Beoordelingen Ellert en Brammert

Geweldig
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 2mei 2017

Datum beoordeling: 3 mei 2017

Reisgezelschap: met vrienden

Mooi park fijne looproute kan je goed inbeelden hoe het was in die tijd.geweldig genoten komen zeker terug .Entreeprijs zeer acceptabel.

Beoordeling gegeven door Voulon.

verrassend
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: mei 2011

Datum beoordeling: 5 augustus 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

gezellig educatief halverwege speeltuin en restaurant

Beoordeling gegeven door blomberg.

Super leerzaam!
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 16 juli 2011

Datum beoordeling: 28 juli 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Een absolute eye opener voor mijn kinderen om te zien hoe mensen vroeger leefden en lekker in de buitenlucht.

Beoordeling gegeven door S Duinkerken.

gezellig
7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: mei 2011

Datum beoordeling: 28 juli 2011

Reisgezelschap: met een groep

informatief. halverwege koffiedrinken en speeltuin voor de kids

Beoordeling gegeven door blomberg.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: oktober 2008

Datum beoordeling: 15 juni 2009

Heel leuk kleinschalig museum dat ook in de herfst bij wat druilerig weer zeer de moeite waard was om te bezoeken. Wij komen graag op een mooie zomerdag nog eens terug in gepaste kleding (zeeuwse klederdracht of burgerdracht van rond 1900) dat geeft mooie plaatjes en word door de bezoekers ook altijd erg op prijs gesteld

Beoordeling gegeven door Nel van den Tol.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: oktober 2008

Datum beoordeling: 15 juni 2009

Kleinschalig leuk museum, dat ook op een bewolkte dag in oktober met een spetje regen zeer de moeite waard is. We komen terug op een zomerse dag om het nog eens te beleven en misschien komen we dan wel in stijl!! Dat betekent zoveel als dat wij graag een museumbezoek in klederdracht bezoeken. Leuk voor ons om foto's te maken en leuk voor de andere bezoekers omdat het voor hen ook wat toevoegd.

Beoordeling gegeven door Nel van den Tol.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: herfstvakantie

Datum beoordeling: 15 februari 2009

Terug in de tijd bij Ellert en Brammert. Erg leuk. Ook voor kinderen. Vooral als ze kunnen lezen. Dan kunnen ze ee soort speurtocht doen, waarbij ze vragen moeten beantwoorden. Er is ook een oud schooltje waar ze een spannend verhaal over de reuzen Ellert en Brammert vertellen. Ook is er een grote speeltuin aanwezig.

Beoordeling gegeven door Ellert en Brammerd.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 23/03/2008

Datum beoordeling: 24 maart 2008

Het zonnetje scheen op eerste Paasdag en ik ben met m'n gezin naar Openluchtmuseum 'Ellert en Brammert ' getogen. Het is een mooi aangelegd park waar je de sfeer proeft van hoe het was vroeger in het veen. We zagen plaggenhutten/arbeidershuisjes / oude ambachten en nog veel meer. Er was een kinderboerderij en een restaurantje in echte Drentse stijl waar we heerlijke koffie met Drentse Turf (soort Drentse koek )hebben genuttigd. Onze kinderen zijn geen echte museum liefhebbers maar zij waren erg enthousiast over dit openlucht museum. Wij vinden het belangrijk om ontspanning met cultuur te combineren en dat was hier zeer geslaagd !!!!

Beoordeling gegeven door N.N..