1

Beoordelingen Imkerij Poppendamme

Interessant en informatief
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: Dinsdag 30 juni 2015

Datum beoordeling: 1 juni 2016

Reisgezelschap: met een groep

Met een groep van 6 echtparen bezochten we de imkerij en werden allerhartelijkst ontvangen door de imker die in zijn kleine museum honderd-uit vertelde over zijn passie. Als 'leken' leer je dan best veel in zo'n 20 minuten. Aansluitend bekeken we het filmpje in de 'filmzaal'. Die zou wel wat gemoderniseerd kunnen worden. Natuurlijk, dat kost geld, maar waarom is de toegang gratis voor zo'n leuk uitstapje. Er kan best € 2,50 entree gevraagd worden voor een volwassene. We hebben daarom allemaal wat gekocht in het knusse imkerij-winkeltje. Het was een leuk 'tussendoor' bezoekje en we waren zeer tevreden.

Beoordeling gegeven door Jan Roeleveld.

Niet de moeite waard
3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: 6-8-15

Datum beoordeling: 6 augustus 2014

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Onze waardering is niet positief. Ze hebben een nieuwe locatie, 50 meter verderop. Daarmee zijn alle faciliteiten voor kinderen komen te vervallen. Het bijenmuseum is rommelig en weinig informatief. Het winkeltje biedt wat kleine snuisterijen en producten van bijen. Er is ook wat ijs te koop en koffie en thee dat je op het terras kunt nuttigen. Voor ons was het bezoek echt een deceptie. We raden het af om er met kinderen naartoe te gaan.

Beoordeling gegeven door RRV.

geweldig!
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: in 2010 vele malen.

Datum beoordeling: 27 april 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Wij hebben de imkerij al vele malen bezocht samen met onze kleinkinderen. We zijn verheugd te zien dat het weer heropend is. Er is van alles te doen en te koop. de filmzaal met de informatieve film over de bijen, de tentoonstelling, de winkel en de speelplaats waar onze kinderen zich als een bijtje konden verkleden en overal heerlijk mee konden spelen. Voor de oudere kinderen is er ook nog een speurtocht en klim-activiteiten. Niemand hoeft zich hier te vervelen. Het is een gezellige dag uit.

Beoordeling gegeven door Hr. en mevr. Rombouts-Möller.

Bijen en Energiespeelplaats voor kinderen tot 13 j
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 23 december 2010

Datum beoordeling: 24 december 2010

In de grote schuur bij Imkerij Poppendamme is een binnenspeelplaats. Dit is een unieke educatieve speelplaats voor kinderen. Ik heb nog nooit ergens anders zoiets leuks gezien. De bijenspeelplaats is voor kinderen van 2-7 jaar. De Energiespeelplaats is voor kinderen van 7-13 jaar. Geopend 28-29 en 30 december 2010 van 12.00 tot 17.00 uur. Er worden dan ook workshops voor kinderen gegeven. Voor scholen en kinderdagverblijven zeer geschikt als schoolreisje.

Beoordeling gegeven door Jan Prins.

6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 1 mei 2010

Datum beoordeling: 4 mei 2010

We kwamen als imkers uit Deurne eo naar Pd. Het was interessant, maar wegens ombouw naar gehandicapten locatie was er niet veel aandacht voor de bijen en imkerij. Wel ene winkeltje ed.

Beoordeling gegeven door Alwin Klomberg.

6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 1 mei 2010

Datum beoordeling: 4 mei 2010

Wij kwamen als imkers naar Poppendamme. Ik had verwacht het eea. van bijen te zien. Er is inderdaad het nodige aanwezig. Was interessant. Maar ivm. het toebereiden voor gehandicapten locatie ed., was er over bijen niet zo veel te zien als dat ik verwacht had.

Beoordeling gegeven door Alwin Klomberg.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Datum beoordeling: 17 september 2007

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door N.N..


-advertentiepositie-