Beoordelingen De Tuinen van Appeltern

Wat een variatie
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 16-06-2019

Datum beoordeling: 19 juni 2019

Reisgezelschap: met partner

Veel ideeën op gedaan, restaurants goed verdeeld. Er is veel meer rekening gehouden met de natuur en veel variatie in bloemen, planten en bomen. Zeker de moeite waard om te bezoeken.

Beoordeling gegeven door Astrid.

Geweldig mooi
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 18-10-2018

Datum beoordeling: 23 oktober 2018

Reisgezelschap: met vrienden

Wat een aanrader! Ik ben met mijn vriendenclubje geweest en we hebben allen erg genoten. De horeca was erg goed geregeld, ook voor mijn vriend die allergisch is voor gluten. We keken onze ogen uit in alle tuinen en hebben een aantal keer een gezellig praatje gemaakt met de tuinmannen. De routing was erg duidelijk aangegeven en we hebben ons hier de hele dag kunnen vermaken. Ook al was het niet het beste weer, de tuinen lagen er prachtig bij. Kortom, een aanrader en we komen snel nog eens terug.

Beoordeling gegeven door Julia.

Geweldig!
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 24 september

Datum beoordeling: 12 oktober 2018

Reisgezelschap: met partner

Hele mooie en leerzame ervaring! Ik was hier met mijn partner in september, alle tuinen stonden er geweldig kleurrijk bij, ook de plekken waar ze de wilde natuur haar gang laten gaan, waren erg mooi. Wij hebben samen meegedaan aan een leuke workshop, alles was goed georganiseerd, leuke lezing, super lunch en erg vriendelijk personeel. Kortom, we komen zeker nog eens terug!

Beoordeling gegeven door Saskia.

in april te veel betaald voor weinig
2 Cijfer 2 van 10 punten.2222

Bezoekdatum: 6 april 2018

Datum beoordeling: 9 april 2018

Reisgezelschap: met partner

op 6 april geweest, alles was zeer kaal, mijn advies is om minder entree te betalen als er nog niks groeit want ik vond 28,00 voor 2 pers en de parkeerkaart echt te veel voor weinig.

Beoordeling gegeven door anja.

uitstekend!
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 23 september 2017

Datum beoordeling: 10 oktober 2017

Reisgezelschap: met vrienden

Op zaterdag 23 september ben ik samen met een goede vriendin naar de Tuinen van Appeltern geweest. Begin september was zij jarig en dit was haar verjaardagscadeau. We hebben een hele fijne dag gehad. Een mooier uitje konden wij ons zelf niet bedenken. De hele omgeving is super ! Een fijn groot restaurant was er waar je ook lekker buiten kon gaan zitten. Daarna....heerlijk gewandeld....eventjes uitgerust bij de hele grote vijver op een bankje in de zon. Voordat we weg gingen zijn we nog even in de leuke winkel gaan kijken. Daar hadden ze ook heel mooi en goed tuingereedschap. En de plantjesmarkt was ook geweldig. Wij gaan zeker weer een keer !

Beoordeling gegeven door Ingrid.

Een aanrader!
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 15 september

Datum beoordeling: 29 september 2017

Reisgezelschap: met partner

Ik ben samen met mijn vriendin naar een Tuinstartersdag geweest waar wij onwijs veel nuttige informatie hebben gekregen over het ontwerpen van een tuin. We zijn een half jaar geleden verhuisd en ik wil dit keer grotendeels zelf de tuin aanleggen en ontwerpen. Onze buurman lichtte ons in over deze 'dagcursus'. Na dat we onszelf hebben laten informeren door het internet hebben we besloten om naar Appeltern te gaan. Na een voorlichting van de directeur Ben, zijn we door het park gelopen zodat we een beter beeld konden scheppen over hoe we de tuin zouden kunnen inrichten, en wat je niet moet doen bij het inrichten van je tuin. Erg leerzaam! Na de cursus konden we door het park heen wandelen en hebben we nog even wat kunnen eten in het restaurant voor dat we weer naar huis reden. De broodjes en koffie waren erg lekker en het personeel was vriendelijk en geduldig. Ps. Laat je niet voor de gek houden door negatieve recensies. Wij vonden de prijzen zeer goed te doen, en we hebben onze ogen uitgekeken.

Beoordeling gegeven door Tom.

Rustig
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 27-9-2017

Datum beoordeling: 27 september 2017

Reisgezelschap: alleenreizend

Heerlijk rondgewandeld, genoten van de rust. Lekker om rustig bij te komen van alle drukte van vandaag de dag. Van alle inspiratie zin gekregen om weer thuis in de tuin aan de slag te gaan!

Beoordeling gegeven door Arjan.

Prachtige tuinen, een inspiratiebron
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: augustus

Datum beoordeling: 23 september 2017

Reisgezelschap: met een groep

Er zijn groots opgezette tuinen om je aan te vergapen, en kleine tuinen om ideeen op te doen. En de samenwerking met ViltKontactGroep en de expositie van al hun werk was voor mij een verassing (geen reclame gemaakt) en echt de kers op de taart. Klein minpuntje is dat vele kleinere tuinen niet echt rolstoeltoegankelijk zijn. Maar ja je kunt moeilijk een intieme sfeer in een tuin krijgen als er een voetpad van 1 meter breed doorheen loopt. Positief was wel dat diegene die de rolstoel duwt (bijna?) gratis mee naar binnengaat.

Beoordeling gegeven door Sigrid.

Heerlijk relaxen in de tuinen
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: September 2016

Datum beoordeling: 23 september 2017

Reisgezelschap: met partner

Lekker slenteren en genieten van de mooie tuinen. En genoeg zitjes in de tuinen om meer te ploffen.

Beoordeling gegeven door Angela.

Leuk voor jong en oud
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: Juli 2017

Datum beoordeling: 22 september 2017

Reisgezelschap: gezin

Met gezin (incl zoon van 14) en oma genoten Vd prachtige tuinen. Veel inspiratie opgedaan.

Beoordeling gegeven door Dijkstra.

Geweldig!!
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 21-6

Datum beoordeling: 22 september 2017

Reisgezelschap: met partner

Prachtige ontwerpen. Diverse stijlen van landelijk tot modern. Alles word goed bij gehouden door hoveniers. Echt een aanrader! Top dag gehad

Beoordeling gegeven door Silvia.

Heerlijk dagje uit
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 28juli 2017

Datum beoordeling: 22 september 2017

Reisgezelschap: met vrienden

Als of je door steeds een ander landschap loopt , met mooie plekjes om te zitten

Beoordeling gegeven door Struijk.

mooi!
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 2 juni 2017

Datum beoordeling: 21 september 2017

Reisgezelschap: alleenreizend

Vooral de festivaltuinen waren weer bijzonder, lekker kleurrijk! Ieder jaar weer een bezoekje waard!

Beoordeling gegeven door Wout.

Fantastisch als groepsuitje!
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 11-6-2017

Datum beoordeling: 21 september 2017

Reisgezelschap: met een groep

Wij zijn onlangs met onze buurtvereniging naar de tuinen geweest. Wij hadden vooraf via internet een arrangement geboekt met een lunch en daarna Kick & Golf. Vooraf prima geregeld en ook ter plekke zeer gastvrij behandeld door het horecapersoneel, mijn complimenten! We hebben ontzettend gelachen met onze buurtvereniging, bedankt Tuinen van Appeltern!

Beoordeling gegeven door Marie-Louise.

Groot park, maar zeker de moeite waard
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 11 september 2017

Datum beoordeling: 21 september 2017

Reisgezelschap: met opa en oma

Vooraf veel informatie gelezen op internet, zodat we precies wisten wat we konden verwachten. Het is wel 22 hectare groot, dus soms was het wat zoeken, maar we hadden er de tijd voor genomen. Op de informatieborden zelf is goed te lezen waar je je bevindt op de plattegrond en de kleuren van de plattegrond laten de 4 deelgebieden zien. Het was genieten van de mooie tuinen en de leuke decoraties van groente en fruit.

Beoordeling gegeven door Dirk.

Genieten! Veel te doen!
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 13 juli 2017

Datum beoordeling: 21 september 2017

Reisgezelschap: met partner

Dat we hier niet eerder zijn geweest! Een ware showroom! Heel veel verschillende tuinen en goed onderhouden! Wel een stukje lopen naar de entree, maar prima te doen! Bij de receptie hartelijk ontvangen. Veel tuinideeën opgedaan. ’s Middags genoten van een picknick, deze picknickmand hadden we vooraf aan ons bezoek besteld via de website. Op het eind van de middag hebben we nog een paar vragen kunnen stellen aan een hovenier, die zijn er op zaterdag en zondag. Afgesloten met een kijkje in de winkel en nog wat plantjes gekocht! Kortom: leuke dag en zeker voor herhaling vatbaar!

Beoordeling gegeven door Linda.

Mooie zomermiddag gehad in Appeltern
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 26 augustus 2017

Datum beoordeling: 21 september 2017

Reisgezelschap: met partner

Op zaterdag 26 augustus zijn wij naar De Tuinen van Appeltern geweest. Bewust op deze dag omdat toen ook evenement ‘Day at the Garden’ was voor de reguliere prijs! ’s Morgens lekker gewandeld door de tuinen, ’s middags heerlijk onder het genot van verschillende speciaalbiertjes genoten van verschillende muziekoptredens. Er hing een hele gemoedelijke sfeer. Eind van de middag besloten gelijk samen een abonnement te nemen, aangezien we hier redelijk dicht in de buurt wonen en je na twee bezoeken het geld er al uit hebt en wij graag terug komen naar het evenement met de lichtjes, Mystery Gardens in Lights op vrijdag 29 september!

Beoordeling gegeven door Dorien.

Voor herhaling vatbaar!
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 15 september 2017

Datum beoordeling: 21 september 2017

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Wij hebben samen met onze kinderen (van 3 en 8 jaar) erg genoten bij De Tuinen van Appeltern. Een dagvullend programma! We werden hartelijk ontvangen door de receptie, daar kregen we een brochure mee. De tuinen liggen er heel netjes bij (bijna geen onkruid te bekennen!) en er is veel informatie voorhanden. ’s Morgens hebben we genoten van de mooie omgeving en de rust. De tuinen begonnen al prachtige herfstkleuren te vertonen, we hebben veel inspiratie op kunnen doen voor onze eigen nieuwe tuin. ’s Middag hebben eerst lekker geluncht in het restaurant vooraan in het park ‘De Wintertuin’ en daarna hebben onze kinderen heerlijk gespeeld op het Natuurlijk Spelen Terrein. 3 hectare groot vol met en er was een leuke speurtocht uitgezet van Roodkapje! Dus ook zij hebben een heerlijke dag gehad.

Beoordeling gegeven door Jorg.

Heerlijk genieten
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 1 september 2017

Datum beoordeling: 21 september 2017

Reisgezelschap: met vrienden

Het was een heerlijk dagje uit in De Tuinen van Appeltern! De Tuinen liggen erg netjes verzorgd bij, het personeel is vriendelijk en gastvrij! In de Tuinen is echt van alles mogelijk, vele tuinideeën op kunnen doen en door middel van de fluistertour alle informatie kunnen beluisteren en thuis rustig na kunnen lezen. Vooral de decoraties weer erg creatief bedacht en maken het plaatje compleet. Heerlijk tot rust komen hier. Het is een stuk groter dan een aantal jaar geleden, dus het kost wel even tijd voor je het hele park hebt gezien! Wel veel zitmogelijkheden in het park. Het is een stukje lopen naar de receptie, maar zag dat er op het parkeerterrein een nieuw entreegebouw gebouwd wordt. Helaas hadden wij 's middags even regen, maar midden in het park staat een grote glazen kas als restaurant.

Beoordeling gegeven door Corrie.

Prachtige tuinen
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 6 juli 2017

Datum beoordeling: 8 juli 2017

Reisgezelschap: met een groep

Veel variaties in planten en bloemen,struiken en bomen

Beoordeling gegeven door Elly Zantman.

prachtig maar waarom deed het trekpontje het niet,
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 15 juni 2017

Datum beoordeling: 15 juni 2017

Reisgezelschap: gezin

Het cijfer daalt door bovenstaande feedback. Je gaat met Kids, want: watervalletjes, trekpontje......doen ze het beiden niet op woensdagmiddag! Kan gewoon niet. Desalniettemin: de tuinen zijn schitterend! Maar zorg wel dat alles waar je mee schermt het doet!

Beoordeling gegeven door Ann Hendriksen.

Inspiratieloos
2 Cijfer 2 van 10 punten.2222

Bezoekdatum: 14-08-2016

Datum beoordeling: 14 augustus 2016

Reisgezelschap: met partner

Ongeïnspireerde, saaie, eentonige tuinen vol lelijke materialen. Slecht onderhouden, slecht bewegwijzerd en de moeite bij lange na niet waard. Ik heb weinig gezien wat ook maar enigszins vernieuwend, origineel of spannend was. Slechte immitaties van Zen-tuinen die allesbehalve zen waren, en verder eigenlijk maar twee tuintypes: een grasveldje met een bejaarde bloemenborder of een 'modern' terras met glimmende, lelijke stoelen en een strakke vierkante vijver. Het was als lopen door een tuincentrumcatalogus, maar dan duurder.

Beoordeling gegeven door I. Klaassen.

Geweldig!
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 05-06-2015

Datum beoordeling: 9 juni 2015

Reisgezelschap: met partner

Geweldig park, netjes onderhouden en erg rustig! Vanaf het parkeerterrein is het een kilometer naar de ingang maar onderweg al de nodige inspiratie opgedaan. Vervolgens hebben we de hele middag (van 12:00 tot 17:00) heerlijk rustig rondgewandeld. Achteraf ontvingen we de Fluistertour-mail en konden we alle informatie terugvinden over de tuinen die we die dag gezien hadden, een echte toevoeging. Wanneer u tuininspiratie op wil doen zeker een aanrader!

Beoordeling gegeven door Dhr. Jansensteenberg.

afknapper
4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: 10-05-2015

Datum beoordeling: 14 mei 2015

Reisgezelschap: met partner

De verre reis en vrije dag niet waard, een doolhof, slechte bewegwijzering, dure entreeprijs en parkeergeld, inspiratieloos, je herinnert je alleen heel veel kikkers, niet goed onderhouden, saai, alles een beetje van hetzelfde, reclamepark, geen prettige ontvangst aan de balie en absoluut geen inspiratie opgedaan.

Beoordeling gegeven door marjan.

Waardeloos
1 11111

Bezoekdatum: 27-4-2015

Datum beoordeling: 1 mei 2015

Reisgezelschap: met partner

Ondanks dat eind april nog vrijwel niks in bloei stond werd de belachelijk hoge volle prijs van 28 euro (2 personen + auto) gerekend. De tuinen waren erg saai aangelegd en feitelijk gewoon slecht onderhouden. Een echte afrader.

Beoordeling gegeven door Nicolaas.

mooi
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 28-11-2014

Datum beoordeling: 2 december 2014

Reisgezelschap: met vrienden

De tuinen waren in deze tijd nog erg mooi, er was van alles te doen .We hebben genoten Alleen de terug reis met de tuktuk was voor mijn vriendin van 82 een vernedering ze kon er niet in komen .moest op haar knieën erin kruipen. Dit ding is iets voor kinderen. Maar voor oudere mensen na een mooie middag een vernedering

Beoordeling gegeven door maria.

Beklemmend
3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: 21-08-2014

Datum beoordeling: 21 augustus 2014

Reisgezelschap: met partner

Zelden zo'n bekrompen tuinaanleg gezien. Het concept van een gesloten tuin van een m² wordt 200 keer herhaald. En wordt het ruimer dan slaat de lelijkheid van kunst-achtige loungegedrachten je achterover. Een verwilderd veldje in autobanden stelt de sociale tuin van de toekomst voor. Zeer armtierig tuindesign. Een rij radijzen en rij stokbonen noemen wij geen groententuin. Voor de bloemen en planten geldt dezelfde armmoedige indruk. Plus inderdaad geen enkele info, behalve waar je tuinhuizen of meubilair kan kopen.

Beoordeling gegeven door Jaydip Ismaelle.

Geweldig!
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 20-07-2014

Datum beoordeling: 28 juli 2014

Reisgezelschap: met partner

Sinds 2014 maakt Appeltern gebruik van een zogeheten 'Fluistertour'. Het is eigenlijk een audiotour die je een persoonlijke en leerzame rondleiding geeft. Erg handige tool aangezien ik na mijn bezoek ook een overzichtelijke mail ontving maar daarin alle beluisterde tuinen en informatie over alle producten, planten en diensten. Verder nog geen spam o.i.d. ontvangen. Kortom, op zoek naar een adres om tuinideeën op te doen? Dan moet je een keer in Appelten geweest zijn!

Beoordeling gegeven door Bart.

Te duur
5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 1 juni 2014

Datum beoordeling: 3 juni 2014

Reisgezelschap: met partner

De tuinen van Appeltern zijn eigenlijk 1 grote tuin met heel veel Salvia bloemetjes overal. En een groot gebrek aan informatie. Als je iets moois ziet staat er geen bordje bij wat het is. Alle tuinen lopen in elkaar over en zijn niet gerangschikt naar formaat oid. Veel te duur voor wat je ervoor krijgt. (28 euro voor 2 personen)

Beoordeling gegeven door Femke.

Prima
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 29-7-2012

Datum beoordeling: 20 augustus 2012

Reisgezelschap: met partner

Heel prettige wandelroutes met heel veel leuke tuinideetjes. Uitstekend geschikt voor rolstoelgebruik.

Beoordeling gegeven door Hans Derks.

Gezellig
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 11 augustus 2012

Datum beoordeling: 16 augustus 2012

Reisgezelschap: met vrienden

Jamer dat het een groot eel van de dag regende. Toch weer inspiratie opgedaan

Beoordeling gegeven door Wil van de Pol.

schitterend!!
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: juni en juli

Datum beoordeling: 13 augustus 2012

Reisgezelschap: met partner

De tuinen zien er altijd verzorgd uit en er worden regelmatig leuke activiteiten georganiseerd! Er zijn mooie voorbeeldtuinen en bijna overal staan de namen van de planten en bomen vermeld! Heel leerzaam...Als je een nieuwe tuin wilt aanleggen kun je hier goede ideeën opdoen! Ieder jaar een leuk uitje om te genieten van alles wat er bloeit en groeit...

Beoordeling gegeven door E. Dekkers-Werrelmann.

Geweldig
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 07 augustus 2012

Datum beoordeling: 7 augustus 2012

Reisgezelschap: met partner

Er is enorm veel te zien en zelfs aan de kinderen is gedacht, zodat je zelf rustig rond kunt kijken. Kom altijd vóór de middag - je komt anders tijd te kort. Volgend voorjaar zeker opnieuw een bezoek!

Beoordeling gegeven door Gonnie Aanstoot.

minder spannend
6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 24-7-2012

Datum beoordeling: 3 augustus 2012

Reisgezelschap: met partner

Weinig nieuws tov 2011. De bijzondere tuinontwerpen waren slecht onderhouden en enkele lagen er vervallen bij. Wij twijfelen of we volgend jaar nog wel gaan. Het nieuwe gedeelte met de nationale plantentuin was wel de moeite waard. Een halve liter gekoeld bronwater voor 2,25 is echt veel te gek.

Beoordeling gegeven door RAB.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: juni

Datum beoordeling: 23 februari 2010

het was geweldig mooi de moeite om nog eens te gaan

Beoordeling gegeven door apoll.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: september 2009

Datum beoordeling: 2 november 2009

Mooie tuinen, wel verwarrende bewegwijzering, hebben een paar keer hetzelfde rondje gelopen.

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: juni

Datum beoordeling: 22 augustus 2009

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door mevr apoll.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 2 augustus

Datum beoordeling: 3 augustus 2009

Een heerlijke locatie om ideen op te doen en te genieten van al het moois met genoeg plek em even te gaan zitten.en je kan er ook nog wat koen aan (vijver)planten.Een goede plantengids is er ook verkrijgbaar Locatie:tuinen van mien ruys

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 25 juni

Datum beoordeling: 3 augustus 2009

Ee3n heerlijke locatie om ideen op te doen en te genieten van al het moois met genoeg plek em even te gaan zitten

Beoordeling gegeven door N.N..

3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: 26 april 2009

Datum beoordeling: 27 april 2009

Regelmatig bezoeken wij de 'toptuinen' van Nederland, denk aan Arcen, Nunspeet, de Orchideëenhoeve of Mondo Verde. In Appeltern waren we echter nog niet eerder geweest. Met de nodige verwachtingen gingen we er heen. Helaas: wat een tegenvaller. Overmatig druk, krap opgezette paden en vooral het feit dat je niet het gevoel hebt in een mooie, natuurlijke omgeving te lopen maar in een grote showroom waar je op alle mogelijk manieren wordt gepushed om maar zoveel mogelijk te kopen. Dit is geen kijktuin zoals de andere genoemde tuinen, dit is een veredeld tuincentrum. Jammer, dit was eens maar nooit meer.

Beoordeling gegeven door Peter.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 27 juli 2008

Datum beoordeling: 27 juli 2008

Prachtige voorbeeldtuinen,waarbij we veel ideeën hebben opgedaan voor onze aan te leggen achtertuin. Vooral de opstelling van de japanse tuin; overkapping,met beekje,en loungeset heeft ons getroffen. Zéér betrokken én deskundig personeel!..dat tref je niet overal!

Beoordeling gegeven door Peters.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 24 mei 2007

Datum beoordeling: 22 juni 2008

De Tuinen van Appeltern: zoveel te zien, zo mooi ingericht. je moet er wel van uitgaan dat je de hele dag op pad ben. de restauratie is goed en ook aan invalide is gedacht. een echte aanrader voor tuinliefhebbers die inspiratie willen opdoen.24 mei

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 7-6-2008

Datum beoordeling: 21 juni 2008

groots opgezet park, ingedeeld in allemaal tuinen met een bepaald onderwerp (thema's), veel kunst is er te zien, en ruime eet en drinkgelegenheid,ook is er een leuk speeleiland voor kinderen , je moet met een vlot het water over, zeer de moeite waard deze dag

Beoordeling gegeven door jeukers.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 8 juni 2008

Datum beoordeling: 10 juni 2008

Kikkerfestijn, Tuinen van Appeltern. Als kikkerverzamelaar werd ik uitgenodigd voor dit festijn. Omdat ik al lang eens naar de Tuinen wilde en mijn favorite kikker-kunstenaars er ook zouden zijn zag ik het helemaal zitten. De weg ernaar toe was goed te vinden en het weer was prima. Er was ruim voldoende parkeergelegenheid en we werden door een soort tuinen laantje naar de entree geloodsd. Wat een schitterende tuinen, en veel ideeen om op te doen. Het animatie team had zich helemaal als kikker verkleed en leefden zich goed in in hun rol. Er was een intressante lezing van RAVON over reptielen waar veel van was te leren. Er waren helaas maar 4 kunstenaars met hun werk aanwezig, wel heel goede trouwens. Dat was wel een teleurstelling voor me omdat ik gewend ben op de kikkerverzameldagen meer kunstenaars en verzamelaars te treffen. Toch heb ik genoten van dit dagje uit.

Beoordeling gegeven door Bertha Remkes.

6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 1 mei 2008

Datum beoordeling: 24 mei 2008

wij zijn hemelvaartsdag naar de Tuinen van Appeltern geweest. Het is best groot maar er was nog maar weinig in bloei op dat moment. We vonden het een beetje tegenvallen. Ze hebben wel een leuke speurtocht voor de kinderen (bloempotjes met letters zoeken, die dan weer een woord vormen)en er is ook een speelweide voor de kids waar je met een vlot naar toe kunt varen. Vond de entree ook aan de dure kant! (10 euro voor volw.)

Beoordeling gegeven door Gerry Kersten.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: september 2007

Datum beoordeling: 13 maart 2008

zeer inspirerend

Beoordeling gegeven door anya smits.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: september 2007

Datum beoordeling: 26 februari 2008

prachtige modeltuinen aan het water; maak de oversteek naar de overkant eens. Ook voor niet-tuinliefhebbers een mooi uitje.

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Datum beoordeling: 24 juli 2007

Een leuk dagje uit voor het hele gezin! Gezellige terrassen en voor kinderen een speurtocht en speeltoestellen

Beoordeling gegeven door Ciska.