Beoordelingen Jopie Huisman Museum

geweldig en ontroerend
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 19-05-2016

Datum beoordeling: 22 mei 2016

Reisgezelschap: met partner

Mooi museum , vriendelijk personeel , prachtige schilderijen en mooi dat je een apparaat ( je ) mee krijgt , waarmee je naast een schilderij of tekening , even richt op een silhouet van Huisman en dan kunt luisteren , vaak naar J.Huisman zelf , die uitleg geeft over hetgeen je ziet.

Beoordeling gegeven door K. en C.van Brug.

prachtig
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 21 juli 2014

Datum beoordeling: 28 juli 2014

Reisgezelschap: gezin

Prachtige kunst in een prachtig museum in een schilderachtig stadje!

Beoordeling gegeven door Liza.

meesterlijk zijn verschillende stijlen.
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: eind september

Datum beoordeling: 9 november 2011

Reisgezelschap: met vrienden

geweldig,vooral zijn tekenwerk met potlood en pen is zo fijn uitgevoerd. tevens het schilderij weer gezien waarop hij mij en mijn vriend als een paar zwervers gezeten op aardappelkistjes heeft uitgebeeld. dit hing tijdelijk in het gebouw tegenover het jopie huisman museum. hier waren meer dan 100 werken uit het land bijeengebracht.

Beoordeling gegeven door bennie voets.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 18 juli 2010

Datum beoordeling: 18 juli 2010

het leek net of je zo de theedoek kon pakken. Dit gold voor al zijn schilderijen. Geweldig!

Beoordeling gegeven door Jos Lucas.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: eind juli (op zondag)

Datum beoordeling: 24 december 2008

Altijd weer leuk als ik gasten heb om langs te gaan bij het Jopie Huisman museum. Zelf woon ik in Makkum dus lekker dichtbij. Leuk museum met leuke en interessante dingen om te zien van een bijzonder mens. Voor mij een topper!

Beoordeling gegeven door Theo Pronk.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: eind september

Datum beoordeling: 15 november 2008

Het is een leuk opgezet museum over wie en wat Jopie huisman was. Erg toegankelijk ook als je weinig of niets van hem weet, doordat er een film getoond wordt waar in hij zelf over zijn leven verteld. Dit geeft een bepaalde band met de schilder zodat je makkelijk naar zijn schilderijen kan kijken.

Beoordeling gegeven door M Zuiderhoek.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 25 augustus 2008

Datum beoordeling: 18 september 2008

een mooie collectie van een bijzonder mens uit het mooie stadje workum. zeer de moeite waard, zelfs met kinderen vanaf ca. 12 jaar

Beoordeling gegeven door Jopie Huisman Museum.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 2007.

Datum beoordeling: 11 juli 2008

Ik vond het een heel leuk museum, zeer aardigemensen en een hele overzichtelijke collectie.Het was ook allemaal zeer bekend, want je hebt allemaal weleens van Jopie Huisman gehoord viat.v. of ander.vlgs. mij is het ook leuk en leerzaam voor scholen, dan kunnen ze het leven ervaren zoalshet vroeger was bij \"gewone\"mensen.

Beoordeling gegeven door c. ammerlaan.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: maart 2008

Datum beoordeling: 5 juli 2008

het is echt een aanrader, zonder meer heel goed

Beoordeling gegeven door bep buijink.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: augustus 2007

Datum beoordeling: 21 juni 2008

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 3 maanden geleden

Datum beoordeling: 9 mei 2008

Geweldig leuk museum

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Datum beoordeling: 18 januari 2008

Mooi museum, netjes onderhouden, in een kleine bovenkamer wordt een film over het leven van Jopie Huisman gedraaid - erg sfeervol en hele mooie schilderen. Echt een aanrader.

Beoordeling gegeven door Wilma Mekking.