Beoordelingen Plopsa Indoor Hasselt

1 11111

Bezoekdatum: 5-augustus-2011

Datum beoordeling: 30 mei 2015

Vind het niet eens een 1 Waard. Het is voor kinderen bedoeld en zogenaamd kind vriendelijk. Hier heb ik alleen nimmer van gemerkt. Geen 1 zielige studio 100 figuur. We mogen volle mep betalen en nergens in. Ook betaal je 3 keer de hoofdprijs voor 5 patatjes en andere mikmak. Hiernaast vragen ze al voor een kleurboek en andere souvenirs meer als 4x dubbele prijs. Alsof het goud is met een zilver randje. Ook is het maar een klein pokke parkje waar je weinig kan doen.

Beoordeling gegeven door J.boevee.

slecht
5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 09-08-2011

Datum beoordeling: 11 augustus 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

ze maken er mooie reklamen over dat je er de hele dag zoet kunt zijn. echt niet waar dus. steeds lang moeten wachten tot je ergens in kunt gaan. het was echt super druk en alles was echt heel duur. wij gaan nooid meer. het is echt een heel saai park en zeker voor 17 euro pp

Beoordeling gegeven door samantha.

waardeloos
1 11111

Bezoekdatum: 2 Juli 2011

Datum beoordeling: 5 augustus 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Ze maken zo'n reclame dat je het idee krijgt dat het een waanzinnig dagje uit zou zijn voor peuters en kleuters en er is geen bal te doen dan alleen maar in een suffe draaimolen te zitten voor een kind van 2 of 3 jaar. Je kan ook 1 keer per jaar 30 minuten naar een kermis gaan en je de reis en reiskosten en entree kosten besparen en direct een ticket voor een draaimolen kopen. Het personeel is ook mens en kind onvriendelijk ik heb nog nooit zo iets teleurstelends meegemaakt.

Beoordeling gegeven door B Boevee.

als sardienen in een doosje
1 11111

Bezoekdatum: voorbije winter

Datum beoordeling: 12 juli 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

De parking was bij aankomst niet sneeuwvrij gemaakt. Je loopt daar met je kinderen tss de schuivende auto's. Echt kindvriendelijk ! Bij het binnenkomen konden we onze jas niet kwijt want de vesteaire was te klein en maar voorzien van 100 kastjes. Aangekomen bij de atracties, bleek dit ook een tegenvaller te zijn, want de ingang bleek ook de uitgang te zijn, lekker druk. Vervolgens wilde we iets gaan drinken, mij man was maar een 45 min weg. Mij zie je nooit meer in een park van Plopsaland, allesbehalve een ontspannende dag. Misschien kunnen ze nog meer winst maken als ze er nog eens een extra 1000 man binnenproppen.

Beoordeling gegeven door kristel van laere.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: laatste week 2009

Datum beoordeling: 27 februari 2010

Wat een heerlijke dag hebben wij hier doorgebracht met een kind van 6 jaar en een kind van 3 jaar. Voor elk wat wils. En dit was een uitstapje dat overzichtelijk was. Met de kinderen konden we daardoor duidelijk afpraken maken wie waar was en wat te doen als we elkaar uit het oog zouden verliezen. Ondanks dat het echt heel erg druk was deze dag hebben wij niet echt heel veel last gehad van lange wachttijden. Dit was een uitje voor het hele gezin daar waar bij bijv bij de Efteling nog twijfels hebben om te gaan t.a.v. het nut voor de jongste.

Beoordeling gegeven door N.N..

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: nooit maar ik ga de 15 augustu

Datum beoordeling: 14 augustus 2009

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door ishaak.

2 Cijfer 2 van 10 punten.2222

Bezoekdatum: december 2008

Datum beoordeling: 30 december 2008

Lange wachtrijen voor kassa, slechte parkeerplaats (door drukte), veel te weinig en eenvoudige attracties voor prijs, eten en drinken in verhouding duur.

Beoordeling gegeven door marc.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: begin juli 2008

Datum beoordeling: 23 juli 2008

Mooi park, we hadden meer "loslopende"studio 100 figuren verwacht, alleen Bumba kwam heel even langs. Zag er keurig verzorgd uit, toen wij er waren was het erg rustig, dus alle tijd om overal in te gaan. Jammer: het eten is schrikbarend duur en onze jongste die nog net geen 95 cm is mocht bijna nergens in... Verder leuke atracties en vriendelijk personeel!

Beoordeling gegeven door Inge Kats.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: mei 2008

Datum beoordeling: 15 mei 2008

Niet zo groot, maar voor de kinderen heel overzichtelijk. Goed georganiseerd en elke atractie wordt goed begeleid. Prima dagje uit! Jammer dat de openingstijden beperkt zijn buiten het seizoen, maar verder helemaal ok.

Beoordeling gegeven door Brenda Roels.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 18 september 2007

Datum beoordeling: 7 februari 2008

Plopsa indoor gezien op jullie site we zijn er in onze vakantie op centerparcs erperheide in sept 2007 een dagje naar toe geweest, helemaal top ons zoontje en ons petekind hebben veel plezier gehad en wij als ouders ook. Dus al met al een geslaagd uitje die een dikke negen waard is.

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Datum beoordeling: 12 oktober 2007

Als je binnenkomt stelt het park eerst iets teleur; je verwacht dat het veel groter is. Het heeft eiegenlijk het formaat van een binnenspeeltuin, met de prijs van een pretpark. Maar laat je niet afschrikken door de grootte, maar laat je heerlijk meevoeren in dit park, dat met name voor de kleinere kinderen, erg leuk is. (wij gingen met 2 kids van 3). Het is erg fijn, dat niet elke attractie wordt omgeven door harde muziek. Er is centraal leuke kindermuziek, en dat zorgt ervoor dat er geen oorverdovend, vermoeiend geroezemoes is in het park. Kinderen krijgen al indrukken genoeg. De Bumbashow is een echte aanrader! Ook zijn er geregeld figuren waarmee je kind op de foto kan. Onze meid staat blij en gelukkig op de foto met Piet Piraat, Bumba en Kabouter Plop. Wat erg leuk is uitgevoerd, is de minicars buiten. Dat zijn kleine volkswagen kevertjes of Vrachtauto's die op een mooi en ruim parcours mogen rijden. Compleet met rotonde, stoplichten en tankstation. De meeste attracties zijn ook op een kermis te vinden, maar het maakt het er niet minder leuk op. De wachttijden zijn laag, variatie is er genoeg, en ook als ouders heb je een leuke dag.

Beoordeling gegeven door Carine.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Datum beoordeling: 10 oktober 2007

een heel mooi super verzorgd park Het is heel overzichtelijk voor de jonge kids. leuke attracties, en niet zo ver uit de buurt

Beoordeling gegeven door marielle simons.