over die van een ander hangen. Bovendien was het er vies, lange tijd niet schoongemaakt. Overal alg en zand in de baden. Bediening was buitengewoon slecht, totaal niet vakkundig en we hebben 25 minuten op een drankje moeten wachten. Voor ons nooit geen Zwaluwhoeve meer!

Beoordeling gegeven door Mariska en Eduard.

4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Datum beoordeling: 7 oktober 2007

vandaag op de zwaluwhoeve geweest en het was er veel te druk. op de site staat met klem vermeld dat je moet resereveren en wie laten ze toe mensen die niet gereserveerd hebben ik vind dat niet kunnen als het al zodruk is en er is geen parkeer ruimte. en dan ook nog hutje mutje voor de deuren van de sauna staan wachten. en dan tijdens het eten als je bord nog vol ligt vragen of je al klaar bent zodat je weer plaats kan maken voor de volgende club mensen, nee mij zien ze daar niet weer. ik ga veel liever naar thermen Bussloo.

Beoordeling gegeven door N.N..

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Datum beoordeling: 5 oktober 2007

Leuke sauna, mooi schoon, lekker eten voor weinig geld.

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Datum beoordeling: 28 september 2007

Een prima sauna met veel facaliteiten. Wij waren er op donderdag 27-09 en het was niet extreem druk. Maar gezien de hoeveelheid parkeerplaatsen kunnen wij het ons voorstellen dat het op topdagen druk kan zijn in deze sauna. De moderne inrichting gaf niet echt een gezellige uitstraling. Wij houden meer van een wat klasieke oude ingerichte sauna's zoals die in Putten. Wij hebben ons desondanks goed vermaakt. Ook het doorlopend buffet a 14.50 was prima. Tip: Wil je overnachten na een saunabezoek en wil je niet in een duur hotel kies dan voor een Bed & Breakfast op loopafstand (15 minuten). Wij hebben overnacht bij de fam. Mons-Timmer, aan de Paasloweg 7 te Hierden. Een echt eenvoudige accomodatie ad 47,50 voor 2 pers. incl ontbijt. Ook Curley (slechts 1 kamer) is een optie. Ook op loopafstand.

Beoordeling gegeven door F.H. Nijholt.

Datum beoordeling: 21 juli 2007

Wij waren 1e pinksterdag op de zwaluwhoeve. Het begon met een bomvolle parkeerplaats vervolgens een dame achter de receptie die haar *bandje* afdraaide voor de zoveelste keer...natuurlijk. Buiten was het goed toeven echter overal lang wachten op je kopje koffie of frisdank. Het buffet smakeloos gaarkeukenachtig. Nee het viel ons erg tegen. Als klap op de vuurpijl bestelden wij een verse grapefruitsap. Groot is onze verbazing als deze wordt ingeschonken, stiekem achter een deurtje van de bar, uit een pak coolbest. Dat is toch vers meneer ???? (voor 3,50 euro )Nee je wordt beduveld waar je bijzit. Voor ons geen zwaluwhoeve meer.

Beoordeling gegeven door H. van Pothoven.