Beoordelingen Thermaalbad Arcen

Vreselijk
1 11111

Bezoekdatum: 11-08-2019

Datum beoordeling: 15 augustus 2019

Reisgezelschap: met vrienden

Je krijgt niet wat er staat bij de aanbiedingen. De minuten zijn minder en sommige handelingen krijg je niet eens die er wel bij staan. Wij hadden duo topper. Alleen geen nek en schouder massage terwijl die er wel bij hoort. Ook duurde de behandelingen 10 min. Per persoon korter. Hier wel al vaker geweest maar toch steeds weer teleurgesteld. Dit aangegeven maar kunnen dan niks doen. Wij hadden zelf verkeerd gelezen. Uhuh... Stuurde ook een mail hierover maar geen andwoord helemaal niks... Ook bediening is niet aardig. Als je iets zegt bijv. Van het gebak. Dit was zo uitgedroogd dat ik niet begreep dat ze het nog durven te verkopen. Hier wel netjes wat van gezegd. Word je afgesnauwd ook nog. Nou ja zeg! De baden waren wel lekker maar de vloer ervan ziet eruit alsof de stront ertegenaan gekoekt zit. Voor de volle prijs zal ik er zeker niet naar toe gaan. Nog niet in wat je ervoor krijgt en hoe je er word behandeld.

Beoordeling gegeven door Ai.

Vies, Duur en Slecht!
1 11111

Bezoekdatum: 30-4-2014

Datum beoordeling: 13 mei 2014

Reisgezelschap: met partner

Helaas zijn de tijden niet veranderd. De beoordelingen uit 2012 zijn nog zeer actueel. Het bad is vies, verouderd, de verf bladderd af. Het personeel is ongastvrij. Als je zoveel geld uit moet geven voor een paar uurtjes kun je beter naar een echt sauna gaa.

Beoordeling gegeven door Anne.

SLECHT!!!!!
2 Cijfer 2 van 10 punten.2222

Bezoekdatum: 1-12-2012

Datum beoordeling: 4 december 2012

Reisgezelschap: met partner

Een uur binnen geweest, het zag er ten eerste smerig uit overal achter stallig onderhoud! Dan nog niet te spreken over het personeel! in de sauna is het verboden met bad kleding te betreden, (wat normaal is) wij zijn hier eerder nooit geweest en kon niet achterhalen waar de badkleding gehangen of in gestopt moest worden. Ik zag alle bikini's aan een kapstok hangen, dus dit had ik ook gedaan. Na 20 minuten in de sauna te zijn geweest kom ik terug, Bikini weg!!!! Nou dit kan natuurlijk iedereen overkomen. Wij zijn na de balie gelopen om dit te melden, wij konden namelijk dus na 3 kwartier niks meer doen omdat ik geen badkleding meer had. Het personeel reageerde bod brutaal en geirriteerd. Ik vond dat het normaal was om mijn entree geld terug te krijgen maar daar waren het helemaal niet mee eens. afgedankt konden wij vertrekken na een uur zonder een bikini en 30 euro lichter plus nog het bezine geld van 160 km. geprobeerd hier over te bellen maar krijg hier niemand over te spreken. Er wordt elke keer gevraagd naar telefoon nummer zo dat hun mij kunnen bellen. nou dat was een enig weekend arcen! IK ZEG NOOIT MEER!

Beoordeling gegeven door A van den Brule.

verrassend goed
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: woensdag 5 september 2012

Datum beoordeling: 5 september 2012

Reisgezelschap: met partner

Een aangename verrassing. Geen super de luxe wellness, maar wel heerlijke thermaalbaden en prima sauna´s en daar gaat het om voor ons. Alles was schoon en opgeruimd. Rustig en relaxed. Heerlijk fris weer naar huis. Komen zeker terug.

Beoordeling gegeven door Bert.

Desolate complex
5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 22 maart 2012

Datum beoordeling: 4 april 2012

Reisgezelschap: met partner

Het was voor ons een hele tijd geleden dat wij voor het laatst een bezoek brachten aan het Thermaalbad Arcen. Ivm herstel van een rugoperatie brachten wij onlangs weer een bezoek aan het thermaalbad. Wij schrokken van de min of meer desolate toestand van het complex. Vuile (zeer vuile) plafonds en luchtroosters, overal roestplekken op stoelen, steunpilaren e.d. Zwarte randen (waterniveau) rond de baden (weinig gereinigd) en sterk aangeslagen tegelwerk. Jammer dat het complex zo slecht onderhouden is en wordt.

Beoordeling gegeven door Hans.

intriest
2 Cijfer 2 van 10 punten.2222

Bezoekdatum: 6 t/m 10 februari 2012

Datum beoordeling: 10 februari 2012

Reisgezelschap: met partner

Dit bad kan echt niet meer anno 2012! Sluiten die handel en het personeel naar een cursus klantvriendelijkheid sturen graag! De afgelopen week was een van de buitenbaden gesloten wegens defecten, terwijl men de indruk wekt dat het alleen 'vandaag' is, maarja, wel mooi de hele week he....en ondertussen wel de volle mep entreegeld moeten betalen! Pure misleiding en oplichterij. Veel defecten ook (buitentemperatuurmeter, klok) roestende roosters en bouten van leuningen e.d., vieze vloeren en kleedhokken, verveloze kozijnen, losse stukken coating, kortom een accommodatie wat per direct groot onderhoud behoeft, of beter nog compleet nieuw opgebouwd moet worden! Verbazingwekkend dat dit bestaat in Nederland! Grrrr

Beoordeling gegeven door Janneman.

Ontspannend!
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 12 augustus 2011

Datum beoordeling: 17 augustus 2011

Reisgezelschap: met vrienden

We hebben deze dag genoten van de thermaalbaden, een ontspanningsmassage, stoomcabines en kruidenbadjes:heerlijk!

Beoordeling gegeven door Steffi van der Leeuw.

5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 7 en 10 september 2010

Datum beoordeling: 12 september 2010

Als je binnen bent blijkt (voor de zoveelste keer) dat er een bad is waar je niet in kunt de weg naar de omkleed cabines voor gehandicapten is met een paar krukken geblokkeerd lopen toch door omdat we geen andere mogelijkheid hebben. Als we dan omgekleed zijn en naar het bad lopen is de weg er naar toe glad van het zeepsop douchen is verplicht maar het water is veel te heet (ook niet de eerste keer). Op het einde van de ochtend gaan we dan een broodje eten. Vrijdag 10 september zijn wel alle baden open we willen douchen maar het water is weer te heet we geven dit door aan een medewerker die ons de raad geeft dit ook door te geven aan de manager we zwemmen onze rondjes en gaan op het einde van de ochtend ook weer een broodje eten dan horen we terwijl we maandag nog drie euro betaald hadden we nu voor het zelfde broodje vier euro moeten betalen met dat verschil dat er wat sla bij ligt waar we niet om gevraagt hadden. Dat er prijsverhogingen plaats vinden oke maar dit slaat alles arme medewerkster die dit allemaal aan moet horen langzaam geven we de hoop op dat het management genegen is naar de klanten te luisteren maar we proberen het nog maar een keer er niet van uitgaande dat dit deze keer wat uitmaakt.

Beoordeling gegeven door C. van Heugten.

1 11111

Bezoekdatum: 29-08-2010

Datum beoordeling: 30 augustus 2010

Nadat we op internet informatie waren gaan opzoeken op de site van thermaalbad arcen hadden we besloten erheen te gaan met 2 stelletjes! De foto en site gaven ons een goed gevoel! Toen we er aan kwamen zag het er goed uit maar toen we bij de 'thermaalbaden' aankwamen hadden we meteen zoiets van dit is niet wat we verwacht hadden. In het kneipbad waar je met je voeten in moest lagen allemaal nagels en vuiligheid, de vloeren waren echt vuil, in de zwembaden dreef allerlei vuiligheid! De brasserie was gewoon echt waardeloos! Er was niets te krijgen qua eten alleen 2 broodjes die al belegd waren en waarvan de kaas gewoon zweette en stukjes vlaai die gewoon op het bordje waren gesmeten die er niet uitnodigend uitzagen! Personeel was zeer onvriendelijk! Wij zijn geen zeur mensen maar dit was gewoon echt te zonde van ons geld! We zijn al bij zoveel zwembaden geweest en altijd was het schoon en dit is een thermaalbad en daarvan mag je vind ik nog meer van verwachtten aangezien de entree niet bepaald laag is. Ook voor het turksstoombad hebben we moeten betalen maar we hadden alleen stoom, de geur (eucalyptus) daarvan was niets te ruiken! We zijn echt teleurgesteld en gaan hier zeker geen 2e keer meer heen, we voelden ons echt vies toen we na huis gingen! Zelfs de douches en wc's waren vies, dus van hygiene kon je daar echt niet spreken! Ook stond op de site dat badjassen verplicht waren en wij hadden ze netjes bij en deden ze netjes aan terwijl het merendeel echt geen badjas aan had en daar werd niets van gezegd! De site is gewoon misleidend want als je er komt word je gewoon teleurgesteld

Beoordeling gegeven door Jermain&Falinda.

4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: 2 augustus 2010

Datum beoordeling: 17 augustus 2010

Arcen maakt op geen enkele wijze de belofte van gastvrijheid waar. Bij aankomst voor een beautydag werd aan ons en aan 6 anderen onverstaanbaar uitgelegd hoe de dag zou moeten verlopen (de assistente had last van haar keel), op de site staat dat bij een beautydag de sauna's zijn inbegrepen, dit bleek niet zo te zijn, voor infrarood en turksbad moest Euro 3,50 per persoon per keer betaald worden. Ook zou er water staan in de rustruimtes, helaas was dat ook niet aanwezig, tijdens de massage bleek dat de masseuse niet op de hoogte was van spierligging (niet geschoold), bij de schoonheidsspecialiste was het ronduit koud (o dan zet ik de airco wel uit), ipv dat er een extra deken of laken over ons heen werd gelegd. We lagen daar met een enkele kleine handdoek over ons heen, die onze benen en voeten niet eens bedekten. De persoonlijke aandacht voor de rest van de dag ontbrak, tot en met het afrekenen, hadden we met een soort parkeerautomaat te maken, waar we ook moesten afrekenen. De behandelingen begonnen 5 minuten te laat en duurde niet langer dan 22 minuten ipv een half uur. We hebben voor deze dag ruim Euro 200,00 betaald voor 2 personen, dit is het absoluut niet waard. Advies boek gewoon een paar uur voor het zwembad (de thermale baden) dan ben je veel goedkoper uit. Zonde van de dag, zonde van het geld.

Beoordeling gegeven door Dons Herfst-Fikkers.

5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 9-7-2010

Datum beoordeling: 11 juli 2010

buitenbaden mooi groot en veel ligbedden restaurant heerlijk en goed personeel. Binnen erg armoedig en misleidend,voeten baden hebben Geen kneip aroma (betaalde) kneipbaden ook NIET,sauna`s op zich o.k maar armoedig klein zwembad en kleedkamer hok met haken voor kleding.Geen enkel water fonteintje. Kortom voor lekker zwemmen en beetje sauna o.k voor uitgebreid en luxer toch echt naar thermea 2000!

Beoordeling gegeven door N.N..

3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: 18 april 2010

Datum beoordeling: 19 april 2010

In Thermaalbad Arcen is nauwelijks sprake van 'Thermen'. Het is meer een gewoon, zeer druk en gedateerd zwembad voor ouderen. Voor vrijwel alles anders dan het zwembad moet naast het entreebedrag van 17,50 euro nog extra bijbetaald worden. De brasserie heeft meer weg van een cafetaria, de bediening was uiterst onvriendelijk en was nauwelijks bereid een broodje klaar te maken in de 'broodjescorner' omdat er nog 2 broodjes lagen (helaas zat hier beleg op wat ik mocht hebben). Bij de douches was geen zeep aanwezig. Om het pand te kunnen verlaten moest je eerst met je muntje langs de betaalautomaat, terwijl er 2 dames aan de balie stonden te praten maar je kon alleen afrekenen bij de betaalautomaat. Het weer maakte veel goed, maar verder zal ik de thermen niet snel meer bezoeken.

Beoordeling gegeven door Ingrid.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 1 maart 2010

Datum beoordeling: 3 april 2010

Thermaalbad Arcen. In één woord geweldig. Heerlijk ontspannend.

Beoordeling gegeven door N.N..

2 Cijfer 2 van 10 punten.2222

Bezoekdatum: 26 maart 2010

Datum beoordeling: 27 maart 2010

Bijzonder humeurig pesoneel bij de balie, saunaas oud en niet schoon. Wat een aanfluiting. Limburgse gastvrijheid niet hier in ieder geval.

Beoordeling gegeven door else jonges.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: eind 2008

Datum beoordeling: 19 december 2009

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door N.N..

6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 22 november 2009

Datum beoordeling: 24 november 2009

Wij vonden het thermaalbad niet schoon. In iedere douche lagen lege flesjes, onderbroeken etc. Vloer niet schoon. Rook er naar riolering! Verschillende douches kapot. Jammer, de baden zijn heerlijk, laat het thermaalbad niet langzaam verloederen!

Beoordeling gegeven door D. van Knippenberg.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 12-11-2009

Datum beoordeling: 16 november 2009

wij gingen dit weekend heerlijk naar het schitterende Thermaalbad Archen en wat een belefenis toch weer.Heerlijk in het warme(naar mijn zeggen)gezondheidswater.En kleine wondjes genezen spontaan. Wij kunnen niet wachten tot we weer de baden instappen.

Beoordeling gegeven door H.Pullen.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 4 april 2009

Datum beoordeling: 8 april 2009

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: november

Datum beoordeling: 6 december 2008

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door N.N..

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 12-11-2008

Datum beoordeling: 15 november 2008

LEKKER ONTSPANNEND, PRETTIGE SFEER, MOOI SCHONE VLOEREN EN DOUCHE'S

Beoordeling gegeven door JOLANDA COBBEN.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 17-12-2008

Datum beoordeling: 18 oktober 2008

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 3 juli 2008

Datum beoordeling: 13 juli 2008

het was gewoon super mooi

Beoordeling gegeven door betty krikke.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 15-4-2008

Datum beoordeling: 7 juni 2008

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: november 2007

Datum beoordeling: 6 juni 2008

Thermaalbad Arcen heeft 2 heerlijke buitenbaden. Wij hebben er 1,5 uur rijden voor over om vooral van die buitenbaden te genieten. In die baden wordt je verrast door massagestralen en bubbelbedden. Veel en goed! Het fijnste bad is het bad met stroming. Kleedruimtes zijn schoon en overzichtelijk.En je kunt er een lekker hapje eten of bij de haard relaxen. Top!

Beoordeling gegeven door Thea Peters.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: februari 2008

Datum beoordeling: 4 juni 2008

zeer ontspannen en zeer relax,het personeel is erg vriendelijk

Beoordeling gegeven door anja van baal.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: april 2008

Datum beoordeling: 30 mei 2008

altijd even lezen op de vrijdagavond, wat gaan we zondag doen met het gezin want zondag is gezinsdag voor ons, meestal goede tips, meerdere malen gebruik van gemaakt.

Beoordeling gegeven door Frank vos.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 17 mei 2008

Datum beoordeling: 28 mei 2008

weldaad voor de mens heerlijke ontspanning

Beoordeling gegeven door n.appelman.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: februari 2005

Datum beoordeling: 27 mei 2008

Een supergoede ervaring gehad in Thermae 2000. ik kwam helemaal relaxed weer terug!

Beoordeling gegeven door N.N..

6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 3 mei 2008

Datum beoordeling: 27 mei 2008

Ik ben begin mei in Thermae 2000 geweest. Mijn ervaring: kleedruimte perfect, verblijf in banden prima alleen de op- en afstapjes vind ik nogal gevaarlijk, je moet constant kijken. Ik had een dagkaart maar om een hele dag te verblijven vind ik erg lang.

Beoordeling gegeven door Mevr. M.Krul.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: mei 2008

Datum beoordeling: 27 mei 2008

Wat een geweldige ervaring. Een ervaring om echt tot rust te komen. Elk uur, minuut en seconde was het genieten. Van top tot teen!

Beoordeling gegeven door M.P.M Veens.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 10-05-2008

Datum beoordeling: 27 mei 2008

Bijzonder relaxed en open sfeer. Heerlijk als dagje uit met zijn twee. Heerlijk gecombineerd met een verblijf in Bilderberg Château Holtmühle te Tegelen.

Beoordeling gegeven door Jazper Adèr.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 2-2-2008

Datum beoordeling: 8 mei 2008

een weldaad voor een mens ,heerlijk ontspannend

Beoordeling gegeven door nancy appelman.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 03-03-2008

Datum beoordeling: 4 maart 2008

Prima bad, zal alleen de schoonheidsprijs niet winnen.

Beoordeling gegeven door Anita.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 03-03-2008

Datum beoordeling: 4 maart 2008

HEEEEERLIJK ONTSPANNEND !!!! ECHT-GENOTEN !!!! jos en irene

Beoordeling gegeven door irene nabben.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: aug 2007

Datum beoordeling: 27 februari 2008

Geweldig mooi, lekker buiten zwemmen. Kinderen zijn ook welkom! Sauna is wel aan de kleine kant, verder heerlijk vertoeven. Voor een paar euro met zijn tweetjes in een stoomcabine. Lekker warm buiten zwemmen.

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 15 jan 2008

Datum beoordeling: 7 februari 2008

lekker rustig voor een ontspannend dagje en door de prijs is het gangbaar voor iedereen

Beoordeling gegeven door f.achhoud.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: november 2007

Datum beoordeling: 7 februari 2008

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door klein vink.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Datum beoordeling: 14 december 2007

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door N.N..

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Datum beoordeling: 1 december 2007

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door C.P. de Jong.