Beoordelingen Speelpaleis Bambini

goed
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 26 oktober

Datum beoordeling: 27 oktober 2018

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Ik wil graag een review plaatsen maar weet niet hoe dit moet. Vanmiddag met 3 kinderen (11 maanden, 4 en 7 jaar) en 2 volwassenen BAMBINI SPEELPALEIS bezocht en we zijn ondanks de soms negatieve reacties tevreden over het aanbod. Voor onze kinderen was er voldoende warme en knapperige friet e.d. de kaart met extra's is een goede keus en voorkomt verspilling. De bediening was goed en het personeel behulpzaam en vriendelijk. Kortom een succes en voor herhaling vatbaar. Ria Niesing (oma, 69)

Beoordeling gegeven door Ria Niesing-Roos.

erg geslaagd
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 3 augustus

Datum beoordeling: 14 oktober 2017

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Ik ga regelmatig met mijn oppaskinderen naar Bambini en zij hebben altijd een superleuke tijd. Voor ouders is het eten niet bijzonder, maar prima te eten. Voor de kinderen is er van alles, friet, snacks, knakworstjes, pannenkoeken, ranja, slushpuppies. Daarnaast worden er altijd 's middags nog extra dingen gemaakt zoals suikerspinnen en popcorn. Verder werken er vriendelijke mensen en is geen vraag te gek voor ze. Erg leuk concept en zeker aan te raden.

Beoordeling gegeven door ACE.

The worst experience
1 11111

Bezoekdatum: 09-09-2017

Datum beoordeling: 10 september 2017

Reisgezelschap: met jonge kinderen

I bought 10 times pass card for children and adults more than one year ago. When I bought this, I asked and confirmed whether it has any expired time. The staff said no expired time. You can use it any time until you use out this 10 times. Today when I brought the children to be there. I was told that I must to pay extra money, because you change the price. I said it is not reasonable, I bought 10 times tickets, that's mean I can enter 10 times, now you change the price, it is not my problem. And I have no idea about raising price. The staff said we posted in facebook. Why must I see your facebook. At last, the staff said there are two solutions: 1. You pay extra money. 2. We refund the left money, then you get out. It is soooooo rude to said to the customer "you get out". You are not a bank, I also didn't save the money in Bambini. Your staff behavior just like someboby buy a under constructing house, one or two years later, the house is complete. When you ask for the key, the real estate say the price raising, if you want to get the key, you must pay the extra money according to the current market price. Is it reasonable?????

Beoordeling gegeven door Y. Feng.

Verschrikkelijk (vooral sinds het nieuwe concept)
2 Cijfer 2 van 10 punten.2222

Bezoekdatum: februari 2017

Datum beoordeling: 7 maart 2017

Reisgezelschap: met jonge kinderen

De kinderen kunnen zich nog steeds prima vermaken, maar de prijzen zijn echt absurd. Waar je normaal als ouder met twee kinderen klaar was voor € 17,50, betaal je nu € 37,50!!! Het eten is dan wel inclusief, maar het eten is zó slecht......Alles ligt uit te drogen en hard te worden onder warmhoudlampen (pizza was eind van de middag net steen), er is bijna alleen ongezond eten (de tomaat en komkommer zag eruit alsof het al voor de derde dag in de bakken lag uit te drogen), bakken vaak leeg en onhygiënisch (brood waar je plak vanaf kan snijden zonder servet of wat ook er omheen, lekker fris als iedereen dat vast pakt). Verder is er geen gewoon ijsje, snoepje, broodje of wat ook te verkrijgen. Wat ook erg vreemd is....Ze zijn geopend tot 19.00 uur, maar het restaurant sluit om 18.00 uur (= etenstijd????). Verder is het zoals het altijd al was vooral heel erg lawaaierig. Mij zullen ze er niet snel weer zien!

Beoordeling gegeven door Saskia.

Leuk idee maar slecht uitgevoerd
5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 28-02-2017

Datum beoordeling: 28 februari 2017

Reisgezelschap: gezin

Origineel idee bambini nu all inclusive, alleen jammer dat de helft vd bakken constant leeg is en de rest vaak koud....

Beoordeling gegeven door Braamse.

Gezellig en leuk
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 3-12-2016

Datum beoordeling: 5 december 2016

Reisgezelschap: gezin

Wij zijn er 3 december geweest. Even spelen voor de Sintdrukte thuis zou beginnen. De kids zijn er al vaker geweest, meestal met opa's en oma's. Het was er heel rustig. Achter schermen was een Sinterklaasfeest aan de gang. Daar kwam gezellige muziek vandaan Na het (besloten) Sinterklaasfeest kwamen de pieten nog pepernoten uitdelen aan alle kinderen. Dat was wel heel gaaf. Ook speelden ze nog even met de kinderen. De aankleding is gezellig, overal vrolijke lampjes. Na het feest kwam er muziek uit de installatie. Er is een peuter gedeelte en een gedeelte voor 4+. Beiden bieden genoeg uitleefplezier. Er is ook een bios en airhockey en nog een paar dingetjes. En de nostalgie dat "ons oude zwembad" zo goed is hergebruikt, maakt het extra leuk. De kids hebben zich naar hartelust kunnen uitleven. Het eten was erg lekker en vers gemaakt. De wc's en speelhal waren keurig schoon. Toevallig kwam een stagiair informeren bij alle bezoekers wat hun ervaring, pluspunten en negatieve punten waren. Aangegeven dat de ouders bij heel veel andere binnenspeeltuinen gratis zijn. En dat de prijs van de horeca mag zakken. Wij komen zeker een keer terug.

Beoordeling gegeven door mariska.

Te duur!
4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: 27 oktober 2016

Datum beoordeling: 27 oktober 2016

Reisgezelschap: met oudere kinderen

De entree is veel te duur voor wat je krijgt. Als volwassene moet je ook nog 2,50 euro betalen terwijl je al €7,50 per kind staat weg te tikken. Ouders spelen niet meer in de ballenbak of in het klimrek als de kinderen 8. En 14 zijn maar zitten ad kant de horeca te spekken. Zo hoef je bij omliggende balorig en klokuus dus ook niet aks volwassene te betalen en die snappen het dus wel en is de entreeprijs voor de kinderen lager terwijl er meer te doen is. Nee voorlopig niet hier naar terug.

Beoordeling gegeven door N.N..

Jammer, maar nee!
2 Cijfer 2 van 10 punten.2222

Bezoekdatum: 06-01-2016

Datum beoordeling: 20 januari 2016

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Echts schandalig. Ik wilde daar met mijn man en dochter even een middagje plezier hebben. Het welkom was al minder na het horen van de entreeprijs van 20 euro. (schrik) Eenmaal binnen zaten we in de donker en muf oud zwembad waar her en der wat speeltoestellen staan. Ook verschillende automaten waar je ook nog goed je geld in kwijt kunt. De "bar" heeft ook absurde prijzen voor echt hele kleine drankjes (250ml). De WCś waren vies evenals de vloeren. Toen mijn man buiten even was gaan roken had hij moeite om binnen te komen (geen bon). Niet zo klantvriendelijk vond ik. De kinderen hebben zich gelukkig wel kunnen vermaken, maar kwamen vaak terug vanwege stoeiende kinderen. Volgens mij wordt er daar totaal niet op gelet. Ik zou nooit meer terug gaan.

Beoordeling gegeven door Sophia Dirksman.

Duur en gewoon erg vies
1 11111

Bezoekdatum: 15-01-2016

Datum beoordeling: 20 januari 2016

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Jammer! Ik wilde graag met mijn moeder (65) en mijn 2 kinderen (3 en 6 jaar) een dagje spelen. Kosten voor entree: 20 euro! voor even één uurtje. Nog even wat gedronken en de totale schade was 34,50 euro! absurd niet waar? De toiletten waren gewoon ranzig, al zie ik dit overal steeds meer. Toezicht op de kinderen heb ik nooit gezien. Ze zitten wel in een donkere kuil waar de kinderen regelmatig builen en bloedneuzen krijgen. Ik had er zin in met mijn moeder, maar dit was eigenlijk een groot fiasco. Nooit meer! Was het nou 2,50 per kind en ouders gratis (Ouders mogen toch nergens mee naar binnen namelijk) dan had mijn cijfer hoger geweest. Niet gaan, mocht je twijfelen.

Beoordeling gegeven door Thomas.

Stoffig en prijzig
5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 20-01-2016

Datum beoordeling: 20 januari 2016

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Het is eigenlijk een klimgebeuren zoals je overal ziet. Hier is het geplaatst in een oud zwembad wat erg donker is (weinig verlichting). Het eten en drinken is erg prijzig, jammer dat je niets mag meenemen. De vloeren mogen wel wat regelmatiger gepoetst worden. Overal plakt het of zie je vuil. Toezicht is er niet of naulijks, wat ik persoonlijk niet belangrijk vind. Wel vraag ik mij af hoe de lokale brandweer dit bouwwerk goedgekeurd heeft ivm de diepte in zo'n oud zwembad. Een pluspunt is de openbare WiFi daar klaarblijkelijk (meeste mamma's zitten achter hun smartphone). Even wat drinken met 3 kinderen kost je gewoon minimaal €10,- maar het parkeren is daarintegen gratis (dacht ik). Zou het niet aanraden.

Beoordeling gegeven door Bart Zijlstra.

erg duur
5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 08-06-2014

Datum beoordeling: 7 juni 2014

Reisgezelschap: met jonge kinderen

In principe heel leuk alleen de entree prijzen zijn absurd hoog, waarom betalen als ouder je bent toch al verplicht daar je eten en drinken te kopen. Kom je met een baby en wil dr grote broer ook mee, maar binnen een uur ben je met je baby van 1 jaar alweer weg maar heb je wel voor twee ouders en grote broer die niet meer speelt 12,50 betaalt, beetje duur voor maximaal een uur. Misschien moet daar nog eens naar gekeken worden

Beoordeling gegeven door de waardt.

Geweldig!!
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 27-04-2014

Datum beoordeling: 30 april 2014

Reisgezelschap: met een groep

Afgelopen zondag een familie BBQ gehad. De sateetjes, spare-ribs, salades enz waren over heerlijk. Kinderen hebben het enorm naar hun zin gehad. De hele middag/ avond niet gezien!! Zelfs de grote (t/m 15 jaar) hadden het prima naar hun zin. Degene die er nog nooit waren geweest, vonden het mega groot!! Kortom een zeer geslaagd uitje!!

Beoordeling gegeven door Christa korstanje.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: augustus 2007

Datum beoordeling: 30 juli 2008

Wat heerlijk, zeg, zo'n speelparadijs. We hebben genoten!!!!

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 7-06

Datum beoordeling: 9 juni 2008

Het komt weinig voor natuurlijk maar als het dan slecht weer is in Zeeland is dit super leuk. mijn kimderen in de leeftijd 3, 5 en 7 kunnen zich hier heerlijk vermaken. Voor zowel de oudere kinderen als baby's zeer geschikt

Beoordeling gegeven door N.N..