Beoordelingen Sneeuwattractiepark SnowWorld Rucphen

Slechte service !
1 11111

Bezoekdatum: 2 mei

Datum beoordeling: 3 mei 2019

Reisgezelschap: met een groep

Wij zijn helemaal vanuit Eindhoven naar Rucphen gereden om mijn vaders 50ste verjaardag te gaan vieren en als verassing te gaan icekarten. Eenmaal daar worden onze tickets gescand en komen ze er uiteindelijk mee dat we niet mogen karten omdat het te vol is! Dit terwijl ons beloofd was dat wij om 17:50 mogen gaan karten. Nu verwacht je dus dat je fatsoenlijk geholpen gaat worden maar nee wij krijgen ons geld niet terug. Erg jammer !!!! Hier kom ik nooit meer !

Beoordeling gegeven door Ralph.

gevarieerd, voor jong en oud
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 07-12-2013

Datum beoordeling: 7 december 2013

Reisgezelschap: gezin

Er is veel te doen, voor jong en oud, dus voor ieder wat wils en na afloop van je activiteiten kun je er ook nog eens heerlijk eten.

Beoordeling gegeven door bianca sprenkels.

Supercalifragilisticexpialidocious
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 01022013

Datum beoordeling: 6 december 2013

Reisgezelschap: gezin

Wat is er niet leuk daar in Rucphen. De kinds en echtgenoot kunnen heerlijk skieeeen/snowboarden terwijl ik zelf met een goed boek of ipad in het restaurant onder het genot van een drankje of een hapje zit te wachten. Daarna gezellig nog met zijn allen een potje glowgolfen om het dan af te sluiten met een fantastisch race icekarten. De dag is compleet en geweldig.

Beoordeling gegeven door Josefien.

6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 25 en 26 Jan 2013

Datum beoordeling: 28 januari 2013

Reisgezelschap: met oudere kinderen

Erg commerciƫle aanpak Personeel jong en slecht opgeleid. Horeca is ronduit slecht Prijs kwaliteit komt beslist niet over een We waren met zijn zesen twee op les Er was geen controle bij de ski liften erg slordig Bij de ski s inleveren stond ooms niemand meer en stond dus helemaal vol

Beoordeling gegeven door Schuringa.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 01-12-2008/01-11-2010

Datum beoordeling: 23 januari 2010

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 26-10-2008

Datum beoordeling: 15 januari 2010

Heerlijk geskied met het hele gezin! Super gezellig Voor onze schoonzoons was het de eerste keer op de skies

Beoordeling gegeven door mevr M de Jonge.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 12-12-2009

Datum beoordeling: 15 januari 2010

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door bommel.

4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: eind december 2009

Datum beoordeling: 15 januari 2010

In de kerstvakantie geweest met 3 kinderen: 2 van 8 jaar en 1 van 10 jaar. Alle drie snowboardles gehad, levensgevaarlijk! Maar 1 piste, aan beide zijden 3 groepen cursisten en daar tussenin kwamen de hobbyisten tussendoor geskied en gesnowboard. Hier gaan wij nooit meer terug naar toe. Snowworld is voor ons het adres, zowel zoetermeer als landgraaf is ons uitstekend bevallen.

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 18 januari 2010

Datum beoordeling: 15 januari 2010

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door N.N..

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 24-02-2009

Datum beoordeling: 25 februari 2009

Gisteren is mijn man met onze 2 dochter (12 en 6) geweest en een vriendinnetje. Het was een geweldige ervaring. Mooie sneeuw, leuk ook voor de kleinere dat er een speciale lage heuvel is. En geweldig een trampoline en nog veel meer! In een woord: een dikke tien plus!

Beoordeling gegeven door Marja Peeman.