Beoordelingen Kasteel Cannenburch

Mooi kasteel, ook met kinderen
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 16-8-2016

Datum beoordeling: 12 september 2016

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Mooi, overzichtelijk kasteel waar we regelmatig komen. Soms om alleen in het netjes onderhouden park te wandelen, soms voor een bezoek aan het kasteel zelf. Er is elke keer wel weer iets te ontdekken, dat de vorige keer niet is opgevallen. De zolder blijft voor kinderen een magische plek met een speciale verrassing. Personeel binnen en in de winkel is altijd vriendelijk. Aanrader voor een uurtje of 2.

Beoordeling gegeven door Roy.

Leuke middag gehad
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 310-7-2014

Datum beoordeling: 4 augustus 2014

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Met kleinkinderen de speurtocht gedaan. Erg leuk. Vrijwilligster in de winkel was erg aardig. Ontzettend mooi park. komen beslist terug.

Beoordeling gegeven door N.N..

Wat een beleving
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 19-07-2014

Datum beoordeling: 24 juli 2014

Reisgezelschap: gezin

Wat een bijzonder fraai, indrukwekkend kasteel. Vooral met de kinderen is de Verborgen Trappentour een aanrader. Wat is er niet spannender om op plekken te komen waar je normaal gesproken niet door kan/mag. En op zolder speelt zich helemaal iets bijzonders af waar je stil van wordt. Na afloop in de Taveerne onder in de kelder van het kasteel een drankje genomen met heerlijke appeltaart. Wij komen graag nog een keer langs en houden de activiteiten die gehouden worden zeker in de gaten.

Beoordeling gegeven door I.

erf fraai
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 13 november 2011

Datum beoordeling: 14 november 2011

Reisgezelschap: met partner

Heb na de restauratie het kasteel bezichtigd. Was getroffen door de vele fraaie voorwerpen die daar in de verschillende kamers aanwezig zijn. De manier van rondleiden (speciale apparatuur) is bijzonder makkelijk. Ook de extra mogelijkheden die je daarmee hebt. Het is een erg mooi kasteel met veel fraai ingerichte kamers en enthousiaste vriendelijke vrijwilligers. Ja, echt een aanrader. Ook het nuttigen van een drankje of wat eten van iets lekkers in de Orangerie is keurig verzorgd. Daarnaast is ook het park fraai om ook doorheen te wandelen.

Beoordeling gegeven door J.A.A.H. Hosang.

5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: april 2007

Datum beoordeling: 26 december 2009

hallo iets wat me nog steeds enigszins dwars zit is het volgende , heb medio april 2007 kasteel bezocht na een lange autorit maar vond dit gesloten wegens werkzaamheden , kon me echter niets van berichtgeving of aankondiging herrinneren op het internet en ben dus faliekant voor niets gereden . echter de bijbehorende horeca was wel gewoon open zonder enig geluid van hun kant . leek en voelde wel een beetje als opzet om de horeca te ontzien . zal nooit en te nimmer weer vaassen een bezoek afleggen .

Beoordeling gegeven door Brink.

3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: 18 oktober

Datum beoordeling: 23 oktober 2008

Het kasteel mag dan indrukwekkend zijn. Het buitengewoon nare en onsymphatieke personeel weet een bezoek eraan flink te vergallen. Ga er aub niet met kinderen heen want het personeel is al hysterisch als de kinderen ergens naar kijken. Zij hebben waarschijnlijk het liefst bejaarden op bezoek. Op het kasteelterrein, wat er uit ziet als een onverzorgd braakliggend stuk bedrijventerrein, waagde mijn zoontje van 9 een stukje grind in de vrijwel leeg staande slotgracht te gooien. Toen schreeuwde een kale, zichzelf heel belangrijk vindende beoefenaar van de herenliefde met een kinderfobie enkele verwensingen naar mijn zoon alsof m'n zoon een bushokje stond te slopen. Binnen in het kasteel stond een hysterische eucalypta die vooral met overslaande stem naar de kinderen schreeuwde dat ze niet aan dit en ook niet aan dat mogen zitten! In het winkeltje tenslotte werden de kinderen al direkt toegesproken dat ze vooral NERGENS AAN MOCHTEN ZITTEN! Deze hele personeels ploeg moet lekker in een bejaardencentrum gaan zitten want voor een gezellig dagje uit zijn zij net zo geschikt als een stortbui met regen.

Beoordeling gegeven door Marcel.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: oktober 2007

Datum beoordeling: 31 maart 2008

Leuk kasteel, met mooie tuin. in de herfstvakantie altijd leuke speurtochtvoor de kinderen. Het Koetshuis is ook een enorme aanrader om te eten. Hoogstaand!

Beoordeling gegeven door N.N..